Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: aCti0n`

Arkadaşlar,LG'nin kendi sitesinde W2261VP-PF diye bir modeli yok.W2261V-PF olarak bir model var buda 20000:1 kon. oranına sahip.İncelemedeki W2261VP-PF modelinde ise bu kon. 50000:1 olarak belirtilmiş.Herneyse gelelim soruna bu ürün LG nin sitesinde bile gözükmüyor nasıl piyasada oluyor?Diyelim LG DC oranını artırıp piyasa bunu sürdü sitesinde niye belirtilmemiş

Nasıl baktın siteye merak ettim.Ben Lg'nin Singapur sitesinden incelemiştim monitörü öyle aldım.

http://sg.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050105&categoryId=050105&parentId=05&modelCodeDisplay=W2261VP-PF

Umarım yeterli gelmiştir.

Buda benim monitör;

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

Hayırlı olsun dostum monitörün.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aCti0n`

Arkadaşlar,LG'nin kendi sitesinde W2261VP-PF diye bir modeli yok.W2261V-PF olarak bir model var buda 20000:1 kon. oranına sahip.İncelemedeki W2261VP-PF modelinde ise bu kon. 50000:1 olarak belirtilmiş.Herneyse gelelim soruna bu ürün LG nin sitesinde bile gözükmüyor nasıl piyasada oluyor?Diyelim LG DC oranını artırıp piyasa bunu sürdü sitesinde niye belirtilmemiş

Nasıl baktın siteye merak ettim.Ben Lg'nin Singapur sitesinden incelemiştim monitörü öyle aldım.

http://sg.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050105&categoryId=050105&parentId=05&modelCodeDisplay=W2261VP-PF

Umarım yeterli gelmiştir.

Buda benim monitör;

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

Hayırlı olsun dostum monitörün.

Sağolasın hocam.

Düşünen arkadaşlara tavsiye ben 366 liraya gold'dan aldım.Bu fiyatı kesinlikle hakeden bir monitör.Çekinmeden alabilirsiniz.

• Merhaba.

İncelemeyi yapan arkadaşların ellerine sağlık. Ancak anlayamadığım bir kaç nokta var, TN panel ile Flat panel arasındaki fark nedir? Ayrıca şu backlight bleeding sorunu canımı sıktı. Bu konularda bilgi verebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
  • Ben de aldım gitti.

Prototype ile 1920x1080 oyun oynadım... Beğendim.
    Menüdeyken yazılar biraz büyük gibi ama oyun içinde çok iyi.

incelemeyi yapan arkadaşın da eline sağlık... mağazada p2250 leri görünce iğrenmiştim... iyi ki almışım bunu diyorum.
  • Valla ben 24 inç alcaktım para yetmedi :) uygun fiyata nette buldum aldım memnunum aha buda link :) http://www.novabazar.com/urun/4d4b93f5b452ecda8b38ff38185ce2d0/LG-W2261VP-PF--21,5#34;--Genis-Siyah-Monitor,DVI-D,HDMI
  • vp-pf modeliyle v-pf arasında ciddi bi fark var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pianistvirtuoso

vp-pf modeliyle v-pf arasında ciddi bi fark var mı acaba ?

yok birinde 20000 lik dinamik kontrast var diğerinde 50000 lik ama vp - pf modelinde birde öüründe varmı bilmiyormu HDMI çıkışı vardı..
  • arkadaslar bende bu monıtorden almak ıstıyorum ama ekran kartından kaynaklanan bır sorun yaşarmıyım acaba sıstemım p4 ht 3.0 1gb ram 128mb 128 bit saphıre ekran kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Ben de aldım gitti.

incelemeyi yapan arkadaşın da eline sağlık... mağazada p2250 leri görünce iğrenmiştim... iyi ki almışım bunu diyorum.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.mağazadaki p2250 lerden neden iğrenmiştiniz tasarım olarakmı beğenmediniz yoksa onların sağlayamadığı görüntüyü lgw2261 mi sağladı size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veix

Merhaba.

İncelemeyi yapan arkadaşların ellerine sağlık. Ancak anlayamadığım bir kaç nokta var, TN panel ile Flat panel arasındaki fark nedir? Ayrıca şu backlight bleeding sorunu canımı sıktı. Bu konularda bilgi verebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Teşekkür ederim, ufaktan bilgi aktarmaya çalıştım elimden geldiği kadarıyla.

Backlight bleeding olayını ben çok abartı bulmuyorum. Yani rahatsız edecek düzeyde değil bana göre.

quote:

Orijinalden alıntı: cemceminay34

arkadaslar bende bu monıtorden almak ıstıyorum ama ekran kartından kaynaklanan bır sorun yaşarmıyım acaba sıstemım p4 ht 3.0 1gb ram 128mb 128 bit saphıre ekran kartı.

Ekran kartının modeli hakkında bilgi verirsen daha çok yardımcı olabiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: veix

Merhaba.

Şimdiden teşekkürler.

Teşekkür ederim, ufaktan bilgi aktarmaya çalıştım elimden geldiği kadarıyla.

Backlight bleeding olayını ben çok abartı bulmuyorum. Yani rahatsız edecek düzeyde değil bana göre.

quote:

arkadaslar bende bu monıtorden almak ıstıyorum ama ekran kartından kaynaklanan bır sorun yaşarmıyım acaba sıstemım p4 ht 3.0 1gb ram 128mb 128 bit saphıre ekran kartı.

Ekran kartının modeli hakkında bilgi verirsen daha çok yardımcı olabiliriz.

ekran kartı hakkında baska nasıl bır bılgı verebılırım ? yazdıgım gibi saphire marka 128 mb ve 128 bit ekran kartı

• quote:

ekran kartı hakkında baska nasıl bır bılgı verebılırım ? yazdıgım gibi saphire marka 128 mb ve 128 bit ekran kartı

Anlaşılan modeli eski ama şöyle yapabilirsiniz. Başlat menüsünden çalıştır'a gelip oraya dxdiag yazıp bekleyin. sonra o ekran gelince sol üstte "ekran" a tıklayın orada ekran kartının modeli yazar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

hayırlı olsun guzel ınceleme yapmısın samsung ta magıc tune ozelıgı var flım oyun metın okuma vb tek tusla gecıs yapabılıyorsun lg de bu ozellıklık varmı oyun ve fılımlerde ınternete gezinırken ısık ayarı kısma yukseltme varmı

Evet var.Yanda FüN diye bi tuş var.Onunla geçiş yapılabiliyor.Ayrıca programı var f-engine onunla da yapılabiliyor.Oyun-İnternet-Film-Spor.Ayrıca kendi oluşturacağın profiller arasıda geçiş yapıyor.

tesekkur ederım bende sırf bunun ıcın samsung almak ıcın bakıyordum artık lg aynı oldugu gore fark yok lg goruntu guzel fıyatı samsumg aynı ıkısi arasında kaldım kac walt harcıyor

• quote:

quote:

Anlaşılan modeli eski ama şöyle yapabilirsiniz. Başlat menüsünden çalıştır'a gelip oraya dxdiag yazıp bekleyin. sonra o ekran gelince sol üstte "ekran" a tıklayın orada ekran kartının modeli yazar.

pardon modelını yazmayı unutmusum özür dilerim ekran kartım saphire 9600xt 128mb 128 bit ekran kartı
  • quote:

quote:

quote:

pardon modelını yazmayı unutmusum özür dilerim ekran kartım saphire 9600xt 128mb 128 bit ekran kartı

Hocam epey eskiymiş ekran kartın. Aslında şu kdv indirimi bitmeden eğer anakartın pci-express destekliyorsa yani agp değilse ati'nin çok performanslı ve ucuz ekran kartları var.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-sap_hd4670_hdmi-hd4670-gddr3-512mb-128bit-hdmi-ati-dx-10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=37171
    veya
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-en9500gtdi1gd2v2-9500gt-gddr2-1gb-128bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=40367

Hem bu kartla beraber hdmi bağlantı da yapabilirsiniz, çok daha güzel olur.

• quote:

quote:

quote:

kartin mutlaka dvi cikisi vardir. dvi ile full hd masaustu goruntusu almakta sorun olmaz. full hd video islemci iyi degilse zor cunku ati kartlarda gpu destekli hizlandirma x serilerinden itibaren basladi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam epey eskiymiş ekran kartın. Aslında şu kdv indirimi bitmeden eğer anakartın pci-express destekliyorsa yani agp değilse ati'nin çok performanslı ve ucuz ekran kartları var.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-sap_hd4670_hdmi-hd4670-gddr3-512mb-128bit-hdmi-ati-dx-10.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=37171
    veya
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-en9500gtdi1gd2v2-9500gt-gddr2-1gb-128bit-nvidia-dx10-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=40367

Hem bu kartla beraber hdmi bağlantı da yapabilirsiniz, çok daha güzel olur.

malesef ekran kartım agp ve anakartım pcı ekran kartı desteklemıyor anakartım ıntel 865 perl. cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemceminay34 -- 29 Eylül 2009; 23:22:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

quote:

quote:

kartin mutlaka dvi cikisi vardir. dvi ile full hd masaustu goruntusu almakta sorun olmaz. full hd video islemci iyi degilse zor cunku ati kartlarda gpu destekli hizlandirma x serilerinden itibaren basladi.

vga girişin yanında bir de beyaz bir giriş var ekran kartının üzerinde galiba bu dvi çıkışı vga degilde dvı çıkışına baglamış olsam fark çok olurmu ? şu anki monitörüm samsung 17 inç 793df ve şu an 1920 çözünürlüklü videoları sorunsuz izliyorum işlemcimde bi sorun olmuyor cpu yüzde 30, 40 larda oluyor .peki bu lcd monitorde sorun yaşarmıyım .cevaplarınız için teşekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Ben de aldım gitti.

öncelikle hayırlı uğurlu olsun.mağazadaki p2250 lerden neden iğrenmiştiniz tasarım olarakmı beğenmediniz yoksa onların sağlayamadığı görüntüyü lgw2261 mi sağladı size?

Teşekkürler hocam.
    Görüntü kalitesini karşılaştıramadım...Ama fark varsa da eminim çok azdır... Büyük ihtimalle de P2250 iyidir...

Ben P2250 nin tasarımını beğenmedim.Bana kutu gibi geldi daha çok .. LG den memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 30 Eylül 2009; 12:08:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

yok birinde 20000 lik dinamik kontrast var diğerinde 50000 lik ama vp - pf modelinde birde öüründe varmı bilmiyormu HDMI çıkışı vardı..

VP-PF olanın farkı ; 50000:1 dinamik kontrast + 2ms tepkime süresi
    V-PF olan ise ; 20000:1 dk ve 5 ms tepkime süresi var.

Piyasada az bulunuyor gibi bi durum var sanırım VP-PF için. Yoksa fiyat farkına deyiyor bence.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.