Şimdi Ara

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi *** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.392
Cevap
1
Favori
107.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tebrizi

Çözünürlük düştüğünde görüntü de bugulanma oluyor nasıl bişi yok dersin. Ben 1600x1200 den 1280e düşürünce bariz fark oluyor netlik gidiyor. diğer bir mevzu ise nokta aralığı çok az 0.26 dan aşağı kullanmam bidaa şuan 0.255 gözüme ufak geliyor, hele ekran büyüdükçe uzaktan bakmak için monitöre nokta aralğınında artması lazım yoksa yakından bakmak zorunda kalırsınız yazıları okumak için.

cozunurluk dustukte tabi ki goruntu bozulur. yazilari okumak icin cozunurlugu dusurmek yerine yazilarin boyutunu buyultmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN
    bildiginiz gibi lg ve philip ortaklasa panel ureten firmalar. mesela asus monitor aldiginizda asus panel yerine samguns, lg philips vs gibi firmalarin panelleri kullaniliyor. dogal olarak lg monitorde lg philips panel kullanilmasi gerekir. yabanci bir sitede bu modelde lg philip yerine auo panel kullanildigi tespit edilmis.monitorle ilgili en buyuk sorun bu olabilir diye dusunuyorum. servis menusune nasil girilir bilmiyoruma ama bunu ogrenmek icin servis menusune girmek yeterli.

LG W2261VP şeklindeki modeller, LG-Philips panel kullanıyor. bunlarda AU-Optronics panel yok, AU-Optronics paneli kullanan modeller LG W2261V şeklinde, sonunda P kodu yok.
  • Arkadaşlar şimdi bu monitörün kontrast oranı 50000:1 mi 20000:1 mi, vatanda 1.değeri hepsiburada 2.değeri vermiş hangisi doğru?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimmajow

Arkadaşlar şimdi bu monitörün kontrast oranı 50000:1 mi 20000:1 mi, vatanda 1.değeri hepsiburada 2.değeri vermiş hangisi doğru?

50000:1 kontrast oranı var.
  • http://www.lge.com/products/model/detail/W2261V-PF.jhtml

http://sg.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050105&categoryId=050105&parentId=05&modelCodeDisplay=W2261VP-PF

ya burda contrast oranları 20000:1 e 50000:1 gözüküyor. singapur sitesinde photoshopla oynanmış gibi..bunun kontrast oranı 2 farklı mı değilse hangisi gerçeği.

alan biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

• biri v-pf digeri vp-pf.
    zaten ilk sayfada hem yazildi hem de ilk sayfadaki resimde monitorun ustundeki cikartmada kocaman yaziyor.
  • bu tam ekran olması için overscan özelliği açılması gerek demişsin. tam olarak nerde menüde . bulamadım da.
  • Almak istediğim monitör bu...bugünlerde alabilirim...

peşin alacağım için şu an en ucuz fiyat vatanda görünüyor. : 384 TL
    gerçi stokta yok galiba ama

Bu monitörde ses çıkışı olmadığına göre HDMI neden . Dönüştürücü kullanmadan HDMI bağlantılı makinaları bağlamak için mi ?
  • @saviola83 menu tusu, setup, oradaki alt menulerden birinde. sadece dusuk kaynaklarda gecerli oluyor.
    @MaDMaxiBo mesela ps3 bagladin, cep telefonu gibi ses cikaran basit monitor hoparlorlerini mi tercih edersin yoksa bu monitorun arkasindaki kulaklik girisini kullanarak ses sistemine baglamayi mi?
    hdmi ve dvi sayesinde 2 tane dijital cikisi olmus oluyor. birine ps3 bagla digerine pc'yi dvi'la. ya da direkt hd veya hdmi cikisli uydu alicisi. ornekler cogaltiabilir.
  • "Monitörün arkasındaki kulaklık girişi" anahtar kelime

P2250 yerine kasadan dolayı daha çok bunu tercih ettim ve bulabildiğim en uygun peşin fiyata hemen almayı düşünüyorum ama...

Vatanda 384 TL görünse de stok yok...

HB da 420 TL ama sipariş diyor...

Gold da 417 TL ama sadece istanbul mağazasında var... (Adanadaki mağazayı kapatmışlar )

Daha uygun fiyat için birkaç gün beklesem farkeder mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Eylül 2009; 23:04:28 >
  • dün itibariyle bu monitörden aldım
    önce vatana baktım stoklarda yoktu sonra gold dan aldım ölü piksel neyseki çıkmadı
    ps3 bağladım pc bağladım iki alette açıkken tek tuşla geçiş yapabiliyorum süper alet tavsiye ederim
  • burası yeri değil ama , sorayım yine de. şu an masaüstü çözünürlüğüm 1680* 1050 . bi tane wallpaper ım vardı boyutlarını aynı çözünürlüğe getirdim ama tamamen kapatmadı. boşluklar kaldı.
    sizde de öyle şeyler oluyo mu ?
  • Arkadaşlar,LG'nin kendi sitesinde W2261VP-PF diye bir modeli yok.W2261V-PF olarak bir model var buda 20000:1 kon. oranına sahip.İncelemedeki W2261VP-PF modelinde ise bu kon. 50000:1 olarak belirtilmiş.Herneyse gelelim soruna bu ürün LG nin sitesinde bile gözükmüyor nasıl piyasada oluyor?Diyelim LG DC oranını artırıp piyasa bunu sürdü sitesinde niye belirtilmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 27 Eylül 2009; 1:54:34 >
  • Dostum kafama koydum bende alıcam bu monitörden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aCti0n`

Arkadaşlar,LG'nin kendi sitesinde W2261VP-PF diye bir modeli yok.W2261V-PF olarak bir model var buda 20000:1 kon. oranına sahip.İncelemedeki W2261VP-PF modelinde ise bu kon. 50000:1 olarak belirtilmiş.Herneyse gelelim soruna bu ürün LG nin sitesinde bile gözükmüyor nasıl piyasada oluyor?Diyelim LG DC oranını artırıp piyasa bunu sürdü sitesinde niye belirtilmemiş

Nasıl baktın siteye merak ettim.Ben Lg'nin Singapur sitesinden incelemiştim monitörü öyle aldım.

http://sg.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=050105&categoryId=050105&parentId=05&modelCodeDisplay=W2261VP-PF

Umarım yeterli gelmiştir.

Buda benim monitör;

*** LG W2261VP-PF 21.5' 2ms (VGA+DVI+HDMI) FullHD Kullanıcı İncelemesi ***

• hayırlı olsun guzel ınceleme yapmısın samsung ta magıc tune ozelıgı var flım oyun metın okuma vb tek tusla gecıs yapabılıyorsun lg de bu ozellıklık varmı oyun ve fılımlerde ınternete gezinırken ısık ayarı kısma yukseltme varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

hayırlı olsun guzel ınceleme yapmısın samsung ta magıc tune ozelıgı var flım oyun metın okuma vb tek tusla gecıs yapabılıyorsun lg de bu ozellıklık varmı oyun ve fılımlerde ınternete gezinırken ısık ayarı kısma yukseltme varmı

Evet var.Yanda FüN diye bi tuş var.Onunla geçiş yapılabiliyor.Ayrıca programı var f-engine onunla da yapılabiliyor.Oyun-İnternet-Film-Spor.Ayrıca kendi oluşturacağın profiller arasıda geçiş yapıyor.
  • Arkadaşlar ben İzmir'deyim sizce yani siz olsaydınız bir an önce stoklar tükenmeden gidip bu monitörü Gold'dan alır mıydınız?Yoksa BestBuy ve MediaMarkt açılışını mı beklerseniz?Artık HD filmler izlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

Arkadaşlar ben İzmir'deyim sizce yani siz olsaydınız bir an önce stoklar tükenmeden gidip bu monitörü Gold'dan alır mıydınız?Yoksa BestBuy ve MediaMarkt açılışını mı beklerseniz?Artık HD filmler izlemek istiyorum

Git Gold'dan al.Bonusla alırsan zaten çok uygun fiyatı.Ama sanırım mağazalarında bu bonus olayı falan yok.Yani mağazadan aldığında astarı yüzünü geçebilir.Farklı fiyat çekebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: Zmirlee_DarTT

Arkadaşlar ben İzmir'deyim sizce yani siz olsaydınız bir an önce stoklar tükenmeden gidip bu monitörü Gold'dan alır mıydınız?Yoksa BestBuy ve MediaMarkt açılışını mı beklerseniz?Artık HD filmler izlemek istiyorum

Git Gold'dan al.Bonusla alırsan zaten çok uygun fiyatı.Ama sanırım mağazalarında bu bonus olayı falan yok.Yani mağazadan aldığında astarı yüzünü geçebilir.Farklı fiyat çekebilirler.

İzmir'deki Gold şubesiyle konuştum mesela burdan ödeyip başka mağazadan getirtemiyoruz internetten alsak teknik arıza durumunda tekrar kargoyla göndermek lazım uzun iş LG nin burda Teknik Servisi olup olmadığını bilmiyorum...Bestbuy ve Mediamarkt'de 27 inçlik LG ler Samsung lar rekor fiyata gelirse o zaman da çok kötü olur benim için...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.