samsung ile lg kore malı. özellikle bu tasarımı ortak tasarlamış olabilirler herhalde ya da bana ole geliyor. u900 ile aynı platform gibi. ortada atanmış dokunmatik 4 tuş.
Arkadaşlar kararsızım, bu telefondan mı alsam yoksa LG Shine mı alsam. Siz hangisini önerirsiniz. Bu daha yeni telefon ama dokunmatik tuşları beni düşündürüyor ya bozulursa diye. Bir yandan Shine daha karizma bir telefon... Ama eskidi artık.
hocam tabiki seçim senin ancak shine den gerek kamera gerek bekleme süresi olarak daha üstün Üstelik şıklıkta da ondan aşağı kalır yanı yok. Bozulma korkusuna gelince bende kg800 gold vardı bozulma vs bi durumla karşılaşmadım. Bence bunu alman daha doğru bir hareket olacaktır ama karar senin
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Arkadaşlar kararsızım, bu telefondan mı alsam yoksa LG Shine mı alsam. Siz hangisini önerirsiniz. Bu daha yeni telefon ama dokunmatik tuşları beni düşündürüyor ya bozulursa diye. Bir yandan Shine daha karizma bir telefon... Ama eskidi artık.
yanında ablalarıda veriyorlarsa almak isterim her renginden
Çok beğendim açıkçası, oldukça zarif ve güzel görünüyorlar...
Telefon ise fena değil.
çizilmez cam oluşu ilgimi çekti,bu teli merak ettim en kısa zamanda yakından görüp inceleyip karar vericem
» Şık ve Zarif Tasarım
10.9mm kalınlıkta olan LG KF510, son derece ince ve zarif yapısıyla imajınızı güçlendirecek. KF510 cep telefonu, ince gövde yapısının yanı sıra ön yüzündeki dokunmatik özellikli cam yüzeyi ile dikkat çekiyor. Metal dış yüzeyi tamamen kaplayan yıldız tozu grisi (Stardust) ve gün batımı kırmızısı (Sun set) seçeneklerini içeren LG KF510’un göz alıcı renk özellikleri, telefona parlak ve sofistike bir özellik katıyor.
» İnteraktif Dokunmatik Aydınlatma
Tuş takımında yer alan parlak LED ışıkları, KF510'un hafif bir parmak dokunuşuyla aydınlanmasını sağlamaktadır. Bu da yeni ‘İnteraktif Dokunmatik Aydınlatma’ sistemini kullanarak animasyonlu-çok fonksiyonlu menüde görüntüleri kaydırarak ilerlemeyi sağlar.
» 3.0 MP Kamera
LG KF510 3.0 megapiksel çözünürlüklü dijital kameraya sahip. Bir saniye tepki zamanı ve güçlü flaşıyla LG KF510’un 3MP kamerası, size hem hız hem kalite sunar.
» MP3 Çalar ve FM Radyo
KF510'un geliştirilmiş MP3 çalar özelliği ile, şarkıları otomatik olarak listeleyebilir veya kategoriler halinde sınıflandırabilirsiniz. Bu özellikler, kendini LED ekranın parlaklığına göre ayarlayan Otomatik Aydınlatma Kontrolü (Auto Luminance Control / ALC) aracılığıyla şarjdan tasarruf eden uzun ömürlü bir pil ile destekleniyor. FM Radyosu ile her yerde müziğe ulaşabilir, günün getirdiklerini dinleyebilirsini
» Uçuş Modu
Uçuş moduna getirerek, KF510 ile mobil telefonu kullanamadığınız mekanlarda bile Java oyunlarını oynayabilir, müzik dinleyebilirsiniz.
» 64 Polifonik Zil Sesi
64 Polifonik Sesi ile size zil sesleri, mesaj tonları ve oyun sesleri için harika bir ses kalitesi sunar. Telefon rehberinize kayıtlı numaraları gruplandırabilir ve farklı zil sesleri atayarak hayatınıza kolaylık sağlayabilirsiniz.
şimdi f400 ile kıyaslarsak sizce hangisi daha iyi.
arkadaşlarım kf600 satışta bakırköy-capacity-electrowolrd de yanılmıyorsam 645 peşin fiyatı
gördüm elledim beğendim,kısmetse tatil dönüşü(3-4 hafta sonra)alacağım
ilgilenen arkadaşlara duyrulur
saygılar...
bugün arkadaşıma almaya gittik...baya bi inceledim...görünüşü çok güzel...elde çok güzel duruyor...kamerası harika 3 megapiksel 16 milyon renk gerçekten çok başarılı bir kamerası var...dokunmatik tuşlar hassas alışmak gerekiyor...malzeme kaliteside iyi..bence wi-fi özelliğine ihtiyacı olmayan ve gayet şık bir telefon almak isteyenler için alınabilecek bir telefon....
satış fiyatı 540 ytl civarı- tasarım olarak çok şık bir tel..
yalnız bi kötü tarafı var yada biz çözemedik bi arama geldiği zaman reddetmek için C tuşuna basıyorsun reddetmiyor aramayı...
quote:
Orjinalden alıntı: erbay6288
yalnız bi kötü tarafı var yada biz çözemedik bi arama geldiği zaman reddetmek için C tuşuna basıyorsun reddetmiyor aramayı...
daha ayrıntılı olarak telin artı ve eksi yönlerini belirtseniz yada inceleseniz daha güzel olur bence...
quote:
sağ üst tuşun işlevi arama esnasında zil sesini kapatmak için "sessiz" olarak görünür, sessize aldıktan sonra "kapat" moduna geçer ve 2. kez basınca gelen arama kapanır.kullandığım birkaç LG modelinde bu şekilde, kf510 da aynı şekilde olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: oktay555
quote:
sağ üst tuşun işlevi arama esnasında zil sesini kapatmak için "sessiz" olarak görünür, sessize aldıktan sonra "kapat" moduna geçer ve 2. kez basınca gelen arama kapanır.kullandığım birkaç LG modelinde bu şekilde, kf510 da aynı şekilde olabilir...
öyle değilmiş telefonun sağında teli açma tuşu var aşağı doğru çekince tel açılıyor..o tuş tel açıkken hem aramayı reddetmeye yarıyor hemde menülerden direk olarak çıkmaya yarıyor...
ÇOKKKK KLAS
Merhaba arkadaşlar ben daha yeni aldım KF 510 u ve inanılmaz memnunum. Daha önceden Samsung D900i kullanıyodum kızağında problem çıktı ve anlamsız bir şekilde açılmamaya başladı. Şimdi KF 510 un özelliklerine gelirsek bir kere kesinlikle çizilmiyor hatta bunu kendinizde test edebilirsiniz.Pürüzlü bir yüzeye koyun telefonu itin yuvarlayın banamısın demiyor çizginin ç si bile yok . . . Bayanlara tavsiyem kesinlikle kırmızısını almaları o kadara şık duruyoki o ışıklar dokununca sanki telefon elinizde parıldıyor. Kendinizi direk belli ediyorsunuz karanlıkta direk dikkat çekiyorsunuz. Özelliklerinede gelince gayet kullanımı kolay hatta o konuda nokia ve samsungtan daha kolay olduğunu bile söyliyebilirim sonyericson u söylemiyorum bile kullanımı ne kadar zor bilirsiniz. Yani tek kelimeyle on numara Lg ye tebrikler piyasaya çok güzl bir telefonla giriş yaptı.Bide bazı arkadaşlar menünün ağırlığından bahsetmişler galiba nasıl bir işlemci kullanmışlarsa nokia dan bile daha hızlı olduğunu söyliyebilirim menusünün. Bikere piyasada bu fiyata alabileceğiniz bundan daha şık daha kullanışlı bir telefon olduğunu düşünmüyorum. Ben şahsen ince eleyip sık dokuyan bir insanım araştırmalarım sonucunda LG Mobile de karar kıldım herkese tavsiye ederim. . . Pişman olmazsınız