Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
0
Favori
123.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar ben de yaklasık 1 haftadır kullanıyorum telefonu..gercekten cok sık ve kullanıslı bir telefon..menu cok hızlı ve tuslar da buyuk olunca mesaj yazımı fln da rahat..benim en buyuk korkum telefon caldıgında capten cıkarırken fln acılmasıydı ama kesinlikle boyle bi sorunla karsılasmassınız..
    dokunmatik tuslara gelince orta tus haric hepsi cok kullanıslı ve karizma..ama dedigim gibi ortadaki ok tusuna daha alısamadım,yani genelde tutturamayıp sag ya da sol tus olarak algılıyor.bu arada dun kandil diye mesajlar geliyordu,bi sure sonra sarjım azalınca telefon batarya zayıf diye uyarı cıkarıp msj atmadı..bu cok sacma geldi mesela..neyse ilerde diger izlenimleri de yazarım..iyi gunler
  • quote:

Orjinalden alıntı: thearchitect

selam arkadaslar ben de yaklasık 1 haftadır kullanıyorum telefonu..gercekten cok sık ve kullanıslı bir telefon..menu cok hızlı ve tuslar da buyuk olunca mesaj yazımı fln da rahat..benim en buyuk korkum telefon caldıgında capten cıkarırken fln acılmasıydı ama kesinlikle boyle bi sorunla karsılasmassınız..
    dokunmatik tuslara gelince orta tus haric hepsi cok kullanıslı ve karizma..ama dedigim gibi ortadaki ok tusuna daha alısamadım,yani genelde tutturamayıp sag ya da sol tus olarak algılıyor.bu arada dun kandil diye mesajlar geliyordu,bi sure sonra sarjım azalınca telefon batarya zayıf diye uyarı cıkarıp msj atmadı..bu cok sacma geldi mesela..neyse ilerde diger izlenimleri de yazarım..iyi gunler

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • bu telefon kaç gr kullananlar cevaplıyabılırmı,lg nın kendı sıtesınde 110 gr gosterıyor dıger tum
    sıtelerde ıse 91 gr,bırde kırmızı rengını bimekste bulabılırmıyız?bide normal kullanımda şarjı kac
    gun gıdıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok_ay1907 -- 5 Temmuz 2008; 0:05:36 >
  • Slm.yeni bi lg kullanıcısı olarak biraz şaşırmadım desem yalan olur :) eşimin evlilik yıl dönümümüzde lg kf510 alması dediğim gibi beni şaşırttı hem hediye alması açısından hemde lg alması açısından :) tuşlarının ışıklı olması rengi görünüşü çok hoş ayrıca bnm önem verdiğim şey ise kamerasının 3,15 mpx yani 3.00 diebilirim cunku cok video çeken biri oldugum ıcın hoşuma gitti radyolu ve mp3 çalarlı olmsıda iş'e giderken açıkcası çok işime yarıyor tabii başka özellikleride vardr ama karıştımadm daha :) önemli bilmem gerekn özellik varsa yardmcı olursanz sevnrm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazlifidan34 -- 7 Temmuz 2008; 11:46:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gok_ay1907

bu telefon kaç gr kullananlar cevaplıyabılırmı,lg nın kendı sıtesınde 110 gr gosterıyor dıger tum
    sıtelerde ıse 91 gr,bırde kırmızı rengını bimekste bulabılırmıyız?bide normal kullanımda şarjı kac
    gun gıdıyor?

kac gram oldugunu bilmiyorum ama sarj 2 bucuk gun fln gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Orjinalden alıntı: thearchitect

selam arkadaslar ben de yaklasık 1 haftadır kullanıyorum telefonu..gercekten cok sık ve kullanıslı bir telefon..menu cok hızlı ve tuslar da buyuk olunca mesaj yazımı fln da rahat..benim en buyuk korkum telefon caldıgında capten cıkarırken fln acılmasıydı ama kesinlikle boyle bi sorunla karsılasmassınız..

Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

sagolasın kardesim daha iyisi sizlere ins..

• çok şık..20-25 gün önce televizyonda reklamını görünce ''one laaaann !! '' die bakakalmıştım zaten kırmızı gibi olanı çok tatlı özellikle..

istanbulda satılan bi yer ve fiyatı nedir ?? bilen varsa pm atabilirmi ??
  • arkadaslar be telefonu vodafonedan kampanyayla 75 ytl ye aldım,boyle bi secenek de var aklınızda bulunsun..konuskan hat diye...

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/konuskanpaket_cihaz_kampanyasi.php
  • telefonun sadece modelini inceleyebildim. aklıma takılan bir şey var. mağazadaki çalışana kulaklık girişi bu mu dedim evet dedi, peki şarjı nereye takıyoruz dedim onu da buraya dedi. aynı giriş olması saçma değil mi dedim zaten telefonun şarjı yokken müzik dinleyemezsin ki gibi bir cevap verdi. bir de telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum var. bu girişin olduğu yer kapağın kapattığı bölümde kalıyor sanırım. yani kapak kapalıyken telefona kulaklık takma şansımız veya telefonu şarj etme şansımız yok mu? bunun dışında telefon ince, hafif ve çok zarif duruyor.
  • thearchitect

telefon kaça mal oldu? kampanyada 12 aylık ücreti peşin ödeme olayı var daha sonrası nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 10 Temmuz 2008; 14:02:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dimağ

bu telefonun dış ses kalitesi ve yüksekliği nasıl.
    kullandığınız diğer telefonlarla kıyaslar mısınız?

telefonun dış ses yüksekliği...hiç çalmıyor gibi birşey....
    d600..den az...desem anlarmısın...
    kamerası iyi..videosu..iyi..ekranı çok güzel...
    ama dokunmatiği..biraz uğraştırıyor..adamı...
    kulaklık..sesini dinleöedim...
    tasarımıda..güzel...
    sanırım biraz tatmin olmuşsundur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kam1k

telefonun sadece modelini inceleyebildim. aklıma takılan bir şey var. mağazadaki çalışana kulaklık girişi bu mu dedim evet dedi, peki şarjı nereye takıyoruz dedim onu da buraya dedi. aynı giriş olması saçma değil mi dedim zaten telefonun şarjı yokken müzik dinleyemezsin ki gibi bir cevap verdi. bir de telefonu kullanan arkadaşlara bir sorum var. bu girişin olduğu yer kapağın kapattığı bölümde kalıyor sanırım. yani kapak kapalıyken telefona kulaklık takma şansımız veya telefonu şarj etme şansımız yok mu? bunun dışında telefon ince, hafif ve çok zarif duruyor.

ya magazadaki calısanın cevabı tam cem yılmazlık olmus:)
    ewet aynı girise takılıyor hem sarj hem de kulaklık ama zaten samsunglarda filan da oyle ve o girisin kayan kapakla alakası yok yani sarj kapak kapalıyken de yapılabiliyor..
    yalnız bir konu daha var arkadaslar bu yon tuslarının ortasına denk gelen ok tusu adamı sinir ediyor,haberiniz olsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

thearchitect

telefon kaça mal oldu? kampanyada 12 aylık ücreti peşin ödeme olayı var daha sonrası nasıl?

daha sonrası diye bisey yok,onlar toplam ucreti kredi kartında cekiyorlar,ama tek cekim yapıp butun parayı bi seferde almıyorlar..yani 12x90ytl ye blokaj koyuyor diye dusun,sonra her ay 90 ytl alıyor hesabından..yani klasik taksitli kredi kartı alısverisi yapıyorsun..yalnız telefonu alırken bir defalık 79 ytl veriyorsun hepsi bu..
    bundan vodafoneun karı ne derseniz bana kalırsa numara tasınabilirligi oncesi mevcut abonesini 12 ay elinde tutmayı garantilemis oluyor..bana biraz oyle geldi...saygılar..
  • arkadaşlar bende tam 1 -1.5 hafta oldu telefonhu alalı...gerçekten çokk memnunum--önceki telefonu nokia olan arkadaşlar fazla yabancılık çekmeyeceklerdir.bence nokialardan kat kat daha iyi.menü tarzı,msj yazma kısmı nokianınki gibi... nokia artık klasik telefonlar çıkarmaya başladı..artık telefoınlarında tarz diye birşey kalmadı.. ama şunu söyliyebilirimki eğer bir telefon alırken sadece özelliklerine bakarak alacaksanız tabiki nokia alın derim ve şaşmayın derim..bana LG KF510 un şu an için özellikleri yetiyor...bir yerde LG lerin tema özelliği olmadığını okudum... tam net olarak emin değilim ancak kendi temaları gerçekten çok ama çok hoşuma gittiğinden tema aama gereksinimi şu an için duymuyorumm. onun dışında ses çıkışı hakkında şöyle bir şey söyliyebilirim. bir nokianın ses çıkışı kadar kaliteli yani kaliteliden kastım daha yüksek bir ses çıkışı yok ama emin olun işinizi görecektir... bunun yanında eklemek istediğim şu konuda bir sıkındtı çekeceksiniz.. örneğin ben kaç gündür telefonuma java yüklemek için lg contecs bank diye bir program arıyorum ama bulamıyorum..nedeni ise LG kullanıcılarının az olması...bana başka bir siteden kişi telefonun daha yeni çıktı endişe etme 1 ay sonra herkez senle aynı sorunları yaşadığında bilgi paylaşımı çıkacaktır ve senin telefonunu destekleye n programlar da internet odalarını süsleyecektir demişti :)) bu da beni rahatlattı..kendi de zamanında bir ara simens almış ve aynı sorunları yaşamış ve bir süre sonra artık aynı telefon kullanıcıları tema,oyun Vb.paylaşımnları gerçekleştirmişler ve bu derdi kalmamış... son olarak kamerası hakkında yine nokia nın N95 i gibi iyi değil. ama işinizi göreceğini sanıyorum...ü bunlar benim görüşlerim tabiki arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: commanderart

bir yerde LG lerin tema özelliği olmadığını okudum... tam net olarak emin değilim ancak kendi temaları gerçekten çok ama çok hoşuma gittiğinden tema aama gereksinimi şu an için duymuyorumm. onun dışında ses çıkışı hakkında şöyle bir şey söyliyebilirim. bir nokianın ses çıkışı kadar kaliteli yani kaliteliden kastım daha yüksek bir ses çıkışı yok ama emin olun işinizi görecektir... bunun yanında eklemek istediğim şu konuda bir sıkındtı çekeceksiniz.. örneğin ben kaç gündür telefonuma java yüklemek için lg contecs bank diye bir program arıyorum ama bulamıyorum..nedeni ise LG kullanıcılarının az olması

LG Contents Bank programı her LG modeli için bulunmamaktadır.Daha yeni modellerde java uygulamaları direk telefona atılarak yükleme yapılmaktadır.Yakın zamanda bu ve buna benzer sorunlar çözüme kavuşturulacaktır.

• quote:

daha sonrası diye bisey yok,onlar toplam ucreti kredi kartında cekiyorlar,ama tek cekim yapıp butun parayı bi seferde almıyorlar..yani 12x90ytl ye blokaj koyuyor diye dusun,sonra her ay 90 ytl alıyor hesabından..yani klasik taksitli kredi kartı alısverisi yapıyorsun..yalnız telefonu alırken bir defalık 79 ytl veriyorsun hepsi bu..
    bundan vodafoneun karı ne derseniz bana kalırsa numara tasınabilirligi oncesi mevcut abonesini 12 ay elinde tutmayı garantilemis oluyor..bana biraz oyle geldi...saygılar..

1080 ytl+79 ytl paramı verdin bu telefonu kampanyalı almak için??umarım bedava konuşma olayı falan vardır!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 14 Temmuz 2008; 13:55:34 >
  • quote:

LG Contents Bank programı her LG modeli için bulunmamaktadır.Daha yeni modellerde java uygulamaları direk telefona atılarak yükleme yapılmaktadır.Yakın zamanda bu ve buna benzer sorunlar çözüme kavuşturulacaktır.

yani şu anda ben direk telefonuma herhangi bir java destekli program atıp kurabilecekmiyim. örneğin bir java oyununu telefonuma atıp onu telefonuma kurduktan sonra rahatça oynıyabilecek miyim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: commanderart

quote:

yani şu anda ben direk telefonuma herhangi bir java destekli program atıp kurabilecekmiyim. örneğin bir java oyununu telefonuma atıp onu telefonuma kurduktan sonra rahatça oynıyabilecek miyim??

Evet oynayabilmen gerekiyor.Eğer bir sorun varsa ileriki tarihlerde telefon için yeni bir firmware çıkarılacaktır.
  • Bende yeni aldım sayılır.Gayet hoş ve karizma açıkcsı hanı dısardan gorundugu gibi deil derler ya aynen öle :) cok hosuma gitti, yere düşünce bıse olmıcakmıs gibi duruyo tutupda yere atmıcam tbkde:) gayet memnunum kf510dn tavsiye ederm piyasadakicogu telefonlara göre üstten bakar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racii -- 16 Temmuz 2008; 14:24:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

quote:

1080 ytl+79 ytl paramı verdin bu telefonu kampanyalı almak için??umarım bedava konuşma olayı falan vardır!!

Evet.. Hediye (bedava) konuşma süresi var. Seçtiğin *konuşma paket*ine göre değişiyor. Süre aşımında ekstra faturana yansıyor.

Telefonla çok sık görüşenler için ideal.. Aksi takdirde çok para !

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.