Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zirtapox

beyler yokmu bilgi verecek kimse? telefonu alcam da şu tus takımı ve mesaj hafıza konusu kafamı mesgul ediyo sizden mesaj bekliyorum..

Tuş takımı dokunmatik aynı zamanda titreşimli ve led'li nereye basarsan ışık orayı gösteriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

ince hafif kaliteli diyosun. o zaman al telefonu pişman olmassın. samsung u600'den uzak dur sakın alma. kapak boyası falan soyuluyo. ama diğerini bilmiyorum. ama yine sana kalmış.

Geçen bakırköyde gezerken gördüm tanıtımı vardı sanırım elemanlar kf510'nun
    ekranın başka telefonlar vuruyodu çizilmez diyordu baktım cidden telefon ekranı
    çizilmeye dayanıklı şimdi fiyat olarak daha uygunmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyittekir -- 19 Kasım 2008; 11:27:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer
    arkadaşlar
    telefonu alacam, karar verdim ama herşeyinden emin olmak lazım.
    - şarj max 2 gün?
    - touchpadi kullandım biraz değişik, bazen yön yerine seçim algılıyo ve
    istenmeyen menüye girebiliyor, alışılır sanırım
    - konuşma kalitesi çok iyi değil ama sorun yok denmiş?
    - kamera mp3 falan önemli değil, rehber ve bilgisayara bağlantı nasıl?
    kolay yedek alınabiliyor mu?
    - malzeme kalitesi üstdüzey birsıkıntı çıkmaz, özellikle kızak mekanizması
    sağlam gibi, sorun yaşayan oldumu?
    teşekkürler

-ortalam 2 gün max 2den fazlada gidiyor düzenli şarj edildiginde.
    -alışık olmadıgın içindir touchpad'i sorunsuzdur.
    -konusma kalıtesıde normal
    -Pc baglantısı ara kablosu ile mevcuttur istedıgın zaman yedekleyebılıyorsun
    -ben hiç yaşamadım ama düşürmediğin sürece hiç sorun cıkarıcagını sanmıyorum

• Netten incelemek güzelde çoğu yerde görüyorum canlı tanıtımları bence
    o şekilde inceleseniz fikirleriniz kafanızda tam anlamıyla tatmin olmuş olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orjinalden alıntı: LyCaN_430

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=129002
    burada kvk garantili yazıyor bunda bir aldatmaca olabilirmi, çünkü fiyatı paralel ithalat olanlardan daha düşük
    ereyon dan telefon alan varmı, yardımcı olursanız sevinirim

Kurun yükseldiği şu zamanda 299 ytl ye bu telefon kaçmaz.

nerede yazıyor 299 ytl ?? 388 ytl olmasın,posta dahil ortalama 400 ytlyi bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbest -- 20 Kasım 2008; 19:22:46 >

• bi fiyat farkı nerden kaynaklannıyo hepsiburada 470 ereyonda 400 dün telefoncuya sordum 380 kvk garantili diyor az kalsın alıyordum kendimi zor tuttum: uf ikinci el ke 800 almıstım ondan bi saat önce adam 2. el tel almıyormus alsa hemem takasa girecektim
  • burda seçtiğimiz resimler tam ekran arkaplan oluyor mu? ve samsung daki gibi her şarkıyı tek tek yürütmek mi gerekiyor müzik dinlemek için
  • arkadaşlar bi kaç saattir elimde telefon,daha önce nokia 1112 kullandığım için biraz adaptasyon zor olucak ama dokunmatik yüzeyi gayet güzel ne çok hassas ne de insanı yoruyor.

benim bi kaç sorum olucak kullanan arkadaşlara!!!
    1-Deklanşörün sesini nasıl tamamen kapatıcam,menüsünde 3 ses var ama tamamen kapalı modunu bulamadım.
    2-Kamerayı her açtığımda flaşı otomatik konuma getirmek zorunda kalıyorum,otomatik mod devamlı ayarlı konumda kalabilyo mu?kalabilyorsa nasıl-nerden yapıcam?
    3-Profillerdeki "kapak tonları "nedir-ne işe yarar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asisterd -- 22 Kasım 2008; 21:21:18 >
  • Gerçekten çok şık duruyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: asisterd

arkadaşlar bi kaç saattir elimde telefon,daha önce nokia 1112 kullandığım için biraz adaptasyon zor olucak ama dokunmatik yüzeyi gayet güzel ne çok hassas ne de insanı yoruyor.

1-Deklanşörün sesini nasıl tamamen kapatıcam,menüsünde 3 ses var ama tamamen kapalı modunu bulamadım.
    2-Kamerayı her açtığımda flaşı otomatik konuma getirmek zorunda kalıyorum,otomatik mod devamlı ayarlı konumda kalabilyo mu?kalabilyorsa nasıl-nerden yapıcam?

4-çektiğimiz görüntü ve fotoğrafları direk hafıza kartına nasıl atıcaz?

yok mu bilen bu cevapları arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asisterd -- 23 Kasım 2008; 23:06:35 >

• quote:

quote:

arkadaşlar bi kaç saattir elimde telefon,daha önce nokia 1112 kullandığım için biraz adaptasyon zor olucak ama dokunmatik yüzeyi gayet güzel ne çok hassas ne de insanı yoruyor.

1-Deklanşörü kapayamıyorsun kısabiliyorsun.
    2-Otomatik mod açık kalamıyor surekli.
    3-Kapak tonundan kastın kasa rengi ise sadece kırmızıve gri var.
    4-Direk hafıza kartina atıyor zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: kemalulubat

demişssin ama benim çektiğim görüntüleri-videoları telefon belleğine atıyor sonra ben harici belleğe atıyorum,sen bunun için bi ayar yaptın mı menüden,yaptıysan anlatırsan sevinirim,ben bütün menüyü inceledim bulamadım öyle bi ayar menüsü...
  • Kamera acık durumda iken secenekleri tıkladıgın karsına cıkan menude 9'u tuşlayarak
    yani kaydet seçenegini tıkladıgın zaman 1-telefon 2 harici bellek çıkacaktır
    burdan harici belleği seçeceksin fakat hafıza kartın yoksa seçme şansında dogal olarak
    olmayacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

Arkadaşlar bunu birkaç kez sormuştum. youtube daki bi tanıtımda telefonun dokunmatik tuşları. animasyonlu olarak yanıp sönüyor. bunu nasıl yapcaz. bilen var mı.???yada versiyonla alakalı bişey mi bu?

VİDEO ---> http://www.youtube.com/watch?v=tgcJHhkwr8U

ya baya ugrastım ama bende bulamadım bulan cıkar herhal ama cok güzel gözüküyo biri bulsun şunu

• arkadaşlar merhaba kf510'a oyun,program yada temaları pc'den nasıl yükleyebiliriz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalulubat

quote:

quote:

1-Deklanşörü kapayamıyorsun kısabiliyorsun.
    2-Otomatik mod açık kalamıyor surekli.
    3-Kapak tonundan kastın kasa rengi ise sadece kırmızıve gri var.

kapak tonu telefonun kayar kapağını açtığın ve kapattığın zaman çıkan ses samsunglardaki gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: kelebek*

burda seçtiğimiz resimler tam ekran arkaplan oluyor mu? ve samsung daki gibi her şarkıyı tek tek yürütmek mi gerekiyor müzik dinlemek için

seçtiğin resimler boyutu uygunsa tam ekran arka plan oluyor samsunglardaki gibi değil kendi kendine ilerliyo ama şunu yapmam gerekli
    menü-multimedya-mp3 çalar-ayarlar-tekrarla
    artık ordaki 3 seçenekten (kapalı-birini-tümünü) herhangi birini seçmen yetrli oluyor.
  • Arkadaşlar Telefon Süper DE;

Bişe Farkkettim O Küçük Dokunmatik Yıldızlar Varya 5 Nokta Şekilinde O Bi Yıldızın 1 Noktası Yanmıyor......

Ne Yapmalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: thehspeed

Arkadaşlar Telefon Süper DE;

Bişe Farkkettim O Küçük Dokunmatik Yıldızlar Varya 5 Nokta Şekilinde O Bi Yıldızın 1 Noktası Yanmıyor......

Ne Yapmalıyım

Enteresan :)
    bence hiçbirşey yapma servise göndermelik birşey deil.
  • http://www.you+tube.com/watch?v=qTF5PGPO9D0&NR=1

Şu Videoyu Allah Aşkına İzleyin Ömrümde İlk Kez Böyle Bir Telefon Gördüm....
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.