Şimdi Ara

LG YENI 2010 LD SERISI LCD TV'LER - 42LD420/450/550/650 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
34.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben de 42LD550 aldım yarın kuracak servis. Önümüzdeki hafta izlenimlerimi yazarım.
  • MİLLET 42LD450 LERDE MP3 VE FOTOĞRAFIN YANINDA FİLMDE OYNATMA ÖZELLİĞİ VARMIŞ VE BU SERVİS MENÜSÜNDEN KAPALIYMIŞ. BENDE ALDIĞIM BİLGİLERDEN YOLA ÇIKARAK HAMA KUMANDA ALDIM SERVİS MENÜSÜ PAROLA KISMINA KADAR GELDİM AMA PAROLA BİR TÜRLÜ OLMUYOR BENİM İNTERNETTEN BULDUĞUM ŞİFRELER 0000 VE 0143 EĞER BAŞKA ŞİFRE BİLEN ARKADAŞ VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN DİVX MENÜSÜNÜ AÇNLAR VAR ÇOK GÜZELDE ÇALIŞIYORMUŞ. BENDE KULLANMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TŞK EDİYORUM. soruma cevap verebilecek varmı arkadaşlar?
  • buraya baktın mı ? bir de 0413 denermisin

http://www.muratkaraoglu.com/lg-42ld450-usb-hack-mkv-divx-h-264/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 28 Temmuz 2010; 16:21:12 >
  • evet ordada sordum cevap verdiler şimdi işyerindeyim akşam deniycem bakalım olacakmı orda verilen parola 0413
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: mortallight

quote:

Bence kur izle. Ne sen 1 ölü pikseli görürsün, ne de 1 ölü piksel seni görür. Mikro kontrol yapmasaydın yıllarca belki de hiç farkına bile varmazdın. 1920*1080=2,073,600 pikselden biri eksik olsun , 2-3 metreden kim anlar.. ? Hele ki hareketli görüntüler içerisinde ?

eyvallah unpop, sen de bakıyordun ama hala panel almadın galiba.

32 almıştım iade ettim, küçük geldi bir de görüntüde motion problemleri vardı. 40-42 istiyor evdekiler ha bana sorsan baan 32 yetiyordu gerçi

albani üstadın yazılarının birinde 52-42-32 panellerin üretiminde sadece büyüklük farkının olmadığı üretim teknolojisi ve tekniği açılarından da fark bulunduğunu ifade etmişti. zaten aynı görüntü kaynağından elde edilen görüntülere bakıldığında (kendi gözlemlerim) birkaç led lcd 32''hariç diğerleri hayal kırıklığı gibi. 40'' ve daha büyükler daha güzel görüntü verebiliyor.

• @mortallight ; artık bir inceleme ve resim paylaşmanın vakti geldi, ne dersin ?
  • quote:

@mortallight ; artık bir inceleme ve resim paylaşmanın vakti geldi, ne dersin ?

tv dün geldi ancak bir arkadaşın düğünü dolayısıyla evde fazla kalamadım, bugün akşama doğru servisten elemanlar gelip kuracak. Ertesi gün ayrıntılı bir inceleme yapabilirim sanırım.

Bu arada ben Mersin'de yaşıyorum, bahsedilen hama kumandayı (kodu 12047 miydi öyle birşey) hiç bir yerde bulamadım. Son şans olarak bit pazarı denen yerde dükkanlara soracağım. Ne kumandaymış yahu.
  • Darty'lerde satılıyor. Mersin'de Darty yoksa internet sitesinden sipariş edebilirsin. En gec 2 gunde gelir.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/UZAKTAN-KUMANDA/HAMA/12047-UNIVERSAL-8-IN-1-p-37218-c-60.htm
  • Yarın Tv alacağım..ama halenn ne almam gerektiğine karar verememiş bulunmaktayım :)
  • Hama kumandayı Dartyden aldım olayı bitirdim 720p Mkv filmleri izliyorum görüntü ses harika çok memnunum nazar değmesin diyorum
  • Resim vs eklerseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar acilinden cevap lütfen.
    Servis menüsünden divx özelliğini açtığım zaman garanti dışı kalıyor ya.Bir sorun halinde onu geri normale çevirsem servisler bunu anlar mı? yardım lütfen..2 saat içinde sipariş verceğim.
    ya samsun c530 yada lg 450
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar acilinden cevap lütfen.
    Servis menüsünden divx özelliğini açtığım zaman garanti dışı kalıyor ya.Bir sorun halinde onu geri normale çevirsem servisler bunu anlar mı? yardım lütfen..2 saat içinde sipariş verceğim.

anlamazlar ama şöyle bir durum var cihaz arızalandığında servis menüsüne girebilirsen sorun olmaz örneğin hiç görüntü alamadığın bir arıza olduğunu düşün eski haline getiremessin ama küçük arızalarda getirirsin..sorun olmaz.Ben L42LD550 modelini kullanıyorum divx menüsünü açtım hama kumanda ile 1.5 TB lık harici harddisk bağladım sorunsuz izliyorum.kolay gelsin..
  • LG 42LD550 aldım bugün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 1 Ağustos 2010; 17:13:01 >
  • Uydudan tv izlerken tam ekran mı oluyor yoksa kenarlarında kesikler oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Uydudan tv izlerken tam ekran mı oluyor yoksa kenarlarında kesikler oluyor mu ?

istediğin şekilde ayarlıyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retlik

quote:

anlamazlar ama şöyle bir durum var cihaz arızalandığında servis menüsüne girebilirsen sorun olmaz örneğin hiç görüntü alamadığın bir arıza olduğunu düşün eski haline getiremessin ama küçük arızalarda getirirsin..sorun olmaz.Ben L42LD550 modelini kullanıyorum divx menüsünü açtım hama kumanda ile 1.5 TB lık harici harddisk bağladım sorunsuz izliyorum.kolay gelsin..

Bugün itibariyle lg 42ld550 almış durumdayım. Hama kumandayı ben de alacağım ama 42ld550 modelinde şifre nedir? 0413, 0143 yada 0000 şifrelerini gördüm bunlardan hangisi uyuyor acaba yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: krycc

quote:

quote:

Bugün itibariyle lg 42ld550 almış durumdayım. Hama kumandayı ben de alacağım ama 42ld550 modelinde şifre nedir? 0413, 0143 yada 0000 şifrelerini gördüm bunlardan hangisi uyuyor acaba yardımcı olabilir misiniz?

hocam parola 0413 42ld550 için

bir arkadaş blok hazırlamış bunun için sadece bizdeki için parola yukarda yazdığım olacak.0000 değil..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir arkadaş blok hazırlamış bunun için sadece bizdeki için parola yukarda yazdığım olacak.0000 değil..

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ancak ilginç bir gelişme yaşadım. Dün televizyonu kurmaya geldiler. Sonuçta gelenler doğrudan lg servisten geliyorlar. Ben de durumu aktardım, bu şekilde usb servis menusunun değiştirilmesi, tvnin artık film oynatabilmesi..vs. hepsini konuştuk. Adamlar şunu söylüyorlar hema kumanda ile bu işlemi yapabileceğimi ancak televizyona zarar verme ihtimalinin olduğunu, çünkü bunun için televizyonun programının yükseltilmesinin şart olduğunu anlattılar. Ancak daha da önemlisi servise başvurursanız biz bunu zaten yapıyoruz, gelip sürümü yükseltip film özelliğini de açıyoruz böylece garantiniz de bozulmamış oluyor dediler. Bunun için servis ücreti de sadece 50 lira. Şimdi buna ne buyrulur?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ancak ilginç bir gelişme yaşadım. Dün televizyonu kurmaya geldiler. Sonuçta gelenler doğrudan lg servisten geliyorlar. Ben de durumu aktardım, bu şekilde usb servis menusunun değiştirilmesi, tvnin artık film oynatabilmesi..vs. hepsini konuştuk. Adamlar şunu söylüyorlar hema kumanda ile bu işlemi yapabileceğimi ancak televizyona zarar verme ihtimalinin olduğunu, çünkü bunun için televizyonun programının yükseltilmesinin şart olduğunu anlattılar. Ancak daha da önemlisi servise başvurursanız biz bunu zaten yapıyoruz, gelip sürümü yükseltip film özelliğini de açıyoruz böylece garantiniz de bozulmamış oluyor dediler. Bunun için servis ücreti de sadece 50 lira. Şimdi buna ne buyrulur?

valla hocam kime inanacağız bende bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor forumda bir lg servisi olduğunu söyleyen arkadaş kesinlikle açarsanız bu özelliği garani dışı kalır diyor.magzalar ise başka başka konuşuyor kimi diyor açın bir şey olmaz tüm müşterilerimiz açıyor biri diyor sadece bundan dolayı bir arıza meydana gelirse garanti dışı kalır başka bir arıza varsa garanti dahilindedir başka biri diyor zaten lg bir ay içinde kendi sitesnden güncellemeleri açacak güncelleme yüklediğinize kendi açılacak zaten kime inanıcaz bilmiyorum.ama ben bunun yazılımla ilgili olduğunu düşümüyorum çünkü eski modellerdede bu özellik var açıp kullananlar var yazılımla ne özellik kazandıracaklarki cihazı bozmayacak.saçma geldi görünen o ki insiyatif servislerde isterse garanti dışı isterse garantiye bişey olmuyor.bana gelen lg serviste biz yapmıyoruz böyle bir şey dedi.aldığım satıcıda açabilirsiniz garanti dışı kalmaz dedi..artık şans sanırım arızalanınca garantide ne yapacakları.hama kumanda 13 lira servis 50 lira istemiş seçim senin.ben açtım bu özelliği içindeki yazılım gayet güzel altyazılar sorunsuz ileri geri alırken takılma vs olmuyor.Eğer yaptırırsan bunu bence servisten bu özelliğin kendileri tarafından açıldığına dair dekont gibi bir şey al yaptıracaksan ..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.