Bildirim
LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (48. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar benim bu telefonla ilgili bir şikayetim var. Evde fazladan 1tane daha lg marka bi telefon vardı. Onun bataryayla bununki aynı. Bende çift batarya kullanmaya karar verdim. Eskisi sürekli şarjda 1-2günde bi bataryaları değiştirip öyle devam ediyordum. Ama artık kf510'u takınca şarja telefon kapanıyo. Şarj felan olmuyo. Servise versem bi ayar yaparlarmı ki? -
bahsettiğin 2 problemden ötürü,
garanti devam ediyorsa mutlaka servise ver
yapsınlar.. -
Şimdi bende 2 batarya olduğu için hangisi kf510'un şimdi karıştı..Şimdi servistekiler bi terslik çıkartmasınlar
1. Lityum 3.7v 750mah lgıp-411a
2. Lityum 3.7v 800mah lgıp-410a
Hangisi kf510'undu bi telefonlarınıza bakabilir misiniz?
Ya birde kızağı bazen hızlı kapatınca felan herhalde sim kart çıkartıldı. Sim'i taktıktan sonra tekrar açınız telefonu felan diyo. Bazen onuda demiyo. Direk gidiyo servis. Arkadaşlar diyo senin telefon niye kapalı diye. Bende bi bakıyorum haydaaa servis yok. Öyle oluyo...Sizdede varmı böyle bi sorun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 13 Haziran 2010; 19:46:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: chatixx
Şimdi bende 2 batarya olduğu için hangisi kf510'un şimdi karıştı..Şimdi servistekiler bi terslik çıkartmasınlar
Ya birde kızağı bazen hızlı kapatınca felan herhalde sim kart çıkartıldı. Sim'i taktıktan sonra tekrar açınız telefonu felan diyo. Bazen onuda demiyo. Direk gidiyo servis. Arkadaşlar diyo senin telefon niye kapalı diye. Bende bi bakıyorum haydaaa servis yok. Öyle oluyo...Sizdede varmı böyle bi sorun...
lg kf510 orijinal batarya:
Lithium Ion Battery
3.7V
800 mAh
LGIP-410A
*
sim holder ında arıza oluşmuş.
-
quote:
bu son soylediginiz servis ayrildi sorunu ne yazik ki bende de var.
Fakat idareten kullaniyorum...
-
Arkadaşlar yarın servise vercem ama şu orta üst ışık patlak ya onu söylesemde yapsalar mıki yoksa böyle daha mi iyi karar veremedim şimdi.. -
quote:
Arkadaşlar yarın servise vercem ama şu orta üst ışık patlak ya onu söylesemde yapsalar mıki yoksa böyle daha mi iyi karar veremedim şimdi..
yetkili servise verince bütün problemlerle ilgilenirler zaten -
kf 510 da güzel telefonmuş ama 3g yok sanırım bunda -
kf510 cok karızma telefonda hayatımda bu kadar problemlı telefon gormedım cok karızma ama sorunlu... -
sıfırı kalmadı artık sanırım :)
x-slim, benim telefonu teleservice'e verdim, mekanik parçası değiştirildi.
3G yok ama hala kullanıyorum -
Hocam bende bu telefon varken 3 kere verdi servise ayni problemlerden dolayi en son kp500 ile degiştirdiler sert yapinca ben :)
abimdede suan var ayni problem ondada var hepsi ve tanidigim herkezde bu kf510 larin tümü böyle heralde :) -
servise verdiğimde dua etmiştim inşallah yapamazlar da üst modelini verirler diye ama olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
servise verdiğimde dua etmiştim inşallah yapamazlar da üst modelini verirler diye ama olmadı
kp500 de ıyı dokunmatık felan ama karızma degıl dedıgım gıbı kf510 cok karızma :D -
quote:
3G yok ama hala kullanıyorum
oda iyiymiş bir boşluk hissi varmı bari -
quote:
Orijinalden alıntı: Julies
quote:
3G yok ama hala kullanıyorum
oda iyiymiş bir boşluk hissi varmı bari
internete bilgisayardan bağlanıyorum.
3g, görüntülü görüşme olmasa da olur yani..
3G li cihazlarda SAR değeri yükseliyor haliyle, bu telefonu SAR değerinin düşüklüğü(0.24) ve karizması için almıştım
-
Hepsiburada size özel kampanyalarda 180 tl bu cihaz. Sadece konuşmak ve arada mesaj atmak için alınır mı dersiniz? Görüşme esnasında ses kalitesi tatmin edici mi? Bunun dışında ne gibi eksi yönleri var? Bir de lg kf600 160 tl ama o biraz kalın ve sar değeri yüksek. Hangisini tavsiye edersiniz? -
Kullanan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. Stok bitmeden alayım şunlardan birini. -
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
Kullanan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. Stok bitmeden alayım şunlardan birini.
http://www.gsmarena.com/lg_kf600-reviews-2244.php burayı oku s0ft. -
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
Kullanan arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum. Stok bitmeden alayım şunlardan birini.
Evet bana da kampanya geldi. 22 kasım'a kadar süre var ben de 180 tl civarında bir telefon düşünüyordum tam da zamanında geldi bana bu kampanya bir zamanlar merağım kalmıştı bu telefona tercih edersen kf510 u tercih et derim. Burada çok şey yazmışlar kişiye göre değişir telefonun kullanımı sorunları bence mesaj yazmak için görüşme için ideal telefon şarjı az gidiyor diyorlar o yüzden çok mesaj yazan biri isen zor dayanır gibi geliyor bana senin için. 2. Telefon almak isteyenler için birebir ben öyle yapacağım tabi kalırsa. :)
Bu arada bende kırmızı mı füme mi alsam diye düşünüyorum karar veremedim yaaa. Bir süre ben kullanıp sonra anneme bırakacağım telefonu 50 yaşında bir bayana kırmız gider mi acaba bu yaştan sonra???
İnternet'te kırmızı ve füme üzerine renkler de hep fotomontaj var o yüzden çok güzel duruyor ama aldığım da o güzelliği görür müyüm?
http://www.gsmarena.com/lg_kf510-pictures-2258.php Burada kırmızı resimleri ve çektiği fotoğraf kalitesi var bayağı iyi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 10 Kasım 2010; 12:52:45 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X