Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hdmi cikisli sd uydu alicisi bagladim. once digiturk uydusu eutelsat uzerinden yayin buldum ama goruntu oldukca kotuydu. salonda turksat 3a ile bekledigimin cok cok ustunde goruntu aldim. resimleri ayarlayip paylasicam.
  • 30 cm meseafen cekmeme ragmen bence oldukca guzel gorunuyor. goruntunun tam oturmasi icin menuden overscan ayarinin acilmasi gerekmekte. yoksa kenarlarda 1 cm kadar bosluk kaliyor.

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

• Dostum görüntüler gayet güzel, bende digiturku bağlamak istesem nasıl yapacağım biraz anlatabilir misin.
  • ben digiturk baglamadim yanlis anlasilmasin. normal tv'de digiturk kullaniyordum. digiturk anteni uzerindeki lnb'den gelen kabloyu seoul x3'e taktim ve eutelsat uydusundan bir kac sifresiz yayina baktim. x3 hdmi cikisli oldugu icin monitor goruntu alabiliyor. digiturk cihazi sadece scart cikisli. eger eksi abonelik varsa cryptoworks karti bu cihaza(x3) takarak kullanmak mumkun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

ben digiturk baglamadim yanlis anlasilmasin. normal tv'de digiturk kullaniyordum. digiturk anteni uzerindeki lnb'den gelen kabloyu seoul x3'e taktim ve eutelsat uydusundan bir kac sifresiz yayina baktim. x3 hdmi cikisli oldugu icin monitor goruntu alabiliyor. digiturk cihazi sadece scart cikisli. eger eksi abonelik varsa cryptoworks karti bu cihaza(x3) takarak kullanmak mumkun.

hmm anladım dostum teşekkür ederim.
  • Bu monitör en ucuz nerede şuanda?

Bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Bu monitör en ucuz nerede şuanda?

Bilgisi olan varmı?

http://www.teknofiyat.com/?search=LG+W2261VP-PF&altlimit=&ustlimit=

tekno fiyattan bakınca en ucuz nova'da gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38
    İyide sen bu monitörde normal film izlersen tabi görüntü kötü olur. Senin söylediğin ferrari arabaya tüp takıp 350km/h ile gitmesini istemek gibi olmuş.

Madem kendi monitörünü de beğenmiyorsun eski 17" crt monitör kullan, gelipte insanların aklını karıştırma şimdi. İstersen bendeki 107é philips i sana satayım.

İnsanlarla gereksiz yere tartışmaktan hiç hoşlanmamda bazen hakikaten kendini aşanlar oluyor anlaşılan.
    Yani Sen bana bir forum sitesinde kullandığım ürünle ilgili deneyimlerimi yazmamamı mı istiyorsun(Üstelik millete yanlış bilgi verdiğin için yorum yazdım "araştırmadan inceleme yapmasan" bu topicte işim ne gider kendi topiğine yazarım)Sen kayseride mi yaşıyosun ugandadamı
    İnsanlar aklı karışsın diye değil kullanıcıların yorumlarını okumak için forum sitelerine girer.Bu kadar mesaj yazıp bunu öğrenemediysen dahada sana söyleyecek bir söz yoktur.

• World kartı olanlar için en uygun Vatanda 5 taksitle 371 TL'ye veriyolar.
    Ama stoklarında yoq işte
    quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Bu monitör en ucuz nerede şuanda?

Bilgisi olan varmı?

http://www.teknofiyat.com/?search=LG+W2261VP-PF&altlimit=&ustlimit=

tekno fiyattan bakınca en ucuz nova'da gözüküyor.

• Arkadaşlar ben bu monitörü arakdaşıma almak istiyorum fakat çözünürlük konusunda çekincelerim var. Bu monitör ile 1920 x 1080 dışında hangi çözünürlüklerde oyun oynanabilir. Birde bazı yerlerde masaüstü simgelerinin ve yazılarının kötü göründüğünü okumuştum tam olarak nedir bunun açıklaması. Bi anlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

@MegaWolt38 inceleme için teşekkürler bu monitörü bende düşünüyordum.Bu ve samsung p2250 arasında kararsızdım vatanda ellerinde kalmadığını öğrenince samsung p2250 yi tercih ettim ve şu anda memnunum, hdmi olmaması benim açımdan sorun değildi zaten.Geri kalan özellikleri fazlasıyla tatmin edici p2250 ninde.Hatta Analog ile DVI da görüntü farkını neredeyse farkedemiyorum artık nasıl yapmışlarsa.
    Senden ricam senin ekranın genişlik ve yükseklik ölçülerini yazarmısın(panel kısmının)?

megawolts38 kardeş gözünden kaçtı sanırım.ekranın panel kısmının genişlik ve yüksekliğini kaç cm olduğunu yazabilirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMXex

Arkadaşlar ben bu monitörü arakdaşıma almak istiyorum fakat çözünürlük konusunda çekincelerim var. Bu monitör ile 1920 x 1080 dışında hangi çözünürlüklerde oyun oynanabilir. Birde bazı yerlerde masaüstü simgelerinin ve yazılarının kötü göründüğünü okumuştum tam olarak nedir bunun açıklaması. Bi anlatırsanız sevinirim

Ben 1680 de de oynuyorum 1920de de, 1280de de hiç sorun olmuyor yani. eğer oynadığın oyunun grafik ayarlarında geniş ekran çözünürlükleri varsa o zaman tabii ki daha iyi görüntü oluyor.

Yazılar ve simgeler gayet net, eğer kötü diyorsanız keskinlik ayarından düzeltebilirsiniz.

quote:

quote:

@MegaWolt38 inceleme için teşekkürler bu monitörü bende düşünüyordum.Bu ve samsung p2250 arasında kararsızdım vatanda ellerinde kalmadığını öğrenince samsung p2250 yi tercih ettim ve şu anda memnunum, hdmi olmaması benim açımdan sorun değildi zaten.Geri kalan özellikleri fazlasıyla tatmin edici p2250 ninde.Hatta Analog ile DVI da görüntü farkını neredeyse farkedemiyorum artık nasıl yapmışlarsa.
    Senden ricam senin ekranın genişlik ve yükseklik ölçülerini yazarmısın(panel kısmının)?

megawolts38 kardeş gözünden kaçtı sanırım.ekranın panel kısmının genişlik ve yüksekliğini kaç cm olduğunu yazabilirsen sevinirim.

yükseklik: 33cm
    genişlik: 52cm
    çapraz: 60cm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 15 Eylül 2009; 13:07:19 >

• @MegaWolt38
    Asıl sen Samsung P2250 hakkında yanlış bilgi veriyorsun. Hepsiburada'daki özelliklere mi bakacaksın yoksa ürünün kullanma kılavuzuna mı? P2250'nin nokta aralığı orada 0.28 olarak geçiyor halbuki 0.24 kılavuzda ayrıca LG'nin de P2250'nin de tepki süresi 2 MS GTG(Griden Griye) 5 MS Siyahtan Siyaha

Yeni gördüm senin veridğin linkteki zaten P2250 nin N modeli yani daha düşük düz P2250'ye göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 15 Eylül 2009; 13:08:15 >
  • megawolts teşekkür ederim
  • Hay ben böyle şansın içine edeyim 2 gün önce Gold'da bulunmayan monitör bugün girmiş stoklara adamlara da sorduk gelir mi var mı elinizde diye dünyadan haberleri yok Acaba bu monitörü kullananlarda PES'te ghosting sorunu oluyor mu? Masaüstünde yenileme hızı 75 Hz'e kadar çıkabiliyor mu bir de Samsung P2250'ye göre kontrast nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@MegaWolt38
    Asıl sen Samsung P2250 hakkında yanlış bilgi veriyorsun. Hepsiburada'daki özelliklere mi bakacaksın yoksa ürünün kullanma kılavuzuna mı? P2250'nin nokta aralığı orada 0.28 olarak geçiyor halbuki 0.24 kılavuzda ayrıca LG'nin de P2250'nin de tepki süresi 2 MS GTG(Griden Griye) 5 MS Siyahtan Siyaha

Yeni gördüm senin veridğin linkteki zaten P2250 nin N modeli yani daha düşük düz P2250'ye göre...

Arkadaşım anlamamışsın ne demek istediğimi....Şahsın biri dedi ki sen yanlış bilgiler veriyorsun dedi bende örnek gösterdim HepsiBurada'yı ama dedim ki orada yazanlar kadar eksik bilgi yazmadım dedim sadece nokta aralığını 0,28 yazdım ki internet sitelerinin %95'i bu oranı yazmış. Ben gidipte kullanma kılavuzunu bulacak değilim, alışveriş yapılan nereler varsa orada yazan özelliklere bakarak söyledim.

Al bu da N yazmayan P2250 modeli, orada da 0,28 nokta aralığı yazıyor.
    http://www.hepsiburada.com/samsung-p2250-21.5-2ms-analogdvi-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53145

Ayrıca Samsung Türkiye'nin sitesinde bahsettiğiniz modele ait hiçbir bilgi yok.
    " Ana sayfa > Tüketici Ürünleri > bilgisayar ve yan ürünleri > monitör > LCD monitör " bu yolu izlerseniz Samsung'un sitesinde dediğimi anlarsınız. Yani çok övülen modelin kendi sitesinde bile bilgileri yok!

Bilmem anlatabildim mi!

quote:

Hay ben böyle şansın içine edeyim 2 gün önce Gold'da bulunmayan monitör bugün girmiş stoklara adamlara da sorduk gelir mi var mı elinizde diye dünyadan haberleri yok Acaba bu monitörü kullananlarda PES'te ghosting sorunu oluyor mu? Masaüstünde yenileme hızı 75 Hz'e kadar çıkabiliyor mu bir de Samsung P2250'ye göre kontrast nasıl?

Valla dostum senin gibi birkaç arkadaş sordu bende denedim Fifa 09'da ve Fifa 10 Demo'da böyle birşeyle karşılaşmadım. Görüntüde hiç "ghosting" sorununa rastlamadım. Daha doğrusu hiçbir oyunda rastlamadım ben.

75hz'e çıkıyor ama daha düşük çözünürlükte oluyor. Yani 1920*1080'de en fazla 60hz oluyor. Zaten daha üst tazeleme hızı olan monitör diyorsanız onların fiyatları daha pahalı.

P2250 modeli ile kontrast oranları aynı, yani 50000:1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 15 Eylül 2009; 20:53:56 >

• @MegaWolt38

Önemli olan Fifa değil Pes'te sorun çıkarıp çıkarmaması çünkü sadece PES te yapıyor bunu
  • quote:

@MegaWolt38

Önemli olan Fifa değil Pes'te sorun çıkarıp çıkarmaması çünkü sadece PES te yapıyor bunu

Valla o da PES'in sorunu, başka hiçbir oyunda sorun yok onda da olduğunu sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 15 Eylül 2009; 21:36:26 >
  • hocam sana öncelikle teşekkür etmek istiyorum. eger bu konuyu gormeseydim bugun LG 2261 yerine, 700 tl verip baska bi monitor alacaktım

Konunu okuduktan sonra fiyatında hoşuma gitmesiyle Eskişehirden 400 TL' karşılıgında Lg W2261VP monitorume kavuştum

HDMI girişiyle PS3 ve dvi girişiyle pc ye bağladım. Suan ikiside acık, source düğmesinden istediğime geçiş yapabiliyorum. PS3 te ki kalite konusunda endişeliydim fakat görüntüsü gerçekten cok güzel. PES2009 da, kuzenimin samsung full hd tv sine gore biraz koyu ama, aradaki fiyatı düşünürsek yine de çok iyi.
  • Çözünürlük düştüğünde görüntü de bugulanma oluyor nasıl bişi yok dersin. Ben 1600x1200 den 1280e düşürünce bariz fark oluyor netlik gidiyor. diğer bir mevzu ise nokta aralığı çok az 0.26 dan aşağı kullanmam bidaa şuan 0.255 gözüme ufak geliyor, hele ekran büyüdükçe uzaktan bakmak için monitöre nokta aralğınında artması lazım yoksa yakından bakmak zorunda kalırsınız yazıları okumak için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.