Şimdi Ara

LG YENi DOKUNMATiK TELEFONUNU DUYURDU LG KF 510 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
974
Cevap
0
Favori
123.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kullanıyorum3 gün tam gıdıoyr ki sürekli konusan bırıyımi iş nedenıyle mp3 flnda dınlıorum,1saat gıdermı öle seymı var dırek olaya comak sokmak bu :) enayımı 1 saat sarjı gıden tel alsın adam alalal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekinder -- 22 Temmuz 2008; 10:00:47 >
  • sen kendn ınanıomusun buna :D
    sıfır cihaz alıcaksın 1 gun gıdıcek mantıga bıle sıgmıo,imitasyon piller bile en kotu 1gun gıdıo :) kım sölemısse saglam sıkmıs
    quote:

Orjinalden alıntı: mekiko84

yaw demin bi sitede yorumlara bakıodum bu telefon için;şu yazıyı aynen aktarıyorum;

"Mükemmel telefon olmasına karşılık bataryası yetersiz. Konuşma süresi yaklaşık 1 saat 20 dk. Şarj bir gün gidiyor. Bu haliyle piyasada tutunamaz. Bataryayı değiştirip denedim yine 1 gün dayanabildi. Mp3 veya diğer aksesuarlkarı kullanadım. 1 gün dayanıyor."

arkadaslar ne derece dogru bi bilgi bu?
  • walla kullanan arklarm var hıcıbıride şikayetcı deıller
  • anam o bayan ve öle yavs

http://www.dailymotion.com/video/x5fsl5_lg-kf510-seriously-abused_webcam

başka ne ye tabi tutuyor cihazı acaba

• Hafıza kartını yukselten varmı?varsa telefonun performansında kayıp varmı yavaslaama gibi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

anam o bayan ve öle yavs

başka ne ye tabi tutuyor cihazı acaba

quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Bir Bayan cep telefonunu nasıl kullanır..

link:

Azıcık tebessüm... Anlayana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 22 Temmuz 2008; 16:14:29 >

• Ben hafı kartını 2gb yaptm cok sorun olmuo desem yanı yavaslama yok ztn taktırırkende sordm tepkimesi 1.sanie sıkıntı cıkarmıo rhtm yanıı ve mantıklı
    quote:

Orjinalden alıntı: mustafazeyn

Hafıza kartını yukselten varmı?varsa telefonun performansında kayıp varmı yavaslaama gibi?
  • 2GB iide o kdr hafızayı yukseltmeye gerek vrmıkı,sonucta mp3 dınlıcen bi kaç foto video cekcen gecerlı olan hafıza yeter bence deli gibi kullanmayan bırısenız.
  • Tabikide yeterli denebilir ama elinden düşürmeyen sureklı foto meraklısı olan mp3 meraklısı olup bi sürü muzıkle doldurmk ısteyen biri ıcın yeterlı olmayabılır ztn yukseltınce sıkıntı cıkmıo herse dusunulebılır:) 2 turluda sorun olmuo
  • Bu telefonun kutu içeriğini bilen varmı?? usb kablosu, kulaklık falan.. neler çıkıyo kutudan???
  • kullanan arkadaşlar şarj süresi ne kadar, konuşma kalitesi, şebeke çekim gücü vb. bilgileri aktarırmısnız?
  • Ben alalı cok olmadı ama kullanıyorum 1 aydr kutusundan sarj aleti,usb(ara kablosu),kulalık var ama smdı 1GB lık hafıza kartı verıolarmı denk gelemedm :)

Şarj suresıne gelıncede calısıtıgım ıcın yolda fln mp3 dınlerm msj olymda vardr aksmları ama 2gun temiz gidio normal bi kullanıcı ıcın 3 gun gider 3gunde kullandm ama mp3 cok dınledıgım ıcın yanı 2 yeten sure bana:) şebekesini cok dıkkt etmedm ama sıfır telefon alıosn cekmemzlk gibi sorunm olmadı yanı nsı dıyım adalara gttm havuza orda bıle rhttm :) sen dusun artk
  • quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

kullanan arkadaşlar şarj süresi ne kadar, konuşma kalitesi, şebeke çekim gücü vb. bilgileri aktarırmısnız?

Normal kullnıyorum 3 gün gidiyor,çekimindede sorun yasamadım aksine ii ztn yeni aldıgım ıcın hıcbı sorunla karsılasmadm smdıye kdr
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkkalyoncu

quote:

Orjinalden alıntı: oliwer

kullanan arkadaşlar şarj süresi ne kadar, konuşma kalitesi, şebeke çekim gücü vb. bilgileri aktarırmısnız?

Normal kullnıyorum 3 gün gidiyor,çekimindede sorun yasamadım aksine ii ztn yeni aldıgım ıcın hıcbı sorunla karsılasmadm smdıye kdr

Bende karsılasmadm ılk def şarjından memnun kaldıgım bi telefonum vr :)
  • Forumdada okudum şimdi 2GB hafıza kartı verıolarmıs ne kdr dogruu?konuyla bılgısı olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: poyett

TEMİZ BİR SES CIKIYOR DESEM EN DOGRUSU OLUR,TATMİNKAR DİEBİLİRİM.

Tesekkur ederm...

Bugun baktm bende 2gb llık hafza kartı verıolarmıs..e bu cok iyi :) smdi daha cazip hale geldi snrm
  • Desene acele ettık biz alırken :P
    cok memnunum walla yukseltırım hafızasını sorun deıl :D
  • evet acele denebılır ama olsun sonucta aldıgın telefon önemlı hafıza yukseltebılrsn memnunsan telden sorun yok :)
  • Arkadaşlar yanlısınız var,şimdi almak isteseniz 1gb lık hafıza kartıyla verılıyor 2gb deıl bılgınızee....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytekinder

Desene acele ettık biz alırken :P
    cok memnunum walla yukseltırım hafızasını sorun deıl :D

Çok pardon yanlıs anlamısım ben :D 1GB hafıza kartı verılıomus :) dun yanns bılgılendırdım sizide :) 2gb da takılabılıomus ben 2gb verıolarmıs anlıorm :D:D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.