Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki yeni bi sistemde nasıl yapıcam ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaggy259

peki yeni bi sistemde nasıl yapıcam ???

yeni bir sistem derken?
    yukarıda arkadaşında belirttiği gibi görüntü ayarlarından ikincil monitörü seçerseniz görüntü gelecektir.
  • yeni kasa yaptımda o na nasıl yapcam
  • quote:

yeni kasa yaptımda o na nasıl yapcam

ona da nasıl istersen yani ister dvi dan istersen hdmi kablosu alarak bağlarsın.

quote:

Orijinalden alıntı: silenzio

beyler pes2010 deneyen oldu mu bu monitör de , p2250 de ghosting oluyomuş, bu monitörde de oluyo mu acaba ?

Kardeş denedim şimdi pes 2010'da hiçbir sorun yok. Ne ghosting ne de başka bir kusur yok. Hava şartlarını değiştirip denedim yağmur, güneş vs. bunları da 1920*1080 çözünürlükte denedim, ayarlar en üst seviyede idi yani hiçbir sorun yoktu, merak eden arkadaşların bilgisine...
  • bağladım ama kasa yı açıyorum monitörüde açıyorum ilk lg nin işte simgesi çıkıyo sonra dvı saving mode dio
    diğer kabloyu takıom dsub power saving mode dio
    ne olur help
  • quote:

bağladım ama kasa yı açıyorum monitörüde açıyorum ilk lg nin işte simgesi çıkıyo sonra dvı saving mode dio
    diğer kabloyu takıom dsub power saving mode dio
    ne olur help

o kısımdan sonra monitör ışığı yanıp yanıp sönüyor mu? ekran kartında bir sorun yok değil mi, ya da kabloları tam taktığınızdan emin olun. aklıma şu an başka birşey gelmedi valla kardeş.
  • pc'yi vatandan aldım orda montajladılar valla pff
    çıldırıjin yhaa :'(
  • quote:

pc'yi vatandan aldım orda montajladılar valla pff
    çıldırıjin yhaa :'(

öncelikle , sorunun monitörden kaynaklandığından eminmisiniz.. yeni topladığınız sistemi farklı bi monitörde çalıştırmayı denedinizmi ve ekran kartının modeli nedir?
    ayrıca ekran kartını monitöre hangi kabloyu kullanarak bağladınız (hdmi,dvi,vga)? bunu sormamın nedenine gelince; bende lg w2361v-pf kullanıcısıyım , bu monitörle neredeyse aynı.. ve ekran kartımda çift dvi girişi var, biri dvi-d diğeri dvi-i yanlış hatırlamıyorsam. kabloyu dvi-i ye taktığımda sorunsuz çalışıyo fakat dvi-d de görüntü alamıyodum (tam tersi de olabilir) ... belki sorunun nedeni budur

• denemedim ama bugün deyimicem.ekran kartı atiHD5770
    monitörün içinden bi dvı bide vga çıktı ikisinide denedim aynı şey
    dvı:dvı power saving mode
    vga:dsub power saving mode
  • ofisteki arkadaş aldı HB dan bu gün geldi ....

apple yanında gayet başarılydı .
    ancak film ve web deneyebildik onlarda gayet güzeldi..
  • Sonunda bende kavuştum monitörüme :):) ama bi türlü gözüm alışamadı bana çok parlak geliyor.User modunda kullanıyorum parlaklık 70 contrast 70 başka bi ayar yapamadım keskinliği nereden ayarlıyıcam ve daha nasıl ayar yapmamı önerirsiniz bu arada monitör 10 numara :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Sonunda bende kavuştum monitörüme :):) ama bi türlü gözüm alışamadı bana çok parlak geliyor.User modunda kullanıyorum parlaklık 70 contrast 70 başka bi ayar yapamadım keskinliği nereden ayarlıyıcam ve daha nasıl ayar yapmamı önerirsiniz bu arada monitör 10 numara :D

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan :)

Önceki sayfalarda yazmıştık nasıl ayarlayacağınızı ama resimli anlatımını da yapacağım ayar programının (forte manager)
  • Teşekkürler evet birazcık kurcaladım ayarladım galiba :) çözünürlük olarak 1680*1850 de kullanıyorum monitörü doğrumu?
    Ayrıca monitör'ü buğün topkapı vatan computer dan aldım alacak arkadaşlara duyurulur monitör stoklarda hatta p2250 ile yanyana koymuşlar ikisini karşılaştırma imkanım oldu zaten lg alıcaktım ikisini yanyana görünce yine lg dedim :) hem daha şık hem görüntü bana daha iyi geldi orada çalışan adamda lg yi önerince aldım :)
    Peşin ödemeye %18 indirim var monitör bana 355-365 civarı bir fiyata geldi kablosuz klavye seti aldığım için tam fiyatını bilemiyorum.
    Orada ölü piksel testi yaptırdım cihazım sorunsuz çıktı 0 ölü piksel :D
    Eve gelince hemen açtım ekran karım eski olduğu için vga dan bağladım görüntü beni etkiledi sonra Lg marka dvd player ile Hdmı uzerinden bağladım dvd film taktım ve izledim yemin ederim ben böyle bir görüntü görmedim sanki film önümde oluyor o kadar net canlı.
    ALacak arkadaşlar bu ürünü kaçırmayın derim...

• forteManager Kullanım Kılavuzu (Anlatım: MegaWolt38)

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 29 Kasım 2009; 0:21:22 >

• hocam ez menu de cinema mode ve f engine sekmeleri aktif değil tıklanmıyor ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

hocam ez menu de cinema mode ve f engine sekmeleri aktif değil tıklanmıyor ne yapmam gerek ?

bağlantıyı vga mı yoksa dvi mı yaptınız? mesela dvi ile bağlayınca da game vs. sekmeler çıkmıyor çünkü game vs. modlar hdmi bağlantı yapınca seçilebiliyor.
  • hocam hdmi bağladım laptopa game mode görünmüyor monitörün yanındaki f engine tuşunda movie internet user ve normal modları görünüyor hem laptop hem lcd ekranına aynı görüntüyü verdiğimde game mode açılıyor ama yalnız lcd görüntü verdiğimde kayboluyor anlıyamadım oyunlarda hdmi ile bağladığım halde istediğim kaliteyi alamıyorum renkler vs. diğer modlara aldığımda ise gözümü yoruyor oyunlarda masaüstünde internette vs. önerdiğiniz ayarlar nelerdir contrast ve brightness ayarlarını %100 yapmam kötümü olur ? ayrıca monitörün bir eksiyiği hemde çok büyük monitörü aşağı yukarı oynatamamamız sabit malesef onun içinde yüksek bir sandalye yada engin bir masa tercih etmemiz gerekiyor, teşekkürler....
  • Ellerine sağlık Wizard olayını bilmiyordum çok yararlı oldu teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser_733

hocam hdmi bağladım laptopa game mode görünmüyor monitörün yanındaki f engine tuşunda movie internet user ve normal modları görünüyor hem laptop hem lcd ekranına aynı görüntüyü verdiğimde game mode açılıyor ama yalnız lcd görüntü verdiğimde kayboluyor anlıyamadım oyunlarda hdmi ile bağladığım halde istediğim kaliteyi alamıyorum renkler vs. diğer modlara aldığımda ise gözümü yoruyor oyunlarda masaüstünde internette vs. önerdiğiniz ayarlar nelerdir contrast ve brightness ayarlarını %100 yapmam kötümü olur ? ayrıca monitörün bir eksiyiği hemde çok büyük monitörü aşağı yukarı oynatamamamız sabit malesef onun içinde yüksek bir sandalye yada engin bir masa tercih etmemiz gerekiyor, teşekkürler....

siz monitörü dizüstü bilgisayara mı bağlı kullanıyorsunuz? renkleri veya parlaklığı siz kendi gözünüze göre ayarlayın. mesela ben parlaklığı 65, kontrastı 70, keskinliği 7, renk sıcaklığını 6500k da kullanıyorum. istediğim kaliteyi alamıyorum derken çözünürlüğü kaç olarak ayarladınız? kullanma kılavuzunu okudunuz mu bilmiyorum ama önerilen boyut 1920*1080'dir. Yani en iyi görüntüyü bu ayarda veriyor monitör. Zaten ilk sayfada ben eksi yönlerini yazmıştım yükseklik ayarı yok diye. Alırken araştırmak ve bizzat görüp almak lazım, sonradan yakınmak olmaz. Bilgisayar başında devamlı oturuyorsanız zaten normal sandalye ile oturmak anlamsız. Çok pahalı olmayan ofis sandalyelerinden alabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Ellerine sağlık Wizard olayını bilmiyordum çok yararlı oldu teşekkürler :)

Rica ederim, amacım hiç bilmeyenlere veya ingilizcesi az olan arkadaşlara azda olsa yardımcı olmaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 30 Kasım 2009; 14:06:46 >

• Hadi bakalım ben de bugün siparişi verdim hb'den hem de 386 TL'ye geldi 6 taksitli olarak. Muhtemelen hafta sonuna doğru elime geçer o zaman ben de bu kısımdan düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.