Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bataryadan bulan olursa buraya yazsında hepimiz mutlu olalım
    Dediğiniz yorumda small'dan aldım yazmış o neresi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kUrT_oGlU_ -- 19 Şubat 2009; 17:13:53 >
  • Bence güzel bir telefn .Lg son zamanlarda güzel ,dokunmatik telefon çıkarıyor.Tasarım olarak şık ve hoş bir telefon .
  • 4 aydır kullanıyorum ekranda en ufak çizik bile yok
  • 6 aydır kullanıyorum çok güzel bir telefon herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: antidote01

Evet uzun bir araştırma süreci sonunda telefonu dün aldım, kırmızı renginden.

İnternette çok bakındım, telefonculara sordum kimisi intertnet gray market dedi kimisi al dedi bilmem ne falan en son güvenemedim Electroworld de peşin 399'a gördüm. Tamam alıyorum dedim, kasaya gittim 349 TL dediler. Hiç beklemiyordum kaymağı oldu işin

Artık içini dışını iyice kurcalamak kaldı

Burdan yardım eden arkadaşlara da teşekkür ediyorum tek tek.

güzel fiyata almışsın hayırlı olsun.Renk tercihin güzel olmuş kırmızı diye geçsede telefon bordo-koyu bordo renge sahip.

bendekide bordo 6 ay oldu ama tek bir çizik bile yok,bu durum kullanıcıyı ciddi anlamda mutlu ediyor.

• Arkadaşlar telefona bi türlü güncelleme yapamıyorum. herşey tamam şarj full dolu , internetten gerekli dosyalarda iniyo , ama güncellemeye başlayınca program kitleniyo... Nasıl halletcez bunu ???
  • Arkadaşlar benim bi kaç sorum olacak;

1) Dil seçeneğini ingilizce yapıyorum telefonu kapatıp açınca tekrar türkçe oluyo :)
    2) Duvar kağıdını akış yaptım ve teli kapatıp her açtığımda renk değişiyor beyaz oluyo mavi oluyo sarı oluyo bu herkeste böylemi?
    3) Biri aradığında ses kısma tuşuna basılı tutunca kabul - red çıkıyo ama bende stabil çalışmıyo bu tuşlar! bazen reddediyo bazen etmiyo kafasına göre
    davranıyo sizde nasıl?
    4) Alarmda günler çok saçma şöleki m t Ç t C P P ! varmı böle bi saçmalık :D
  • 1 hakkında bi şey diyemeyecem
    2- Evet Akış, Magic Light vs duvar kağıtları renk değiştiriyor.
    3- Ben de ses tuşuna basılı tutunca kabul-red çıkıyor ama basamıyorum, alet algılamıyor. Bunun yerine telefon kapama tuşunu aşağı çek, "Arama bağlantısı kesilsin mi?" diye soruyor evet dersen meşgule veriyor.
    4- Sen diyince baktım da cidden saçmalamışlar.

Bunun üzerine bende bi kaç şey sorayım;

Deklaşör sesini kısmayı hala bulamadım.
    Radyo arka planda çalışamıyor galiba ya da ben bulamadım.
    En önemlisi Güç tasarruf modu tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Yani güç tasarrufunu etkinleştirince ALC sensörü devreye girmiyor, ikisi farklı olaylar. ALC tamam ama güç tasarruf modunu çözemedim.
  • Telefon gayet güzel.Tasarım olarak şık ve hoş bir telefon.Özellikleri ise 3 Megapiksel kamera,Mp3,FM Radyo,10.9 kalınlığında.Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir model.
  • denklaşör sesini kısma secenegi yok.
    radyo arka palnda çalısıyo.
    güç tasarruf modunda ekranının parlaaklıgını kısıyor olabilirmi yada tuş takımına kapatıyor olabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: antidote01

1 hakkında bi şey diyemeyecem
    2- Evet Akış, Magic Light vs duvar kağıtları renk değiştiriyor.
    3- Ben de ses tuşuna basılı tutunca kabul-red çıkıyor ama basamıyorum, alet algılamıyor. Bunun yerine telefon kapama tuşunu aşağı çek, "Arama bağlantısı kesilsin mi?" diye soruyor evet dersen meşgule veriyor.
    4- Sen diyince baktım da cidden saçmalamışlar.

Bunun üzerine bende bi kaç şey sorayım;

Deklaşör sesini kısmayı hala bulamadım.
    Radyo arka planda çalışamıyor galiba ya da ben bulamadım.
    En önemlisi Güç tasarruf modu tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Yani güç tasarrufunu etkinleştirince ALC sensörü devreye girmiyor, ikisi farklı olaylar. ALC tamam ama güç tasarruf modunu çözemedim.

• Bence güzel bir telefon.Tasarım olarak şık ve hoş bir telefon.Herkesin rahatlıkla kullanabiceği bir telefon.
  • Bence güzel bir telefon.Herkesin rahatlıkla kullanabiceği bir telefon.Tasarım olarak şık ve hoş bir telefon.
  • Bu telefon için 1200mah batarya bulabilen varmı?
  • arkadaşlar telefona ing-tr sözlük yükleyebiliyo muyuz? yükleniyorsa nasıl yapıcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: asisterd

arkadaşlar telefona ing-tr sözlük yükleyebiliyo muyuz? yükleniyorsa nasıl yapıcaz?

Java destekleyen LG modellerine yükleyebildiğin gibi buna da yükleyebilirsin.Sanırım forumda olması gerekiyor.
    Yoksa internet üzerinden .JAR uzantılı sözlük bularak yükleyebilirsin. JAR uzantılı dosyayı telefona atman yeterli.
  • telefon on numara. ben böyle karizmatik olanını görmedim. buradaki tavsiyelerden yola çıkarak babama aldık, adam telefonu elinden düşürmüyor nerdeyse fotoğraf kalitesi çok çok iyi. ekranının çizilmez olması da ayrıca güzel. kardeşim içinde bir oyuncak niteliğinde ekranının çizilmez oluşunu bizzat test ettim ben, ne yaptıysam çizemedim. bence müthiş bir cihaz bu KF510. tavsiye edilir.
  • Bende Denedim Ekranı çizilmiyor.Bende kız arkadaşıma aldım,cok beğendi telefonunu.Telefonu ince olması Radyo,Mp3 gibi özelliklerin olması ayrı bir değer katmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: poyett

telefon on numara. ben böyle karizmatik olanını görmedim. buradaki tavsiyelerden yola çıkarak babama aldık, adam telefonu elinden düşürmüyor nerdeyse fotoğraf kalitesi çok çok iyi. ekranının çizilmez olması da ayrıca güzel. kardeşim içinde bir oyuncak niteliğinde ekranının çizilmez oluşunu bizzat test ettim ben, ne yaptıysam çizemedim. bence müthiş bir cihaz bu KF510. tavsiye edilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

arkadaşlar telefona ing-tr sözlük yükleyebiliyo muyuz? yükleniyorsa nasıl yapıcaz?

Java destekleyen LG modellerine yükleyebildiğin gibi buna da yükleyebilirsin.Sanırım forumda olması gerekiyor.
    Yoksa internet üzerinden .JAR uzantılı sözlük bularak yükleyebilirsin. JAR uzantılı dosyayı telefona atman yeterli.

telefonu bilgisayara bağlayınca hangi klasöre atıcaz bu sözlüğü çünkü 5 ayrı klasör , telefon hafızası ve sd kart hafızası olmak üzere iki ayrı disk görünüyor?
    sözlük ismi de varsa tavsiye edebileceğin sevinirim.

• Ben telefon hafızasa atılarak çalışacağını biliyorum.Tam Emin değillim. Başka bir bilgisi olan var mı Arkadaşlar ?

quote:

quote:

quote:

telefonu bilgisayara bağlayınca hangi klasöre atıcaz bu sözlüğü çünkü 5 ayrı klasör , telefon hafızası ve sd kart hafızası olmak üzere iki ayrı disk görünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafazeyn -- 2 Mart 2009; 16:53:01 >

• quote:

quote:

quote:

http://www.cepvakit.com/load2.php burdan cepsözlük uygulamasını indir telefonda diğerleri (others) klasörü olması lazım. oraya kopyala, daha sonra telefon menüsünden kopyaladığın jar dosyasını yükleyip, yüklenen uygulamalara oyunlar ve uygulamalar menüsünden ulaşabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.