Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thehspeed

http://www.you+tube.com/watch?v=qTF5PGPO9D0&NR=1

Şu Videoyu Allah Aşkına İzleyin Ömrümde İlk Kez Böyle Bir Telefon Gördüm....

video süper bencede izleyin telefon gerçekten hiçbir şekilde çizilmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolsten

quote:

http://www.you+tube.com/watch?v=qTF5PGPO9D0&NR=1

Şu Videoyu Allah Aşkına İzleyin Ömrümde İlk Kez Böyle Bir Telefon Gördüm....

video süper bencede izleyin telefon gerçekten hiçbir şekilde çizilmiyor.

bu nasıl bi videodur böyle... izlerken içim gitti telefona.. hatta bi ara demomudur diye düşündüm ama.. sonunda telefonu açınca ikna oldum.. süper telefon...

• quote:

Arkadaşlar Telefon Süper DE;

Bişe Farkkettim O Küçük Dokunmatik Yıldızlar Varya 5 Nokta Şekilinde O Bi Yıldızın 1 Noktası Yanmıyor......

Ne Yapmalıyım

Dostum bence vakit kaybetmeden servise git ya da telefonu yeni almışsan aldığın yere götür, çünkü o kadar para veriyorsun niye defolu bir telefon alasın ki
  • bilgisayar dan bluetooth üzerinden bisey atamyorum başarısız diyor .bluetooth dan gelenleri direk nasıl hafaza kartıan atıcaz öle bi secenek var mı sanırım hafıza dolu diyor ondan almıyor
  • telefonun rehberini yedekleyen var mı? senkronizasyon problemli galiba telefonda??
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyz

bilgisayar dan bluetooth üzerinden bisey atamyorum başarısız diyor .bluetooth dan
    gelenleri direk nasıl hafaza kartıan atıcaz öle bi secenek var mı sanırım hafıza dolu diyor ondan almıyor

Daha önce bluetooth'unu foto transferi ıcın kullandım sorun yaşamadım,pc-telefon
    baglantını kontroletmeni öneririm yenıden bazen tanımıyor olabılıyor.direk hafıza
    kartına taşımaz senın yonlendırmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyett -- 1 Aralık 2008; 9:48:43 >
  • Işık senkronizasyonunda bir sıkıntı yaşamadım,problemli derken?
    quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

telefonun rehberini yedekleyen var mı? senkronizasyon problemli galiba telefonda??
  • senkronizasyon derken rehber, resimler,mp3 falan gibi dosyaları yüklemeyi kastettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyz

bilgisayar dan bluetooth üzerinden bisey atamyorum başarısız diyor .bluetooth dan gelenleri direk nasıl hafaza kartıan atıcaz öle bi secenek var mı sanırım hafıza dolu diyor ondan almıyor

1-Evet ya. direk hafıza kartına nasıl atcaz. biri söylesin. öyle bi ayar bulamadım ben..

2-Bide .gif (hareketli) resimleri duvarkağıdı yapamıyorum. dosya çok büyük diyor. Ama aynı boyuttaki .jpg resimleri duvarkağıdı yapabiliyorum. bu nasıl oluyo anlamadım. varmı böyle sorun yaşıyan..
  • Arkadaşlar video çekim modundayken hafıza kartını seçin,daha sonra
    bluetooth'la aldıgınızda dırek hafıza kartına yuklemesı gerekıyor bende kullanıyorum
    cunku bu telefondan :)
  • quote:

senkronizasyon derken rehber, resimler,mp3 falan gibi dosyaları yüklemeyi kastettim

Ne gibi problem yasadın,bende hersey normal
  • quote:

Orjinalden alıntı: oomerr

telofonun yanında bayanlar da hediyesimi ?

Nerde o günleerr..
  • Bazen bende yaşıyorum arada bu senkrenizasyon olayında ama şimdi yaşamıyorum anlamadım gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyittekir

Bazen bende yaşıyorum arada bu senkrenizasyon olayında ama şimdi yaşamıyorum anlamadım gitti

Önceden yaşayıp sonradan nasıl yaşamıyorsun? anlamadım ben
  • bu topicdeki paylaşımlar cok detay oldu, söyle genel doyurucu bir inceleme koyan olsa iyi olur
  • eğer inceleme istiyorsan yaparız kolay ama topic kirliliği oluşuyor hem mevcut bi topic varken başka bi topic açmakta olmaz
  • quote:

bu topicdeki paylaşımlar cok detay oldu, söyle genel doyurucu bir inceleme koyan olsa iyi olur

sıkılmadan okuyan birisi aslında yeterince bilgiye sahip olucaktır bence çok konustuk kf510'u cunku :)
  • quote:

bu topicdeki paylaşımlar cok detay oldu, söyle genel doyurucu bir inceleme koyan olsa iyi olur

Herşeyini inceledim merak ettiğin varsa bilgilendirebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafazeyn

quote:

Herşeyini inceledim merak ettiğin varsa bilgilendirebilirim.

evet gerçekten merak ettiğin varsa sor cevaplarım.
  • merak ettiklerim

tel rehberi kullanışlı mı? yedeklenebiliyor mu?

telefonun ekran parlaklığını kıstığınızda ve güç tasarrufunu açtığınız da şarj süresi fark ediyor mu? ne kadar da tam şarj oluyor

telefonun ara yüzü s40 la karşılaştırırsak nasıl?

touchpad sorun çıkardımı şimdiye kadar? hızlı kullanıma izin veriyor mu

bluetooth veya kablo da bazen problem yaşayanlar var. mp3 veya resim aktarımı basit mi? tema yükleyebildiniz mi?

konşma kalitesi nasıl?

epey soru oldu saolun şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.