Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

V3.15 KULLANIYORDUM.SON ÇIKAN V3.37 GÜNCELLEMEYİ YÜKLEDİM.HIZLI BİR ŞEK,LDE GÖZ ATTIM DEĞİŞEN PEK Bİ ŞEY YOK DTS SESLERİ YİNE ÇÖZMÜYOR.OKUMAIĞI 2 ADET MKV DOSYASINIDA HALEN OKUMUYOR.AYRICA SERVİS MENÜSÜNE GİRMİYOR.TEKRARDAN V3.15 VERSİYONA GERİ DÖNDÜM.

BİLGİNİZE...
  • arkadaşlar,

47 lh 4000 televizyonuma bağlayıp full hd ve divx filmler izlemek, son çıkan oyunları oynamak için bir multimedia pc toplamak istiyorum.
    aşağıda belirteceğim bileşenler ile oluşacak sistem benim lh 4000 de yeterli verimi almamı sağlar mı? değerli görüşlerinizi bekliyorum...

teşekkürler..

gigabyte s775 g31m es2l 1600fsb ddr2 anakart
    intel c2duo e7500 2,93 ghz 1066 mhz 3mb işlemci
    4gb (2x2) 800mhz ddr 2 ram
    wd 1 tb sata2 32mb hdd
    asus vga en 9600gt/dı 1 gb 265 bit ddr3 hdmi 16x ekran kartı
    lg dvd rw 22x8x1 sata dvd yazıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: up-link

arkadaşlar,

47 lh 4000 televizyonuma bağlayıp full hd ve divx filmler izlemek, son çıkan oyunları oynamak için bir multimedia pc toplamak istiyorum.
    aşağıda belirteceğim bileşenler ile oluşacak sistem benim lh 4000 de yeterli verimi almamı sağlar mı? değerli görüşlerinizi bekliyorum...

teşekkürler..

wd 1 tb sata2 32mb hdd

Slm , oyun lar için ekran kartın bence yetersiz hatta o sisteme yakışmıyor... daha üst model bi ekran kartı almanı tavsiye ederim...
    forum daki ekran kartı bölümünü incelemeni tavsiye derim

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

quote:

arkadaşlar,

teşekkürler..

wd 1 tb sata2 32mb hdd

Slm , oyun lar için ekran kartın bence yetersiz hatta o sisteme yakışmıyor... daha üst model bi ekran kartı almanı tavsiye ederim...
    forum daki ekran kartı bölümünü incelemeni tavsiye derim

teşekkürler tamyak;

pek bu işlerden anlamıyorum, araştıra araştıra bir yerlere geldim. ekran kartı bölümünü bir inceliyeyim, zaten tek takıldığım noktada o...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

Merhaba arkadaşlar 47LH4000 sahibiyim ve çok memunum özellikle ps3,xbox360 için şiddetle tavsiye ederim.bu bir sorunmu bilemiyorum ama şöyle birşey tespit ettim,ekranı temizlerken koruma filitresi sol ve sağ tarafın orta bölümü tv kasasından ayrılıyor,o bölgeye parmakla hafif bir baskı yapınca kasa ile koruma filitresi arasında hafif bir boşluk oluşuyor,parmağı çekince tekrar birleşiyor.Tv yi teknosa dan almıştım ve hemen oraya gittim,raflardaki Lh serisi tüm tv lere aynısını uyguladım,onlarda da aynı şey oldu oradaki çalışanlara da gösterdim bu durumu onlarda şaşırarak bana baktılar ve ilk defa görüyoruz dediler.Şimdi bu bir problem mi sizce,üretim hatası olabilirmi yoksa normal bir olay mıdır?Lh sahibi olan arkadaşlar da kendi tv lerini denesin cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

aynı olayı bende tv min ekranını temizlerken farkettim! izmir vatan bilgisayarda lg nin bir yetkilisi vardı onun yanına gidip anlattım. oradaki bütün lg tv leri denedik. hepsinde bu var! sorun olacak birsey değil! panelin bir esneme payı var, bu esnemede ekranı temizlerken veya herhangi bir cismin ekrana değmesi sonucunda panelin esnemeyip zarar görmemesi için düşünülmüş birşey! 42" ve daha yukarısı tv lerde bu esneme payı panelin büyüklüğü ile orantılı. daha büyük panellerde daha fazla esneme gözleniyor...

up-link arkadaşım sence koruma filtresi ile panel birleşik mi(baskı olunca ikisi birliktemi hareket ediyor) yoksa aralarında boşluk varmıdır.neden dersen eğer boşluk varsa ekranı temizlerken zamanla ikisinin arasına toz girme olayı olabilirmi ne dersin?

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar 47LH4000 sahibiyim ve çok memunum özellikle ps3,xbox360 için şiddetle tavsiye ederim.bu bir sorunmu bilemiyorum ama şöyle birşey tespit ettim,ekranı temizlerken koruma filitresi sol ve sağ tarafın orta bölümü tv kasasından ayrılıyor,o bölgeye parmakla hafif bir baskı yapınca kasa ile koruma filitresi arasında hafif bir boşluk oluşuyor,parmağı çekince tekrar birleşiyor.Tv yi teknosa dan almıştım ve hemen oraya gittim,raflardaki Lh serisi tüm tv lere aynısını uyguladım,onlarda da aynı şey oldu oradaki çalışanlara da gösterdim bu durumu onlarda şaşırarak bana baktılar ve ilk defa görüyoruz dediler.Şimdi bu bir problem mi sizce,üretim hatası olabilirmi yoksa normal bir olay mıdır?Lh sahibi olan arkadaşlar da kendi tv lerini denesin cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

aynı olayı bende tv min ekranını temizlerken farkettim! izmir vatan bilgisayarda lg nin bir yetkilisi vardı onun yanına gidip anlattım. oradaki bütün lg tv leri denedik. hepsinde bu var! sorun olacak birsey değil! panelin bir esneme payı var, bu esnemede ekranı temizlerken veya herhangi bir cismin ekrana değmesi sonucunda panelin esnemeyip zarar görmemesi için düşünülmüş birşey! 42" ve daha yukarısı tv lerde bu esneme payı panelin büyüklüğü ile orantılı. daha büyük panellerde daha fazla esneme gözleniyor...

up-link arkadaşım sence koruma filtresi ile panel birleşik mi(baskı olunca ikisi birliktemi hareket ediyor) yoksa aralarında boşluk varmıdır.neden dersen eğer boşluk varsa ekranı temizlerken zamanla ikisinin arasına toz girme olayı olabilirmi ne dersin?

benim incelediğim kadarı ile panel ve koruyucu birleşik! çünkü birazıcık kuvvetli dokununca koruyucu filtre panele baskı uyguluyor ve panelin rengi değişiyor! birbirlerinden ayrı olsalar bile aradaki boşluğa toz gireceğini zannetmiyorum! biz farketmesekde panel kasadan biraz daha aşağıya kadar uzanıyor...

bende epey takılmıştım bu olaya, hatta bunun bir hata olduğunu düşünüyordum! çalıştığım firma vestel, arçelik ve beko ya elektronik üretim makinaları satan bir firma. vesteldeki mühendislere sordum bu olayı. aldığım cevap şöyle oldu;

panel kasaya sabitlenirse alacağı en ufak darbede hasar görür! hele ki 42" ve üstü ekranlarda! bu yüzden lg paneli ve koruyucu filtreyi köşelerden tutturarak panele hafif bir salınım vermişler ki gelebilecek darbede ekran zarar görmesin!

• arkadaşlar,

42lh 4000 kanal geçişlerinde önce görüntü 3-4 saniye kadar sonra ses gelmesi normalmi?

yayınla ilgili bir durum değil soracaklara şimdiden söyleyeyim. kablo tv kullanıyorum ancak antenlede denedim. uyduda olabildiğini biliyorum ama kablolu yayında olması dikkatimi çekti. acaba bu tüm lh 4000 serisindemi böyle yoksa benim tv demi bir problem var.

lh 4000 kullanan arkadaşlarda aynı durum oluyormu?
  • 3 gün önce 32LH4010 lcd tv aldım hdd taktığımda filmleri görmedi sadece müzik ve resim dosyalarını görüyor film görmesi için nasıl bir işlem yapmam geekiyor yardımcı olursanız sevinirim
    ayrıca pirinha 5+1 dvd oynatıcılı ses sistemi nasıl bana önerebileceğiniz bi sistem varmı ucuz yollu olanlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zozos -- 26 Ağustos 2009; 13:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozos

3 gün önce 32LH4010 lcd tv aldım hdd taktığımda filmleri görmedi sadece müzik ve resim dosyalarını görüyor film görmesi için nasıl bir işlem yapmam geekiyor yardımcı olursanız sevinirim
    ayrıca pirinha 5+1 dvd oynatıcılı ses sistemi nasıl bana önerebileceğiniz bi sistem varmı ucuz yollu olanlardan

Slm forumun için var hangi sayfada hatırlamıyorum...gizli menüsüne girmeniz gerekiyor girince içindeki seçeneklerden divx hd diye bi seçenek var
    onu aktif edin filmler çalışıcak artık...
    Bu arada hayırlı olsun....

düzgüner arkadaşımız yazmış...
    9-SERVİS MENÜSE GİREMEYENLER ÖNCE TV'DE OK TUŞUNA BASLI TUTUP SONRA(1-2 SANİYE) KUMANDA ÜZERİNDEKİ OK TUŞUNA BASIP HER İKİ TUŞUDA BASILI TUTMAYA DEVAM EDERSENİZ (3 SANİYE) RAHATÇA SERVİS MENÜSÜNÜ AÇABİLİRLER.YADA TAM TERSİ DENEMİŞTİR.

Not : sadece divx hd seçeneğini değiştir başka bi ayarla oynama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 26 Ağustos 2009; 15:17:39 >

• teşekkürler formda da buldum kaçkere denememe rağmen şifre kısmı gelmiyo delirecem şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zozos

teşekkürler formda da buldum kaçkere denememe rağmen şifre kısmı gelmiyo delirecem şimdi

mrk etme yalnız değilsin bende becerememiştim o servis menüsüne girmeyi bende lh7000 olduğu için umursamadım sonra ama senin bi şekilde girmen şart girenler belki daha detaylı bi şekilde yardımcı olurlar sana...

• zaten lh7000 direk çalıştırıyo filmleri ama bu bende neden olmuyo anlamış değilim
  • Arkadaşlar merhaba tekrar, bir ay kadar önce bir Bluetooth kulaklık sipariş etmiştim televizyonumla kullanmak için. Deneyimlerimi paylaşacağımı söyledim sizlere, kusura bakmayın yazamadım.

Öncelikle yaklaşık 85 TL'ya mal oldu kulaklık. eBay'den Motorola S805 sipariş ettim kendime. Sorunsuz bir şekilde geldi. Kulaklık da gayet başarılı ve yine sorunsuz biçimde televizyonla çalıştı. Çok net, temiz bir ses aldım. Ancak sonrasında farkettiğim şey filmlerde çalışmamasıydı cihazın. Biraz araştırdıktan sonra bu televizyonun USB playback esnasında Bluetooth kullanımına izin vermediğini öğrendim. Bu kullanım kılavuzunda da yazıyormuş, haberiniz olsun. Neyse en azından cep telefonumla kullanıyorum bu kulaklığı da. Ama Bluetooth kulaklık alacaklar bunu bilsin.
  • Yukarıda bir konu hak.bazı yorumlar/bilgiler v.s yapılmış,buna ait tam ve doğru cevabı veriyorum;

-Sizin kısaca "Panel" dediğiniz aslında bunun teknik tanımıyla TV nin kendisidir,biz buna panel derken TV yi kastediyoruz!

-Panel denen parça ise teknik tanımıyla MODÜL dür>>>CAM olan ve korunması gereken parçada budur ve tekniği gereğide
    bunu korumak için TFT-LCD/PDP panellerde bunun önüne bir adet "Protection-sheet"(Assy Cover) koruyucu parça konulmaktadır,bunlar
    genelde PDP lerde daha dayanıklı ve esnektir ama LCD lerde fazla dayanıklı değildir!
    Belirli şiddetteki darbelere mukavim ve pixellerin hasar görmesini engeller+
    Bütün ebat panellerde bunlar vardır,ebat büyüklüğü ilede alakası yoktur!

-Modülün hemen üstüne yerleştirilir,ancak arasına bir şey girmesi v.s söz konusu değildir!!!
    -Öndeki katmanıda su ve diğer kimyevi malzemeler ile sakın temizlemeyiniz!!!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Arkadaşlar merhaba tekrar, bir ay kadar önce bir Bluetooth kulaklık sipariş etmiştim televizyonumla kullanmak için. Deneyimlerimi paylaşacağımı söyledim sizlere, kusura bakmayın yazamadım.

Öncelikle yaklaşık 85 TL'ya mal oldu kulaklık. eBay'den Motorola S805 sipariş ettim kendime. Sorunsuz bir şekilde geldi. Kulaklık da gayet başarılı ve yine sorunsuz biçimde televizyonla çalıştı. Çok net, temiz bir ses aldım. Ancak sonrasında farkettiğim şey filmlerde çalışmamasıydı cihazın. Biraz araştırdıktan sonra bu televizyonun USB playback esnasında Bluetooth kullanımına izin vermediğini öğrendim. Bu kullanım kılavuzunda da yazıyormuş, haberiniz olsun. Neyse en azından cep telefonumla kullanıyorum bu kulaklığı da. Ama Bluetooth kulaklık alacaklar bunu bilsin.

Bilgi için teşekkürler ... Bende almayı düşünüyordum. Vazgeçtim ....

• Dün LH5020 lcd im geldi görüntü kalitesini vs.vs. yi hiç söylememe gerek yok. yanlız usb den mkv file dosya oynatıyım dedim takılma atlama vs.vs. inanamazsınız. hiç yakışmadı dedim lg ye sabah ilk işim is.bil. i aramak oldu. dedilerki usb deki filminiz 100 hz bir film olmadığı için bu atlamaları ve hızlı sarmaları yapar. mutlaka 100 hz film yayını edinin yada. 100 hz modunu gelişmiş kurulumdan kapatın. sorununuz çözülecektir. bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SY10

Dün LH5020 lcd im geldi görüntü kalitesini vs.vs. yi hiç söylememe gerek yok. yanlız usb den mkv file dosya oynatıyım dedim takılma atlama vs.vs. inanamazsınız. hiç yakışmadı dedim lg ye sabah ilk işim is.bil. i aramak oldu. dedilerki usb deki filminiz 100 hz bir film olmadığı için bu atlamaları ve hızlı sarmaları yapar. mutlaka 100 hz film yayını edinin yada. 100 hz modunu gelişmiş kurulumdan kapatın. sorununuz çözülecektir. bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.

USB'de izlerken 100 HZ kapatma şansın yok ki? Bu problem şuan çözülmüş değil... USB'de film izlemek şuan için sorunlu... Hızlanmalar ve kırılmalar yapıyor...
  • Arkadaşlar ,
    42LH7000 'de usb'den film izlerken 5+1 efektleri doya doya yaşamak istiyorum. Tv'nin arkasında sadece digital/optik çıkış var. Bu tv'ye bağlayabileceğim en ucuz ikinci el yada sıfır ses sistemini nerden kaça bulabilirim ?
    Not: Logitech z5500 demeyin. En ucuzu ikinci elde 600 tl. civarı. Benim bütçem 200 - 300 tl. arası.
  • Optikten 5+1 sesi alabilmek için optik girişi olan dolby ve DTS decoder li bir ses sistemine ihtiyacın var. Ben creative GD580 kullanıyorum salonun küçük ve çok yüksek sese ihtiyacın yok ise iş görüyor. PS2 aldığım zaman başka bir optik girişli ve decoderli ses sistemi yoktu (yaklaşık 5 sene oldu)
  • 100 HZ MESELESİ SENİN TV YE YAPTIĞIN YAYININ 100HZ OLMAMASINDAN KAYNAKLANIYOR. 100 HZ İ KULLANABİLMEK İÇİN 100 HZ BİR YAYIN YAPILMASI GEREKİYOR. BLU RAY DVD İZLERKEN FARKI GÖRÜCEKSİNİZ.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.