Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonda oyunlar kısmında bulunan orijinal 2 adet oyunu nasıl silebilirim?
  • Telefon batarya uyarısı verince mesaj atamıyorsun sadece arama yapabiliyorsun ,, bunu kapamaya yarayan bir firmware yayınlandımı acaba ?? Yardımcı olabilecek biri var mıdır :)
  • Arkadaşlar merhaba, ben de lg kf510'dan bir tane aldım ama bluetooth ile veri gönderecekken bir kod istiyor. Bu sorunu nasıl çözerim acaba?
  • ya ben aldım bu telefonu ikinci el .yani bu fiyata mükemmel ötesi bir cihaz.
    almak isteenler kafanız karışmasın kesinlikle çok karizma ve çok kullanışlı bir alet.
  • 2 senedir U600 kullanan birine tavsiye eder misiniz bu telefonu, U600'ün eksilerini ve artılarını göz önünde bulundurarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oomerr

telofonun yanında bayanlar da hediyesimi ?

öle bi kanpanya olsa telefon satışında büyük bir patlama gerçekleşir
  • quote:

2 senedir U600 kullanan birine tavsiye eder misiniz bu telefonu, U600'ün eksilerini ve artılarını göz önünde bulundurarak?

Daha önce U600 kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Şarj süresi, kızak mekanizması, fotoğraf kalitesi vb birçok yönü ile daha iyi bir telefon.
  • u600 kuzenimde vardı 1 yıl zor dayandı kf510 özellikle malzeme kalitesi ile öne çıkıyor
  • telefonu sarj ederken kullanamama gibi bi sorun herkeste var mı acaba arkadaslar bide 1200 mAh lık batarya arayanlar bu linke bakabilirler http://urun.gittigidiyor.com/LG-KF510-ORJINAL-BATARYA-1200-mAh-Sitede-tek_W0QQidZZ17287376#aciklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniaque3 -- 28 Nisan 2009; 22:31:09 >
  • Bağlantı ayarlarından usb ayarlarına girdiğinde yığın depolama yerine veri servisini seçersen usbden şarj ederken telefonu kullanabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Bağlantı ayarlarından usb ayarlarına girdiğinde yığın depolama yerine veri servisini seçersen usbden şarj ederken telefonu kullanabilirsin...

tesekkurler sagolasın
  • Arkadaşlar bunun bordo renk olanı erkeğe gider mi?

Kullananların dış çevreden yada arkadaşlarından aldıkları tepkiler nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

Arkadaşlar bunun bordo renk olanı erkeğe gider mi?

Kullananların dış çevreden yada arkadaşlarından aldıkları tepkiler nasıl?

gider tabii benim bir arkadaşım çok aradı bulamayınca gri aldı bu arada arkadaşımda erkek
  • www.zedge.net bu sitete bişiler bulabilrisiniz
  • arkadaşlar bu telefona nasıl oyun yükleyip kurabilirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniaque3

arkadaşlar bu telefona nasıl oyun yükleyip kurabilirim şimdiden teşekkürler

önce oyunu hafıza kartına at other files dosyasına at ordan kurulumunu yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolsten

quote:

Orjinalden alıntı: maniaque3

arkadaşlar bu telefona nasıl oyun yükleyip kurabilirim şimdiden teşekkürler

önce oyunu hafıza kartına at other files dosyasına at ordan kurulumunu yapabilirsin

böyle denedim ama olmadı baska bi yolu var mu acaba
  • başka yol bilmiyorum ben öyle yapıyorum hep oluyor belki oyun uyumlu değildir
  • arkadaşlar bu telin şarcı çok muu az gidiyor yani 1-2 gün mü??
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

Youtube'da gezerken bi videoya rastladım. Bu kf510 boştayken (kullananlar bilir) magic light blue adlı duvar kağıdı var. işte bu duvarkağıdındaki animasyonla , tuş ışıkları senkronize biçimde yanıp sönüyodu. çok hoş göründü gözüme. benim telefonda olmuyo bu olay. ..nasıl yapılacağını bilen varmı.

video için :www.beatfiltering.com a girin ..
    Sonra bu linki oraya yapıştırın :http://www.youtube.com/watch?v=OTco-Qpw22A

ArkadaşLar bi zahmet şu konuya bir baksanız.
    Bende merak ettim gerçekten çok hoş oluor.
    BiLen varsa lütfen PayLaşsın...
    TeşekkürLer...

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.