Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
0
Favori
123.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

lg software updater programıyla.

Tesekkur ederim
  • ya bu telefonu almayı düşünüyorumda.. boyutları çokmu büyük acaba.. kapağını açınca baya uzun kalıyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

ya bu telefonu almayı düşünüyorumda.. boyutları çokmu büyük acaba.. kapağını açınca baya uzun kalıyomu?

telefoncuda birebir boyutuna bak yine de ama kızaklı bir telefon için ideal boyutlarda...
  • quote:

Hocam beceremedim yardimci olur musunuz pm inizi bekliyorum msn adresinizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

çok beklersin

servise ver yazılımını güncellesin, güncelleme esnasında bir problem olursa daha kötü olur.
  • quote:

quote:

quote:

çok beklersin

servise ver yazılımını güncellesin, güncelleme esnasında bir problem olursa daha kötü olur.

orda bi gider 10 güne gelmez bosver hocam

• şimdi bu telefonun şarjı 2 gün gidiyo diyelim.. ne zaman pil zayıf demeye başlıyor? pil zayıf demeye başladıktan sonra ne kadar gidiyor şarjı? sürekli mesaj çekiyorumda.. 1 gün boyunca pil zayıf diyorsa almicam:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 4 Aralık 2009; 21:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

şimdi bu telefonun şarjı 2 gün gidiyo diyelim.. ne zaman pil zayıf demeye başlıyor? pil zayıf demeye başladıktan sonra ne kadar gidiyor şarjı? sürekli mesaj çekiyorumda.. 1 gün boyunca pil zayıf diyorsa almicam:):)

1 gün boyunca demiyor ama pil zayıf uyarısı verince kamera, mp3 player, radyo, sms gibi özellikleri kullanamıyorsun.
  • bu telefonda java desteği var mı hakkaten ?

işcep ve cepanahtar uygulamasını yükleyemiyorum. ince bir ayar mı yapmam lazım ?

program oyun vs. yükleyen yardımcı olabilir mi?
  • quote:

bu telefonda java desteği var mı hakkaten ?

işcep ve cepanahtar uygulamasını yükleyemiyorum. ince bir ayar mı yapmam lazım ?

program oyun vs. yükleyen yardımcı olabilir mi?

hiç bilmiyorum hocam ama söle diyim size ben facebook la ebudy yi sitesinden yükledim hiç bişi yapmadim ben orda dowloand vardi tıkladim ona evet yuklensin mi dedi evet dedim uygulamalari sectim ondan sonrada kendi kendine yükledi
  • neyse güncelemeyi yaptık ama yine bişey değişmedi lanet olasıca ekrandaki saati kapatıyorum kapatıp açınca yeniden açılıyor iyice sinir etti.
  • Beyler cihazin kapak degişimi istemem üzeri servise birakmiştim

sitede ise böle yaziyor nereleri degişmis bunun

Tamir:Connector(used by LCD,Board,FPCB değiştirildi.)

Değişen Parça CEP TELEFONU ICIN PCB, IKINCIL,KF510 EUADG,SUB,1.0,
  • arkadaşlar konu ile ilgili yorumların çoğunu okudum ama dikkatimi çekmedi, nette telefonun sadece kırmızı ve saiyahından bahsediliyor ayrıca yurtdışında bir de mavisi varmış galiba. Ben ikinci el mi alsam die araştırırken telefoncuda mavi rengini gördüm. Mavisi türkiyede artık üretiliyor mu yoksa korsan bir telefon olabilir mi acaba (çünkü telefon türkiyeden alınmış ve kapak değişimi yapılmamış)
  • Bildiğim kadarıyla sadece füme ve kırmızı rengi mevcut yabancı sitelrde forumlarda da başka rengini görmedim.büyük ihtimal senin gördüğünde füme rengidir.Rengi değişik bir tarzda olduğu için sana öyle gelmiştir.telefon tek trenk değil mesala üst kısmı siyah gibi görünüp alta doğru açılıyor arada maviyi de andırıyor:) çok şık bir renk tasarımı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubey

neyse güncelemeyi yaptık ama yine bişey değişmedi lanet olasıca ekrandaki saati kapatıyorum kapatıp açınca yeniden açılıyor iyice sinir etti.

bu soruna yapacak bişey yok. bırak öyle kalsın ekranda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: patriyn

arkadaşlar konu ile ilgili yorumların çoğunu okudum ama dikkatimi çekmedi, nette telefonun sadece kırmızı ve saiyahından bahsediliyor ayrıca yurtdışında bir de mavisi varmış galiba. Ben ikinci el mi alsam die araştırırken telefoncuda mavi rengini gördüm. Mavisi türkiyede artık üretiliyor mu yoksa korsan bir telefon olabilir mi acaba (çünkü telefon türkiyeden alınmış ve kapak değişimi yapılmamış)

mavi rengi yok çin takliti olabilir uzak dur.
  • benim cihazin nereleri degişiyor
  • quote:

benim cihazin nereleri degişiyor

servise sorsana.. teknik bilgi çünkü
  • quote:

quote:

benim cihazin nereleri degişiyor

servise sorsana.. teknik bilgi çünkü

haklısın hocam yarın soruyum calısma saatlerinde
  • nihayet siparişimi verdim,yakında ben de bir stardust sahibi olucam
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.