Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • helmetbond güle güle kullan. bide bu telde bluetooth ta biraz büyük boyutlu dosya alımında sorun yasayan var mı mesela 3 mb bi dosya almıo telefon; bu problemı nasıl aşacagıma birisi yardım edebılırmı .güncelleme konusunda benımde bılgım yok ayrıca nasıl oluyo. bide msj yazarken bazı harfler karsı tarafta gorunmuyo nasıl halledılebilir bilen var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniaque3 -- 28 Mayıs 2009; 2:06:40 >
  • kaan2121 telefonun yeni güncellemeli halinde bi değişiklik yok o bakımdan için rahat olsun...
    maniaque telefona daha hafıza kartı almadım kendi hafızasına 1 şarkı aldı bu mesaj olayındada öle bi sorun yaşamadım...
  • arkadaşlar bu telefona flash duvar kağıtları bulabileceğim bi yer vamı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: helmetbond

arkadaşlar bu telefona flash duvar kağıtları bulabileceğim bi yer vamı??

http://www.tinydl.com/pda-and-mobile/3111-flash-mobile-wallpapers-swf.html

bu linkte flash duvar kağıtları var ama. ben nasıl kullanacağımı bilmiyorum. yada nereye atacaz bunları???
  • Bluetooth da sorun yasiyorum bende.
    Kucuk resimleri aliyor ancak buyuk resimlerde başarısız diyor. Bilgisayarda da yeterli alan yok uyarısı veriyor
    Tel hafızası nın tamamı (15 mb ı) boş
    Ancak kucuk resimlerde problem yok.

Ayrıca kulaklık lazım orjinalinden elinde olan var mı?
  • eet flash duvar kağıtları nası konuo..bide camerada zoomu bulmadımxDyardımcı olabilirmisiniz??
  • Kamerada zoom sadece 640x480 çözünürlükte oluyor. Öteki çözünürlüklerde zoom yapmıyor kamera...
  • bendeeeee aldıımmm... :)

telefon cok güzelde bazı özellikler kısıtlı mesala ana ekranda kısayol tuşlarını değiştiremiyorsun ama Favorite i var oraya ekleyebiliyorsun..

birde bunun bataryası için daha yüksek mAh lı olanı varmı internet 1200mAh görmüştüm acaba gercekmidir...
  • güle güle kullan daha yüksek batarya mevcut fakat bence gerek yok 3,5 4 gün gidiyor çünkü
    bu tele oyun msn fln bulabileceğimiz bi site varmı arkadaşlar??bide bu flash duvar kağıtlarını telefona yükliince açılmıyor bilen varmı??
  • eet oyun vs gbi eklentiler için cok az eklenti var kendi sitesi veriyor ucretsiz oraya üye olunca 260 küsür gbi puan verıo, oyunun derecesıne gore degısıo oyunun puanı,

sonra adamlar senn tel numarana yolluyorlar oyunu sende mesjdakı yukle butonuna basıosun ama kontor gidiomu bilmiyorum cunku ben yapamadım yuklerken hata verdı... bi bak istersen..
  • ok. teşekkürle..bi deniim
  • ama kontor ün gidiyor haberin olsun sitede hiçbir bilgi yok ve ben oyunu yuklerken anladm bır baktım mesaj atamıyorum bence lg de oyunları unuutn kontorler gidio buda LG nin ezikliği olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyz

quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

Arkadaşlar bunu birkaç kez sormuştum. youtube daki bi tanıtımda telefonun dokunmatik tuşları. animasyonlu olarak yanıp sönüyor. bunu nasıl yapcaz. bilen var mı.???yada versiyonla alakalı bişey mi bu?

VİDEO ---> http://www.youtube.com/watch?v=tgcJHhkwr8U

ya baya ugrastım ama bende bulamadım bulan cıkar herhal ama cok güzel gözüküyo biri bulsun şunu

yaa bunu bulabilen yokmu halaa 2945#*# yapınca bir yer cıkıyor oradan olabilirmi...

• Telefonda 3gp videolarda sorun yasıyorum.
    Daha doğrusu 3gp dahil tüm videoları oynatmıyor :)
    yazılım güncellemesini yaptım. ondan önce video açmayı denemedim
    var mı aynı sorunu yasayan
  • fbi_omer bnde oyun indirirken kontürümün gittğini görük iptal ettim iyiki etmişim sırf inerken 8 kontür gitti.
    bu senkronize olay çok güzelmiş ama bi türlü bulamadım ama o rakamları yazınca touch panelle ilgili bişiler çıkıo ama beceremedim...
  • aynen bende beceremedim ya guncellemeyle ılgılı bı olay ya Alc veya guc tasarrufu ile ilgili ama adam telefonda yaparken hıcbır sey acık deıldı ne hafıza kartı,guc tassarufu,ekran sensoru hıc bır sey acık deıldı ne yaptıysam olmadı ama LG yı arayıp sormak lazm
  • bencede bize bu konuda tek müşteri hizmetleri yardımcı olabilir..
  • peki arayıp ne dicez yane o seyı nasıl anlatıcaz... :D
  • ya işte bu telefonun kapağını kaydırdığımızda bi tane duvar kağıdıyla tuşlar birlikte birbiriyle uyumlu yanıp sönebiliyormuş bu olayı nası yapabilicez??gibi benzer bi soru sorabilirsin...:Dumarım biliyorlardır
  • :)) hahahah bırde anlamadım yada bilmiyoruz dıolarmıs hahahah

-yaa birde bu youtube daki adama mesaj atsak oda bilmez dime

- telefon numaralarını buldum :) 444 6 543
    LGE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbi_omer -- 31 Mayıs 2009; 13:19:58 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.