Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi İlk aldığının zaman telefonu 12 saat şarj da tutman lazım . İyi günlerde kullan telefonunu :)

quote:

Orjinalden alıntı: utku84

arkadaşlar merhaba , ben de bugün aldım kf510 ,acaba ilk şarj süresi ne kadar olmalı ? 12 saat tutmalıyım şarjda, yoksa gerek yok mu?
  • arkadaşlar merhaba , telefonu 3 gündür kullanıyorum. bi sorun yok gayet memnunum, ancak arka kapak cabuk ciziliyor ama cok farkedilmiyor. arka kapak da hafif oynama var
    sanırım herkeste vardır bu.bir de bana mp3 sesi kulaklıktan biraz az geldi bana,ekolayzır ile de oynadım pek artmadı. ne yapabiliriz yükseltmek icin ? daha kaliteli bi kulaklık taksak 3,5 luk yerden ses artar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku84 -- 20 Mart 2009; 16:16:03 >
  • sesi ne yazıkki kulaklıkta yeterli değil ses istiyorsan se alıcaksın başka çare yok.
  • Arkadaşlar kf510 yeni güncelleme çıkmış yükleyen arkadaşlar var ise ne gibi degişikler olmuş bilgi verirlerse sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lejyon80 -- 22 Mart 2009; 0:57:13 >
  • Bir sorum olcak Arkadaşım soyledi KF510'nun ön cam çizilmiyor diyor doğru mu kullan arkadaşlar cevap verirse iyi olur.
  • Arkadaşım linkteki videoyu izle gerisi sana kalmış

http://www.dailymotion.com/video/x5fsl5_lg-kf510-seriously-abused_webcam
  • quote:

Arkadaşım linkteki videoyu izle gerisi sana kalmış

ya sabah sabah ne gördüm

bu videoda dakika 1.50 de yaptığı hareketi iyi izleyin. telefonamı vuruyo yoksa masaya mı?

hatunluk cinlik yapıyo aman denemeyin

• Ne kadar dayanıklı yapmışlar bide çizilmiyor ön cam yuh yani :)

quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

quote:

Arkadaşım linkteki videoyu izle gerisi sana kalmış

ya sabah sabah ne gördüm

bu videoda dakika 1.50 de yaptığı hareketi iyi izleyin. telefonamı vuruyo yoksa masaya mı?

hatunluk cinlik yapıyo aman denemeyin

• quote:

Orjinalden alıntı: kaan2121

quote:

Orjinalden alıntı: bilodemir

telefonumun kapağında sallanma var. sizce garantiye veriyim mi ? verirsem hallolurmu yoksa dahadamı içine ederler?

kapak açıkken değilde, kapalıyken hafif bendede sallantı var. ama durduk yere sallanmıyo. ellinle ellersen dokunmakit yer sağa doğru hafif oynuyo. bence daha götürmemeliyiz iyice bozulursa götürmek lazım. zaten 5 yıl garantili. bozuldukça götür

kapaktaki aynı sallanma bende de var,kapak kapalı iken dokunmatik kısmı sağa dogru oynuyor biraz ellerseniz, ama bence bu hepsinde var .önemli bi sorun degil ..

• Arkadaşlar benim telefonum kafayı yedi sarj ediyorum sarj dolunca cekiyorum biraz kullanıyorum pil bitti diye bir yazı çıkıyor ve telefon kapanıyor biraz bekleyip tekrar açıyorum açıldığında şarjı 3 çubuk(full)gösteriyor kafasına göre pil bitti deyip kapanıyor ne yapmam gerekiyor yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolsten

Arkadaşlar benim telefonum kafayı yedi sarj ediyorum sarj dolunca cekiyorum biraz kullanıyorum pil bitti diye bir yazı çıkıyor ve telefon kapanıyor biraz bekleyip tekrar açıyorum açıldığında şarjı 3 çubuk(full)gösteriyor kafasına göre pil bitti deyip kapanıyor ne yapmam gerekiyor yardım edin

bu sorun bende siemens sx1 varken olmustur, servis sıfır batarya verdi, yine aynı sey oldu. en sonunda anakarttan oldugunu anlamıstlardı, ve telefonun anakartını degiştirmişlerdi...
  • Batarya daki sorun nasıl anakartdan kaynaklanıyor. Anlamadım :) Bence bataryada sorun var . Orjinal bir batarya al tekrar dene .

quote:

quote:

Arkadaşlar benim telefonum kafayı yedi sarj ediyorum sarj dolunca cekiyorum biraz kullanıyorum pil bitti diye bir yazı çıkıyor ve telefon kapanıyor biraz bekleyip tekrar açıyorum açıldığında şarjı 3 çubuk(full)gösteriyor kafasına göre pil bitti deyip kapanıyor ne yapmam gerekiyor yardım edin

bu sorun bende siemens sx1 varken olmustur, servis sıfır batarya verdi, yine aynı sey oldu. en sonunda anakarttan oldugunu anlamıstlardı, ve telefonun anakartını degiştirmişlerdi...

• ikinizede teşekkürler o zaman telefonu servise yollayım bakalım ne olacak
    quote:

Orjinalden alıntı: canatarr

Batarya daki sorun nasıl anakartdan kaynaklanıyor. Anlamadım :) Bence bataryada sorun var . Orjinal bir batarya al tekrar dene .

quote:

quote:

• arkadaşlar telefonun bataryasının tam performans göstermesi icin kac defa şarj edip bosalmalı ? 4. defa tamamen bosaldıktan sonra şarj ettim,ancak şarjı 1.5-2 gün max gidiyor...
  • Telefonu İlk defa şarj ediyorsan 12 saat şarjda tutman lazım diye biliyom ama tam performans göstermesi için bilmiyom .

quote:

arkadaşlar telefonun bataryasının tam performans göstermesi icin kac defa şarj edip bosalmalı ? 4. defa tamamen bosaldıktan sonra şarj ettim,ancak şarjı 1.5-2 gün max gidiyor...
  • Telefon çok kullanırsan az gider şarjı tabi :) Bi dene az kullan bakalım telefonu kaç gün gitcek .

quote:

arkadaşlar telefonun bataryasının tam performans göstermesi icin kac defa şarj edip bosalmalı ? 4. defa tamamen bosaldıktan sonra şarj ettim,ancak şarjı 1.5-2 gün max gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahriaycicek

Telefon çok kullanırsan az gider şarjı tabi :) Bi dene az kullan bakalım telefonu kaç gün gitcek .

quote:

kardeş gerizekalı degiliz heralde , biliyoruz cok kullanırsak az gideceğini.. ortalama şekilde ve altında kullandıgım halde az gidiyor şu anda, o yüzden soruyorum ne kadar sürede kendisini toparlar diye ?
  • Bence bir yeni batarya al belki sorun batarya dan kaynaklanıyordur.

quote:

quote:

Telefon çok kullanırsan az gider şarjı tabi :) Bi dene az kullan bakalım telefonu kaç gün gitcek .

quote:

kardeş gerizekalı degiliz heralde , biliyoruz cok kullanırsak az gideceğini.. ortalama şekilde ve altında kullandıgım halde az gidiyor şu anda, o yüzden soruyorum ne kadar sürede kendisini toparlar diye ?

• arkadaşlar bnde kf510 almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım açıkçası kullananlar varsa kf510 mu motorola v8 lütfen paylaşın...
  • quote:

quote:

quote:

Dostum ilk 1-1.5 hafta şarjı ortalama 1.5 gün filan gidiyor sonra düzeliyor şarjı merak etme, herşeyde gidip yeni batarya al diyorlar anlamadım adam telefon alıyor birde gidip sıfır batarya mı alacak mantıklı önerimler yapalım

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.