Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
0
Favori
123.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben LG GB510 tlf aldım telefonda şöyle bir sorun oldu bir türlü çözemedim. Yardım ederseniz çok sevinecem . Tlf dan resim çekip numaraya ekleyecem çek diyorum en fazla uygulama sayısına ulaşıldı diyor .bir türlü çözemedim yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: ///MRE

Şarj full durumdayken biraz kullanınca 2 dişe dusuyo sora telefon surgu kapalıyken biraz bekleyince tekrar full oluyo bu normal bisi mi?

bataryanın zayıflamaya başladığının işareti.

kaç yıldır kullanıyorsun ? kaç gün gidiyor şarjı?

2 seneye yakın .2 gün gidiyo duzenli kullanım msj muzik dinleme kamera felanda oluyo.
  • Arkadaşlar daha yeni fark ettim ama benim telefonda orta en üst tuş ışık patlakmış. Ama daha yeni fark ettim normaldede o ışık yanıyomuş. Ama bu bence daha iyi orta tuşa basınca kalp şekli çıkıyo ve kızlar buna bayılıyo

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 13 Haziran 2010; 19:19:29 >

• Arkadaşlar benim bu telefonla ilgili bir şikayetim var. Evde fazladan 1tane daha lg marka bi telefon vardı. Onun bataryayla bununki aynı. Bende çift batarya kullanmaya karar verdim. Eskisi sürekli şarjda 1-2günde bi bataryaları değiştirip öyle devam ediyordum. Ama artık kf510'u takınca şarja telefon kapanıyo. Şarj felan olmuyo. Servise versem bi ayar yaparlarmı ki?
  • bahsettiğin 2 problemden ötürü,
    garanti devam ediyorsa mutlaka servise ver
    yapsınlar..
  • Şimdi bende 2 batarya olduğu için hangisi kf510'un şimdi karıştı..Şimdi servistekiler bi terslik çıkartmasınlar

1. Lityum 3.7v 750mah lgıp-411a

2. Lityum 3.7v 800mah lgıp-410a

Hangisi kf510'undu bi telefonlarınıza bakabilir misiniz?

Ya birde kızağı bazen hızlı kapatınca felan herhalde sim kart çıkartıldı. Sim'i taktıktan sonra tekrar açınız telefonu felan diyo. Bazen onuda demiyo. Direk gidiyo servis. Arkadaşlar diyo senin telefon niye kapalı diye. Bende bi bakıyorum haydaaa servis yok. Öyle oluyo...Sizdede varmı böyle bi sorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 13 Haziran 2010; 19:46:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

Şimdi bende 2 batarya olduğu için hangisi kf510'un şimdi karıştı..Şimdi servistekiler bi terslik çıkartmasınlar

Ya birde kızağı bazen hızlı kapatınca felan herhalde sim kart çıkartıldı. Sim'i taktıktan sonra tekrar açınız telefonu felan diyo. Bazen onuda demiyo. Direk gidiyo servis. Arkadaşlar diyo senin telefon niye kapalı diye. Bende bi bakıyorum haydaaa servis yok. Öyle oluyo...Sizdede varmı böyle bi sorun...

lg kf510 orijinal batarya:

Lithium Ion Battery

3.7V

800 mAh

LGIP-410A

*

sim holder ında arıza oluşmuş.

• quote:

Şimdi bende 2 batarya olduğu için hangisi kf510'un şimdi karıştı..Şimdi servistekiler bi terslik çıkartmasınlar

bu son soylediginiz servis ayrildi sorunu ne yazik ki bende de var.
    Fakat idareten kullaniyorum...

• Arkadaşlar yarın servise vercem ama şu orta üst ışık patlak ya onu söylesemde yapsalar mıki yoksa böyle daha mi iyi karar veremedim şimdi..
  • quote:

Arkadaşlar yarın servise vercem ama şu orta üst ışık patlak ya onu söylesemde yapsalar mıki yoksa böyle daha mi iyi karar veremedim şimdi..

yetkili servise verince bütün problemlerle ilgilenirler zaten
  • kf 510 da güzel telefonmuş ama 3g yok sanırım bunda
  • kf510 cok karızma telefonda hayatımda bu kadar problemlı telefon gormedım cok karızma ama sorunlu...
  • sıfırı kalmadı artık sanırım :)

x-slim, benim telefonu teleservice'e verdim, mekanik parçası değiştirildi.

3G yok ama hala kullanıyorum
  • Hocam bende bu telefon varken 3 kere verdi servise ayni problemlerden dolayi en son kp500 ile degiştirdiler sert yapinca ben :)
    abimdede suan var ayni problem ondada var hepsi ve tanidigim herkezde bu kf510 larin tümü böyle heralde :)
  • servise verdiğimde dua etmiştim inşallah yapamazlar da üst modelini verirler diye ama olmadı
  • quote:

servise verdiğimde dua etmiştim inşallah yapamazlar da üst modelini verirler diye ama olmadı

kp500 de ıyı dokunmatık felan ama karızma degıl dedıgım gıbı kf510 cok karızma :D
  • quote:

sıfırı kalmadı artık sanırım :)

oda iyiymiş bir boşluk hissi varmı bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

sıfırı kalmadı artık sanırım :)

oda iyiymiş bir boşluk hissi varmı bari

internete bilgisayardan bağlanıyorum.

3g, görüntülü görüşme olmasa da olur yani..

3G li cihazlarda SAR değeri yükseliyor haliyle, bu telefonu SAR değerinin düşüklüğü(0.24) ve karizması için almıştım

• Hepsiburada size özel kampanyalarda 180 tl bu cihaz. Sadece konuşmak ve arada mesaj atmak için alınır mı dersiniz? Görüşme esnasında ses kalitesi tatmin edici mi? Bunun dışında ne gibi eksi yönleri var? Bir de lg kf600 160 tl ama o biraz kalın ve sar değeri yüksek. Hangisini tavsiye edersiniz?
  • Kullanan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. Stok bitmeden alayım şunlardan birini.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.