Şimdi Ara

LG YENI 2010 LD SERISI LCD TV'LER - 42LD420/450/550/650 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
34.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McChAoS

Arkadaşlar 32LD650 modelini almak istiyorum ama bu ürünü kullanan arkadaşlar var mı acaba ? yorumları ne yönde... Birde 32ld650'nin özelliklerinde usb (divx ) falan yazıyor yani bu üründe direk mkv-divx desteği mi var yoksa yine hama kumanda yardımıyla mı bu özelliğe geçiş yapılabiliyor... Kullanım amaçlarımda xbox 360 - ps3 konsollarında oyun oynamak, sd yayın izlemek uydu üzerinden (ilerki zamanlarda 6ay-1yıl sonra dsmart hd'ye geçmeyi düşünüyorum ama geçinceye kadar normal uyduyla tv izlemenin benim için hayal kırıklığı olmaması gerekli ) ve avi-mkv uzantılı filmler izlemek sizce istediklerime hizmet eder mi ?

Sanırım bu konuda yardımcı olacak kimse yok

• Beyler birisi biliyorsa şu olaya bir el atsın Allah rızası için..

Orijinalden alıntı: ShankaFB

LG 42LD450 var bizde firmware 3.00.10
    Ok+Ok kombinasyonu ile servis menüsü falan açılmıyor
    firmware update yapmadan servis menüye girmenin başka bir yolu varmı ??
    (Hama kumanda almadan)

fikri olan varmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManGudaY -- 22 Eylül 2010; 1:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dauntless

Merhaba,

42LD550 için yorum yapabilecek olan var mı? Digiturkten tv ve PC'den film izlemek için LCD arıyorum. İzleme mesafesi 6 mt max.

Teşekkürler
    2010 model LG 42 LD 450 LCD TV

Şık tasarımı ile oldukça büyüleyici bir HD çözünürlüklü LCD TV olarak kullanıcıların huzuruna çıkan 42LD450, 2 HDMI ve USB bağlantısı ile tüm sinema, spor ve video oyun uygulamalarında maksimum kaliteyi evlere taşıyor. Ayrıca bu teknoloji harikasının Akıllı enerji tasarrufuyla çevre dostu olduğunu da belirtmek lazım.

EKRAN BOYUTU : 42''(106cm)Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK : 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST : 60.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI: 50HZ

Clear Voice II
    USB Girişi
    4 ms

LG 42LD450 LCD TV DETAYLI ÖZELLİKLERİ

PANEL
    EKRAN BOYUTU 42''(106cm)Ekran Genişliği
    KONTRAST 60.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK 500 cd/m2 Parlaklık

ÇÖZÜNÜRLÜK
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük
    16:9 MODU Var

GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    HDMI 2
    PC GİRİŞİ Var
    Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var
    SCART GİRİŞİ Var
    USB GİRİŞ VAR
    KOMPONENT Var
    USB 2.0 Mp3,Jpeg
    DIGITAL AUDIO INPUT (OPTICAL) Var

EXTRA ÖZELLİKLER
    RESİM GÖSTERİM HIZI 50HZ
    DVB-T VAR
    YÜKSEK KALİTE YAYIN HD
    24P TRUE CINEMA Var
    VIDEO SİNYAL UYUMLULUĞU 1080P
    SIMPLINK Var
    TEPKİ SÜRESİ 4

SES ÖZELLİKLERİ
    CLEAR VOICE 2 Var

ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT
    ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN) 134 W
    STAND BY 0,3 W
    GENİŞLİK 1023 mm
    DERİNLİK 76,6 mm
    YÜKSEKLİK (AYAKSIZ) 635 mm
    AĞIRLIK 15,1 Kg

UYGUN FİYAT İÇİN;

LİNK :http://www.akillifiyat.com/Product/l...ati/2-5-112718

42LD450,LD450,LD 450,LG LCD TV

• quote:

Orijinalden alıntı: efemef

2010 model LG 42 LD 450 LCD TV

Şık tasarımı ile oldukça büyüleyici bir HD çözünürlüklü LCD TV olarak kullanıcıların huzuruna çıkan 42LD450, 2 HDMI ve USB bağlantısı ile tüm sinema, spor ve video oyun uygulamalarında maksimum kaliteyi evlere taşıyor. Ayrıca bu teknoloji harikasının Akıllı enerji tasarrufuyla çevre dostu olduğunu da belirtmek lazım.

EKRAN BOYUTU : 42''(106cm)Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK : 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST : 60.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI: 50HZ

Clear Voice II
    USB Girişi
    4 ms

LG 42LD450 LCD TV DETAYLI ÖZELLİKLERİ

PANEL
    EKRAN BOYUTU 42''(106cm)Ekran Genişliği
    KONTRAST 60.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK 500 cd/m2 Parlaklık

ÇÖZÜNÜRLÜK
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1920x1080 Çözünürlük
    16:9 MODU Var

GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    HDMI 2
    PC GİRİŞİ Var
    Cl+ SLOT (PAY-TV READY) Var
    SCART GİRİŞİ Var
    USB GİRİŞ VAR
    KOMPONENT Var
    USB 2.0 Mp3,Jpeg
    DIGITAL AUDIO INPUT (OPTICAL) Var

EXTRA ÖZELLİKLER
    RESİM GÖSTERİM HIZI 50HZ
    DVB-T VAR
    YÜKSEK KALİTE YAYIN HD
    24P TRUE CINEMA Var
    VIDEO SİNYAL UYUMLULUĞU 1080P
    SIMPLINK Var
    TEPKİ SÜRESİ 4

SES ÖZELLİKLERİ
    CLEAR VOICE 2 Var

ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT
    ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN) 134 W
    STAND BY 0,3 W
    GENİŞLİK 1023 mm
    DERİNLİK 76,6 mm
    YÜKSEKLİK (AYAKSIZ) 635 mm
    AĞIRLIK 15,1 Kg

UYGUN FİYAT İÇİN;

LİNK :http://www.akillifiyat.com/Product/l...ati/2-5-112718

42LD450,LD450,LD 450,LG LCD TV

Alıntıları Göster
    Hamasız girilmez mi yaaa :( versiyonda kabul etmıyor: yukle durduruldu yazıyor sureklı!! hadı be kardeşler bırı yardım etsın.. ((LG 42LD450N))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManGudaY -- 23 Eylül 2010; 2:52:35 >

• Arkadaşlar bugün LG 32ld550 aldım heryönüyle çok güzel bir tv. benim sizlere sormak istediğim benim tvde versiyon 03.03.06 yazıyor. benim versiyon güncelleme yapmam gerekiyormu? bunu neden soruyorum çünkü film menüsü bende de kapalı daha önce böyle birşey yapmadım o yüzden çekiniyorum. versiyonun uygun hama kumanda ile olur derseniz kumanda alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrtwrc

Arkadaşlar bugün LG 32ld550 aldım heryönüyle çok güzel bir tv. benim sizlere sormak istediğim benim tvde versiyon 03.03.06 yazıyor. benim versiyon güncelleme yapmam gerekiyormu? bunu neden soruyorum çünkü film menüsü bende de kapalı daha önce böyle birşey yapmadım o yüzden çekiniyorum. versiyonun uygun hama kumanda ile olur derseniz kumanda alacağım
    CEVAP VEREN VE BİLEN YOK MUUU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrtwrc

CEVAP VEREN VE BİLEN YOK MUUU ?

Alıntıları Göster
    ben de bugun 42lf550 aldim, kuruluma gelen servis ben soylemeden film menusunu acti

forumda anlatildigi uzere hama kumandayla yada bir yerden lg servis kumandasi bulabilirsen onla acabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutlass

Hama kumandayı Dartyden aldım olayı bitirdim 720p Mkv filmleri izliyorum görüntü ses harika çok memnunum nazar değmesin diyorum

Alıntıları Göster
    LD350 tv lerde var mı böyle bir özellik arkadaşlar lütfen yapan benim ile iletişime geçebilir mi ?

• Bildiğim kadarıyla, alt çerçevedeki şeritin renk farkı sebebi ile model numarası değişiyor, başka fark yok.
    Bu arada ben de LD serisine bakiyorum. Öncelikli sorum, Netcast özelliğini kullanmak için mutlaka bir wifi adaptör almak şart mıdır, LD750 ya da LD790 da bile mesela? Bir de LD750 kontrast değeri İB sayfasında 1:1500000 veriliyor ama LG sayfasında ve diğer heryerde 1:80000 ???

En son, LH5500 mü, LD750 mi sizce? (Ld serisinin en üst oyuncusu bu mudur)

quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

quote:

Orijinalden alıntı: mercankaya

çok iyi bir karar vermişsiniz 100 hz lcd hemde istanbul bilişimde 1.550 civarı fiyatla nereye baktığınızı bilmiyorum ama ben ordan aldım çok hesaplı hem orda 42ld551 var üst modeli

farkı nedir hocam 551 ile 550 nin farkı

• Selam, hayırlı olsun, 550 de de Netcast var mı? Çalıştırabildin mi?

Divx açılınca garanti bozuluyor muymuş, servis ne dedi, servis kim bu arada ess mi?

quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

ben de bugun 42lf550 aldim, kuruluma gelen servis ben soylemeden film menusunu acti

forumda anlatildigi uzere hama kumandayla yada bir yerden lg servis kumandasi bulabilirsen onla acabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

Selam, hayırlı olsun, 550 de de Netcast var mı? Çalıştırabildin mi?

Divx açılınca garanti bozuluyor muymuş, servis ne dedi, servis kim bu arada ess mi?

quote:

evet harici wireless dongle almak gerekiyor ihtiyac duymadigim icin hic ugrasmadim denemedim
    tvyi teknosadan aldim yetkili servis kurulumu yapti garanti konusunda birsey demedi ben de sormadim ama ilerde servislik bir durum olursa hama universal kumanda ile eski haline getirip oyle servise verebilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twingonote

Selam, hayırlı olsun, 550 de de Netcast var mı? Çalıştırabildin mi?

quote:

evet harici wireless dongle almak gerekiyor ihtiyac duymadigim icin hic ugrasmadim denemedim
    tvyi teknosadan aldim yetkili servis kurulumu yapti garanti konusunda birsey demedi ben de sormadim ama ilerde servislik bir durum olursa hama universal kumanda ile eski haline getirip oyle servise verebilirim

Alıntıları Göster
    Elimde 42LD650 modeli vardır tv tavsiyeleri bölümünde konumda vardır..

İsteyen oradanda konu hakkında sorular sorabilir akıllardaki sorualra cvp bulabilirsiniz veya burdan veya PM den bana sorabilirsiinz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

Elimde 42LD650 modeli vardır tv tavsiyeleri bölümünde konumda vardır..

İsteyen oradanda konu hakkında sorular sorabilir akıllardaki sorualra cvp bulabilirsiniz veya burdan veya PM den bana sorabilirsiinz.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar bende eylül ayında 42 LD 450 modelini teknosadan 1600 tl 12 taksit ile aldım.Üstüne birde akım korumalı altın uçlu HDMI kablo hediye ettiler.Bütçem sınırlı olduğu için 42 LD 550 modelini alamadım 2100 tl fiyatı vardı ama malesef alıdıkdan 20 gun sonra 1800 tl'ye düştü :(

Neyse lafı uzatmayayım daha ucuza 1500 tlye samsung 40 C 530 modelide vardı ancak zevk meselesi LG'nın renklerı daha pastel geldiğinden,42" olmasından ve ekranın ön yüzünde koruyucu panel olmasından dolayı LG aldım. HD-d smart'ım var görüntülerden çok memnunum.Ayrıca WD media player aldım menuden usb'yı acmadım garantı dışı kalıyor cunku her turlu fılm formatını oynatıyor.Ayrıca +3 yıl tekno garanti aldım böylece 5 yıl garantili bir tvim oldu.

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar herkese tavsiye ederim çok paralar verip 1-2 özellik için kazıklanmaya değmez.Sonucta satış yerlerinde bir çok model var farkı orda yanyana olunca görüyoruz ama eve gelince hepside güzel gösteriyor sonucta değilmi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanuygur

merhaba arkadaşlar bende eylül ayında 42 LD 450 modelini teknosadan 1600 tl 12 taksit ile aldım.Üstüne birde akım korumalı altın uçlu HDMI kablo hediye ettiler.Bütçem sınırlı olduğu için 42 LD 550 modelini alamadım 2100 tl fiyatı vardı ama malesef alıdıkdan 20 gun sonra 1800 tl'ye düştü :(

Neyse lafı uzatmayayım daha ucuza 1500 tlye samsung 40 C 530 modelide vardı ancak zevk meselesi LG'nın renklerı daha pastel geldiğinden,42" olmasından ve ekranın ön yüzünde koruyucu panel olmasından dolayı LG aldım. HD-d smart'ım var görüntülerden çok memnunum.Ayrıca WD media player aldım menuden usb'yı acmadım garantı dışı kalıyor cunku her turlu fılm formatını oynatıyor.Ayrıca +3 yıl tekno garanti aldım böylece 5 yıl garantili bir tvim oldu.

Şimdilik aktaracaklarım bu kadar herkese tavsiye ederim çok paralar verip 1-2 özellik için kazıklanmaya değmez.Sonucta satış yerlerinde bir çok model var farkı orda yanyana olunca görüyoruz ama eve gelince hepside güzel gösteriyor sonucta değilmi :))

Alıntıları Göster
    Bende bulabilirsem LD 350 olmazsa LD 320 almayı düşünüyorum.

Televizyon dışında Film izlemeyi ve bilgisayardan bağlantı yapıp oyun oynamak istiyorum. Sizce bu televizyonlar uygun mudur ?

Tavsiye eder misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: macrinius

Bende bulabilirsem LD 350 olmazsa LD 320 almayı düşünüyorum.

Televizyon dışında Film izlemeyi ve bilgisayardan bağlantı yapıp oyun oynamak istiyorum. Sizce bu televizyonlar uygun mudur ?

Tavsiye eder misiniz ?

Alıntıları Göster
    merhaba bende 42ld651 var fakat saatini ve altyazı blgilerini hafızada tutmuyr mesela ben altyazı dili olarak türkçe ve boyut olarak büyük seçtiğimde tvyi kapatıp açtığımda tekrar standart ayarına dönüyor saatte aynı yardımcı olabilirmisiniz
    diğer ayarlarda sorun yok ses ve resim modlarında ayarlar kayıtlı duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRcCaN -- 9 Şubat 2011; 14:50:44 >

• arkadaslar 37ld450 icin goruntu ayariniz nedir. bende next 20000 var ve scart ile bagladim. berbat bir goruntu var. ayarlardan hazir goruntuleride denedim, kendimde ozellikleri actim kapadim ama sonuc degismedi siz hangi ayarlari kullaniyorsunuz. kontrast renk falan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

arkadaslar 37ld450 icin goruntu ayariniz nedir. bende next 20000 var ve scart ile bagladim. berbat bir goruntu var. ayarlardan hazir goruntuleride denedim, kendimde ozellikleri actim kapadim ama sonuc degismedi siz hangi ayarlari kullaniyorsunuz. kontrast renk falan...

hocam ben de 42LD420 kullanıyorum. Altın uçlu scart kullanmaya özen göster. Çünkü aksini söyleyenler olsa da çok aşırı fark ettiğini gördüm. Birde menüsünde resim sihirbazı var onu kullanarak odadaki ışığa göre en iyi ayarı bulabilirsin.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sennedjemus

quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

arkadaslar 37ld450 icin goruntu ayariniz nedir. bende next 20000 var ve scart ile bagladim. berbat bir goruntu var. ayarlardan hazir goruntuleride denedim, kendimde ozellikleri actim kapadim ama sonuc degismedi siz hangi ayarlari kullaniyorsunuz. kontrast renk falan...

hocam ben de 42LD420 kullanıyorum. Altın uçlu scart kullanmaya özen göster. Çünkü aksini söyleyenler olsa da çok aşırı fark ettiğini gördüm. Birde menüsünde resim sihirbazı var onu kullanarak odadaki ışığa göre en iyi ayarı bulabilirsin.

kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Sevgili arkadaşlar,

Geçen pazar günü bende 42 inç Lg ld 551 sahibi oldum. İzlenimlerimi sizlere aktarmak isterim. Öncelikle daha önceden evimde lg, divx player cep telefonu vs.. bir çok ürününü kullandım. Fiyat / performans yada sadece performans da diyebilirim Lg nin ürünleri harika. Zaten bir arkadaşımdan da, lg Türkiye avrupa dağıtım merkezi olduğundan fiyatları diğer rakiplerine göre daha uygun diyor.

Ürün, renk görüntü, ses bakımından bence çok iyi. Ayrıca gelen servise video kilidini de açtırttım. .Mkv hariç birçok uzantılı video dosyası oynattım. Sorun yok. .Mkv oynatmayınca full hd görüntü usb den oynamıyo zannetmeyin, zira x263 gibi codec lere sahip formatlardanda full hd kalitesi alınabiliyor.İzledim, gördüm. Kullandığım reciver Next Star Ye 7500 ir . Lcd yi almadan önce " şimdi lcd yi alırım, sonra hd reciver alırım diyordum." Ama görüntü gördükten sonra şaştım , kaldım. Arkadaşlarımda da full hd, lg , sony ürünlerde, full hd reciverlarda kanalları seyrettim. Full hd kanal harici diğer kanallarda alınan yayını alabiliyorum diyebilirim; yada ben o görüntüleri öyle hatırlıyorum. Çünkü pixelleri büyük görüntü beklerken çok iyi bir görüntü ile karşılaştım :) Ayrıca, yüksek seste cızırtı alıyordum. Servisçi arkadaş, Scart kablosunu altın uçlu olanları alırsam düzeleceğini söyledi. Ayrıca normal scart kabloları zamanla cihazın çıkışlarında oksitlenme yapıyormuş. Bu akşam altın uçlu scartı da taktım. Ses olayıda çözüldü. Ürün süper. Başlığa, 551 modeli de eklenebilir. Ürünü merter saturn den aldım. 1400 TL.

Herkese iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: retlik

quote:

Orijinalden alıntı: krycc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krycc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Arkadaşlar acilinden cevap lütfen.
    Servis menüsünden divx özelliğini açtığım zaman garanti dışı kalıyor ya.Bir sorun halinde onu geri normale çevirsem servisler bunu anlar mı? yardım lütfen..2 saat içinde sipariş verceğim.
    ya samsun c530 yada lg 450

anlamazlar ama şöyle bir durum var cihaz arızalandığında servis menüsüne girebilirsen sorun olmaz örneğin hiç görüntü alamadığın bir arıza olduğunu düşün eski haline getiremessin ama küçük arızalarda getirirsin..sorun olmaz.Ben L42LD550 modelini kullanıyorum divx menüsünü açtım hama kumanda ile 1.5 TB lık harici harddisk bağladım sorunsuz izliyorum.kolay gelsin..

Bugün itibariyle lg 42ld550 almış durumdayım. Hama kumandayı ben de alacağım ama 42ld550 modelinde şifre nedir? 0413, 0143 yada 0000 şifrelerini gördüm bunlardan hangisi uyuyor acaba yardımcı olabilir misiniz?

hocam parola 0413 42ld550 için

bir arkadaş blok hazırlamış bunun için sadece bizdeki için parola yukarda yazdığım olacak.0000 değil..
    http://www.muratkaraoglu.com/lg-42ld450-usb-hack-mkv-divx-h-264/

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ancak ilginç bir gelişme yaşadım. Dün televizyonu kurmaya geldiler. Sonuçta gelenler doğrudan lg servisten geliyorlar. Ben de durumu aktardım, bu şekilde usb servis menusunun değiştirilmesi, tvnin artık film oynatabilmesi..vs. hepsini konuştuk. Adamlar şunu söylüyorlar hema kumanda ile bu işlemi yapabileceğimi ancak televizyona zarar verme ihtimalinin olduğunu, çünkü bunun için televizyonun programının yükseltilmesinin şart olduğunu anlattılar. Ancak daha da önemlisi servise başvurursanız biz bunu zaten yapıyoruz, gelip sürümü yükseltip film özelliğini de açıyoruz böylece garantiniz de bozulmamış oluyor dediler. Bunun için servis ücreti de sadece 50 lira. Şimdi buna ne buyrulur?

valla hocam kime inanacağız bende bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor forumda bir lg servisi olduğunu söyleyen arkadaş kesinlikle açarsanız bu özelliği garani dışı kalır diyor.magzalar ise başka başka konuşuyor kimi diyor açın bir şey olmaz tüm müşterilerimiz açıyor biri diyor sadece bundan dolayı bir arıza meydana gelirse garanti dışı kalır başka bir arıza varsa garanti dahilindedir başka biri diyor zaten lg bir ay içinde kendi sitesnden güncellemeleri açacak güncelleme yüklediğinize kendi açılacak zaten kime inanıcaz bilmiyorum.ama ben bunun yazılımla ilgili olduğunu düşümüyorum çünkü eski modellerdede bu özellik var açıp kullananlar var yazılımla ne özellik kazandıracaklarki cihazı bozmayacak.saçma geldi görünen o ki insiyatif servislerde isterse garanti dışı isterse garantiye bişey olmuyor.bana gelen lg serviste biz yapmıyoruz böyle bir şey dedi.aldığım satıcıda açabilirsiniz garanti dışı kalmaz dedi..artık şans sanırım arızalanınca garantide ne yapacakları.hama kumanda 13 lira servis 50 lira istemiş seçim senin.ben açtım bu özelliği içindeki yazılım gayet güzel altyazılar sorunsuz ileri geri alırken takılma vs olmuyor.Eğer yaptırırsan bunu bence servisten bu özelliğin kendileri tarafından açıldığına dair dekont gibi bir şey al yaptıracaksan ..

Alıntıları Göster
    slm arkaslar tavsilerinize cok ihtiyacım war:) lcd almayı dsunuyorum cok bi bilgim yok bikac bilene sordum LG tavsiye ettıler lisanslı. 1000 - 1500 tl arasında alabilirim bana 42 ld 420 önerdiler cebimede uygun. usb girişlidiyor divix film izliyebiliyomuyum bu modelde.yada baska ne önerebilirsiniz. sorunsuz uzun zaman kullanabileceğim bi cihaz arıyorum. şimdiden tşkkrler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceelist

slm arkaslar tavsilerinize cok ihtiyacım war:) lcd almayı dsunuyorum cok bi bilgim yok bikac bilene sordum LG tavsiye ettıler lisanslı. 1000 - 1500 tl arasında alabilirim bana 42 ld 420 önerdiler cebimede uygun. usb girişlidiyor divix film izliyebiliyomuyum bu modelde.yada baska ne önerebilirsiniz. sorunsuz uzun zaman kullanabileceğim bi cihaz arıyorum. şimdiden tşkkrler.

Alıntıları Göster
    42 LD 565 NASILDIR ?

1200 TL YE PEŞİN SİRKECİDEN 2 HAFTA ÖNCE ALDIM SADECE DENEME AMAÇLI KUTUSUNDAN AÇTIM 6 7 AY KULLANILMAYACAK.

LG YENI 2010 LD SERISI LCD TV'LER - 42LD420/450/550/650

YAYIN
    PAL-M / N; NTSC AV 3,58, 4,43; PAL -B/G, D/K, I; SECAM-L/L' ; Dual XD Engine
    Resim Modu

GÖRÜNTÜ
    Çözünürlük 1920x1080
    Dinamik Kontrast Oranı 70,000:1
    İzleme Açısı Derecesi 178/178
    Tepkime Süresi (MPRT) 2.4ms
    Full HD
    TruMotion 100Hz
    WCC (Geniş Renk Kontrolü)

VİDEO
    24p Gerçek Sinema (24p 5:5/2:2 Aşağı Çekme Modu)
    AV Modu (Sinema/Oyun/Spor)
    Resim Sihirbazı
    Uzman Modu
    Dual XD Engine
    Görüntü Oranı Düzeltme 8 Modes (16:9/Justscan/Original/4:3/14:9/Zoom /CinemaZoom/fullwide)
    Renk Isısı Kontrolü Cool/Medium/Warm
    Resim Durumu Modu 7 Modes (Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game, isf Expert1, isf Expert2)
    Parlak Beyaz Var

SES
    Ses Çıkışı 10W+10W
    Ses Modu 5 Modes (Standard/Music/Cinema/Sports/Game)
    Net Ses II

ÖZELLİKLER
    Akıllı Enerji Tasarrufu Sistemi
    MP3/JPG Uyumu
    TruMotion
    DivX (HD/SD) altyazısı
    Wireless AV Link
    NetCast™
    Videocall
    DLNA/CIFS
    1080P Kaynak Girişi HDMI 60p/50p/30p/24p Component 60p/50p
    AV Giriş Navigasyonu
    Giriş Etiketleme
    SIMPLINK (HDMI CEC)
    Akıllı Sensör

ARAYÜZ
    AV Girişi Var (1 Adet)
    PC Ses Girişi Var (1 Adet)
    HDMI/HDCP Girişi Var (3 Adet)
    USB 2.0 1 (JPEG, MP3, DivX HD)
    RF Girişi Var (1 Adet)
    RGB Girişi (D-sub 15pin) Var (1 Adet)
    Komponent Girişi (Y,Pb,Pr)
    Full Skart Var
    Kulaklık Çıkışı Var
    CI Yuvası Var

GÜÇ
    Voltaj, Hz 100 ~ 240V 50/60Hz
    Tüketim (IEC62087 dinamik yayın-içerik video sinyali) 210
    Beklemede (Bekleme modu) 0.3

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.