Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayriyetten 2gb micro sd kart kaldirir mi telefon deneyen var mi arkadaslar
  • Malesef hafıza kartına atma seçeneği yok , yada ben bulamadım . .

Hafıza kartına gelince ben 1 gb kullanıyorum . 2 gb'da kaldırır , bi sorun olacağını sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2121

Malesef hafıza kartına atma seçeneği yok , yada ben bulamadım . .

Hafıza kartına gelince ben 1 gb kullanıyorum . 2 gb'da kaldırır , bi sorun olacağını sanmam.

Ah beee hocam ölede ugrasilmazki 2 tane atiyon sarki zaten full diyor hafiza bak kötü yanlarini göstermeye basliyor yavas yavas telefon :)

2 gb alcam kasma felan olmaz demi hocam
  • Kesin bişey söyleyemem. ama sen yinede deneme imkanın varsa ilk önce tak bi dene 2gb...
  • quote:

Kesin bişey söyleyemem. ama sen yinede deneme imkanın varsa ilk önce tak bi dene 2gb...

tamam hocam deniyim bakiyimda simdi bosken kasmaz bişiler atarim kasar vururum telefonu duvara

ama sybian degilya kasmaz diye düsünüyorum kasarsada satariz 1gb aliriz yapcak bişi yok

bu arada hocam sagolasin yorumlarin için senide ugrastirdim

• Ayriyetten bi sitede telefonlarin kaldirdigi hafiza boyutlari vardi orda ''LG KF510 microSD 4GB'' ne kadcar dogru bilemem ama kasmayada gerek yok o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berber17

quote:

Malesef şarj olayı biraz can sıkıcı.. sürekli kullanımda 1.5 gün anca dayanıyor.

Artik napalim sarj edicez cihazi her gün zaten gece yatmadan önce takarim benim için problem olmaz ama sarji biraz daha iyi olsa iyi olurdu bu cihaz tam 10 numara olurdu :)

Önceki sayfalara bakarsan mAh değeri mi ne , öyle bişeyi yüksek olan bataryalar varmış sanırım.. onlar daha uzun dayanıyormuş...

Gördüm hocam onlari ama fiyatlari ucuktur ve orjinal mi belli degil o yüzden bakmadim arastirmadim :)

Çok da iyi yapmışsınız. Maalesef ben dayanamayip aldim 16.90'a gittigidiyordan galiba ruspazari adli saticidan. Gerçekten de kutusu orijinal gibi gözükmekte ancak taklit. Uyduruk bir pilin üzerine kağıt yapıştırmışlar. 1200mAh yazan pilin ömrü normal pilin yarısı bile değil.

Eğer gerçek 1200 mAh pil bulup kullanan varsa nerden, kaça aldığını belirtirse seviniriz.

• Arkadaşlar şu güncelleme olayını bi türlü yapamadım ya yazılımı indiriyor netten ama yüklemeye gelince %100 olduktan sonra bağlantı problemi diyor, retry tuşuna basıyorum ama olmuyor yine de. Güncelleme yapan arkadaşlar açık bi şekilde anlatırlarsa sevinirim.
  • bende lg kf510 almayı düşünüyorum.fakat bi sorum var.tuşlar kilitli halde telefon cebimizdeyken birisi bizi aradığında telefon kotun veya şortun cebine deyip açılıyomu?yoksa kilidi açıpmı yes tuşuna basmamız lazım.arkadaşımda u600 vardı onun telefonu çalıyodu kendi kendine cebinde açılıyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidote01

Arkadaşlar şu güncelleme olayını bi türlü yapamadım ya yazılımı indiriyor netten ama yüklemeye gelince %100 olduktan sonra bağlantı problemi diyor, retry tuşuna basıyorum ama olmuyor yine de. Güncelleme yapan arkadaşlar açık bi şekilde anlatırlarsa sevinirim.

Ben güncelleme yaptım hiçbir değişiklik olmuyo telefonda , sadece biraz menü geçişleri hızlanıyor...

Bende güncellerken ilk seferinde hata verdi 2. deneyişte yaptı güncellemeyeyi .belki bi daha denerssen olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

bende lg kf510 almayı düşünüyorum.fakat bi sorum var.tuşlar kilitli halde telefon cebimizdeyken birisi bizi aradığında telefon kotun veya şortun cebine deyip açılıyomu?yoksa kilidi açıpmı yes tuşuna basmamız lazım.arkadaşımda u600 vardı onun telefonu çalıyodu kendi kendine cebinde açılıyodu.

Kesinlikle açılmıyor. konuşmaya başlamak için mutlaka kapanı açmanız gerekiyor. yani kapağı açmadan cebinizdeyken telefonun dokunmatiği aktif olmuyor.
  • quote:

quote:

bende lg kf510 almayı düşünüyorum.fakat bi sorum var.tuşlar kilitli halde telefon cebimizdeyken birisi bizi aradığında telefon kotun veya şortun cebine deyip açılıyomu?yoksa kilidi açıpmı yes tuşuna basmamız lazım.arkadaşımda u600 vardı onun telefonu çalıyodu kendi kendine cebinde açılıyodu.

Kesinlikle açılmıyor. konuşmaya başlamak için mutlaka kapanı açmanız gerekiyor. yani kapağı açmadan cebinizdeyken telefonun dokunmatiği aktif olmuyor.

cvp için teşekkürler.telefonu aldım yarın sabah kargoya vericek aldığım arkadaş ya yarın akşam yada perşembe günü elimde olur cihaz.inşallah memnun kalırım cihazdan.

• Arkadaşlar bende telefonu 2 gün önce aldım telefonun herşeyi on numara fakat kulaklık takılıyken müzik dinlediğimde ses az çıkıyor.Bazı yerlerde anlatmışlar sistem menüsünden sole bole yapın diye ama bu telefonda olmuyor.Buna bir care yokmu.Şarz olayına gelince,' gün önce şarz ettim ve toplam 40 dakka konuştum sadece bir cıt düştü şarzı. Kamera açıkken ve dışarıya müzik sesi verdiğinde telefonların şarzı cok gider.Şarz yüzünden yakınan arkadaşlara tavsiyemde telefonun ekran parlaklığını son seviyeye getirmeyin.Zaten normal seviyedeyken gayet güzel aydınlatıyor.
  • Sahsen ben cihazi kullaniyorum suan bi problem yok ne zamandan beri ilk defa bi telefona bu kadar begendim nazar degmesin sadece 1.5 günde sarji bitiyor oda mesaj atmiyorum konusuyorum resim cekiyorum 1 2 tane felan öle o yönden kötü ama idare eder yinede sarji ne sarjlar gördüm aksama sag cikamayan o yüzden iyi sarjida mesaj yazarkende 1 gün dayaniyordu :)
  • telefonu aldım ve gerçekten güzel bir telefon.fakat bilgisayardan veya başka bi cep telefonundan hafıza kartına müzik atamıyorum.ayarlarını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

telefonu aldım ve gerçekten güzel bir telefon.fakat bilgisayardan veya başka bi cep telefonundan hafıza kartına müzik atamıyorum.ayarlarını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Nasil atamiyosun hocam biraz daha aydinlatir misin ?

ayriyetten bunun direk hafiza kartina gitmiyor 2 sarki atarsan telefon hafizasi dolar blututla ona göre bi daha kontrol et
  • beyler bu tel tasarım teli.diğer özellikleri ortalama bir tel gibi.kamera normal,müzik kalitesi normal.bu telden çok şey beklemeyin derim.aç kapası bile yeter diyorum
  • quote:

telefonu aldım ve gerçekten güzel bir telefon.fakat bilgisayardan veya başka bi cep telefonundan hafıza kartına müzik atamıyorum.ayarlarını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arkadasim birde telefonu pc ye bagladiginda hafiza kartina format atmayi dene.Bende ilk aldigimda mp3 playere girmiyodu format attim pc den sorunu hallettim.
  • quote:

quote:

ayriyetten bunun direk hafiza kartina gitmiyor 2 sarki atarsan telefon hafizasi dolar blututla ona göre bi daha kontrol et

telefona blutut ile şarkı atınca hafıza kartına taşıyorum zaten ama bazı şarkılar 8mb veya 9 mb olduğu için telefon hafızası alamıyor.şarkıların direk hafıza kartına gelmesini istiyorum bunun bi ayarı yokmu?

• quote:

quote:

quote:

telefona blutut ile şarkı atınca hafıza kartına taşıyorum zaten ama bazı şarkılar 8mb veya 9 mb olduğu için telefon hafızası alamıyor.şarkıların direk hafıza kartına gelmesini istiyorum bunun bi ayarı yokmu?

ahhhh ahhh hocam hiç sorma bende ne zamandan beri o ayari ariyorum ama bi türlü bulamadim malesef

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.