Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonbaron61

Megavolt kardeş,
    Benim monitör masanın üzerinde (Gerçi doğal olan da bu sanırım )
    Ama ben yerde yatıyorum (Doğal olmayan da bu sanırım)

Yerden monitöre baktığım zaman kontrast kaybı oluyor mesela filmlerin karanlık sahnelerinde bayaa görüntü kaybı oluyor.)
    Şimdi -doğala bağlamışken sorayım- Bu doğal birşey mi?
    Yoksa normal birşey mi?
    Çünkü monitöre normal bakınca bi sorun olmuyor...

Valla kardeş senin durumun pek ilginçmiş. Belki sen orada rahat ediyorsun ama işte lcd monitör olunca öyle farklılık oluyor. crt monitör olsa istersen ters durup bak yine bir şey olmaz biliyorsun. 50-100tl arası çok güzel tekerlekli ofis koltukları var, onlardan bir tane al ne gözlerini yor ne de belini.

• Arkadaşlar hayırlısıyla satın aldım bu monitörden ama bi türlü cd sini kuramadım driver indir falan diyor indiriyorum bi cacık olmuyor yapan birisi varsa anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: sonbaron61

Megavolt kardeş,
    Benim monitör masanın üzerinde (Gerçi doğal olan da bu sanırım )
    Ama ben yerde yatıyorum (Doğal olmayan da bu sanırım)

Yerden monitöre baktığım zaman kontrast kaybı oluyor mesela filmlerin karanlık sahnelerinde bayaa görüntü kaybı oluyor.)
    Şimdi -doğala bağlamışken sorayım- Bu doğal birşey mi?
    Yoksa normal birşey mi?
    Çünkü monitöre normal bakınca bi sorun olmuyor...

Valla kardeş senin durumun pek ilginçmiş. Belki sen orada rahat ediyorsun ama işte lcd monitör olunca öyle farklılık oluyor. crt monitör olsa istersen ters durup bak yine bir şey olmaz biliyorsun. 50-100tl arası çok güzel tekerlekli ofis koltukları var, onlardan bir tane al ne gözlerini yor ne de belini.

Ya zaten ben normalde sandalyede oturup bakıyorum işime.
    Demek ki sadece yerde yatma zevkimden vazgeçmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaP

gerçekten harika bi monitör verdiğinizi hak ediyor... ben ps3 bağladım hdmi ile ama ses alamadım monitörden içinde kolon yokmu yada ama sesi açıyorum alamadım tık yok yardımlarınızı bekliyorum

monitörde hoparlör yok onun yerine hdmı dan gelen ses için ses çıkışı var oraya kulaklık, 2+1 veya 5+1 gibi ses sistemleri bağlarsan ses alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

Arkadaşlar hayırlısıyla satın aldım bu monitörden ama bi türlü cd sini kuramadım driver indir falan diyor indiriyorum bi cacık olmuyor yapan birisi varsa anlatabilir mi?

Öncelikle hayırlı olsun dostum güle güle kullan.

Cd'yi takınca 4 seçenekli ekran gelir. Oradan "forte manager installion&guide" var ona tıkla. Sonra ortada "installion" ve "installion guide" çıkar, oradan da "installion" u seç, yükleme ekranının gelmesi lazım.
  • Teşekkürler hallettim...İnşallah en kısa zamanda güzel bir incelemeyle burdayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

gerçekten harika bi monitör verdiğinizi hak ediyor... ben ps3 bağladım hdmi ile ama ses alamadım monitörden içinde kolon yokmu yada ama sesi açıyorum alamadım tık yok yardımlarınızı bekliyorum

monitörde hoparlör yok onun yerine hdmı dan gelen ses için ses çıkışı var oraya kulaklık, 2+1 veya 5+1 gibi ses sistemleri bağlarsan ses alabilirsin

tşk. dostum dediğin gibi yokmuş kolon içinde alırken vatanda var demişlerdi ondan şey ettim ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

tşk. dostum dediğin gibi yokmuş kolon içinde alırken vatanda var demişlerdi ondan şey ettim ...

bizde onlara güvenip monitör almayı düşünüyorduk... ne sattıklarını bile bilmiyolar daha

• MegaWolt38 hocam

%20 lik farkı kendi göz kanaatime göre ölçüyorum diyeceksinki nasıl gözmüş ama yıllardır görüntü teknolojisiyle ilgili çalışıyoruz ve ikisi arasında bariz fark var biryerlerde birşeyleri atladım ama bulamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ner0_06

MegaWolt38 hocam

%20 lik farkı kendi göz kanaatime göre ölçüyorum diyeceksinki nasıl gözmüş ama yıllardır görüntü teknolojisiyle ilgili çalışıyoruz ve ikisi arasında bariz fark var biryerlerde birşeyleri atladım ama bulamıyorum...

Valla sende iyi göz varmış ne diyeyim. Maşallah kartal gibi göz var sende demekki.
  • Arkadaşlar kullananlar film ve oyun için güzel bi ayar önersinler benim ekrana bakarken başım çok ağrıyor ekrandan olabilir mi acaba?
  • quote:

Arkadaşlar kullananlar film ve oyun için güzel bi ayar önersinler benim ekrana bakarken başım çok ağrıyor ekrandan olabilir mi acaba?

Parlaklığı biraz kıs istersen, keskinlik kaçta?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar kullananlar film ve oyun için güzel bi ayar önersinler benim ekrana bakarken başım çok ağrıyor ekrandan olabilir mi acaba?

Parlaklık 100
    Keskinlik 5
  • quote:

quote:

quote:

Parlaklık 100
    Keskinlik 5

Parlaklık 65-70 arası,
    Keskinlik 6-7 yap, biraz böyle kullan çok rahatlar gözün. Keskinlik 5 olunca ortalama netlik oluyor. 7 en ideali bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 3 Kasım 2009; 20:44:36 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Parlaklık 100
    Keskinlik 5

Parlaklık 65-70 arası,
    Keskinlik 6-7 yap, biraz böyle kullan çok rahatlar gözün. Keskinlik 5 olunca ortalama netlik oluyor. 7 en ideali bence.

Saol böyle iyi oldu...

• arkadaşlar nvidia control panel kısmında yenileme hızı 59hz die 60 seçiyorum uygula diyorum tekrar 59 a dönü sizce neden vistada 60 oluyordu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaP -- 4 Kasım 2009; 9:15:36 >
  • 59'a takilmayin, monitorun menusunde 60 yaziyor. windows'da bolca bulunan hatalardan biri olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

59'a takilmayin, monitorun menusunde 60 yaziyor. windows'da bolca bulunan hatalardan biri olsa gerek.

tşkk..
  • quote:

arkadaşlar nvidia control panel kısmında yenileme hızı 59hz die 60 seçiyorum uygula diyorum tekrar 59 a dönü sizce neden vistada 60 oluyordu ?

win7 kullanıyorsan o hata var evet.
  • quote:

quote:

arkadaşlar nvidia control panel kısmında yenileme hızı 59hz die 60 seçiyorum uygula diyorum tekrar 59 a dönü sizce neden vistada 60 oluyordu ?

win7 kullanıyorsan o hata var evet.

190.38 driverında sorun olmuyor.60Hz görüyor ama bu görsel bir bug.Yani monitör aslında 60hz'da çalışıyor.Fraps'le test edip vsync açarsanız 59'da değil 60ta limitlendiğini görürsünüz fps'nin.

Bunun yanı sıra fortemanager'i windows 7 64bit'te çalıştırdım.

Olay şu program setup'ını yönetici olarak çalıştırıp kurulumu yapıyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.Yeniden başlattıktan sonra masaüstündeki fortemanager kısayoluna sağ tık yapıp uyumluluk modunu vista sp2'ye getiriyoruz ve programı açıyoruz.Olay bundan ibaret.Şakır şakır çalışıyor fortemanager.

Hatta alın size ss;

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.