Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
0
Favori
123.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşalar yaklaşık olarak 6 aydır bu telefonu kullanıyorum. Gayet iyi, güzel tarfları var. tek sıkıntım pil ile ilgiliydi. O'da çözüldü artık.

Geçen ay donma yapıyordu, bende aldğım yere götürdüm. Firma yetkili servise yolladı. İçindeki sistem yeni versiyonu yüklenmiş halde geldi. O gün, bugündür pili 4 gün kadar çok iyi gidiyor. (servis öncesi aynı şekilde kullanımda 2 gün gidiyrdu) zannedersem yeni versiyonla pili harcayan yerleri tespit edip durdurmuşlar.

Telefon şimdi oldu diyebilirim.
  • tüketici ve servisle alakalı soruları şu linkten sorabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35540707/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbatma2000

.................. Kafayı yiyicem yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww. ŞArj olurken niye kapalı.........

nasıl kapalı.. yani şarja takınca telefon mu kapanıyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamer1

arkadaşlar bu telofon için hafıza kartı kaç gb'E kadar destekliyor. 16 gb lik sd kartları bunda kullanabilir miyim? Bilgilendirirseniz sevinirim

En fazla 4gb olması lazım...
  • güzele benziyo ama piyasada hiç görmedim..
  • Arkadşalar yaklaşık olarak 6 aydır bu telefonu kullanıyorum. Gayet iyi, güzel tarfları var. tek sıkıntım pil ile ilgiliydi. O'da çözüldü artık.

Geçen ay donma yapıyordu, bende aldğım yere götürdüm. Firma yetkili servise yolladı. İçindeki sistem yeni versiyonu yüklenmiş halde geldi. O gün, bugündür pili 4 gün kadar çok iyi gidiyor. (servis öncesi aynı şekilde kullanımda 2 gün gidiyrdu) zannedersem yeni versiyonla pili harcayan yerleri tespit edip durdurmuşlar.

Telefon şimdi oldu diyebilirim.

yeni fersiyon nedir acaba söyleyebilirmisin...
  • Beyler lg telefonlarında ne yazıkkı yazılım sorunları olabılıyor suan bendede lg kf 510 var daha oncede lg kf 600 vardı.kf510 da su ana kadar bı sorun yasamadım cok ınce cok sık bır telefon ama kf600 u ılk aldıgımda bende benzer yazılım sorunları yasadım ama goturdum kvk ya son yazılımı attırdım ve hersey duzeldı.Tavsıyem en son yazılımı attırın telefonunuza.Yorumları okudum telefon kapanınca ayaları sılınenler oluyormus bende oyle bırsey olmuyor.Bence yetkılı servıslere goturun sanırım telefonunuzda bır yazılım sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

8800 sirocco dark kullanmış birisi olarak (fazla ağır olduğu için satmıştım) abartısız söylüyorum Bu LG kadar karizması yok. alacak olanlara kesinlikle bu rengi tavsiye ediyorum krom ile müthiş bir uyum sağlamış. daha 2.gün ve ben çok daha önceden beri kullanıyormuş gibi alıştım cihaza.

2 resim çektim fikir açısından

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510

Bu telefonun alttaki tuş takımı bazı resimlerde kırmızı bazılarında siyah anlamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 20 Kasım 2009; 23:42:56 >

• telefon 2 renkte piyasaya sürüldü.

füme ve kırmızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan-bursa

Beyler lg telefonlarında ne yazıkkı yazılım sorunları olabılıyor suan bendede lg kf 510 var daha oncede lg kf 600 vardı.kf510 da su ana kadar bı sorun yasamadım cok ınce cok sık bır telefon ama kf600 u ılk aldıgımda bende benzer yazılım sorunları yasadım ama goturdum kvk ya son yazılımı attırdım ve hersey duzeldı.Tavsıyem en son yazılımı attırın telefonunuza.Yorumları okudum telefon kapanınca ayaları sılınenler oluyormus bende oyle bırsey olmuyor.Bence yetkılı servıslere goturun sanırım telefonunuzda bır yazılım sorunu var.

ben evde kendim yaptım yazılım update ini. nokia gibi çok basit.

telefondaki problemler düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serbatma2000

Şarj olurken bu telefon niye kapalı? ŞArj oluyor yazıyor. Yokmu bunun çözümü.

şarjı bitince telefon kapanmıştır.

şarja takınca şarj oluyor yazısı çıkmıştır.

telefonu açmak için yandaki tuşu aşağıya kaydırıp birkaç saniye bekle telefonun açılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubey

Bende Sonunda kf 510 umu aldım gayet karizmatik bir telefon çok seviyorum ancak bazı ayarlar açılıp kapanınca eski haline dönüyor sanki, bu olaya çözüm bulan var mı acaba

yazılımını yükseltin, problem düzeliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hayda yok olmıcak bu böle sarji 1.5 gün gidiyor

güç tasarruf modunu açın.
    yazılım sürülümünü yükseltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

telefon 2 renkte piyasaya sürüldü.

füme ve kırmızı.

hocam onu biliyorum.. benim demek istediğim şu

1,2,3.. vs. tuşlarındaki renk farkını soruyorum;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 20 Kasım 2009; 23:45:22 >

• kırmızı tuş takımıyla çok şık durmuş. Gerçekten görünüşü mükemmel.
  • ülkelere göre değişebilir bu durum..
  • arkadaşlar bişey sorucam ben daha telefonu alalı 2-3 gün oldu telefonun rengi siyah. dokunmatik yön tuşlarında sağ yön tuşunun rengi diğerlerine göre daha beyazladı birden baktığında fazla fark olmuyo ama benim garibime gitti daha yeni telefonun böle sorunu olması. soracak olursanız telefon hiç düşmedi benden kaynaklanan bişey olduğunu sanmıyorum.

bide ben heralde fotoğraf çekmeyi mi bilmiyorum anlamadım flaslı bi şekilde yakın çekim yaptığımda mesela resim çok beyaz oluyo flastan dolayı nasıl yapıcam anlamadım yakın çekimde flash kullanılmazmı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellll

slm mılllet telefonu aldım ama kullanmak nasip olmadı aveadan vodafone'a geçmiş olduğum hattı çalıştırmıyor sim kaydı başarısız diyor rehbere girmiyor.başka hat taktığımda çalışıyor sorun telefonda değil yani, içinizde böle bi problemle karşılaşan varmı varsada çözüm bulan varmı? 05072829672'den bana ulaşırsanız sevinirim + harcadığınız kontör kadar atarım

bende de aynı problem var lg müşteri hizmetlerini aradım istanbul şengüller iletişime göndermemi söylediler gönderdim var vodafone sözleşmesini istediler onuda gönderdim şuanda cihazı farklı modelle değiştireceklerini söylediler bayramdan göndericeklermiş fakat hangi model göndercekler bilmiyorum tüm kf510 larda aynı sorun varmış şengüller teknik servis sayfasına bakıyorum cihaz DOA DEĞİŞİM bekliyor yazıo ne demek anlamadım ama 1 hafata içinde yeni cihaz elimde sanırım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hayda yok olmıcak bu böle sarji 1.5 gün gidiyor

güç tasarruf modunu açın.
    yazılım sürülümünü yükseltin.

yazilim nasil yükseltiyoruz?
  • lg software updater programıyla.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.