Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu teli bi alışveriş merkezinde gördüm..1 kaç dk kullandım çok hoşuma gitti.kalite ve tasarım ilk anda dikkatimi çeken yönleri...
    yalnız bi sorum olacak.müzik dinlemeyi çok sevdiğim için müzik player önemli.
    kullanan arkadaşlar lütfen m player hakkında bilgi verebilirmisiniz..
    1-şarkı sınırlaması varmı(yani en fazla 30 yada 50 müzik eklemek gibi)
    2-şarkı geçişlerinde çok bekliyormu
    3-kulaklık girişi evrensel kulaklık girişimi(3.5 mm jack)
    4-en önemliside ses kalitesi nasıl baslar güzelmi tizler kulağı rahatsız ediyormu...

şimdiden teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jolawe -- 6 Kasım 2008; 23:00:04 >
  • 1- hafızan ne kadarsa o kadar şarkı atarsın...
    2- beklemiyor .
    3- evet. istediğin kulaklığı takabiliyosun
    4- valla süper bi performans bekleme . ama idare eder.
  • kulaklığı sonyericsson walkmanler gibi mikrofon ucunda 3.5 mm kulaklık girişi var müzik çalarda şarkı sınırlaması yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolsten

yeni fotolar geldi telefonun kulaklığı
     LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510

telefonun kulaklığı çift parça halinde 2.parçaya 3.5 mm istediğiniz kulaklığı takabilirsiniz

yani kulaklık böyle
  • beyler daha önce sordugum soru sorulmuşsa konuyu tekrarladıgım için özür diliyorum.

daha önce motorola v3 pembe kullandım..

gecenin sessizliginde yada cok sessiz bi ortamda mesaj yazarken takır takır tuş sesi cıkıyo mu? aynı odayı paylastıgım insanlar bu konudan muzdarip o yuzden dokunmatik tus takımı almak istedim fakat bu dokunmatik mi onu anlayamadım

mesaj saklama hafizası ne kadar? motorolada max 99 oluyodu. simdi istedigim kadar sms saklayabilrimiyim? hafıza kartına falan atılabilir mi? şimdilik sorularım bu kadar yardımcı olursanız sevinirim..
  • Telefonda mesaj sesi içilen seçilen mp3 ün hepsini çaldırmak için yapılabilecek birşey var mı acaba ? 5-10 sn çalıyor sonra susuyor.
  • beyler yokmu bilgi verecek kimse? telefonu alcam da şu tus takımı ve mesaj hafıza konusu kafamı mesgul ediyo sizden mesaj bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrophilia

Telefonda mesaj sesi içilen seçilen mp3 ün hepsini çaldırmak için yapılabilecek birşey var mı acaba ? 5-10 sn çalıyor sonra susuyor.

BU dediğine hiç dikkat etmemiştim. ama sonuçta mesaj sesi kısa çalsın bişey olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirtapox

beyler yokmu bilgi verecek kimse? telefonu alcam da şu tus takımı ve mesaj hafıza konusu kafamı mesgul ediyo sizden mesaj bekliyorum..

Hafızanın yettiği kadar mesaj saklayabilirsin. tuş sesi dersen bence sessiz.. yumuşak tuşları var. ama yinede inceleme imkanın varsa git bir kurcala telefonu..
  • Arkadaşlar bunu birkaç kez sormuştum. youtube daki bi tanıtımda telefonun dokunmatik tuşları. animasyonlu olarak yanıp sönüyor. bunu nasıl yapcaz. bilen var mı.???yada versiyonla alakalı bişey mi bu?

VİDEO ---> http://www.youtube.com/watch?v=tgcJHhkwr8U
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama şarj konusu kafamı karıştırıo. Bilgisayara usb den bağladığımızda şarj oluyormu, bağlantı evrenselmi ? şarj 2 gün dayanıosa 2 gün eve gitmezsek nasıl şarj edicez nokia veya samsung olsa heryerde bulunur şarjı kullananlar nası halledio bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LyCaN_430 -- 12 Kasım 2008; 1:53:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LyCaN_430

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama şarj konusu kafamı karıştırıo. Bilgisayara usb den bağladığımızda şarj oluyormu, bağlantı evrenselmi ? şarj 2 gün dayanıosa 2 gün eve gitmezsek nasıl şarj edicez nokia veya samsung olsa heryerde bulunur şarjı kullananlar nası halledio bu sorunu?

evet bilgisayardan şarj oluyor, kaldı ki ark.ım herkesin elinde olan bir tlf markasından tlf alırsan tabii ki her yerde şarj edebilirsin, ama sana özel olduğunu hissettirecek bir tlf alırsan LG KF510 gibi varsın şarjı bitsin şarj edeme
  • yarın aksam teknosadan telefon için sipariş vericem. ama hala şu tuş takımının sesi kafamı karıstırıyo. çünkü bulundugum sehirde gittigim teknosada da golda da diger telefoncularda da kf 510 bulamadım. sadece mesajlasırken takır takır ses cıkarsa vazgeçicem. bana kesin bi cewap verirseniz alicam cunku:( lütfen en kısa zamanda cevap werinn:((
  • http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=129002
    burada kvk garantili yazıyor bunda bir aldatmaca olabilirmi, çünkü fiyatı paralel ithalat olanlardan daha düşük
    ereyon dan telefon alan varmı, yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar bu telefona bayıldım.çok ince,hafif ve şık bir tasarımı var ancak alıp almamak konusunda kararsızım.aynı özellikler samsung u600de de mevcut.ikisi arasında kaldım.benim içim wifi,3g falan önemli değil.önemli olan görüntü kalitesi,müzik sesi,şarjı,inceliği,hafifliği ve fiyatı.hangisini önerirsiniz.karar veremiyorum bir türlü.ve samsung g600 5 mp telefon ve fiyatı 35o ytl.şimdi lg yi mi alsam yoksa o iki samsungdan birini mi alsam.yardımcı olur musunuz :)
  • ince hafif kaliteli diyosun. o zaman al telefonu pişman olmassın. samsung u600'den uzak dur sakın alma. kapak boyası falan soyuluyo. ama diğerini bilmiyorum. ama yine sana kalmış.
  • quote:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=129002
    burada kvk garantili yazıyor bunda bir aldatmaca olabilirmi, çünkü fiyatı paralel ithalat olanlardan daha düşük

hocam ereyondan bi kaç defa alışveriş yaptım yaklaşık 2.000 YTl lik felan bi sıkıntı yaşamadım. kaçırılmayacak fırsat
  • quote:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=129002

Kurun yükseldiği şu zamanda 299 ytl ye bu telefon kaçmaz.

• http://www.tagstory.com/video/video_post.aspx?media_id=V000222639

yukarıdaki videoda güzel bir tanıtımı var izleyin ;)
  • arkadaşlar

telefonu alacam, karar verdim ama herşeyinden emin olmak lazım.

- şarj max 2 gün?

- touchpadi kullandım biraz değişik, bazen yön yerine seçim algılıyo ve istenmeyen menüye girebiliyor, alışılır sanırım

- konuşma kalitesi çok iyi değil ama sorun yok denmiş?

- kamera mp3 falan önemli değil, rehber ve bilgisayara bağlantı nasıl? kolay yedek alınabiliyor mu?

- malzeme kalitesi üstdüzey birsıkıntı çıkmaz, özellikle kızak mekanizması sağlam gibi, sorun yaşayan oldumu?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 19 Kasım 2008; 9:28:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.