arkadaşlar bu 2 cihaz arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz acaba? batarya ve performanslarını kıyaslayabilir misiniz?
mobee k160 ---------------- İslemci:Intel Atom 1.66GHz 512kb L2 Cache N455 Chipset:Intel NM10 Ekran:13,3" TFT LCD Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 Bellek:2GB DDR3 Sabit Disk:250 GB Ethernet:10/100 Wireless LAN:802.11B/G Portlar:2 adet USB port, RJ 45 portu Ses Kartı:AC 97 Entegre Ses Kartı, SRS Stereo Sound, İki Peronlu Ses çıkışı Ekran Kartı : Intel GMA 3150 (Paylaşımlı) Webcam : 1.3 MP Kart Yuvaları:3 in 1 Kart Okuyucu (SD,MMC,MS) Ağırlık : 1.5 kg (pil dahil) İşletim Sistemi: WINDOWS 7 STARTER TR
LG_X300 --------------- » İşlemci Intel Atom Z550 (2, 00GHz; 533MHz; 512KB) » Bağlantı Özellikleri : USB - VGA - Mikrofon Girişi - Kulaklık Çıkışı » Dahili Komponentler : Türkçe Q Klavye - Dokunmatik Mouse - Kamera - Hoparlör » Pil Türü : Lithium Polymer (2 hücreli) » Sabit Disk Boyutu(ssd) : 64 GB » İşlemci Çekirdeği: Intel » İşlemci Hızı 2,00 GHz » İşlemci Ailesi: Atom » İşlemci Ön Belleği: 512 KB » İşlemci Veri Yolu Hızı: 533 MHz » Ekran Boyutu: 11.6 inch » Ekran Kartı: Intel » Bellek Boyutu: 1 GB » Bellek Tipi: DDR2 » Bellek Frekansı: 800 MHz » Desteklenen Bağlantılar: Wifi - Ethernet » Sistem Belleği 1GB DDR2 800Mhz » Video RAM MB Intel GMA 500 » İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium » Ethernet 10 / 100 » Boyutlar (GxDxY) 2.98 x 18.6 x 1.75 cm » Ağırlık 0.97 kg » Kamera: 1.3 megapixel » Wireless 802.11b/g/n Kablosuz Bağlantı » Extralar 2 x USB 2.0, RJ45, VGA
mobee slim k160 tercihim
mobee olabilir
Siz siz olun ne olduğu belli olmayan markasız ürünleri iyi araştırın. SSD harddiskli LG alınır gözü kapalı...
quote:
Orijinalden alıntı: eXpErT_
Siz siz olun ne olduğu belli olmayan markasız ürünleri iyi araştırın. SSD harddiskli LG alınır gözü kapalı...
+1
ben x300 kullanmış biri olarak sadece x300 hakkında yorum yapacağım.rami 1 gb olduğu için cidden çok zorluyor siteleri açarken birden fazla açamıyorsunuz iki işlemi aynı anda yapamıyorsunuz.en kötü tarafı da lg türkiyeden iki kez teyit ettiğim bilgiye göre rami sadece 1 gb ı destekliyor artıramıyorsunuz yani 2 gb a.Güzel yanlarına gelince cidden çok güzel bir tasarımı var ekranı çok güzel ince hafif.ama dış güzellik ne kadar önemli tartışılır.Ben iade ettim hemen şimdi samsung n150 plus kullanıyorum çok çok memnunum.Her türlü işlerimi aksamadan yapabiliyorum.samsungu tavsiye ederim
Z serisi Atomlar çokmu elektrik harcıyordu hatırlamıyorum. N5xx ile başlayan Atom işlemciler çift çekirdektir.
Mobee al derim ama o fiyata başka bi netbook alabilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme