Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Küçük ayrıntılara kafanızı takmayın :)

Telefonu bugun Ankara Teleservice e yolladım.
    15 güne gelir artık :)
  • arkadaslar bastan aşşa okudum yazılarınızı tavsıye eder mısınız cunki son postlar arıza postları kararsız kaldım..
  • telofonu üç dört haftadır kullanıorm ve hiç bi sorun yaşamadım memnunum önerebilirim...
  • quote:

telofonu üç dört haftadır kullanıorm ve hiç bi sorun yaşamadım memnunum önerebilirim...

bendee
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbi_omer

quote:

telofonu üç dört haftadır kullanıorm ve hiç bi sorun yaşamadım memnunum önerebilirim...

bendee

arkadaslar size inandım guvendm biraz once verdim siparişi..

nokia dan baska telefon kullanmamış biri olarak insallah memnun kalırım..
  • 2 - 2,5 haftdaır bende KF 510 kullanıyorum. Cihazın gerek piyasada fazla kişide olmayışı gerekse de görünüşünün oldukça güzel oluşu fark yaratıyor. Dış yüzeyü oldukça şık ve sağlam duruyor. Özellikleride aynı oranda kullanışlı ve güzel.

Tek kötü tarafı pili çok çabuk gidiyor. Telefonu çok fazla kurcalamıyorum, mp3, radyo, oyunla vs uğraşmıyorum ama hepi topu 2,5 - 3 gün anca gidiyor. Keşke daha iyi olsaymış. Ama ne demişler her güzelin bir kusuru bulunur. Bence bu telefonunki de bu!
  • Arkadaslar Bende Bu telefonu almayı düşünüyorum.330 Liraya Sıfırı buldum.Fakat Aklımda cok soru işareti var .Hiç LG kullanmadım

Birkaç sorum var?

1-Dokunmatik kalitelimi Sorun yaşıyan arkadaslar oldumu ?
    2-SEs kalitesi ve seviyesi Nasıl
    3-Kutudan kaç Gb kart cıkıyor
    4-Foto kalitesi 3MP ye yakısır mı ?
    5-Sizce 0 KF 510 mu almak mı mantıklı 2. el N73 mü almak mantıklı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

Arkadaslar Bende Bu telefonu almayı düşünüyorum.330 Liraya Sıfırı buldum.Fakat Aklımda cok soru işareti var .Hiç LG kullanmadım

ooo şimdi mi solenir bu sımdı o fıyatı nerden aldın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neuro_tMr

quote:

Orjinalden alıntı: NiGhT_W@Lk£r

Arkadaslar Bende Bu telefonu almayı düşünüyorum.330 Liraya Sıfırı buldum.Fakat Aklımda cok soru işareti var .Hiç LG kullanmadım

ooo şimdi mi solenir bu sımdı o fıyatı nerden aldın??

Yok Hocam Daha Almadım.İzmirn Bergama ilcesinde bir telefoncuda buldum.330 Lira dedi Yanls Hatırlamıyorsam o yzden sorular sordum
  • @NiGhT_W@Lk£r : walla telefon bugun elıme gecer sanırım bıraz kullanıyım yarın yorumlarımı yazarım..
  • telefonun dokunmatiği bence çok kalieteli alışana kadar biraz zorluk çekersin ama hızlı ve hassas
    sess kalitesi iyi fakat yüksekliği çok değil ama duyulmıyacak kadar da az değil bende sesi konusunda şüpeliydim ama gayet yeterli..
    bana kutudan hafıza kartı çıkmadı
    foto kalitesi net ve aydınlık çekimler yapabiliyor flaşıda karanlıkta iyi aydınlatıyor..
    ben kf 510 öneririm gayet şık ince ve güzel bi telefon çok yüksek özellik aramayanlar için çok ideal n73 çok kaba bi tel özellik olarak 3g ve wifi tek farkı bunlar gerekmez dersen kesinlikle stil olarak kf510....
  • Arkadaslar 3 yere sordum bugün telefon Birinde 300 birinde 420 birnde 500 dediler.300 olan Sıfır ve 2 yıl garantili diyor.Bir yerdede 270 e buldum 2. el Baya temiz.Stil acısından telefon bakıyorm ben.Bakıcaz bakalım yarın
  • KF510 um kendi kendine kapaniyordu, yazılım güncelledim düzelmemişti.
    Servise gönderdim (teleservice) bugun geldi ancak yine 2 kez kendi kendine kapandi.
    Gelde cildirma.
    Yarın tekrar göndereceğim :(
    Kapanma sorunu yasıyor musunuz siz?

Arıza ve yapılan işlemler;

Ariza Aciklamasi : Açma / kapama hatası (4100)
    Kendi kendine kapanıyor (2105)

Yapilan Islemler : Cihazınız AKTİF TEST edilmiştir !
    DIGER MEKANIK AYARLARI YAPILDI
    SW GUNCELLEMESI YAPILMISTIR
    Cihazinizin kapanisi yapilmistir, kapanis tarihinden itibaren en az 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir.

Acayip yapmışlar helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth -- 10 Haziran 2009; 22:18:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih!

KF510 um kendi kendine kapaniyordu, yazılım güncelledim düzelmemişti.
    Servise gönderdim (teleservice) bugun geldi ancak yine 2 kez kendi kendine kapandi.
    Gelde cildirma.
    Yarın tekrar göndereceğim :(
    Kapanma sorunu yasıyor musunuz siz?

Arıza ve yapılan işlemler;

Ariza Aciklamasi : Açma / kapama hatası (4100)
    Kendi kendine kapanıyor (2105)

Yapilan Islemler : Cihazınız AKTİF TEST edilmiştir !
    DIGER MEKANIK AYARLARI YAPILDI
    SW GUNCELLEMESI YAPILMISTIR
    Cihazinizin kapanisi yapilmistir, kapanis tarihinden itibaren en az 2 gun cihaziniz son test asamasi icin bekleyebilir.

Acayip yapmışlar helal olsun.

teleservice e değil de bu sefer şengüller teknik servise göndermeni tavsiye ederim...

• arkadaslar sızdede bole bi sorun var mı???

menu>ayarlar>ekran>saat> tarih ve saat yok 'u secıyorum fakat her telefonu acıp kapadıgımda saat kendılıgınden tekrar acılıyo..

ne yapmam gerekıyo yardım plss..
  • Arkadaşlar bu telefonun 2. elinden almayı planlıyorum şu an nokia 3500 kullanıyorum.Kafama takılan birşey var heryerde aradım ama bulamadım.Bu telefonda tuşları kullanmadan sanal klavye ile mesaj yazımı var mı eğer varsa nasıl rahat mı kullanışlı mı?
  • Arkadaşlar ürünün 2. eli piyasada çok uygun fiyatlara satılıyor.Almayı düşünüyorum.Önerir misiniz?
    Ayrıca birkaç sorum olacak;

1)Lg marka telefonların 2. el piyasası var mı ileride satabilir miyim? (Çok sık telefon değiştirdiğim için bu önemli)
    2)Şarj süresi nasıl herkes ayrı telden çalıyor ortalama bi değer (Çok mesajlaşırım günde 200 mesaja yakın 2 gün dayanabilir mi bu şekilde?)
    3)Dokunmatik tuş kalitesi nasıl? Dayanıklı mı?
    4)Elde kaba duruyor mu? Ayrıca yedek parça sorunu yaşar mıyım ilerde?

Yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • 1. Forumda rahatca satarsın. Telefonculara bilmem :)
    2. Benim şarj 2 gün civarı gidiyor ancak 200 mesaj biraz abartı 1 günde biter.
    3. Dokunmatiğe alışman 1-2 hafayı alır. Alıştığında cok rahat kullanırsın.
    4. Elde asla kaba durmuyor. Cepte varlıgını hissetmiyorsun bile. Çok ince..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih!

1. Forumda rahatca satarsın. Telefonculara bilmem :)
    2. Benim şarj 2 gün civarı gidiyor ancak 200 mesaj biraz abartı 1 günde biter.
    3. Dokunmatiğe alışman 1-2 hafayı alır. Alıştığında cok rahat kullanırsın.
    4. Elde asla kaba durmuyor. Cepte varlıgını hissetmiyorsun bile. Çok ince..

Arkadaşım şu an kullandığım telde 1 günde bitiyor ona bir şey demiyorum.Mesaj yazabileyim yeter.Dokunmatik konusunda çok heyecanlıyım bir dönem lg chocolate almayı düşünmüştüm.Ama alamamıştım bakalım bunu alıcam inş.
  • Şarjı az kullanımda ortalama ne kadar gidiyor?
    Fotoğraf çekimi nasıl?
    Tam olarak sar değeri nedir?
    Msn vs kullanabiliyor muyuz?

arkadaşlar cevap alabilirsem çok sevineceğim..
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.