Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yicem denemediğim video çeviri programı kalmadı... görüntü var ama ses yok. sizde de böyle bi durum varmı. tel kendi çektiği videoları çok güzel bir şekilde gösteriyo
  • bilgisyarın codeclerinden kaynaklanıyomuş hallettim.
  • Arkadaşlar ben hafıza kartını çıkartıp taktığımda tüm şarkıları seç dediğimde boş liste gelio mp3leri görmüyor, telefona reset atınca düzeliyor ancak bunun nedeni nedir, başkalarındada oluyormu?Versiyonla falan halledilecek birşey miki acaba?
  • KF510'la ilgili yaşadığın problemi, teknik servis yardımı ile versiyon güncelleme işlemi yaptırarak çözebilirsin arkadaşım.Bildiğim kadarı ile de ücretsiz olması lazım. LG bu konularda gerçekten de müthiş. Müşteriyi mağdur etmiyor hiç bir zaman.
    quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Arkadaşlar ben hafıza kartını çıkartıp taktığımda tüm şarkıları seç dediğimde boş liste gelio mp3leri görmüyor, telefona reset atınca düzeliyor ancak bunun nedeni nedir, başkalarındada oluyormu?Versiyonla falan halledilecek birşey miki acaba?
  • Evet gercekten LG Müşteri Hizmetleri gayet güzel çalışıyor. Gecenlerde Viewty telefonuma versiyon güncellemesi yaptırdım, gayet olumlu yaklaştılar ve yardımcı oldular. Ondan sonra hiç bir sorun yaşamadım, çok memnunum. Teşekkurler LG :)

quote:

Orjinalden alıntı: kemalulubat

KF510'la ilgili yaşadığın problemi, teknik servis yardımı ile versiyon güncelleme işlemi yaptırarak çözebilirsin arkadaşım.Bildiğim kadarı ile de ücretsiz olması lazım. LG bu konularda gerçekten de müthiş. Müşteriyi mağdur etmiyor hiç bir zaman.
    quote:

Arkadaşlar ben hafıza kartını çıkartıp taktığımda tüm şarkıları seç dediğimde boş liste gelio mp3leri görmüyor, telefona reset atınca düzeliyor ancak bunun nedeni nedir, başkalarındada oluyormu?Versiyonla falan halledilecek birşey miki acaba?

• Bu Lg müşteri hizmetleri nerelerde var arkadaşlar? bunla ilgili bi adres verebilir misiniz?
  • arkadaşlar kf 510 da mp3 leri sounds klasörü dışında herhangibir klasör açıp oraya kopyaladığımda tel görmüyor. normal midir
  • Teşekkürler yardım için arkadaşlar.Servise verdiğimizde versiyon için ne kadar tutuyorlar acaba telefonu, diğerleri gibi iki haftada versiyon atacaklarsa bir anlamı yok
  • bende samsung u 900 vardı elimden çıkarana kadar canım çıktı dokunmatik telefon alacaksam iphone başka bişey almam tövbeliyim
  • versiyon güncelleme olayı çok kısa sürede tamamlanıyor bildiğim kadarı ile. LG servisi bu konusa özel hassas gösteriyor. Arkadaşımın KF510 telefonu için uğraşmıştık. Daha doğrusu uğraşmadık, telefon iki gün sonra teslim edildi. Servisteki çalışanlarda son derece yardımcı oldular. Uzun süreceğini sanmıyorum yani arkadaşım.

quote:

Teşekkürler yardım için arkadaşlar.Servise verdiğimizde versiyon için ne kadar tutuyorlar acaba telefonu, diğerleri gibi iki haftada versiyon atacaklarsa bir anlamı yok
  • Bende KF510 kullanıyorum ve aynı sorun bende de yaşandı. Fakat LG Müşteri Hizmetleri'ni aradım 2-3 dakika içinde hallettim. İlgilendiler yani. Şu anda gayet memnunum telefonumdan :)

quote:

Orjinalden alıntı: berkkalyoncu

versiyon güncelleme olayı çok kısa sürede tamamlanıyor bildiğim kadarı ile. LG servisi bu konusa özel hassas gösteriyor. Arkadaşımın KF510 telefonu için uğraşmıştık. Daha doğrusu uğraşmadık, telefon iki gün sonra teslim edildi. Servisteki çalışanlarda son derece yardımcı oldular. Uzun süreceğini sanmıyorum yani arkadaşım.

quote:

Teşekkürler yardım için arkadaşlar.Servise verdiğimizde versiyon için ne kadar tutuyorlar acaba telefonu, diğerleri gibi iki haftada versiyon atacaklarsa bir anlamı yok

• Evet LG Müşteri Hizmetleri gayet olumlu yaklaşıyor bu konu hakkında bende de aynı sorun olmustu aradım . Sağolsunlar yardımcı oldular ve KF510 sorunsuz kullanıyorum şu an :)
    quote:

Orjinalden alıntı: masstive

Bende KF510 kullanıyorum ve aynı sorun bende de yaşandı. Fakat LG Müşteri Hizmetleri'ni aradım 2-3 dakika içinde hallettim. İlgilendiler yani. Şu anda gayet memnunum telefonumdan :)

quote:

Orjinalden alıntı: berkkalyoncu

versiyon güncelleme olayı çok kısa sürede tamamlanıyor bildiğim kadarı ile. LG servisi bu konusa özel hassas gösteriyor. Arkadaşımın KF510 telefonu için uğraşmıştık. Daha doğrusu uğraşmadık, telefon iki gün sonra teslim edildi. Servisteki çalışanlarda son derece yardımcı oldular. Uzun süreceğini sanmıyorum yani arkadaşım.

quote:

• merhaba arkadaşlar .. bu telefona symbian işletim sistemli tellerdeki gibi msn falan yükleyebiliyormuyuz ?? javayla alakalı bi durum mu bu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNNİ

merhaba arkadaşlar .. bu telefona symbian işletim sistemli tellerdeki gibi msn falan yükleyebiliyormuyuz ?? javayla alakalı bi durum mu bu ??

Java tabanlı birçok msn programı var bende 2 tane yükledim çalışıyor.Şu an kullanmıyorum.Öylesine yükledim telefonda bulunsun diye..
  • cevabınız için teşekkür ederim .. birde SNG ve VADOKS distribütör ler var lg de .. bunların hepsi 5 yıl garanti veriyormu ?? kvk gibi her ilde garanti vs işlemleri yapılabiliyormu ,.. telpa samsungları kvk verdiğimiz gibi lg leride kvk ya teslim edebiliyormuyuz arıza durumunda ??
  • Eski cihazlarda 5 yıl garanti var. Yeni cihazlarda ise 2 yıl garantisi var telefonların bildiğim kadarı ile . Bir sorun olduğu zaman kvk noktalarından yardım alabilirsniz . Yani arızalı cihazları nerede olursak olalım kvk ya teslim edebiliyoruz ve son derece güzel bir şekilde ingileniyorlar . :)

quote:

cevabınız için teşekkür ederim .. birde SNG ve VADOKS distribütör ler var lg de .. bunların hepsi 5 yıl garanti veriyormu ?? kvk gibi her ilde garanti vs işlemleri yapılabiliyormu ,.. telpa samsungları kvk verdiğimiz gibi lg leride kvk ya teslim edebiliyormuyuz arıza durumunda ??
  • Arkadaşlar Bu KF510 da bir sensör varmış % 20 pil tasarufu sağlıyormuş .Pil ömrunu uzatıyormuş .KF510 Kullan bir arkadaş açıklarsa çok sevinirim. Bu olay gercekten doğru mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: ogussoydan

Eski cihazlarda 5 yıl garanti var. Yeni cihazlarda ise 2 yıl garantisi var telefonların bildiğim kadarı ile . Bir sorun olduğu zaman kvk noktalarından yardım alabilirsniz . Yani arızalı cihazları nerede olursak olalım kvk ya teslim edebiliyoruz ve son derece güzel bir şekilde ingileniyorlar . :)

quote:

cevabınız için teşekkür ederim .. birde SNG ve VADOKS distribütör ler var lg de .. bunların hepsi 5 yıl garanti veriyormu ?? kvk gibi her ilde garanti vs işlemleri yapılabiliyormu ,.. telpa samsungları kvk verdiğimiz gibi lg leride kvk ya teslim edebiliyormuyuz arıza durumunda ??

• Evet oyle bir şey KF510 da . Telefonun sol üst kösesinde . Yüzde 20 değil % 29 Pil tasarufu sağlıyor . Bu sensör gündüz vakitlerinde güneş ışıklarını alıyor ve tasarruf sağlıyor akşam ise telefonun ışıklarını kısıyor . Olay budur yani :)

quote:

Orjinalden alıntı: poyett

Arkadaşlar Bu KF510 da bir sensör varmış % 20 pil tasarufu sağlıyormuş .Pil ömrunu uzatıyormuş .KF510 Kullan bir arkadaş açıklarsa çok sevinirim. Bu olay gercekten doğru mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: ogussoydan

Eski cihazlarda 5 yıl garanti var. Yeni cihazlarda ise 2 yıl garantisi var telefonların bildiğim kadarı ile . Bir sorun olduğu zaman kvk noktalarından yardım alabilirsniz . Yani arızalı cihazları nerede olursak olalım kvk ya teslim edebiliyoruz ve son derece güzel bir şekilde ingileniyorlar . :)

quote:

• Evet oyle bir şey KF510 da . Telefonun sol üst kösesinde . Yüzde 20 değil % 29 Pil tasarufu sağlıyor . Bu sensör gündüz vakitlerinde güneş ışıklarını alıyor ve tasarruf sağlıyor akşam ise telefonun ışıklarını kısıyor . Olay budur yani :)

quote:

Orjinalden alıntı: kemalulubat

KF510'la ilgili yaşadığın problemi, teknik servis yardımı ile versiyon güncelleme işlemi yaptırarak çözebilirsin arkadaşım.Bildiğim kadarı ile de ücretsiz olması lazım. LG bu konularda gerçekten de müthiş. Müşteriyi mağdur etmiyor hiç bir zaman.
    quote:

• arkadaşlar merhaba , ben de bugün aldım kf510 ,acaba ilk şarj süresi ne kadar olmalı ? 12 saat tutmalıyım şarjda, yoksa gerek yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.