Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: positroN

o adresdeki videolar nasil iniyor?

part yazan kısımlardaki sayıların üzerine tıklayın. kaç parça ise indirip birleştirin.
  • Güzel gibi duruyor. Özellikle üstten bakınca renklerin bozulmaması cezbetti. + HDMI filan alınabilir yani. ACER x233 HBD kullanıyorum, bozulması, eskimesi durumunda heralde bunu alırım. Sonuçta daha büyüğe gerek görmüyorum bilgisayarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Güzel gibi duruyor. Özellikle üstten bakınca renklerin bozulmaması cezbetti. + HDMI filan alınabilir yani. ACER x233 HBD kullanıyorum, bozulması, eskimesi durumunda heralde bunu alırım. Sonuçta daha büyüğe gerek görmüyorum bilgisayarda.

sen alana kadar bunlar biter led ler yaygınlaşır.

fotolar cepten çekildi ama 2 foto koyim bari ofiste arkadaşımınki .
    evde yiğenimin şanslı velet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 4 Aralık 2009; 22:26:19 >

• bu monitörü xbox 360 la deneyen oldu mu arkadaşlar ?
  • Bi Türlü Alışamadım Bu Monitöre Filim İzlerken İnsan Yüzleri Çok parlak Ve sarı gibi Gözüküyor :D Alışana kadar 2 monitör birden kullanıcam Benim Eski nec 22 inc ve bu :D

• N73 le Çektim :D Resimdekilerden daha güzel görüntüsü ama bana biraz :D sarı geldi görüntü D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado19033

N73 le Çektim :D Resimdekilerden daha güzel görüntüsü ama bana biraz :D sarı geldi görüntü D:

Gayet güzel çıkmış bence. tv görüntüsü iyi duruyor. uydu alıcıya mı bağladınız monitörü

• Skaystar2 Tv Kartı Var Pc de Eskisine Göre Görüntü Cok Güzelde İlk Defa Dvı Girişli Ve Parlak Ekran Monitör Kullanıyorum Ondan Sarımsı Geldi Görüntü Galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado19033

Skaystar2 Tv Kartı Var Pc de Eskisine Göre Görüntü Cok Güzelde İlk Defa Dvı Girişli Ve Parlak Ekran Monitör Kullanıyorum Ondan Sarımsı Geldi Görüntü Galiba

renk ayarlari iste bu yuzden var.

sari renkten kurtulmak icin ornek ayarlar:

red:50
    green:52
    blue:60
    kontrast:73
    parlaklik: 97
  • quote:

Orijinalden alıntı: silenzio

bu monitörü xbox 360 la deneyen oldu mu arkadaşlar ?

ofisteki arkadaşım takmış evde oynuyo sorun yok
  • Arkadaşlar selam ,

Bugün bende vatan'dan LG W2261VP-PF aldım yanlız aksilikler yakamı bir bırakmadı ,

Test yaptık 1 adet ölü piksel çıktı bunu üzerine görevli yeni monitör çıkardı ondada aynı bölgede ölü piksel vardı neyse

4. açılan kutuya kadar geldik mağaza çalışanları bile bu duruma şaşırdı , lakin ölü piksel hep aynı yerde çıkıyordu

Mağaza sorumlusu olduğunu düşündüğüm arkadaş sağolsun , siz bu monitörü alın işiniz görülsün pazartesi yeni parti gelicek bunu getirirsiniz yenisini veririz dedi tabi bende bu teklifi kabul ettim ,

Eve geldim monitör'ü kurdum ölü piksel filan yok , tahminimce ordaki ekran kartında bir sorun vardı

Yanlız bu arka ışık olayı canımı sıktı lakin ekranın sağ kısmında boydan boya fazla belli olmasada sorun var , sizde arka ışık sorunu varmı , Ekranın sağ kısmında aşağı doğru inen özellikle siyah ekranda belli olan beyaz bulutlanma uzun oldu galiba , saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Aralık 2009; 21:25:54 >

• bende enine dogru var arka isik sizmasi. her ekranda vardir ama dagilim olarak belli bir bolgede yayginlasmis durumda. karanlik goruntulerde beyaz bir cizgi sekilnde olmasi sorun olusturuyor. bir de sag ust kosede bir miktar kararma var. hic icime sinmiyor ama yapacak bir sey yok. ortadan ikiye ayrilmadigi surece servisle falan ugrasmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 12 Aralık 2009; 21:52:44 >
  • positroN selam ,

İlk sayfadada eklediğiniz resimlere baktım yanılmıyorsam sizdede benim gibi X3 uydu alıcısı var bende az önce ona bağladım

Ölü piksel muhabbetine mağaza sorumlusu tlf aldı yani pazartesi günü geri verip yenisini alabilirim ama orda incelediğim ''üç modelde'de aynı sorun vardı'' seri olarakmı bu sorun var ???

Neyse pazartesiye kadar kullanıyim bu arada rahatsız olursam değiştirebilirim , saygılar...
  • hatirladigim kadariyla simdiye kadar olu piksel sorunu gundeme gelmedi. yenisi verelim dedilerse bu firsati degerlendirmek gerek. servisle bogusmaktan cok daha iyidir.
  • Merhaba ,
    Bende bu mönitörü aldım ayarlardan hiç anlamıyorum gözümü çok yoruyor hiçbir ayara ellemedim orginal ayarlar kullanılıyor .

Bana tam ayrıntılı şekilde ayarların gözümü rahatsız etmemesi için nasıl olması lazım yazarsanız sevinirim ??
  • gozu en cok parlaklik ve ufak fontlar yorar.
  • Arkadaşlar bu monitörü en ucuz nereden alabilirim? Alan arkadaşlar aldığı yeri ve fiyatını yazarsa mutlu olurum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ko8e_Bryant

Arkadaşlar bu monitörü en ucuz nereden alabilirim? Alan arkadaşlar aldığı yeri ve fiyatını yazarsa mutlu olurum...
  • Vatandan 1 ay önce 365 Tl ye aldım :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.