Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fuzuli1

bütün kabloları söküp tekrar taktım şuan için bir sorun gözükmüyor ama testlere devam ediyorum..umarım sadece kablo temassızlığındandır..:):)..yardımlarınız için teşekkürler..

Dene dene, hepsini dene.. Sürücüleri güncelleştir ekran kartının, kablolara bak vs.

İnşallah sorun çıkmaz dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: pianistvirtuoso

vp-pf modeliyle v-pf arasında ciddi bi fark var mı acaba ?

yok birinde 20000 lik dinamik kontrast var diğerinde 50000 lik ama vp - pf modelinde birde öüründe varmı bilmiyormu HDMI çıkışı vardı..

bunu belittiğiniz çok iyi olmuş.. ikisinde de hdmi çıkışı var, panel farkı dışında diğer özellikleri de aynı sanırım
    monitörü benim gibi almayı düşünenler buna dikkat etsinler..

2361vp ile samsung'un p2250 modeli arasında kararsız kaldım. 2361vp 2261vp den 1.5 inch daha büyük bildiğim kadarıyla .. saçma bi soru olucak ama monitörün daha büyük olması oyunlarda daha az fps almamıza neden olurmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: schmorey

quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: pianistvirtuoso

vp-pf modeliyle v-pf arasında ciddi bi fark var mı acaba ?

yok birinde 20000 lik dinamik kontrast var diğerinde 50000 lik ama vp - pf modelinde birde öüründe varmı bilmiyormu HDMI çıkışı vardı..

bunu belittiğiniz çok iyi olmuş.. ikisinde de hdmi çıkışı var, panel farkı dışında diğer özellikleri de aynı sanırım
    monitörü benim gibi almayı düşünenler buna dikkat etsinler..

2361vp ile samsung'un p2250 modeli arasında kararsız kaldım. 2361vp 2261vp den 1.5 inch daha büyük bildiğim kadarıyla .. saçma bi soru olucak ama monitörün daha büyük olması oyunlarda daha az fps almamıza neden olurmu?

Sanmıyorum çünkü 1920*1080 çözünürlükte olacak o monitörde ve 60hz de çalışır gibime geliyor. Bu da en fazla 60fps alırsın demek.

• Arkadaslar merhaba,

ben de bu monitoru yeni aldim ve gercekten cok guzel bir monitor, ozelliklerde oyunlarda gorsel bir solen sunuyor.

Yalniz buyukluk kismina henuz gozum alismadigi icin PDF dosyalarindan yazi okurken gozlerim yoruluyor, bu normal midir yoksa alisilir mi?

Bir de siz monitorun Parlaklik ve Kontrast ayarlarini hangi degerlerde kullaniyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydahm

Arkadaslar merhaba,

ben de bu monitoru yeni aldim ve gercekten cok guzel bir monitor, ozelliklerde oyunlarda gorsel bir solen sunuyor.

Yalniz buyukluk kismina henuz gozum alismadigi icin PDF dosyalarindan yazi okurken gozlerim yoruluyor, bu normal midir yoksa alisilir mi?

Bir de siz monitorun Parlaklik ve Kontrast ayarlarini hangi degerlerde kullaniyorsunuz?

Bende ilk başta alışamadım ama zamanla alışırsın merak etme.

Ben parlaklık 100 kontrast 70 keskinlik 6 olarak kullanıyorum.

çok gözünü alıyorsa fortemanager'den parlaklığı düşürebilirsin. Gözün alışınca yavaş yavaş parlaklığı yükseltirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Arkadaslar merhaba,

Bende ilk başta alışamadım ama zamanla alışırsın merak etme.

Ben parlaklık 100 kontrast 70 keskinlik 6 olarak kullanıyorum.

çok gözünü alıyorsa fortemanager'den parlaklığı düşürebilirsin. Gözün alışınca yavaş yavaş parlaklığı yükseltirsin.

Cevap icin tesekkur ederim. Sen baya parlak kullaniyormussun, ben henuz o raddeye gelemedim :)

Bir de, kullanim mesafesi olarak ne kullaniyorsun? yani gozunle ekran arasinda ne kadar mesafe biraktin?

• quote:

Cevap icin tesekkur ederim. Sen baya parlak kullaniyormussun, ben henuz o raddeye gelemedim :)

Bir de, kullanim mesafesi olarak ne kullaniyorsun? yani gozunle ekran arasinda ne kadar mesafe biraktin?

İlk sayfadaki masada duran monitör benimki, en az 70-80 cm vardır yani koltuk mesafesi ve sürgülü klayveyi de düşünürsek işte 1mt ye yakın sayılır belki daha az 70-80cm arası.

Parlaklığı da ilk aldığımdan beri değiştirmedim aslında 80-90 arası kullansam olur
  • merhaba ben bu monitörle ilgili iki soru sormak istiyorum... ben yaklaşık 5 yıl önce bir laptop almıştım (toshiba satellite mx40 serisi) ve artık lcd ekranı ve klavyesi çalışmıyor fakat halen harici bir crt monitöre bağlayarak kullanıyorum... monitörü idareten aldığım için çok küçük ve neredeyse hiç çalışma alanı bırakmıyor... bu yüzden 2 yıl önce ps3 de aldığım için hem bilgisayara, hem de playstation'a bağlayabileceğim bir monitör olarak bu işimi görür mü? deneyen var mı? bu arada bilgisayarın ekran kartı: intel 915gm/gms,910 gml express chipset family (256 mb, paylaşımlı) acaba monitör bu ekran kartıyla bir sorun çıkarır mı? ayrıca ps3'le (özellikle yellow dog linux'la kullanan varsa) performansı nasıl? çünkü ben yellow dog kurdum ve standart tüplü televizyonda berbat bir görüntü ortaya çıktı... bu iki konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim... şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: space cadet

merhaba ben bu monitörle ilgili iki soru sormak istiyorum... ben yaklaşık 5 yıl önce bir laptop almıştım (toshiba satellite mx40 serisi) ve artık lcd ekranı ve klavyesi çalışmıyor fakat halen harici bir crt monitöre bağlayarak kullanıyorum... monitörü idareten aldığım için çok küçük ve neredeyse hiç çalışma alanı bırakmıyor... bu yüzden 2 yıl önce ps3 de aldığım için hem bilgisayara, hem de playstation'a bağlayabileceğim bir monitör olarak bu işimi görür mü? deneyen var mı? bu arada bilgisayarın ekran kartı: intel 915gm/gms,910 gml express chipset family (256 mb, paylaşımlı) acaba monitör bu ekran kartıyla bir sorun çıkarır mı? ayrıca ps3'le (özellikle yellow dog linux'la kullanan varsa) performansı nasıl? çünkü ben yellow dog kurdum ve standart tüplü televizyonda berbat bir görüntü ortaya çıktı... bu iki konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim... şimdiden teşekkürler

ikisi de sorun cikarmaz. rahatlikla alabilirsin. ilk sayfada yazmistim, eee pc ile full hd goruntu alabiliyorum. intel 945 ve 915 hemen hemen ayni kartlar zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orijinalden alıntı: space cadet

merhaba ben bu monitörle ilgili iki soru sormak istiyorum... ben yaklaşık 5 yıl önce bir laptop almıştım (toshiba satellite mx40 serisi) ve artık lcd ekranı ve klavyesi çalışmıyor fakat halen harici bir crt monitöre bağlayarak kullanıyorum... monitörü idareten aldığım için çok küçük ve neredeyse hiç çalışma alanı bırakmıyor... bu yüzden 2 yıl önce ps3 de aldığım için hem bilgisayara, hem de playstation'a bağlayabileceğim bir monitör olarak bu işimi görür mü? deneyen var mı? bu arada bilgisayarın ekran kartı: intel 915gm/gms,910 gml express chipset family (256 mb, paylaşımlı) acaba monitör bu ekran kartıyla bir sorun çıkarır mı? ayrıca ps3'le (özellikle yellow dog linux'la kullanan varsa) performansı nasıl? çünkü ben yellow dog kurdum ve standart tüplü televizyonda berbat bir görüntü ortaya çıktı... bu iki konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim... şimdiden teşekkürler

ikisi de sorun cikarmaz. rahatlikla alabilirsin. ilk sayfada yazmistim, eee pc ile full hd goruntu alabiliyorum. intel 945 ve 915 hemen hemen ayni kartlar zaten.

çok teşekkürler

• bu model şuan hiç bir yerde yok. bunun muadili olabilecek (kalite ve özellik olarak) aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir model varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

bu model şuan hiç bir yerde yok. bunun muadili olabilecek (kalite ve özellik olarak) aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir model varmıdır?

Samsungda P2250 var ... HDMI çıkışı yok.
    LG olarak da W2261v-pf var... bir alt modeli gibi ...

1080p ; Full HD ikisi de
    2ms ikisi de
    50000:1 DFC (Original 1000:1) Diğeri 20000:1 DFC

v-pf olanda HDMI yok mu var mı tam anlayamadım...
  • BİR SORU :

Arkadaşlar ben monitörü PC ye bapladım kullanıyorum... Hiç bir ayar yapmadım...
    Tekrar ediyorum hiç bir ayar yapmadım....

Herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu ??????
    Açma kapama tuşu dışında hiçbir tuşa dokunmadım...

Win 7 kullanıyorum... ilk açtığımda zaten çözünürlük 1920x1080 oklarak başladı...
    Ben de hiç ayar yapmadım...
    CD deki sürücü ve programları da kurmadım...

Bunlar gerekli midir ?

Ayrıca laptopla ilgili soru var sanırım... Ben Dün 10" lik LG X110 notebook ile denedim çalıştı monitör...
    Ama 800x600 den yukarı çıkmadı çözünürlük...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

BİR SORU :

Win 7 kullanıyorum... ilk açtığımda zaten çözünürlük 1920x1080 oklarak başladı...

Bunlar gerekli midir ?

Ayrıca laptopla ilgili soru var sanırım... Ben Dün 10" lik LG X110 notebook ile denedim çalıştı monitör...

Bence o program gerekli. Hiç yoktan keskinliği falan ayarlarsın, daha güzel bir görüş sağlayabilirsin kendine göre. İstersen üzerindeki tuşlardan yap ayarları ama programla çok daha kolay. Tavsiyem programı kur, ayarlarını kurcala tek tek, sana uygun parlaklığı, keskinliği vs. ayarla. Yükle dursun bilgisayarında sana bir zararı olmaz.

Notebook konusunda positron arkadaşımıza sorarsan o da notebook'a bağlamıştı monitörünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

BİR SORU :

Bunlar gerekli midir ?

o program windows 7 ile calismiyor, bosuna yuklemeye calisma. eger standart ayarlar gozune iyi geliyorsa ayar yapmana cok da gerek yok. eger begenmediysen zevkine gore yaparsin.

netbook icin de; once masaustune sag tikla, grafik ozelliklerini sec sonra ilk cikan menuden tek ekran olarak monitoru sec. daha sonra bir alt menudeki goruntu ayarlarindan full hd cozunurlugu sec bu sekilde full hd gorntu alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 8 Ekim 2009; 16:04:29 >

• bugün vatan bilgisayarı aradığımda getirtmeyeceğiz bu monitörden dediler, vatan a tekrar gelir gider elmadağ dan pixel testi yaparak alırım diye zamanında başka yerden almadım ama şimdi hiçbir yerde yok bu model.... bakalım cevap bekliyorum mersa sistemden, eğer getirtmeyeceğiz derlerse acer ın buhttp://www.vatanbilgisayar.com/acer-h223hqa-21.5-h223hqa-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=38261 modeline yönelicem

neden lg ile arasında 40 lira fark var onu anlayamadım gitti....
  • Arkadaşlar Forte Manager'ı kurup kullanamamıştım, sadece information menüsü görünüyordu; sitedeki FAQ ı okudum, en son ihtimal verdiğim şey güncel driver idi.

Güncel sürücüyü indirdim, oldu :) Benim gibi FAQ'a isyan edip kendi çözümlerini arayanlara duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheath

bugün vatan bilgisayarı aradığımda getirtmeyeceğiz bu monitörden dediler, vatan a tekrar gelir gider elmadağ dan pixel testi yaparak alırım diye zamanında başka yerden almadım ama şimdi hiçbir yerde yok bu model.... bakalım cevap bekliyorum mersa sistemden, eğer getirtmeyeceğiz derlerse acer ın buhttp://www.vatanbilgisayar.com/acer-h223hqa-21.5-h223hqa-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=38261 modeline yönelicem

neden lg ile arasında 40 lira fark var onu anlayamadım gitti....

Getirtmeyin zaten, siz ne işe yararsınız ki, beş para etmez ürünlerinizi bize kakalamaktan başka...

• Win 7 ile program çalışmıyor.

Çözünürlüğü arttırmak için de tek monitör kullanmak gerekiyor...

Teşekkürler
  • monitörü hdmi kablosuyla bağlayan var mı ? çok fark ediyor mu ? ve hangi hdmi kablosunu önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 12 Ekim 2009; 8:52:31 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.