Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim telefonun şarjı 4-5 gün gidiyor. Günde ortalama 10dk filan konuşuyorum.

Fotoğraf çekimi kaliteli...

Sar değerinin önceki sayfalarda düşük olduğu yazıyordu. Ama tam olarak hatırlamıyorum.

Msn filan denemedim. Ama java yazılımlar oluyor galiba. Model farketmiyor herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ch0sen

Şarjı az kullanımda ortalama ne kadar gidiyor?
    Fotoğraf çekimi nasıl?
    Tam olarak sar değeri nedir?
    Msn vs kullanabiliyor muyuz?

arkadaşlar cevap alabilirsem çok sevineceğim..

Şarjı bana 2 - 3 gün arası gidiyor kullanıma bağlı. Mesela sabah şarjdan aldım halen full.
    Fotoğraf çekiminde oynatmazsan süper. Eski K790i min yerini tutmuyor ama samsung modellerine göre daha güzel.
    Sar değeri; 0.50 W/kg
    Java destekli oldugundan msn kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Benim telefonun şarjı 4-5 gün gidiyor. Günde ortalama 10dk filan konuşuyorum.

Fotoğraf çekimi kaliteli...

Sar değerinin önceki sayfalarda düşük olduğu yazıyordu. Ama tam olarak hatırlamıyorum.

Msn filan denemedim. Ama java yazılımlar oluyor galiba. Model farketmiyor herhalde.

quote:

Orjinalden alıntı: Fatih!

quote:

Orjinalden alıntı: ch0sen

Şarjı az kullanımda ortalama ne kadar gidiyor?
    Fotoğraf çekimi nasıl?
    Tam olarak sar değeri nedir?
    Msn vs kullanabiliyor muyuz?

arkadaşlar cevap alabilirsem çok sevineceğim..

Şarjı bana 2 - 3 gün arası gidiyor kullanıma bağlı. Mesela sabah şarjdan aldım halen full.
    Fotoğraf çekiminde oynatmazsan süper. Eski K790i min yerini tutmuyor ama samsung modellerine göre daha güzel.
    Sar değeri; 0.50 W/kg
    Java destekli oldugundan msn kullanabilirsin.

Teşekkür ederim cevaplar için..
    Cuma aldım telefonu :)
    Gece telefon açık vaziyette bıraktım şarja dün yani Cumartesi günü akşam olduğunda neredeyse hiç kullanmamama rağmen 1 çubuk kalmıştı, sinirlendim ama 12 saat kapalı vaziyette durması lazımmış ilk alındığında şu an kapalı ve şarjda.. Umarım aynı şeyi tekrar yaşamam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 21 Haziran 2009; 12:48:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Neuro_tMr

arkadaslar sızdede bole bi sorun var mı???

menu>ayarlar>ekran>saat> tarih ve saat yok 'u secıyorum fakat her telefonu acıp kapadıgımda saat kendılıgınden tekrar acılıyo..

ne yapmam gerekıyo yardım plss..

kımsede olmuyor mu bu sorun??
  • Bende de saat telefonu kapatıp açtığımda bazen kafasına göre değişiyor.
  • ya bende lg kf 510 kullanıorm
    ya
    bende bi sorun cıktı yardımcı olursanız sevirim
    yaa hafıza kartımda dolu şakrı var multimedya bölümünden acmak istiorm uzun süre bekliorm acılması için acılıom liste boş dio ama diğer yerden gıcınde tüm şarkılar cıkıo mp3 bölümğne cıkmıo radımcı olursanız sevinirim...
  • telefona güncelleme yaptım. hiç bir özellik falan eklenmiyo. sadece menü geçişleri hızlanıyor , hepsi o kadar. güncelleme yapacak arkadaşlar varsa , boşuna uğraşmasınlar . gereksiz bir güncelleme
  • bluetooth la pc den telefona muzık yada 30 40 kb ı gecen resımlerı atamıorum bunun cozumu nedır
    bırde memory card ı teleofndan cıkararak laptopa taktım ve 20 sarkı attım
    sonra telefona gerı taktım memory card ı ama attıgım hıcbır muzık gozukmedı telefonda
    yardımcı olurmsn bunların cozumelrı nedır
    sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemark -- 28 Temmuz 2009; 15:23:30 >
  • Farkeden oldumu bilmiyorum ama telefonun kapagını actıgınızda sol tarafında ufacık plastik bi kapakcık görüceksiniz o kapagın altındaki giriş nedir?CÖzemedim bi türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

Farkeden oldumu bilmiyorum ama telefonun kapagını actıgınızda sol tarafında ufacık plastik bi kapakcık görüceksiniz o kapagın altındaki giriş nedir?CÖzemedim bi türlü

teknik servislerde kullanılan bi giriş olabilir. .. tamir , reset atma yada başka bi işe yarıyodur heralde..
  • Yanlıslıkla yeni bi özelligini fark ettim.

Kapagı acmadan mesgule verebiliyoruz.

Caldıgında kapagı 1 cm kadar kaldırıp bırakınca mesgule veriyor acmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

Yanlıslıkla yeni bi özelligini fark ettim.

Kapagı acmadan mesgule verebiliyoruz.

Caldıgında kapagı 1 cm kadar kaldırıp bırakınca mesgule veriyor acmadan

Meşgule vermek için kapatma tuşunu bi kere çekmek yetiyor. .

Ama bu da güzelmiş
  • bugun aldim cihazi suan kargoda bakalim nasil bi ürün merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berber17

bugun aldim cihazi suan kargoda bakalim nasil bi ürün merak ediyorum

Ben bayadır kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.. Memnun kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2121

quote:

bugun aldim cihazi suan kargoda bakalim nasil bi ürün merak ediyorum

Ben bayadır kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı.. Memnun kalırsın

Dün cihaz elime gecti fotografta olsun mp3 olsun güzel cihaz :) ama sarji az gitti cok mesaj yazan biriyim :)
  • Malesef şarj olayı biraz can sıkıcı.. sürekli kullanımda 1.5 gün anca dayanıyor.
  • quote:

Malesef şarj olayı biraz can sıkıcı.. sürekli kullanımda 1.5 gün anca dayanıyor.

Artik napalim sarj edicez cihazi her gün zaten gece yatmadan önce takarim benim için problem olmaz ama sarji biraz daha iyi olsa iyi olurdu bu cihaz tam 10 numara olurdu :)
  • quote:

quote:

Malesef şarj olayı biraz can sıkıcı.. sürekli kullanımda 1.5 gün anca dayanıyor.

Artik napalim sarj edicez cihazi her gün zaten gece yatmadan önce takarim benim için problem olmaz ama sarji biraz daha iyi olsa iyi olurdu bu cihaz tam 10 numara olurdu :)

Önceki sayfalara bakarsan mAh değeri mi ne , öyle bişeyi yüksek olan bataryalar varmış sanırım.. onlar daha uzun dayanıyormuş...
  • quote:

quote:

quote:

Önceki sayfalara bakarsan mAh değeri mi ne , öyle bişeyi yüksek olan bataryalar varmış sanırım.. onlar daha uzun dayanıyormuş...

Gördüm hocam onlari ama fiyatlari ucuktur ve orjinal mi belli degil o yüzden bakmadim arastirmadim :)

• quote:

Hocam bunun blututtan aldigimiz dosyalari niye direk hafiza kartina atmiyor?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.