Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nofear72
    hepsi buradada contraslık farklı yazıyo..

http://www.hepsiburada.com/lg-w2261vp-pf-21.5-2ms-analogdvihdmi-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53414
    http://sg.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050105&categoryId=050105&parentId=05&modelCodeDisplay=W2261VP-PF

Hepsiburada.com' mı inanacaksın yoksa LG'nin sitesine mi?

Bu monitörün kontrastı 20.000 değil 50.000 dir.

Konu dışı olacak ama ati ne zaman sorun çıkarmış PM'den açıklarsan sevinirim. Arkadaş 5770 gibi dx11 kart koymuş sen hala 275 diyorsun.

Neyse konuyu dağıtmaya gerek yok, tavsiye isteyen özel iletiden paylaşsınlar.

• akşam üstü bende lg w2261vp-pf modelini aldım çok şahane aslında benim bir sorunumdan dolayı aldım diyebilirim. hd 4850 vapor-x ekran kartım var analog bağlantı ile oyunlarda dalgalanma yapıyordu hdmi ile kusursuz hale geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloce-14

ben benq e2200 modelini aldım hiç pişman değilim ne lgde nede samsungta gözüm kaldı.çok tatmin diyor beni hiç bir olumsuzluğunu göremedim.isteğim ürün buydu kavuştum sonunda

benq konusuna baktım da son zamanlarda pek memnun değilsiniz.
  • Daha öncede açıklamıştım LG ile samsung Arasını tek fark HDMI bende araştırırken LG İle Samsung arasında kalmıştım.

sonra dedim ps3-xbox benzeri konsol bağlamayacağım gerek yok dedim ve P2250 serisini aldım ve memnunum..

Close-14 Siz monitörden memnunmusunuz renk ayarları,görüntül kalitesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 23 Kasım 2009; 12:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

ben benq e2200 modelini aldım hiç pişman değilim ne lgde nede samsungta gözüm kaldı.çok tatmin diyor beni hiç bir olumsuzluğunu göremedim.isteğim ürün buydu kavuştum sonunda

benq konusuna baktım da son zamanlarda pek memnun değilsiniz.

arkadaş prntscreen yapıp ekran görüntüsü olarak koymakla meşgul.parlak olmadıgından yakınmış oyunlarda...

bu arada lgnin bu modelinde hopalör warmıydı ?
  • Vallaha yorumalrın büyük bir kısmı olumlu incelemesini yapan arkadaşta beğenmiş bende Ps3 için alıcam Vatan Computer'da uygun fiyata buldum ama Ps3 de deneyen varsa olumlu olumsuz yorumlarını yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Daha öncede açıklamıştım LG ile samsung Arasını tek fark HDMI bende araştırırken LG İle Samsung arasında kalmıştım.

sonra dedim ps3-xbox benzeri konsol bağlamayacağım gerek yok dedim ve P2250 serisini aldım ve memnunum..

Close-14 Siz monitörden memnunmusunuz renk ayarları,görüntül kalitesi nasıl?

Bu monitörün P2250 den tek farkı HDMI falan değil bence 2 monitörüde gördüm Lg nin rekleri,parlaklığı çok daha hoşuma gitti.
    Ayrıca bu iki ürünün fiyatları aynı seninde dediğin gibi birinde HDMI özelliği var diğerinde yok.Aynı fiyata 2 monitörden HDMI gibi önemli bir özelliği olan bir monitör yerine HDMI özelliği olmayan bir monitörü almak bana mantıklı gelmiyor.

• ekran kartı alıyorum benq e2200 ü bide öyle test edeceğim.kartım çok düşük full hd ile çalıştırabilsemde performas alamıyorum.kartı alınca monitör hakkında daha sağlıklı şeyler söyleyebilirim
  • quote:

ekran kartı alıyorum benq e2200 ü bide öyle test edeceğim.kartım çok düşük full hd ile çalıştırabilsemde performas alamıyorum.kartı alınca monitör hakkında daha sağlıklı şeyler söyleyebilirim

dostum acık konusucam,burada 1 hafta boyunca bu konuda dahil her konuya msg attın. sana fikirler solendi resimler bulundu.. herneyse monitoru aldın ama ortada ne resim war ne başka bişi .. öküz öldü ortaklık bitti kısaca..

bugun hepside bi yorum okudum renklerinin solukluğuyla ilgili..siyahları tam net gosteremedigini kastetmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

ekran kartı alıyorum benq e2200 ü bide öyle test edeceğim.kartım çok düşük full hd ile çalıştırabilsemde performas alamıyorum.kartı alınca monitör hakkında daha sağlıklı şeyler söyleyebilirim

dostum acık konusucam,burada 1 hafta boyunca bu konuda dahil her konuya msg attın. sana fikirler solendi resimler bulundu.. herneyse monitoru aldın ama ortada ne resim war ne başka bişi .. öküz öldü ortaklık bitti kısaca..

bugun hepside bi yorum okudum renklerinin solukluğuyla ilgili..siyahları tam net gosteremedigini kastetmiş..

+1 katılıyorum.

1 haftadır her başlıkta mesajı var arkadaşın ama monitörünün resmini bir türlü göremedik, o kadar övdü ama nedense ortaya çıkamadı bir türlü monitör

• fotoğraf makinam işyerinde orda çalıştırdığım için resim koyamıyordum ama yalancı çıkarıcaksınız beni size n73 ile çektiğim resimleri koyayım.

• istiyorsanız monitörün üstüne elimi atayım omuz omuzada çekeyim bir tane alıntı yaptım gibi düşünülmesin diye.kimsenin hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum.hemen çekinmeden koyarım.istiyordumki kaliteli resimler koyayım.

• hayırlı olsun
    inceleme için teşekkürler
  • colce yalan soluosun demedim foto dedim..kasası haarika ya..umarım keyfin yerine gelir kısa zamanda
  • inşallah arkadaşım ya 4770 ekran kartını bir alayımda ozaman şenlenir inşallah monitörüm
  • mer arkadaşlar monitörü bugün aldım aslında komple sistem yaptım daha işletim sistemi yok kasanın
    monitörü laptopa bağladım DSUB POWER SAVİNG MODE DİE BİŞE ÇIKIYOR
    AMA monitörün setupunu kurmadım laptopa
  • mer arkadaşlar monitörü bugün aldım aslında komple sistem yaptım daha işletim sistemi yok kasanın

biri sorunumla ilgilenebilir mi ?
  • beyler pes2010 deneyen oldu mu bu monitör de , p2250 de ghosting oluyomuş, bu monitörde de oluyo mu acaba ?
  • arkadaşlar monitörü bugün aldım aslında komple sistem yaptım daha işletim sistemi yok kasanın

BİLEN YOK MU

• artik burada benq veya baska monitorun gerekmedikce tartisilmasi veya resimlerinin yayinlanmasi cok yersiz. bu monitoru almak isteyen veya merak eden varsa ufak da olsa bilgi alsin, alanlar da sorunlarina cozum bulsun. millet lg monitor alinca burada kimseye para verdiklerini ya da aferin dediklerini sanmiyorum.

@shaggy259 monitorun kablosunu takar takmaz monitor calismaz cunku laptop'larda birincil monitor cihazin kendi ekrani sonradan takilan monitor de ikincil ekran olarak gorunuyor. goruntu ayarlarindan montirou aktif edersen calisacaktir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.