Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabii ki şarj olayı kullanıma bağlı ve çevre koşullarına göre değişiyor.
    Ama yeni bir telefonun normal bir kullanımda şarjının bir gün gitmesi normal değil.
    Günde en fazla 15 dakika konuşma vardır.Önceden nokia 5310 kullanıyordu 2-3 gün arası gidiyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asisterd

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum telefonu çok da memnunum,ama garip bi şekilde telefonun saat ayarı değişiyor bazen akşam kapatıyorum telefonu sabah açtığımda alakasız bi saati gösteriyor 2-3 kere oldu bu olay,acaba bunun neden olabileceği hakkında bilgisi ya da yorumu olan var mı aranızda?

benimde şarjım 3 gün kadar gidiyor,hatta akşam kapatırsam 4 gün rahat yetiyor bana.benim sorunum üstte yazdığım olay,kimsenin fikri yok mu?
  • Bende öyle bir olay olmuyor
  • Dediğin olay bende şu şekilde oluyor telefonun kapağını kapattığımda telefon güç tasarrufu moduna geçiyor bi süre sonra telefonun yanındaki kapatma sürgüsünü aşağıya çektiğimde telefon kapağı kapattığım saati gösteriyor kapağı açtığımda ise normale dönüyor.
  • o şekilde değil benim bahsettiğim olay,gece yatarken telefonu kapatıyorum,sabah açtığımda telefonun saati 00:01'i gösteriyordu ama tarih doğruydu.bunun güncelleme yada versiyonla falan alakası olabilir mi?
  • evet bende geçen ay iki sefer olmuştu. Akşam kapatıyorum, sabah bi açtım telefonu saat 10.00 .. aha dedim kursa geç kaldık. . meğerse saat daha 8.00 miş.. ,,
    bi kaç defa bende de oldu yani...
  • bende aldım sonunda

şimdi sıra geldi netten zırzavat bulma işlemine varmı bildiğiniz siteler

(herşey iyi hoşta pc yazılımını hiç beğenmedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WanDoGa -- 4 Ocak 2009; 1:23:10 >
  • bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama çok kararsızım gerçekten bu telefonun tipi çok hoşuma gitti ama sesinin az çıkması çok moralimi bozar yani sesli bir yerde çaldığını duyamayacağım kadarmı kısık sesi acaba bi sesini tarif edermisiniz ?
  • Arkadaşım sesi gayet yeterli. duyuluyo yani. zaten titreşimde var. sorun olmaz. tabi çok kısık bi zil sesi koyarsan duyamassız. ama normal bi zil sesi heryerde duyuluyo hiç şüphen olmasın...
  • tamam kaan2121 tesekkurler. ama hala kararsızım arastırmaktanda bıktım alıp geçeceğim heralde inşallah memnun kalırım.
  • bu tel de harici hoporlör varmı yoksa ses samsungdaki gibi ahizedenmi çıkıyo..
    yaw çok pis arada kaldım samsung f400 mü yoksa lg kf510 mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesimist_96

bu tel de harici hoporlör varmı yoksa ses samsungdaki gibi ahizedenmi çıkıyo..

Harici hoparlör yok. ses ahizeden çıkıyor. Bu arada F400'de güzelmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

quote:

Orjinalden alıntı: pesimist_96

bu tel de harici hoporlör varmı yoksa ses samsungdaki gibi ahizedenmi çıkıyo..

Harici hoparlör yok. ses ahizeden çıkıyor. Bu arada F400'de güzelmiş.

o zman almam ya hele 6234 den sonra bu teli hiç kullanamam alıstım bi kere bangır bangır sese
    yine döndüm dolaştım f400 e geldim sonunda alacam herhalde telefon araştırmaktan bıktım zaten . . .

• Bende geçtiğimiz hafta aldım Kırmızı/Bordo renk KF510'u ve çok memnunum.Sesi bence gayet yüksek çıkıyor ancak bir N73 kadar da çıkmıyor sesi.Ayrıca seviyeyi 5'e getirdiğim zaman rahatsız bile oluyorum açıkcası sesin fazlalığından.O yüzden rahatsız etmeden gayet net ve yüksek sesi var.

Telefona herhangi birşey yüklenebiliyor mu acaba ?

Program,Msn,Tema vs...

Bir de telefonda sağda yukarda küçük nokta var sanki kamera gibi ancak kamera değil.O neye işaret ediyor acaba merak ediyorum :)

Son olarak bazı ekran koruyucularda tuş takımı da ekrandaki görüntü gibi hareket ediyor.Arkadaki sayfalarda da sorulmuş ancak cevap bulundu mu bilmiyor.Eğer varsa bildiğiniz paylaşın bizde yapalım :D

İyi günler.
  • Tema yüklenmiyor , ama oyun ve programları yükleyebilirsin.

Valla o tuş takımı ve ekran olayını ben halaa çözemedim. ne yaptıysam olmuyor. tuşlar bi türlü ekrandaki görüntü gibi olmuyor. ..vardır bi ayarı ama. bulamadık işte.

quote:

Orjinalden alıntı: muratozdemir28

Bende geçtiğimiz hafta aldım Kırmızı/Bordo renk KF510'u ve çok memnunum.Sesi bence gayet yüksek çıkıyor ancak bir N73 kadar da çıkmıyor sesi.Ayrıca seviyeyi 5'e getirdiğim zaman rahatsız bile oluyorum açıkcası sesin fazlalığından.O yüzden rahatsız etmeden gayet net ve yüksek sesi var.

Telefona herhangi birşey yüklenebiliyor mu acaba ?

Program,Msn,Tema vs...

Bir de telefonda sağda yukarda küçük nokta var sanki kamera gibi ancak kamera değil.O neye işaret ediyor acaba merak ediyorum :)

Son olarak bazı ekran koruyucularda tuş takımı da ekrandaki görüntü gibi hareket ediyor.Arkadaki sayfalarda da sorulmuş ancak cevap bulundu mu bilmiyor.Eğer varsa bildiğiniz paylaşın bizde yapalım :D

İyi günler.

• mesela msn programı yükleyebiliyormuyuz :D
  • Bazı arkadaşlar gibi bende şarjın bir gün gitmesinden şikayetçiydim,ta ki hafıza kartını takana kadar
    Saçma ya da mantıksız gibi gelebilir ama hafıza kartı takılı olmadığı zaman şarjı bir gün ancak gidiyordu.
    Şimdi hafıza kartıyla 3 gün şarjı gidiyor.Bir arıza mı değil mi anlayamadım,nasıl olsa hafıza kartısız da kullanılmayacağından böyle devam ediyor.
    Şarjı az giden arkadaşlar bir de tam tersini denesinler,yani hafıza kartını çıkartıp kullansınlar bir süre
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratozdemir28

orası ekranın parlaklığını ayarlayan ALC diye bi sensör yeridir! eğer ekran parlaklığını otomatik yaparsan ışığı algılayıp ona göre ekran parlaklığını ayarlar telefon
  • bende dün itibari ile kf510 kervanına katıldım.geçen sene 1 hafta shine kullanıp bi daha lg almicam demiştim.çünkü çok dandik gelmişti bana.bu telefonu görünce dış yapısı sağlamlığı çok hoşuma gitti.tanıdık bi telefoncudan aldım ve 6 aydır satamadığını söyledi bana.internetten en ucuz fiyata baktım ve o fiyattan verdi bana.menüsü geçiş hızı resim kalitesi ekran kalitesi şıklığı her şeyi çok güzel.3g özelliği de olsaydı süper olurdu.
    sevdiğim bi yanıda çoğu kişinin lg telefonları beğenmedikleri için [ki bende kf510 u alana kadar öyleydim] bu telefondan bulunduğum civarda hiç olmaması.gören çok beğeniyo ve nerden aldın diye soruyo.
    alacak olanlara tavsiye ederim.
  • ARKADAŞLAR BENDE KULLAMIYOR BU TELEFONU AMA TELEFONUN SAĞ ÜST TARAFINDA ACP SENSÖRÜ WAR NE İŞE YARADĞİNİ ÇÖZEMEDİM YARDIMCI OLABİLECEK WARMI ŞİMDİDEN COK TŞK EDERİM
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.