Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
0
Favori
123.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok soru sordum ama ancak öğreniyorum :)
    telefonun cd'sini kurdum bilgisayara, sonra telefonu bağladığımda doğal olarak Yeni Donanım Bulma Sihirbazı çıkıyor, otomatik yükle dediğimde yada cd sürücüsünden otomatik yükle dediğimde donanım düzgün yüklenemedi diyor, iptal deyip çıktığımda programı açıp bağlan diyorum fakat mobil telefona bağlanamıyor bağlantıyı kontrol edin uyarısı çıkıyor, neyi yanlış yapıyorum anlamadım :s
    bir diğer merak ettiğim şey ise usb kablosunu taktığımda telefonda çağrı ve mesaj kullanılamıyor uyarısı çıkıyor şebeke gidiyor, neden böyle saçma bir durum söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: serbatma2000

Şarj olurken bu telefon niye kapalı? ŞArj oluyor yazıyor. Yokmu bunun çözümü.

şarjı bitince telefon kapanmıştır.

şarja takınca şarj oluyor yazısı çıkmıştır.

telefonu açmak için yandaki tuşu aşağıya kaydırıp birkaç saniye bekle telefonun açılacaktır.

Yaw cevaba bak. Puhahaha. Yinede sağolasın cevap verdiğin için.
    Neyse şarj olurken kapanma sorununu onca işlemden sonra çözemedim. Teknik servise götürdüm. Sanırım bişiyler değiştirildi. Sorun çözüldü. Ayrıca teknik servise götürmeden önce telefonun şarjı az gidiyordu. Şimdi 3-4 gün gidiyor.
    Bir arkadaş telefonla konuşurken sesin az geldiğini söylemiş. Konuşurken yandaki yukarı aşağı ok tuşlarından yukarıya bassın birkaç kez ses artacaktır.

• yok mu bana yardımcı olacak bir hayırsever
  • quote:

quote:

bu telefonda java desteği var mı hakkaten ?

işcep ve cepanahtar uygulamasını yükleyemiyorum. ince bir ayar mı yapmam lazım ?

program oyun vs. yükleyen yardımcı olabilir mi?

servis mesajlarına alımı açtım, neyse işbankası linki yolladı.
    bağlantı linkine tıkladım ama telefonda javanın hangi sürümü varsa işcep ve cep anahtar uygulamalarıyla uyumlu değil...

bende aynı sorunu aşıyorum avea nın gprsayarlarını mı yapamadım tam anlamadım.işbankasından online işlem yapamıyorum o yüzden.
  • Bende Vodafonede yapamiyorum D880 ' de de denedim ortada olmadi tek lg ile ilgili degil yani merak etmeyin.
  • eski bir kullanıcısı olarak kf510 alacaklar için telefonun ses kalitesi berbat 1 tl çin malı radyolar gibi çalıyo görüşme ses kalitesi dışarıya verdiği ses radyo ses kalitesi berbat konuşurken anormal ısınıyo ekranı yüzünüzü yakacak kadar ısınıyo uyku modu çok sıkcı sürekli yandaki tuş kilidinden açmak zorundasın telefonu iyi yönleri ekranı kaliteli mesaj sesleri çok güzel ve yüksek menüsü ara yüzü çok güzel
  • servislere telefonlarını götüren arkadaşlar hangi servislere götürdüler telefonlarını acaba?telefonum kvk garantili,kvk servisine mi götüreyim,media marktdan aldım oraya mı götüreyim,yoksa lg servisine mi?
    bu şarj sorunu artmaya başladı,bi kaç kere şarjın 5 saat içinde bittiği oldu,telefon kendine kendine açılıp kapanıyor bazen...
  • TELEFON KVK GARANTİLİYSE KVK GÖTÜRÜCEKSİN KF510 GENELİNDE YAZILIM SORUNLARI OLUYOR ŞARJI İÇİN EKRAN PARLAKLIĞINI KISMAK EN MANTIKLISI BİRAZ FARKEDİYOR YİNE SÜRESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: asisterd

servislere telefonlarını götüren arkadaşlar hangi servislere götürdüler telefonlarını acaba?telefonum kvk garantili,kvk servisine mi götüreyim,media marktdan aldım oraya mı götüreyim,yoksa lg servisine mi?
    bu şarj sorunu artmaya başladı,bi kaç kere şarjın 5 saat içinde bittiği oldu,telefon kendine kendine açılıp kapanıyor bazen...

Media Markt tan aldıysan, oraya götür bence. sen hiç serviste cihaz takibiyle yorulup uğraşma..
  • kvknın lg ile anlaşması bitmiş bu yüzden şengüllere götürdüm,orda yazılım atıldı,bataryayı değiştirdiler 1 saatte telefonu verdiler ve ücret almadılar,bakalım ne kadar fark edecek,yalnız telefonun bugün bilgisayara bağladığımda telefon kapandı ve bilg telefonu görmedi,şimdilik uğraşmadım üzerinde,umarım bi dahaki seferde yapmaz
  • telefonun menüsünden BAĞLANTI > USB BAĞLANTISI kısmından

cihaz bilgisayar arasında senkronizasyon yapacaksan yani LG nin pc suite yada updater programlarını kullanacaksan, VERİ SERVİSİ

hafıza kartına yada telefon belleğine mp3, dosya, foto vb. atacaksan, YIĞIN DEPOLAMA

olarak ayarla.
  • telefonun ön ekranı hariç heryeri çizik çizik oldu ..

yan kısımları terden etkileniyor heralde, korozyona uğramaya başladı ..

cihazın görüntüsü çok şık, alalı 8 ay olmasına rağmen gözümden düşmeye başladı. java desteği olmasına rağmen işcep ve cep anahtar uygulamalarını desteklemiyor maalesef..

nokia e50 mi sattığıma pişmanım...
  • bende sıkıldım benim kenarlarda sogulmaya basladı ekranda bir tane bile çizik yok. telefondan yana sıkıntım yok cok güzel ah birde keşke lg nin 2.el pazarı olsa 2.eli para etse
  • nokiaya kafa tutabilecek tel şirket lg bence çok hızlı ilerliyorlar
  • Şarj full durumdayken biraz kullanınca 2 dişe dusuyo sora telefon surgu kapalıyken biraz bekleyince tekrar full oluyo bu normal bisi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ///MRE

Şarj full durumdayken biraz kullanınca 2 dişe dusuyo sora telefon surgu kapalıyken biraz bekleyince tekrar full oluyo bu normal bisi mi?

bataryanın zayıflamaya başladığının işareti.

kaç yıldır kullanıyorsun ? kaç gün gidiyor şarjı?
  • pc suite e ne kf700 nede kf 510 da kullanamıyorum rehbere veya mesajı tıkladıgımda "bellek konumuna geçersiz erişim " hatası veriyor bunu nasıl çözerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

pc suite e ne kf700 nede kf 510 da kullanamıyorum rehbere veya mesajı tıkladıgımda "bellek konumuna geçersiz erişim " hatası veriyor bunu nasıl çözerim

2.el aldım 2 sene felan vardır tahminen normal kullanım 2 gun cıkarıyo bazen tek dişe dusuyo sora tekrar 2 diş oluyo.Bataryadan mı kaynaklanıyo,yoksa anakart gibi donanımsal sorun mu var?
  • yok ögle degil bilgisayar üzerinden pc suit programıyla telin içine giremiyorum
    quote:

quote:

pc suite e ne kf700 nede kf 510 da kullanamıyorum rehbere veya mesajı tıkladıgımda "bellek konumuna geçersiz erişim " hatası veriyor bunu nasıl çözerim

2.el aldım 2 sene felan vardır tahminen normal kullanım 2 gun cıkarıyo bazen tek dişe dusuyo sora tekrar 2 diş oluyo.Bataryadan mı kaynaklanıyo,yoksa anakart gibi donanımsal sorun mu var?
  • quote:

yok ögle degil bilgisayar üzerinden pc suit programıyla telin içine giremiyorum
    quote:

quote:

Benim yazdıgımada alıntı yapmıssın ama bana cevap vermedin herhalde.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.