Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
0
Favori
123.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s0ft

Kullanan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. Stok bitmeden alayım şunlardan birini.

http://www.gsmarena.com/lg_kf600-reviews-2244.php burayı oku s0ft.
  • quote:

Kullanan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. Stok bitmeden alayım şunlardan birini.

Evet bana da kampanya geldi. 22 kasım'a kadar süre var ben de 180 tl civarında bir telefon düşünüyordum tam da zamanında geldi bana bu kampanya bir zamanlar merağım kalmıştı bu telefona tercih edersen kf510 u tercih et derim. Burada çok şey yazmışlar kişiye göre değişir telefonun kullanımı sorunları bence mesaj yazmak için görüşme için ideal telefon şarjı az gidiyor diyorlar o yüzden çok mesaj yazan biri isen zor dayanır gibi geliyor bana senin için. 2. Telefon almak isteyenler için birebir ben öyle yapacağım tabi kalırsa. :)

Bu arada bende kırmızı mı füme mi alsam diye düşünüyorum karar veremedim yaaa. Bir süre ben kullanıp sonra anneme bırakacağım telefonu 50 yaşında bir bayana kırmız gider mi acaba bu yaştan sonra???

İnternet'te kırmızı ve füme üzerine renkler de hep fotomontaj var o yüzden çok güzel duruyor ama aldığım da o güzelliği görür müyüm?

http://www.gsmarena.com/lg_kf510-pictures-2258.php Burada kırmızı resimleri ve çektiği fotoğraf kalitesi var bayağı iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 10 Kasım 2010; 12:52:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

http://www.gsmarena.com/lg_kf600-reviews-2244.php burayı oku s0ft.

Kf600 değil de kf510 a bakayım oradan. Benim için aslında en önemli olay çekim gücü ve konuşma esnasındaki ses performansı. Bunlara emin olsam alacağım.

• Hocam cok sorunlu bir cihaz tavsiye etmem ben.
    sarj bitiyor aniden.
    telefon görüsmesi bitirince kapagi kapatinca telefon kapaniyor.
    kafasina göre yine kapanmalar oluyor felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam cok sorunlu bir cihaz tavsiye etmem ben.
    sarj bitiyor aniden.

Hmm kapanma olayı çoğunda var sanırım öyle mi?

Bunu duyduktan sonra almam heralde ama bir de görüşme esnasındaki ses kalitesi ve çekim gücü nasıl telefonun?
  • quote:

sarj bitiyor aniden.

Ben dün KF600 alıcaktım kredi kartında sorun oldu alamdım. Bugün yeniden baktım modellere kf510 caydırdı beni. Yarın almayı düşünüyordum ama şu sözünden sonra soğudum içime sinmez artık. Eğer alırsam en ufak bir sorunda çok pişmanlık duyarım bile bile sorunlu telefon aldığım için.

Peki KF600 için ne dersin ? Bilgin var mı bu telefon hakkında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silpius -- 10 Kasım 2010; 21:59:02 >

• Benim hoşuma gitmişti ama caydım şimdi lg den. Turkcell in getirdiği telefon çok cazip görünüyor şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silpius

quote:

sarj bitiyor aniden.

Ben dün KF600 alıcaktım kredi kartında sorun oldu alamdım. Bugün yeniden baktım modellere kf510 caydırdı beni. Yarın almayı düşünüyordum ama şu sözünden sonra soğudum içime sinmez artık. Eğer alırsam en ufak bir sorunda çok pişmanlık duyarım bile bile sorunlu telefon aldığım için.

Peki KF600 için ne dersin ? Bilgin var mı bu telefon hakkında?

KF600 ' ü hiç bilmiyorum hocam kullanmadigimdan dolayi yorum yapamiyacagim. ama bu saatten sonra bana lg herhangi bir ürününü verseler ücretsiz kullanmam telefonu kac gün bekledim aldim kullandıgım zamandan cok garantide zaman gecirdi telefon
    ha bu arada KF510 hem kendi aldıgım ürünü kullandıgımda bu problemleri yasadim .
    Hem suan abim kullanıyor ayni sorunlari oda cekiyor yani sadece benim telefon sorunlu degil

• Anladım teşekkürler cevabın için. Yurtdışında da bazı siteleri araştırdım. Genelde herkesin ortak noktası telefonun karizmatik olduğu ama telefonun çok sorunu olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden herkes şikayetçi bu modelden.

KF600'de iyice araştıracam eğer oda kafama yatmazsa gidip Alcatel OT708 alacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silpius

Anladım teşekkürler cevabın için. Yurtdışında da bazı siteleri araştırdım. Genelde herkesin ortak noktası telefonun karizmatik olduğu ama telefonun çok sorunu olduğunu söylüyorlar. Bu yüzden herkes şikayetçi bu modelden.

KF600'de iyice araştıracam eğer oda kafama yatmazsa gidip Alcatel OT708 alacam.

aynen karizmasi 10 numara hocam hiç bir telefonda öyle krizma görmedi sayet ucuz olupta karizmasi cok olan telefon
  • yazılım (firmware) güncellemesi yapan var mı?

internetten programları indirdim ama update programının indirme kısmında takılıp kalıyor, firmware indiremiyorum. daha önce yapan arkadaşlar var mı acaba?
  • telefonu açıyorum

KF 510 logosu geliyor

dokunmatik tuş isik gosterisi de var.

ama sonrasinda acilmiyor ve pilini cikarip kapatiyorum.

sorun nedir nasil cozulur?

flaslama olayini nasil yaparim link verirseniz sevinirim.
  • Fusem senin için şuan araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    Fusem senin için şuan araştırıyorum.

çok teşekkürler ;)
  • Yazılım buldum ama işte nasıl flashlanır bu cihaz bilmiyorum.Bunun firmware i eski tip
  • ilgilendiğin için tşk invisible.

telefonu tarihe gömdüm artık
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.