Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şansa bak, LG W2261VP hepsiburada.com da stoklara bu gün itibari ile girmiş bulunmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Evet arkadaşlar bu ürünü bekleyenlere müjde, hepsiburada.com'da satışa başlanmış.

http://www.hepsiburada.com/lg-w2261vp-pf-21.5-2ms-analogdvihdmi-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53414

tşk arkadaşım.. vatanda da girmesini bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: aydahm

Arkadaslar merhaba,

ben de bu monitoru yeni aldim ve gercekten cok guzel bir monitor, ozelliklerde oyunlarda gorsel bir solen sunuyor.

Yalniz buyukluk kismina henuz gozum alismadigi icin PDF dosyalarindan yazi okurken gozlerim yoruluyor, bu normal midir yoksa alisilir mi?

Bir de siz monitorun Parlaklik ve Kontrast ayarlarini hangi degerlerde kullaniyorsunuz?

Bende ilk başta alışamadım ama zamanla alışırsın merak etme.

Ben parlaklık 100 kontrast 70 keskinlik 6 olarak kullanıyorum.

çok gözünü alıyorsa fortemanager'den parlaklığı düşürebilirsin. Gözün alışınca yavaş yavaş parlaklığı yükseltirsin.

bendede samsung P2250 var ama ayarları şu şekilde ayarladım
    Parlaklık 20
    Kontrast 70
    netlik 60 bu şekilde ayarlı ve ama monitör böyle parlak değilde çok güzel net ayarladım ama hiç kararma falan yok yani çok net herşey..
    ama inanın daha gözüm aılşmadı ama alışınca daha zevkli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

tşk arkadaşım.. vatanda da girmesini bekliyoruz...

Vatan'a telefon açıp sorun bence ona göre değerlendirin.
  • Bende alıcam bu monitörden bişr şey sormak istiyorum lg marka dvd player var bende monitörle bağlayıp dvd film izleyebilirmyiim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

monitörü hdmi kablosuyla bağlayan var mı ? çok fark ediyor mu ? ve hangi hdmi kablosunu önerirsiniz ?

sorumun cevabını bilen kimse yok mu ?
  • quote:

quote:

monitörü hdmi kablosuyla bağlayan var mı ? çok fark ediyor mu ? ve hangi hdmi kablosunu önerirsiniz ?

sorumun cevabını bilen kimse yok mu ?

dvi ile arasinda goruntu kalitesi acisindan herhangi bir fark yok. hdmi dijital veri tasidigi icin goruntuyu ya iletir ya iletmez. yani analog baglantida oldugu gibi kablonun goruntu kalitesine etkisi yok. 10ytl altina bile hdmi kablo bulabilirsin.
    analog kullaniyorsan tabi ki fark eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 25 Ekim 2009; 20:35:02 >
  • teşekkürler positron. dvi dan bağlı şu an benim monitör. gerek yok o zaman hdmi almama.
  • inceleme için teşekkür ederim.bi kaç sorum olacak arkadaşlar umarım yardımcı olabilirsiniz
    1- HDMI çıkışı tam olarak ne işe yarıyor ve dvi baglantidan daha iyi görüntü veriyormu yani hdmi mi kullanmak daha iyi dvi mi?
    2- ekran kartım ati hd3850 512mb/256 bit kutunun içinde dvi hdmi dönüştürücüsü cıktı acaba onunla hdmi olarak baglayabiliyormuyum?
    3-p2250 de hdmi cıkısı yok full hd oda bununla arasındaki fiyat farkı sadece bunun hdmi cıkısı olmasımıdır?
    4-ps3 ,xbox gibi cihazları kullanmayı düşünmüyorum acaba yinede bu hdmi cıkısı işime yararmı?
    5-bütçe olarak 350 civarı düşünüyorum eger bu ürün daha iyiyse bunu almaya calisacagım bi yerde buldum stokta var

şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

inceleme için teşekkür ederim.bi kaç sorum olacak arkadaşlar umarım yardımcı olabilirsiniz
    1- HDMI çıkışı tam olarak ne işe yarıyor ve dvi baglantidan daha iyi görüntü veriyormu yani hdmi mi kullanmak daha iyi dvi mi?
    2- ekran kartım ati hd3850 512mb/256 bit kutunun içinde dvi hdmi dönüştürücüsü cıktı acaba onunla hdmi olarak baglayabiliyormuyum?
    3-p2250 de hdmi cıkısı yok full hd oda bununla arasındaki fiyat farkı sadece bunun hdmi cıkısı olmasımıdır?
    4-ps3 ,xbox gibi cihazları kullanmayı düşünmüyorum acaba yinede bu hdmi cıkısı işime yararmı?
    5-bütçe olarak 350 civarı düşünüyorum eger bu ürün daha iyiyse bunu almaya calisacagım bi yerde buldum stokta var

şimdiden teşekkür ederim...

1- HDMI ile kullanmak ile dvi ile kullanmak arasında sadece ses farkı var. yani hdmi kablo hem görüntü hemde sesi aktarabiliyor, yani görüntü kalitesi aynı.
    2- Bağlayabilirsiniz tabii ki ancak o zaman sadece görüntü alabilirsiniz ses için ayrı bağlamak lazım. yani hem ses hem görüntü alayım derseniz hdmi-hdmi bağlamak lazım.
    3- Evet tek fark LG'de hdmi var, samsungta yok.
    4- İleride alır mısınız almaz mısınız orasını kimse bilemez ama eğer monitöre ses sistemi veya kulaklık takıp hdmi üzerinden ses alırım derseniz işinize yarar. (bende şu an ps3 yok ama alabilirim de yani hiç hesapta yoktu)
    5- Şimdi eğer p2250 ile kıyaslıyorsanız iki ürün arasında hdmi bağlantı farkı var. Ha marka tutkunu olup ta samsung alırım derseniz de bir fark olmaz hdmi eksiğiniz olur sadece.
    İmkanınız varsa gidip yakından görün iki monitörü de ona göre seçiminizi yapın, ikisi de sizi memnun edecektir.

• teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Bende alıcam bu monitörden bişr şey sormak istiyorum lg marka dvd player var bende monitörle bağlayıp dvd film izleyebilirmyiim??

Bende sorumun cevabını istiyorum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

beyler hepsiburada'da sıtoplarda haberiniz olsun.

420 lira
    http://www.hepsiburada.com/lg-w2261vp-pf-21.5-2ms-analogdvihdmi-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53414

ama vatanda stoklarda yok gözüküyor nasıl oluyor bu iş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

beyler hepsiburada'da sıtoplarda haberiniz olsun.

420 lira

ama vatanda stoklarda yok gözüküyor nasıl oluyor bu iş?

müşteri hizmetlerini aradım.. stoğa girecek ürünler arasında görünmüyor demişti.. forumdan bi arkadaş novabilgisayarda da iki hafta içinde stoğa gireceğini söylemişti..asıl olması gereken yerde yani vatanda yok... hem wordcard kampanyasıyla en ucuza yakın ürün satıyor hemde ölü pixel garantili.. aynı monitörün 23" olanı olsa harika olurdu

• quote:

quote:

Bende alıcam bu monitörden bişr şey sormak istiyorum lg marka dvd player var bende monitörle bağlayıp dvd film izleyebilirmyiim??

Bende sorumun cevabını istiyorum???

Dvd oynatıcılar hakkında bilgim yok ama girişler uyuyorsa olur tabi diyeyim biraz politik cevap oldu kusura bakma
  • Vatanda var gözüküyor...375/5 Worldcard'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Vatanda var gözüküyor...375/5 Worldcard'a

link verir misin.. az önce baktım hiç bi mağazada görünmüyor..

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-w2261vp-pf-21.5-w2261vp-pf-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=39146
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Vatanda var gözüküyor...375/5 Worldcard'a

link verir misin.. az önce baktım hiç bi mağazada görünmüyor..

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-w2261vp-pf-21.5-w2261vp-pf-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=39146

Bursa, Konya, Avcılar mağazalarında var gözüküyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.