helmetbond eger çok kullanırsan 1-2 gün gider ama çok fazla kurcalamazsan 3 gün gittiğide oluyor dangerprone o dediğin evet çok güzel birşey ama bende bi türlü yapamadım
quote:
Orjinalden alıntı: dangerprone
quote:
Orjinalden alıntı: kaan2121
Youtube'da gezerken bi videoya rastladım. Bu kf510 boştayken (kullananlar bilir) magic light blue adlı duvar kağıdı var. işte bu duvarkağıdındaki animasyonla , tuş ışıkları senkronize biçimde yanıp sönüyodu. çok hoş göründü gözüme. benim telefonda olmuyo bu olay. ..nasıl yapılacağını bilen varmı.
ArkadaşLar bi zahmet şu konuya bir baksanız. Bende merak ettim gerçekten çok hoş oluor. BiLen varsa lütfen PayLaşsın... TeşekkürLer...
Hadi arkadaşlar elbet bilen vardır... Yeni güncelleme fLn varmi acep ??
quote:
Orjinalden alıntı: JimBeam
Mrb arkadaşlar. Telefon gerçekten çok şık ve ciddi ciddi gündeme aldım. Şuanda Samsung u600 kullanıyorum ve artık değişiklik istiyorum. Sizce u600den bu telefona geçmeye değer mi? Telefonumun yaklaşık ikinci el değeri 150 TL gibi bi fiyat.
aynı duruymdayım u600den memnunum aslında ama çok çizildi ekranı onun yerine bunu alsak pişman olur muyuz?
kesinlikle pişman olmazsınız
Ufaktan fiyat araştırmalarına başlayayım o zaman
Bende W910i yada bu telefonu düşünüyorum.Ereyon da fiyatı 379 lira. Bazı yerlerde 500 ü bile buluyor problemli telefonu geçirmesinler bize ? Resetlenme olayı oluyormuş galiba başka bi problemi var mı o kadar para vermeye değer mi ?
arkadaşlar uzun bi araştırmadan sonra kf510 almaya karar verdim eğer kullanışlıysa hafta sonu alacağım. sizce parasının karşılığını veren bir cihaz mı?hızlı mı?ses kalitesi normal mi yoksa daha mı düşük ve önerebileceğiniz başka cihazlar varmı limit 500 cevaplıyan arkadaşlara teşekkürler...
arkadaslar bu telefonun 1200 Amh olan bataryasıda varmıs hiç kullanan varmı varsa ne kadar gıdıyo sarjı söyleebilir mi bide bu tele uyunlu oyunları neredn bulabiliriz
arkadaşlar kf510 mu yoksa kc550 5mp mi hangisini önerirsiniz.
arkadaşlar benim telefon bazen (genelde belirli bir müddet işlem yapılmayınca) ekran görüntüsü gidiyor. kızaklı ekranı yukarı aşağı indiriyorum açılmıyor. sağdaki kayan düğmeye basıyorum yine ekrana görüntü gelmiyor. fakat telefon çalışıyor. sadece ekrana görüntü gelmiyor.
bu her zaman olmuyor, bazen oluyor.
sizdede böyle bir sorun oldumu?
ben telefona hiç güncelleme çekmedim. çeksem faydalı olur mu?
birde güncellemeyi nerden ve nasıl yükleyeceğiz.?
biliyorum çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim.
arkadaşlar bu telde msj yazarken ü ö i ğ harflerıni msjı alan kişi boşluk olarak alıyo bu harflerin yerini. bi bilen varmı acaba bu nasıl düzeltebiliriz teşekkürler şimdiden
bu teli bana önerebilecek kimse yokmu ii bi cihaz mı????
arkadaşım telefon şık ve kullanışlı menu kullanım nokıa ya benzıo kullanmak hıcde zor degıl sarjda ortalama bı kullanımla kesınlıkle 2 gun gıdıo hatta 3 gunde gıdıo ama ben gunde 5 saat mp 3 dınlerım dersen bı gundede bıtıo .genel olarak ayrıca ekranda cızmek ıcın ugrasmazsan cızılmıo dokunmatık tuslar kullanısı guzel me menü yeterınce hızlı bilmem sana yardımcı olabıldım mi.
quote:
Orjinalden alıntı: helmetbond
quote:
Orjinalden alıntı: maniaque3
arkadaşım telefon şık ve kullanışlı menu kullanım nokıa ya benzıo kullanmak hıcde zor degıl sarjda ortalama bı kullanımla kesınlıkle 2 gun gıdıo hatta 3 gunde gıdıo ama ben gunde 5 saat mp 3 dınlerım dersen bı gundede bıtıo .genel olarak ayrıca ekranda cızmek ıcın ugrasmazsan cızılmıo dokunmatık tuslar kullanısı guzel me menü yeterınce hızlı bilmem sana yardımcı olabıldım mi.
quote:
Orjinalden alıntı: helmetbond
yazılımı nasıl güncelliyoruz arkadaşlar.
saol dostum cumrts yada pzr bunu alcağım şık kullanışlı ve ii bi cihaz anladığım kadarıyla bozulma şikayetleri tek tereddütüm umarım böle bişi yaşamam..
ve bnde artık kf 510 cu oldum
arkadaşlar ben bu telefonu ilk çıktığında aldım. bu nedenle yazılımı güncel değil.!! (yeni alanlar güncel yazılımla alıyorlar)
kimse cevap vermeyecek mi?
nasıl yükselteceğiz yazılım sürümünü?
yardımcı olmak isterdim ama hiçbir bilgim yok..geçmiş yorumlarda güncellemelerle problemler çıktığı yazılmışş...
Güncel yazılımın getirdiği yeni özellikler varmı peki.. ben geçen ay bi güncellemeye çalıştım hata verdi. bende iptal ettim.