Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

@MegaWolt38

Cevabın için teşekkür ederim.

Ben biraz daha araştırayım sanırım 75 hz son çözünürlükte bulmak imkansız

Tekrar hayırlı olsun

goz yorulmasi ile tazeleme hizi arasindaki iliski sadece crt monitorler icin gecerli. lcd panellerin calisma sekli nedenyli goz yorgunlugu acisindan tazeleme hizinin bir onemi yok.
  • acer x233hbd mi bumu ikiside aynı fiyata neredeyse ps3 te kullanacağım içim HDMI girişi ile bu öne çıkıyor.. arada derede kaldım hangisini alsam

PS3 te kullanan var mı bu ürünü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

acer x233hbd mi bumu ikiside aynı fiyata neredeyse ps3 te kullanacağım içim HDMI girişi ile bu öne çıkıyor.. arada derede kaldım hangisini alsam

PS3 te kullanan var mı bu ürünü ?

ps3te kullanacaksan hdmi girişi senin için önemli olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

yani önemli tabiki.. en önemli şey hatta... HDMI girişi olması almam için daha çok çekiyor beni.. artık bayramdan sonra bu monitörü alıcam gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

yani önemli tabiki.. en önemli şey hatta... HDMI girişi olması almam için daha çok çekiyor beni.. artık bayramdan sonra bu monitörü alıcam gibi...

bizzat deneme imkanın varsa bakıp al, başka hdmi özellikli monitörlerle de kıyasla ama bu fiyata bu özellikte başka zor bulursun.
  • servis menusune girebildim. panel kesinlikle auo degil. sanirim lg panel var. bu iyi bi sey tabii.
     *** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

monitor kapaliyken menu tusuna basili tutarken power tusu ile acilinca ulasilabiliyor. yalniz hic bir ayarin degistirilmemesi gerekiyor. menu tusuna bir kez daha basinca kapatilabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

servis menusune girebildim. panel kesinlikle auo degil. sanirim lg panel var. bu iyi bi sey tabii.

monitor kapaliyken menu tusuna basili tutarken power tusu ile acilinca ulasilabiliyor. yalniz hic bir ayarin degistirilmemesi gerekiyor. menu tusuna bir kez daha basinca kapatilabiliyor.

LG panel olması güzel. sanırım yabancı bir sitede okumuştum orada da lg panel olduğunu belirtmişler.

• bu monitörü sadece PS3 ile kullandığımızda ses çıkışını nasıl alabiliriz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.
  • monitorun arkasinda ses girisi var. hdmi'dan gelen ses buradan aktarilabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reznix

bu monitörü sadece PS3 ile kullandığımızda ses çıkışını nasıl alabiliriz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

resimde sağda kulaklık ve hoparlör için ses girişi var oradan kullanabilirsiniz.
  • inceleme için teşekkürler hocam.
  • rica ederim, alacak arkadaşlara fikir sunduysam azıcık ne mutlu bana
  • quote:

rica ederim, alacak arkadaşlara fikir sunduysam azıcık ne mutlu bana

hocam inceleme için teşekkürler fakat monitörü hiçbiyerde bulamadım
  • bende böyle bir monitor almayi planliyorum.bilgisayarının özelliklerini buraya yazarmısın?
    Kafamdaki tek soru isareti bu monitoru aldiktan sonra full cozunurluk full ayarda oyunları rahatça oynayabilecekmiyim acaba..suanda 17' full ayarda rahat oynuyorum ondan sordum..
  • Bende dün vatana gittiğimde P2250-2350-2270 yada 2370 mi ne vardı. ama LG ninde sonu 43 ile biten bir serisi vardı 2261vp-pf serisi hiç yoktu sanrıım stoklarda kalmamış monitör..

ama genede biraz daha beklemekte fayda vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1mduck

bende böyle bir monitor almayi planliyorum.bilgisayarının özelliklerini buraya yazarmısın?
    Kafamdaki tek soru isareti bu monitoru aldiktan sonra full cozunurluk full ayarda oyunları rahatça oynayabilecekmiyim acaba..suanda 17' full ayarda rahat oynuyorum ondan sordum..

Core2Quad 8400
    Asus P5Q P45
    Kingston 2*2 hyperx 1066mhz
    Sapphire HD4890 vapor-x
    WD Caviar Black 500gb

sistemim bu. tüm oyunları en üst ayarlarda ve 1920*1080'de oynuyorum herşey mükemmel

Arkadaşlar bu monitör gelir gelmez Türkiye'de tükendi. Vatandaki son iki monitörden birini de ben almıştım. İsterseniz Vatan'a telefon açıp sorun gelirse kaçırmayın derim.

• Arkadaşım şu 1920*1080 çözünürlüğündeki Hz miktarı olumsuz yönde mi olumlu yöntemi yukarda konuştuğunuz durum...Bende almayı planlıyorum da...
  • Öncelikle Samsung P2250 nokta aralığı 0,248 dir
    http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200904/20090413083018765/BN59-00906A-Eng.pdf (35. sayfa)
    TN panellerde 60hz in üzeri olmaz bazıları o yüzden flat monitör kullanıyor hala.
    Samsung P2250 kullanan biri olarak kıyaslama açısından bir şey söyleyebilirim.(Özellikle Az önceki backlight'ı gördükten sonra)
    Backlight'ı en az olan monitör tartışmasız P2250dir. Peki bu monitörü iyimi yapar kesinlikle hayır.Bu Monitörde maç yayını izlemeye bir kalkın hele birde tv kartı analog olsun görüntüyü bir görün.Evet özeelikle fulhd film indirip izlerseniz görüntünün ne kadar güzel olduğunu görürsünüz ama normal rip filmlerde... 50000:1 kontrastmış 500000000000:1 olsa ne yazar gerçeği 1000:1 olduktan sonra.
    Çok uzatmadan ben bu monitörü sadece artık 1024*768 çözünürlük tarih oldu diye aldım yoksa 17' samsung flatim bana harika görüntü veriyordu. renklerin gerçek tonlarını unutucam bu gidişle. eğer gözleriniz benimki kadar hassassa flat monitörden vazgeçmeyin.Elbet bir gün 100Hz IPS panel LED aydınlatmalı monitörler türkiyeye gelir o zaman alırsınız ben şahsen geldiği gün alıcam

• @MegaWolt38 inceleme için teşekkürler bu monitörü bende düşünüyordum.Bu ve samsung p2250 arasında kararsızdım vatanda ellerinde kalmadığını öğrenince samsung p2250 yi tercih ettim ve şu anda memnunum, hdmi olmaması benim açımdan sorun değildi zaten.Geri kalan özellikleri fazlasıyla tatmin edici p2250 ninde.Hatta Analog ile DVI da görüntü farkını neredeyse farkedemiyorum artık nasıl yapmışlarsa.
    Senden ricam senin ekranın genişlik ve yükseklik ölçülerini yazarmısın(panel kısmının)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Öncelikle Samsung P2250 nokta aralığı 0,248 dir
    http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/200904/20090413083018765/BN59-00906A-Eng.pdf (35. sayfa)
    TN panellerde 60hz in üzeri olmaz bazıları o yüzden flat monitör kullanıyor hala.
    Samsung P2250 kullanan biri olarak kıyaslama açısından bir şey söyleyebilirim.(Özellikle Az önceki backlight'ı gördükten sonra)
    Backlight'ı en az olan monitör tartışmasız P2250dir. Peki bu monitörü iyimi yapar kesinlikle hayır.Bu Monitörde maç yayını izlemeye bir kalkın hele birde tv kartı analog olsun görüntüyü bir görün.Evet özeelikle fulhd film indirip izlerseniz görüntünün ne kadar güzel olduğunu görürsünüz ama normal rip filmlerde... 50000:1 kontrastmış 500000000000:1 olsa ne yazar gerçeği 1000:1 olduktan sonra.
    Çok uzatmadan ben bu monitörü sadece artık 1024*768 çözünürlük tarih oldu diye aldım yoksa 17' samsung flatim bana harika görüntü veriyordu. renklerin gerçek tonlarını unutucam bu gidişle. eğer gözleriniz benimki kadar hassassa flat monitörden vazgeçmeyin.Elbet bir gün 100Hz IPS panel LED aydınlatmalı monitörler türkiyeye gelir o zaman alırsınız ben şahsen geldiği gün alıcam

İyide sen bu monitörde normal film izlersen tabi görüntü kötü olur. Senin söylediğin ferrari arabaya tüp takıp 350km/h ile gitmesini istemek gibi olmuş.

Madem kendi monitörünü de beğenmiyorsun eski 17" crt monitör kullan, gelipte insanların aklını karıştırma şimdi. İstersen bendeki 107é philips i sana satayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.