Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu monitörde gözleri yorma durumu oluyor mu 4-5 saat başında kalınca? daha önce lg l1750sq kullanmıştım lcd olmasına ragmen gözleri ağrıtıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

arkadaşlar bu monitörde gözleri yorma durumu oluyor mu 4-5 saat başında kalınca? daha önce lg l1750sq kullanmıştım lcd olmasına ragmen gözleri ağrıtıyordu.

parlaklığı yüksek tutmazsan olmuyor. bende de ilk başta yoruluyordu gözlerim ama parlaklık 100 de idi. şimdi 65e çektim rahatladım.
  • Arkadaşlar Cumartesi Günü Vatan Bilgisayardan Bu monitörü aldım Ama Galiba Benim Monitörde Sorun Var Movie Modunda İnternet e girince hafif matlasıyor ve masa üstüne dönünce birden aydınlanıyor masa üstü arka plan sonbahar resmi var internet i tam ekran yapınca matlasıyor masa üstüne dönünce birden parlıyor birde filim izlerken yine movie modunda bir sahnede ekran parlıyor sonra birden kararıyor gibi oluyor kullanan arkadaşlardada oluyormu cevap yazarsanız gerçekten çok sevinirim vatanbilgisayarı arayıp sordum normaldir diyip kapattılar içim hiç rahat etmedi kullanan birinden cevap alırsam içim rahat etcek :D bu arada ekran kartı zotac gtx 260 dvı girişinden bağladım
  • valla dostum bende hiç öyle bir sorun olmadı. içine sinmediyse vatana git bunu değiştirmek istiyorum de değiştir. zaten ilk hafta koşulsuz değiştirme seçenekleri var sanırım. yerinde olsam öyle yapardım.
  • Vatan Bilgisayara götürdüm ekranı Kendi Pclerine Bağlayıp Denediler ve Normal dediler Başka Ekranla Denemeden bu normal diyip Gönderdiler :D Artık İnternet Modunda Filim İzlicem mecburen :D
  • o sorund degil dinamik kontrast ozelligi. sadece film modundayken calisir.
  • Aynısını Ankara / Metroda( Alış-Veriş Merkezi ) 299 Liraya Gördüm Fakat Almamıştım Sizce Fiyatı Uygun mu?
  • :):) hala duruyosa kaçırma al :D
  • 375 daha 2 gün önce aldım vatandan 300 bulduysan hemen al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu

Aynısını Ankara / Metroda( Alış-Veriş Merkezi ) 299 Liraya Gördüm Fakat Almamıştım Sizce Fiyatı Uygun mu?

aynı modelin bide HDMI sızı var o olmasın yinede iyi fiyat kaçırma

dün yiğenime de sipariş verdik HB dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu

Aynısını Ankara / Metroda( Alış-Veriş Merkezi ) 299 Liraya Gördüm Fakat Almamıştım Sizce Fiyatı Uygun mu?

bunun bir de w2261v modeli var o olmasın. eğer bizim dediğimiz monitörden ise hemen al kaçırma.
  • Bide Bende skaystar 2 tv Kartı var Eski Monitörde 22 inc de tam ekran rahat bir şekilde izleyebiliyordum bunda tam ekran olmuyor baya bir bosluk kalıyor 1920-1080 de skaystar 2 tv kartıyla tam ekran izlemek mümkünmü acaba
  • Arkadaşlar bu monitörü xbox 360 hdmi bağlayıp kullanan var mı? Görüntü nasıl tam olarak? Asıl merak ettiğim şimdi çoğu xbox oyunu 1080p veremiyor 720p verebiliyor bu monitörün native çözünürlüğü 1920x1080 ise 720p de görüntüyü bulanıklaştırır mı? Performansını merak ediyorum.
  • Arkadaşlar ben ilk defa HD film izleyecektim monitörde 720 lik bi film sistemimde iyi ekran kartı falan ama görüntü kare kare oldu bazı sahnelerde...Nedendir?
  • karelenmeler tvden kaynaklanmaz tamamen verici ile alakalıdır..ekran kartınız nedir,,işlemciniz nedir...oynattıgınız dosyada bozukluk olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

Arkadaşlar ben ilk defa HD film izleyecektim monitörde 720 lik bi film sistemimde iyi ekran kartı falan ama görüntü kare kare oldu bazı sahnelerde...Nedendir?

HD görüntü örnekleri indirip bakmak isteyen varsa bu adresten bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 4 Aralık 2009; 2:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Arkadaşlar ben ilk defa HD film izleyecektim monitörde 720 lik bi film sistemimde iyi ekran kartı falan ama görüntü kare kare oldu bazı sahnelerde...Nedendir?

sayfa güzelmiş teşekkürler

bu aralar bi tek heroes izliyorum 720p ondada bazı sahnelerde küçük küçük bozulmlar var nvdia driver mi ? codecmi ?win7 mi?
    her şey olabilir ama lcd değil

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

sayfa güzelmiş teşekkürler

bu aralar bi tek heroes izliyorum 720p ondada bazı sahnelerde küçük küçük bozulmlar var nvdia driver mi ? codecmi ?win7 mi?
    her şey olabilir ama lcd değil

k-lite codec pack son sürüm varsa inidirn.
    bende 720p heroes izliyorum gayet güzel görüntüsü var. çok çok dikkatli bakmazsanız küçük bozulmalar sorun değil

• o adresdeki videolar nasil iniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewr

karelenmeler tvden kaynaklanmaz tamamen verici ile alakalıdır..ekran kartınız nedir,,işlemciniz nedir...oynattıgınız dosyada bozukluk olabilir..

İşlemci : İntel Q9550 Core Quad

Ram : Kingston 2x2 Kit Hyperx Cl5 1066 Mhz

Ekran Kartı : Zotac GTX275 AMP Edition

VLC Player ile düzeldi görüntü ama bi matlaşma oldu...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.