Orjinalden alıntı: oliwer merak ettiklerim tel rehberi kullanışlı mı? yedeklenebiliyor mu? telefonun ekran parlaklığını kıstığınızda ve güç tasarrufunu açtığınız da şarj süresi fark ediyor mu? ne kadar da tam şarj oluyor telefonun ara yüzü s40 la karşılaştırırsak nasıl? touchpad sorun çıkardımı şimdiye kadar? hızlı kullanıma izin veriyor mu bluetooth veya kablo da bazen problem yaşayanlar var. mp3 veya resim aktarımı basit mi? tema yükleyebildiniz mi? konşma kalitesi nasıl? epey soru oldu saolun şimdiden
1-Aşağı tuşuyla veyahut tek tuşla rehbere giriyosun. 2-Güç'ten tasarruf demek pil den daha az yemesi demek zaten,2 saate yakın bir zamanda şarj oluyor. 3-Touchpad'le sorun yaşayanlar olan var ama bu kullanımla alakalı ben yaşamadım. 4-Ara kablosu var zaten pc ye yada pc den tel'e aktarma yapabiliyorsun,tema yükleyemiyorsun biliyorum denemedim açıkcası. 5-Gayet net sesi alıyorsun ondada sorun yaşamadım.
işte bi resim
bu telefonu almayı düşünüyorum istanbulda en ucuz hangi mağazadan satın alabilirim bilen var mı?
İstanbulda yaşamıyorum o yüzden mağaza öneremeyecem maalesef ama nette en ucuzuwww.akakce.com sitesinden bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: svideoz
bu telefonu almayı düşünüyorum istanbulda en ucuz hangi mağazadan satın alabilirim bilen var mı?
bu telefonun tanıtımından ve satışından sorumluyum cevizlide ORHANTEPE MAH. ÇINAR CD. NO:48 Yolcu iletşimde çalışıyorum eğer oraya yakınsan her konuda yardımcı olmaya çalısırım telefonun fiyatı 400 - 450 ytl arasında değişiyor telefonun özelliklerini anlatabılırım test edebılırsın ben bu telefonu kullanıyorum gercekten cok şık bir telefon
arkadaşlar bnde sonunda aldım çok memnunum kullanması çok keyifli bir telefon . herkese tavsiye ederim :) yanlız bişey kafama takıldı sol üstte şebeke işaretinin yanında R yazıo ne anlama gelio acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: LyCaN_430
arkadaşlar bnde sonunda aldım çok memnunum kullanması çok keyifli bir telefon . herkese tavsiye ederim :) yanlız bişey kafama takıldı sol üstte şebeke işaretinin yanında R yazıo ne anlama gelio acaba ?
İnternette bağlı oldugun zamanlarda aktif olduğunu gösteriyor.
kırmızısımı güzel yoksa grisimi sizce arkadaşlar.
quote:
Orjinalden alıntı: ax
Kırmızı bayanlara yakışıyor dıyorlar ama erkeklerde daha cok :) göruyorum
quote:
Orjinalden alıntı: svideoz
İstanbul'un birçok semtinde telefon mevcut 400-450 arası fiyatlar değişiyor dahada uyguna alabilirsin belkide.
quote:
Füme daha iyi duruyor kırmızı kız işi :)
Ben de bugün aldım, pazartesisendromun'dan 299 ytl'ye. Tek eksiği 3g herhalde. O da yaygınlaşıncaya kadar idare eder herhalde.
arkadaşlar bende aldım bu telden sesiçok az geliyor kulaklıkla.birde 4gb microsd koydum içindekileri göremiyorum.ne kadar boş alan var gösteriyor ama mp3 ve resimleri göstermiyor.sebebi nedir.
quote:
arkadaşlar bende aldım bu telden sesiçok az geliyor kulaklıkla.birde 4gb microsd koydum içindekileri göremiyorum.ne kadar boş alan var gösteriyor ama mp3 ve resimleri göstermiyor.sebebi nedir.
Evet kulaklık sesi az geliyor , ama ekolayzırla oynayınca yükseliyo biraz..
Hafıza kartına gelince. ben 512 kullanıyorum hiç bir sorun yok. Acaba 4 gb çok büyük gelmiş olabilir mi??? Çünkü bazı telefonlarda kart sınırı var. çok büyük hafıza takarsan sorun yaratabiliyor.
Eğer imkanın varsa arkadaşından 512 falan tak. eğer ondada sorun çıkarsa , telefonun kart girişinde bi sorun olabilir. ??
En fazla 2 gb destekliyor
slm Gebzede bir yer 350ytl den ereyon.com da 370ytl alsammı diye düşünüyorum gördüğüm kadarı ile theme desteği yokmuş sesis az çıkıyormuş başka ne gibi kötü yönleri var kullananlardan son tavsiyeleri alabilirmiyim (ikinci seçenek philips x800 almak)
quote:
Orjinalden alıntı: WanDoGa
slm Gebzede bir yer 350ytl den ereyon.com da 370ytl alsammı diye düşünüyorum gördüğüm kadarı ile theme desteği yokmuş sesis az çıkıyormuş başka ne gibi kötü yönleri var kullananlardan son tavsiyeleri alabilirmiyim (ikinci seçenek philips x800 almak)
Bende arkadaşla aynı durumdayım. Tema desteği o kadar önemli değil asıl önemli olan şarjin ne kadar gittiği...1 gün diyende var 3-4 gün diyende!Tasarım olarak çok güzel bir telefon..Karar veremedim X800 Yada KF510
yaklaşık 2 aydır kullanıyorum telefonu çok da memnunum,ama garip bi şekilde telefonun saat ayarı değişiyor bazen akşam kapatıyorum telefonu sabah açtığımda alakasız bi saati gösteriyor 2-3 kere oldu bu olay,acaba bunun neden olabileceği hakkında bilgisi ya da yorumu olan var mı aranızda?
Bende geçen hafta nişanlıma aldım ama şarjı bir gün ancak gidiyor Sinir bozucu bir durum,iphoneların bile 2 gün şarjı gidiyor Ya pil ya da cihaz sorunlu diye düşünüyorum,hafta içi teknik servisine götürüp soracağım Allahtan tanıdık var da sallama olayı olmaz...
Kullanıma bağlı değişiyor ama bende en az 2 gün gidiyor.