Şimdi Ara

LG YENI 2010 LD SERISI LCD TV'LER - 42LD420/450/550/650 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
34.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar LG 42LD550 almayı düşünüyorum bugün forum marmara satründe 1399 tl ye gördüm fiyatının iyi olduğunu düşünüyorum sizce nasıl?kullanan arkadaşların yorumları varsa sevinirim.bu modelde mkv ve diğer formatlarda video oynatma nasıl açıkçası çok araştırma imkanım olmadı yardımcı olursanız sevinirim.

az önce baktım; golbilgisayarda da 1379tl http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=93447&ad=LG-42LD550-42-(106cm)-100-HZ-FULL-HD-LCD-TV.-LCD-TV---LED-TV---Plazmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awesomeone -- 23 Temmuz 2011; 1:01:35 >

• Bak dostum benim üstteki ile aynı bu galiba,1200 e aldım. Git sirkeciden a. 180 lira fark az değil. Yada Verim adres oralardan bak onların web sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaput

Bak dostum benim üstteki ile aynı bu galiba,1200 e aldım. Git sirkeciden a. 180 lira fark az değil. Yada Verim adres oralardan bak onların web sitesi

yardımcı olursan sevinirim tabi 180 tl az para değil.şuan bütçemi zorlamadan alabileceğim en iyi ürün bu gözüküyor 1200 tl civari iyi bir fiyat
  • http://www.webdensiparis.com/default.aspx

http://www.avrupabilisim.com.tr/

Yerinde git gör tavsiyem odur,zaten uygun fiyatta veriyorlar pazarlık çok çok az 20 25 kırdırabilirsen ne ala.

Dün bi lg sordum darty de benimkinin yanından geçmez,1300 lira istiyordu 50 hz. benimki 100 Hz.
  • 47LD420 var bende de.

bugün 17 liraya hama 12084 kumanda alıp usb den film oynatma özelliğini açtım. menülerinde WIFI ve skype falan gördüm. onlarda kapalı. CI slotuna takılan (notebooklardaki slotla aynı mı bu slot bu arada? yani PCMCI) WIFI yada ethernet modülü varsa bu modül ile tv ye internet özelliğini ekleyebiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 11 Aralık 2011; 23:17:19 >
  • 42" LD 420 Model LG Marka televizyonum bazı mp4 uzantılı dosyaları açmıyor.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bütün formatlar çalışıyor ama son olarak indirdiğim iki adet mp4 uzantılı filmi açmadı. Sebebi ne olablir ?Teşekürler.(Elimdeki mp4 uzantılı dosyalar var denedim açlılıyor.)
  • arkadaşlar Benim Televizyonum 42 LK 450 - Hz Markalı Televizyonum Var . televizyonun bazı özellikleri kısıtlı hariçi disk taktığımda tv. hariçiyi görmüyor,Sadece Flash diski görüyor. Video Oynatıyor ama sadece avı formatlı ve mepeg olanları oynatıyor. kumanda menü menü tv aynı anada anada basılı bekleyerek servis modu açılıyormuş ama ben de o işlemiyor.. Yani kısacası nette araştırmama dayanaraktan bu modellin servis moduna ulaşma yolunu bulamadım ??? Bu modelli servis moduna ulaşma şansım varmı??? Varsa Neler yapmam Gerekir. Şimdiden teşkkürler...
  • 47ld420 de divxleri oynatabilmek için divx player programını bilgisayara indirdikten sonra tvde gözüken divx şifresini bilgisayardaki programa girip ufak bir video indirmeniz lazım. o videoyu usb üzerinden tv de oynatınca divx videolar izlenebilir hale geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.