Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oktay555

quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

arkadaşlar internette bulamadım.ben araç şarj aleti arıyorum.bulabildiğiniz internet sayfasını muraya yazar mısınız

http://www.hepsiburada.com/lg-cla120-arac-cakmak-sarji/productDetails.aspx?categoryid=16113&productid=telcakslgcla120#tablnk

hepsiburadann müşteri hizmetlerine mesaj atmıştım onlar bu ürünün araç şarj cihazı mağazamızda bulunmamaktadır demişlerdi bana.

ilgilendiğin için teşekkürler

• Telefonu Alma konusunda Kararsizdim ama kadinin telefona yaptiklarini izledikten sonra kesinlikle alicam :)https://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m6.gifhttps://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m6.gifhttps://forum.donanimhaber.com/images/image.aspx/micons/m10.gif
  • telefon fiyatlari içinwww.cimri.com a bakin arkadaslar :) internette fiyatlari çok degişio ama güvenilirlige dikkat kolay gele
  • Arkadaşlar telefonda flash duvarkağıtları var. demekki destekliyor. ama ben internetten bi kaç tane flash duvarkağıdı indirdim , görüntler kısmına attım ama telefon dosyayı görmedi. bunu nasıl yapacaz..
    bide benim telefon harekli resimleri (.gif) duvar kağıdı yapmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

Arkadaşlar telefonda flash duvarkağıtları var. demekki destekliyor. ama ben internetten bi kaç tane flash duvarkağıdı indirdim , görüntler kısmına attım ama telefon dosyayı görmedi. bunu nasıl yapacaz..
    bide benim telefon harekli resimleri (.gif) duvar kağıdı yapmıyor.

flash contents klasörüne atmalısın...
  • Öyle bi klasör yok ama..
  • Hafıza kartına nasıl yollanıyor?(Resim,müzik vs.)
    Bir türlü beceremedim.Direkt telefon hafızasına kaydoluyor.

Ayrıca bluetooth programını kullanınca hafıza kartı klasörü görünmüyor.Telefon hafızasının klaösrü görünüyor.2 farklı hafıza kartı denedim yine de olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Hafıza kartına nasıl yollanıyor?(Resim,müzik vs.)

Ayrıca bluetooth programını kullanınca hafıza kartı klasörü görünmüyor.Telefon hafızasının klaösrü görünüyor.2 farklı hafıza kartı denedim yine de olmadı.

Hafıza kartına atmak istiyosan usb den atacaksın. ben öyle yapıyorum.. yollamayla sadece , dediğin gibi telefon hafızasına geliyor.
  • quote:

quote:

Hafıza kartına nasıl yollanıyor?(Resim,müzik vs.)

Hafıza kartına atmak istiyosan usb den atacaksın. ben öyle yapıyorum.. yollamayla sadece , dediğin gibi telefon hafızasına geliyor.

Hadi ya bende, ben bulamadım diyordum nasıl oluyor diye demek ki usb'den başka şansımız yok.Eyvallah saol..

• quote:

Öyle bi klasör yok ama..

o zaman bluetooth ile göndermeyi dene, o zaman otomatik olarak olması gereken klasöre gidecektir...
  • quote:

quote:

Öyle bi klasör yok ama..

o zaman bluetooth ile göndermeyi dene, o zaman otomatik olarak olması gereken klasöre gidecektir...

Bluetooth ile yolladım. Diğerleri klasorüne attı. açmadı dosyayı. demekki desteklemiyomuş.
  • quote:

quote:

quote:

Öyle bi klasör yok ama..

Bluetooth ile yolladım. Diğerleri klasorüne attı. açmadı dosyayı. demekki desteklemiyomuş.

uzantısı neydi attığın dosyanın? swf değil mi? KF750 swf uzantılı dosyaları destekliyor, "flash contents" klasörüne kaydediliyor bu dosyalar.

• Dosya uzantısı swf.. ama açmadı telefon.. Galeride standart flash dosyaları diye bi klasör var. ona basınca direk flash duvarkağıtları açılıyo. ama dışardan flash atınca desteklemiyo. nasıl oluyo anlamadım.. napalım sağlık olsun
  • Merhabalar

Telefon çok hoşuma gitti, sizce kız arkadaşıma hediye olarak alsam kullanabilir mi? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: say

Merhabalar

Telefon çok hoşuma gitti, sizce kız arkadaşıma hediye olarak alsam kullanabilir mi? Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim..

Teşekkürler

Ben kırmızısını hediye aldım.Çok beğendi.Baştan dokunmatik tuşlara basmada soru yaşadı.1 günde alıştı.Şu an memnun telefonundan..
    Kırmızısı çok güzel duruyor bu telefonda..

Hmm kırmızısı çok hoş gerçekten, tuş kısmı özellikle dikkat çekici..Peki fiyat olarak nakit alabileceğim rakam ne olmalıdır??

• Arkadaşlar kf510'na 4 gb hafıza kartı takan varmı, bir sorunla karşılaştımı, yani max. hafıza ne kadar arttırılabiliyor?
    Deneyenler varsa bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kUrT_oGlU_

Arkadaşlar kf510'na 4 gb hafıza kartı takan varmı, bir sorunla karşılaştımı, yani max. hafıza ne kadar arttırılabiliyor?
    Deneyenler varsa bilgi verebilir mi?

Lg internet sitesinde 4 gb kadar destekler diye yazıyor.Bende de 2 gb'lık hafıza kartı var.Kilitlenme,kasılma,yavaş çalışma gibi bir sorun yok.
  • arkadaşlar bende yeni aldım sayılır telefonu ve gayet memnunum. tek bir eksisi var diyebilirim oda bluetooth la alınan dosyaların direk hafıza kartına kaydedilememesi! telefonun hafıza 16 mb olunca 20 mb lık bir dosyayı bluetooth la alamıyosunuz. telefondaki bir diğer özellikten bahsetmek istiyorum bu konu konuşulmuş ama bir cevap verilmemiş sanırım. arama geldiğinde ses kısma düğmesine basılı tutarsanız kabul ve red şeklinde seçenek sunuyor ve telefon titreşimdeyse titreşim kesiliyor, zil ayarlıysa zil sesi kesiliyor. çok yararlı bir özellik bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknick -- 6 Şubat 2009; 12:07:22 >
  • İnternette yeteri kadar inceledikten sonra sokağa indim ve telefoncularda inceledim iyice. Ağırlığından şüpheliydim fakat boyut ve ağırlık dengesi çok iyi olmuş alet tok duruyor. Zaten tasarım olarak diyecek bi şey yok aynı ve sıkıcı bi sürü telefondan sonra oldukça farklı geliyor.

Telefon bu kadar güzel olunca bende gündemime aldım telefonu, kısa sürede de satın almak istiyorum. Alan arkadaşlara soruyorum: İstanbulda ucuza nerden bulunur?

İnternette en ucuz 380 Lira civarına bulabildim fakat netten söylemek yerine mağazadan vs den almayı tercih ederim. Aynı fiyata nerden bulunur alan arkadaşlar aldıkları yeri ve fiyatı özel mesaj atarlarsa sevinirim.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar Hala bu telefonu alıp almama konusunda tereddüt edenler içindir.

http://urun.gittigidiyor.com/LG-KF510-SIFIR-5-YIL-KVK-GARANTILI_W0QQidZZ15708248

Ürünün gittigidiyordaki fiyatı 349 Tl ye sadece bu satıcıdan geçerlidir.Kendisiyle irtibata geçin adınıza özel ilan açıp alabilirsiniz.
    İlandaki Dramapatron bendeniz oluyorum:) Telefon Aksaray'dan . satıcı olan Erdem68 ' e ait Erdem İletisim diye bir kvk bayiisinden geldi.
    Kısaca anlatmak gerekirse. İnanın telefon ben burdayım diyor.Menüsü harika nokia yi andiracak kadar kolay ve anlaşılır.Dokunmatik panel
    tam kelimeyle mühendislik harikasi. Özellikle sizi biri aradığında panel cıldırıyor çalan müzige göre ritimsel şekillere giriyor.Kamerasi tam bi 3mpx
    kalitesinde gerçekten.Ses konusu daha yüksek olabilirdi evet ama bence hicte geri kalacak bi sesi yok.Algılaması mukemmel.Genel olarak özelliklerinde
    sizi asla yormuyor.Kızağı ise inanın müthis.Samsung E-250 gibi basit malzemeden üretilmemiş.Çok klas bir ses tonu var kapatırken.Temalarına hayran
    kalıcaksınız.Yılların Nokiacısı olarak bundan sonra büyük konuşmim ama LG den baska bi marka telefon almam.Eski hantal hurda yapısını tamamen bırakmıs ve zaten 2008 sonu 2009 itibariyle tüm mühendis kadrosunu yenilemis durumda.İyice inceleyin gerçekten her modeli ayrı bi karizma bu cihazların.İşin otoriteri değilim lakin kullanıcı bazında iddaa ediyorum bu telefondan vazgeçemiyeceksiniz.
    Sitedeki satışa gelirsek.Hala Erdem68 Arkadaşın nasıl nerden kar ettiğini anlamış değilim:) 5 Senelik Kvk Garantisi ile direk KVK Dan alınmış orjinal kvk jelatini içerisinde adınıza kesilmiş Faturası ve Garanti Belgesi ile beraber yolluyor.Sıfır kutuyu siz açıyorsunuz. Acaba kaçak mı diye kvk ' dan kontrol ettirdim ve gerçekten 5 senelik garanti işlenmiş durumda.Yani hiçbir falso yok ne cihazda ne satıcıda. Ve en güzeli ise her ne kadar Çin ' e karşı sempati duysamda bir kore markası olan LG ' nin Çin değil Made in Korea olması.Made in China olanlarida varmis pek fark yok diyorlar gene aynı LG kalitesinde üretim yapiyolarmis.Bilirsiniz mağlum ucuz işcilik hesabına.
    Alacak yada tereddütte olan arkadaşlar için umarım yardımcı olmuşumdur.Pişman olmayacağınızdan emin olun..:)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.