Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: asisterd

quote:

Orjinalden alıntı: muratozdemir28

Bir de telefonda sağda yukarda küçük nokta var sanki kamera gibi ancak kamera değil.O neye işaret ediyor acaba merak ediyorum :)

orası ekranın parlaklığını ayarlayan ALC diye bi sensör yeridir! eğer ekran parlaklığını otomatik yaparsan ışığı algılayıp ona göre ekran parlaklığını ayarlar telefon

TŞK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZMETİNKİLİC

ARKADAŞLAR BENDE KULLAMIYOR BU TELEFONU AMA TELEFONUN SAĞ ÜST TARAFINDA ACP SENSÖRÜ WAR NE İŞE YARADĞİNİ ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLABİLECEK WARMI ŞİMDİDEN COK TŞK EDERİM

eğer ekran ışığını otomatik yapmışsan ekran parlaklığını rengini bulunduğun ışık durumuna göre ayarlıyo.mesala sabah tuş takımlarının ışığı sabah yanmaz
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende bu telefonu dün aldım.2 hafta önce de arkadaşım almıştı.Daha önce arkadaşımınkini kullandım.Memnun kaldım bende aldım.

Öncelikle size sormak istediğim bu telefonun garantisi 5 yıl mı?Yoksa 2 yıl mı?
    Telefonu satın aldığım yer 5 yıl diyor ama garanti kitabında 2 yıl yazıyor.

1)Telefon görüşmesi yaparken dokunmatik tuşların kilidini açmak için kamera tuşuna basmak gerekiyor.
    2)Kapak kapalıyken menüde gezebilmek için 2 sefer kamera tuşuna basılıyor.
    3)Telefonun kapağı kapalıyken gelen aramaları/saati falan görmek istiyorsak kamera tuşunun haricinde yandaki ses tuşlarına basınca da ekranı görebiliyoruz.
    4)Görüşme esnasında ses kaydı yapılabiliyor.
    5)Kameradan çıkmak için kapağı kapatmak yerine no tuşuna 3 saniye basınca da kameradan çıkılabiliyor.
    6)World belgeleri yani doc. uzantılı belgeler telefonda okunabiliyor.

Bunlar benim kullanıpta öğrendiğim özellikler..Bunun dışında bu listede olmayan varsa sizde paylaşırsanız memnun olurum.

Beğenmediğim yönleri;
    1)Mp3 ya da radyo dinlerken telefon menüsünde gezip işlem yapamıyoruz.
    2)Radyo kanal hafızası 12 tane olması
    3)Sol ve sağ üst tuşlara kısayol ataması yapılamaması
    4)Denklanşör sesinin kısılamaması
    5)Ekranda saat/cevapsız arama bildirimlerini göstermemesi
    6)Tarayıcısının zayıf olması.Veyahutta bağlantı hızı düşük olması nedeniyle sayfalar geç açılıyor.Opera mini yükleyip yeniden görüşlerimi yazacağım.
    7)Telefona tema yüklenmiyor.

Beğendiğim yönleri;
    1)Ahize sesinin net olması
    2)Mesaj yazımında tuşların kullanımı rahat olması
    3)Kaliteli kulaklık kullanıldığında radyo ve mp3 ses çıkışının iyi olması(SonyEricsson Walkman serisi kadar olmasa da ona yakın)
    4)Dokunmatik tuşlara 2 defa basmaya gerek bırakmayan basınca hemen tepki vermesi ve kaydırma özelliğinin olması(Kaydırma özelliği internette gezinirken bilgisayar mouse gibi imleçle ekranda rahat kullanılıyor.)

Kamera benim için önemli değil..Gündüz çekimleri iyi.Fakat gece çekimlerinde ve loş ışıkta zayıf kalıyor.

• tel zaten karizma.özellikleride hiç fena değil.kullanıyorum kulaklık sesi dışında memnunum onuda w880 ile kapatıyoruz.
  • @rouge34 telefonun garantisi 5 yıl.
    kanunlar dahilinde en az 2 yıl garanti vermek zorundalar, garanti belgesinde de ona istinaden 2 yıl yazar, ancak LG extradan 3 yıl daha garanti veriyor.
    bunun dışında müzik dinlerken menüde gezinebilmen gerekir, yan tuşlarda mp3 gibi bir tuş var ise müzik çalarken ona basılı tutmayı dene, bir şekilde olması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 20 Ocak 2009; 12:03:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

tel zaten karizma.özellikleride hiç fena değil.kullanıyorum kulaklık sesi dışında memnunum onuda w880 ile kapatıyoruz.

Kısa mesaj yazarken sonyericsson ve nokia'da resimli yüz ifadeleri var.Bu telefonda yok.Yüklenmez mi acaba?? Denediniz mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

@rouge34 telefonun garantisi 5 yıl.
    kanunlar dahilinde en az 2 yıl garanti vermek zorundalar, garanti belgesinde de ona istinaden 2 yıl yazar, ancak LG extradan 3 yıl daha garanti veriyor.
    bunun dışında müzik dinlerken menüde gezinebilmen gerekir, yan tuşlarda mp3 gibi bir tuş var ise müzik çalarken ona basılı tutmayı dene, bir şekilde olması lazım...

Denedim oldu.Kamera tuşuna bir kere basınca ana ekrana dönüyor ve menüde gezip,kısa mesaj yollayabiliyorum.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pluripotent -- 20 Ocak 2009; 12:09:12 >
  • bende dün itibariyle bir lg kf 510 aldım gerçekten çok hoşuma gitti telefon baştan aşağı karizma çok hoş sadece sesi biraz az bence yeterli cep telefonu sonuçta bu canlı müzik yayını yapacak değiliz gayet güzel bir telefon herkese tavsiye ederim.
  • mp3-radyo dinlerken başka işlem yapılmıyo mu? Ne saçma bişeymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

mp3-radyo dinlerken başka işlem yapılmıyo mu? Ne saçma bişeymiş

quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

Orjinalden alıntı: oktay555

@rouge34 telefonun garantisi 5 yıl.

Denedim oldu.Kamera tuşuna bir kere basınca ana ekrana dönüyor ve menüde gezip,kısa mesaj yollayabiliyorum.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• quote:

Orjinalden alıntı: ok1907

mp3-radyo dinlerken başka işlem yapılmıyo mu? Ne saçma bişeymiş

KF510'da müzik dinlerken, mesajlaşmadan tutunda,
    kamera özelliklerini kullanmaya kadar, menü aktiviteleri aktif durumda
    kullanılabilir diye biliyorum. Yan tarafında MP3 veya kamera tuşu
    olması lazım. Ona basarak menüye dönebilir, telefonunu istediğin gibi kullanabilirsin arkadaşım.
    Öyle bir durum yok yani.

Ayrıca son söylemek istediğimde KF510'un gerçekten karizmatik ve kullanışlı bir telefon olduğu.
    Ben çok beğeniyorum şahsen.
  • bluetoot ile gonderimler direk hafiza kartina gonderilmiyor ! cok buyuk eksiklik !

ama karizma
  • 4 Aydır kullanıyorum telefondan çok memnunum.kapıt açtıktan sonra saat değişim olayı bendede 2 defa oldu onun dışında şarjı konuşmalar dahil 2 gün gidiyor yalnız şarj süresi çok uzun tam bittiği zaman 3 saatte doluyor.

En önemlisi ise karizmasını çizilmeyen ekranı ile daima canlı tutması.bu gerçekten çok önemli bir özellik.4ay geçti ama ekranda en ufak kılcal bir çizilme dahi söz konusu değil.Doğru bir seçim yapmışım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forbest

4 Aydır kullanıyorum telefondan çok memnunum.kapıt açtıktan sonra saat değişim olayı bendede 2 defa oldu onun dışında şarjı konuşmalar dahil 2 gün gidiyor yalnız şarj süresi çok uzun tam bittiği zaman 3 saatte doluyor.

En önemlisi ise karizmasını çizilmeyen ekranı ile daima canlı tutması.bu gerçekten çok önemli bir özellik.4ay geçti ama ekranda en ufak kılcal bir çizilme dahi söz konusu değil.Doğru bir seçim yapmışım.

Telefonu alalı 5 gün oluyor.4 kez şarj ettim.En son dün sabah 9 'da açtım telefonu akşam 8'de pil bitti.1 saat radyo dinledim,20 mesaj yolayıp aldım,5 dakika da oyun oynadım.Ekran ışığı en yüksek ayarda ve tuşların titreşimi de açıkdı.

Pil hiç iyi gitmiyor.Sorun var benimkinde??
    Demek ki bu durumda sadece 1 saat telefon görüşmesi yapsam 3-4 saat içinde pil bitecek.

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

quote:

Orjinalden alıntı: forbest

4 Aydır kullanıyorum telefondan çok memnunum.kapıt açtıktan sonra saat değişim olayı bendede 2 defa oldu onun dışında şarjı konuşmalar dahil 2 gün gidiyor yalnız şarj süresi çok uzun tam bittiği zaman 3 saatte doluyor.

Telefonu alalı 5 gün oluyor.4 kez şarj ettim.En son dün sabah 9 'da açtım telefonu akşam 8'de pil bitti.1 saat radyo dinledim,20 mesaj yolayıp aldım,5 dakika da oyun oynadım.Ekran ışığı en yüksek ayarda ve tuşların titreşimi de açıkdı.

Pil hiç iyi gitmiyor.Sorun var benimkinde??
    Demek ki bu durumda sadece 1 saat telefon görüşmesi yapsam 3-4 saat içinde pil bitecek.

Tuş titreşimi kapalı ve güç tasarrufu en yüksek seviyede.titreşim+melodi kullanıyorum.günde ortalama 1 saat konuşma yapıyorum ve ortalama 10 mesaj gönderimi yapıyorum ve geceleri açık kalıyor.bu şekilde 2 gün gidiyor ama 3-4 saatlik kesintisiz konuşma yaparsam tabiki şarjı 1 gün dayanıyor.bir 5 gün daha geçmesini bekle ama bu süre zarfında şarj tamamen bitsin ve tam dolana kadar bekle.

• quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

bluetoot ile gonderimler direk hafiza kartina gonderilmiyor ! cok buyuk eksiklik !

ama karizma

Bi yanlışın olmalı...

KF510'un özelliklerinde böyle yazıyor.

Telefonunuz çekilen videoları, Bluetooth , üzerinden üzerinden alıınan dosyaları veya diğer doğrudan hafıza kartına kaydedebilir. Bu yüzden herhangi bir hafııza kartıına sahipken asla dahili hafıızayla kısıtlı olmazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metbey

quote:

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

bluetoot ile gonderimler direk hafiza kartina gonderilmiyor ! cok buyuk eksiklik !

ama karizma

Bi yanlışın olmalı...

KF510'un özelliklerinde böyle yazıyor.

Telefonunuz çekilen videoları, Bluetooth , üzerinden üzerinden alıınan dosyaları veya diğer doğrudan hafıza kartına kaydedebilir. Bu yüzden herhangi bir hafııza kartıına sahipken asla dahili hafıızayla kısıtlı olmazsınız.

Aynı durumu bende yaşadım. direk hafıza kartına atamıyorum. önceki sayfalardada yazılmıştı bu olay. Arkadaşın biri söylemişti nasıl yapılacağını ama ben yinede yapamadım

• Tuşların titreşimini kapattım.Ekran ışığı maksimum'da olmasına rağmen çok fark etti.Bu durumda pil en az 2 gün rahat dayanır.

Bende bluetooth'tan hafıza kartına direkt atamıyorum.Pc suite programında usb ile bağlantı seçeneği var.Bluetooth ile bağlantı seçeneği yok ya da ben bulamadım.Sizde de aynı mı?
  • arkadaşlar internette bulamadım.ben araç şarj aleti arıyorum.bulabildiğiniz internet sayfasını muraya yazar mısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye_

arkadaşlar internette bulamadım.ben araç şarj aleti arıyorum.bulabildiğiniz internet sayfasını muraya yazar mısınız

http://www.hepsiburada.com/lg-cla120-arac-cakmak-sarji/productDetails.aspx?categoryid=16113&productid=telcakslgcla120#tablnk
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.