Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu monitörü vatanda iki üç gün önce 385-400 TL arası fiyatta görmüştüm ama şu anda ne oldu düştümü bilmiyorum zaten 18 kdv indirimi vardı bu ay sonuna kadar.
  • Merhabalar,

Bu lg monitörü 6-7 ay önce almıştım ve çok memnunum. Fakat bir problemim var.

Ekran durduk yere kapanıyor. Bazen kendisi geri açılıyor bazen de açılmıyor. Açılmadığı zaman tuşuna basıp açabiliyorum ama bazen de açamıyorum. Kendi kendine takılıyor ara ara.

Teknik servise verdim fakat teknik servis hata yok deyip bana geri verdi. Teknik servise hangi bağlantı yoluyla kullandığımı söylemek zorundaymışım onlar bana sormadan!!! onlar vga ile test etmiş ama ben dvi kullanıyorum.

Neyse evde kendim vga ile de denedim ama bir şey değişmedi. İşletim sistemimin güç ayarlarından kaynaklı bir kapanma değil bu.

Size sormak istediğim, teknik servise ben bu monitörün ara ara kapandığını nasıl ispat ederim ? Ekranı öne arkaya doğru eğip oynatınca da kapanıyor.. Sizlerde böyle şeyler oluyor mu ?
  • Arkadaşlar bu münitörden aldım.Ancak full Çözürnülükte ekran yanlardan uflalıyor,tam ekran değil yani?nedir sorun...Olmadı 24 inç led olan model ile değiştireceğim.yeni aldım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Arkadaşlar bu münitörden aldım.Ancak full Çözürnülükte ekran yanlardan uflalıyor,tam ekran değil yani?nedir sorun...Olmadı 24 inç led olan model ile değiştireceğim.yeni aldım?

Benim de başıma LCD TV'yi HDMI ile ile bağlayıp 1920x1080 çözünürlüğe aldığımda gelmişti.

Kartınız ATI ise Catalyst içinden Overscan değerini %0 a çekerseniz düzelecektir, Nvidia'da karşılığını bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler sanıyorum.

Kolay gelsin,
  • arkadaşlar fortemanager da birturlu menuler aktif olmuyor. Windows 7 kullanıyorum 32bit uyumluluk modunda denedim olmadı. Check update dedigimde beni sitesinde 3.08 versiyonuna yonlendiriyor ve bu ekrana uyumlu degil. Ancak cdsinden cıkan 3.15 versiyonu ve sitesinde veya internette bu surum mevcut degil. Sorun nedir acaba :(
  • arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim;
    bu modeli izmirde agora ve mediamarkt ta aradım ama bulamadım..
    bu ürünü bulabileceğim bi yer bilen varmı izmirde
    şimdiden saolun.
  • Bugün bu monitörden aldım, kutusundan cd, kullanma klavuzu, garanti belgesi çıkmadı. Bir de fün menüsünde fortemanager uyarısı alıyorum(programı kurdum da) neden böyle oluyodur ?
  • nereden aldin? bunlarin cikmasi lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

nereden aldin? bunlarin cikmasi lazim.

bostancı vatandan aldım. iş çıktı şimdi yarın gitmek lazım ööf
  • Bende bu monitörü almayı düşünüyorum.. Ekran kartım HD 4850 inşallah iyi iş çıkarır.

http://www.hepsiburada.com/lg-w2261vp-pf-21.5-2ms-analogdvihdmi-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53414

Burda bahsi geçen monitör bu monitör değil mi? Kafamın karışmasına yol açan olay

hepsiburada'da
    # Kontrast Oranı Tipik: 1000:1
    # Kontrast Oranı Dinamik: 20.000:1

İncelemeyi yapan arkadaşımız ise :

Kontrast Oranı Tipik: 1000:1
    Kontrast Oranı Dinamik: 50.000:1

olarak belirtmiş. Hangisi doğru

Full Hd ile ilgili olarak çözünürlüğü 1920 x1080 olan monitörler HD ready mi oluyor? Bu monitör HD ready mi? Kusura bakmayın arkadaşlar monitör konusnda hiç bilgim yok malesef : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 21 Aralık 2009; 16:57:13 >

• HD Ready LCD'ler sanırsam 1600 pixel civarına kadar olanlardır... Bu monitör 1920 x 1080 pixel, yani teknolojinin sunduğu son çözünürlüğü veriyor. Yani FULL HD...
  • Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Bu akşam veriyorum siparişi o zaman : )) Hepsiburada'dan sorun çıkmaz inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 21 Aralık 2009; 17:26:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan301

Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Bu akşam veriyorum siparişi o zaman : )) Hepsiburada'dan sorun çıkmaz inşallah

HB bakma yanlış yazmışlar kabul de etmediler yanlışı
    , ordan 2 tane aldık 50.000 contrast geldi..
  • incelemeye keşke ps3 fotoğrafları olsaydı, bu monitörü ps3te kullanan varmı?
    performansı hakkında biraz bilgi verirmisiniz.
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-p2250-21.5-2ms-analogdvi-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53145

bu samsung monitör ile aralarındaki fark sadece hdmi olayı mı? Eğer sadece hdmi girişinin olmaması aralarındaki fark ise samsung almayı düşünüyorum zira benim ekran kartında hdmi yok. hem hepsiburada da indirim var kaçırmıyım diyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 22 Aralık 2009; 7:53:46 >
  • İleride Xbox360, PS3 gibi konsollara bağlama durumun olmaz mı?
  • dün vatanda ölü pixel testi yaparken evraklar düşmüş bugün gidip aldım her şeyi
    fakat fortemanager sorunum devam ediyo, ordaki bazı monitörlerde denedik kimisinde sorun var kimisinde sorun yok.

sizde durum nasıl FüN menüsünde movie mode ve zoom'u seçince hata veriyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 21 Aralık 2009; 23:56:13 >
  • sorunu hallettim arkadaşlar
    LG'nin sitesinden indirdiğimiz forteManager'ın versiyonu 3.08, ama cd'den çıkan versiyon 3.15. cd artık kaç aylıksa/yıllıksa sitedekinden daha yeni. onu kurunca sorun düzeliyor, movie mode şu işe yarıyomuş. internetten film izliyoruz atıyorum youtubeta küçük karede bişi, orayı seçiyoruz, çevresini istediğimiz ölçüde karartıyo böylece karenin görüntüsü diğer yerlere göre daha canlı oluyo. keşke uğraşmasaydım bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 21 Aralık 2009; 23:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

İleride Xbox360, PS3 gibi konsollara bağlama durumun olmaz mı?

ilgin için teşekkürler.
    konsol bağlama durumu olmayacak.
  • monitörü hdmı dan bağlasak kulaklığı da kasa ya değil monitörün çıkışına taksak ses alabilirmiyiz , ses kartından ses iletilir mi yoksa bi bağlantı yapmak gerekir mi anakard da?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.