Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: myufka

neyse ben kendi çözümümü buldum aynı problemle karşılaşan olursa LH7000 serisi için bana ulaşabilir.
    Hocam geçmiş olsun, bu tip güncellemelerin kullanıcıya ne kazandırdığını hep merak etmişimdir. Elle tutulur bir şey oluyor mu? Görüntü kalitesinde bir iyileşme vb? Bugüne kadar bundan bahseden hiç olmadı. Güncelleme yapanlar sürekli bu tip sorunlar yaşamışlar, bunları okuyoruz. Birininde kalkıp görüntü daha netleşti veya buna benzer bir şey duymadım.

benim güncellemeden beklediğim, yeni divx/xvid codec'leri çalıştırmasıdır. sadece bir kez güncelleme yaptım, onu da "acaba oynatmadığı filmleri oynatır mı?" düşüncesiyle yapmıştım.
    ama bu konuda bir gelişme olmadı, yani aynı dosyaları yine oynatmadı.
    bu sebeple size katılıyorum, kullanıcı olarak yeni çıkan firmware'in bana ne faydası var? neden böyle bir risk alıyoruz?

• Arkadaşlar yakın bir akrabamın elinde 42LH3000 tv var ve bunun servis menüsüne girip usb leri falan aktif hale getirmek istiyoruz ancak burada yaza ok butonları ile giremiyoruz. hama 12084 veya hama 12087 kumanda da bulamadık. bu menüye nasıl girebiliriz?
  • LH serisinde renk seçeneklerinde uzman modu var. Uzman modunda gelişmi uzman ayarları var. Bu kısmı nasıl ayarlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Arkadaşlar yakın bir akrabamın elinde 42LH3000 tv var ve bunun servis menüsüne girip usb leri falan aktif hale getirmek istiyoruz ancak burada yaza ok butonları ile giremiyoruz. hama 12084 veya hama 12087 kumanda da bulamadık. bu menüye nasıl girebiliriz?

7 kez 7 tuşu diye hatırlıyorum ama ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: meti****

quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

Arkadaşlar yakın bir akrabamın elinde 42LH3000 tv var ve bunun servis menüsüne girip usb leri falan aktif hale getirmek istiyoruz ancak burada yaza ok butonları ile giremiyoruz. hama 12084 veya hama 12087 kumanda da bulamadık. bu menüye nasıl girebiliriz?

7 kez 7 tuşu diye hatırlıyorum ama ????

denemek lazım teşekkürler
  • Konuyu hortlatayım,
    42 lh5000 im var altyazı görmeme sorunumdan dolayı firmwarei 3.75 e yükselttim, şimdi sub uzantılı(usb den) altyazıları görebiliyorum ama türkçe karakterlerde garip şekiller çıkıyor. Sorunu nası çözebilirim ?
  • _mta_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlarda bir yerden dil seçeneği falan vardı galiba, oradan düzeliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.