Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42lh7000 im var. Aldığımdan bu yana herhangi bir yazılım güncellemesi yapmadım. Forumda son verilen adresler de çalışmıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cesi -- 27 Haziran 2011; 7:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesi
    42lh7000 im var. Aldığımdan bu yana herhangi bir yazılım güncellemesi yapmadım. Forumda son verilen adresler de çalışmıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.

Merhabalar, benim 47 LH 7000'im var ve bende sizin gibi bugüne kadar yazılım güncellemesi yapmadım. Neden böyle bir şeye duydunuz? Bilmediğimiz bir yenilik mi var yoksa şikayetiniz mi var? Selamlar...
  • Arkadaşlar PES2011'de verimli görüntü alamıyorum malesef..
    LG LH3800 modeli televizyonum var.. 37"

Acaba bu televizyonu kullanan arkadaşlar ps3 ile birlikte kullandıkları görüntü ayarlarını paylaşabilirler mi? Ayar menüsü çok karışık çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

Arkadaşlar PES2011'de verimli görüntü alamıyorum malesef..

Acaba bu televizyonu kullanan arkadaşlar ps3 ile birlikte kullandıkları görüntü ayarlarını paylaşabilirler mi? Ayar menüsü çok karışık çünkü

PS3 cihazınızda tv ayarlarını yaparken tv tipini doğru seçtiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

nasıl yani hocam?
    tam olarak hangi ayardan bahsediyorsunuz acaba?

• quote:

quote:

quote:

nasıl yani hocam?
    tam olarak hangi ayardan bahsediyorsunuz acaba?

PS3'ü oğluma almıştım. Şu anda tam olarak hatırlamam mümkün değil ama cihazın kurulumunu yaparken TV tipini LCD olarak seçtiğimi hatırlamıyorum. Kusura bakma tam olarak hatırlaymadım ve ayrıca evden uzaktayım o nedenle ancak bu kadar yardımcı olabilirim.
    Bildiğim kadarıyla CRT TV veya LCD TV ayrımı var. Araştırırsanız bulacağınıza eminim...

• 42lg5000 lcd var elimde simdi sorcagım soru şu avforumdan

şu dosyayı indirdim

firmware 37-42-47-52LG5000-ZA_IC101-IC102(LGE7363C)_V3.51.01_2009-05-14
    37LG5000
    42LG5000
    47LG5000
    52LG5000

http://sharebee.com/1d6d96af

bu firmwarede türkçe dil secenegi ve usb aktif olacakmı ? yoksa hangi dosyayı indirmem gerekli
    acil bir cevap bekliyorum ve yukleme yaptıktan sonra tv nin hic calısmama durumu varmı??

http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1031089-lg-firmware.html burda firmware ler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKyubi -- 4 Ağustos 2011; 13:50:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xKyubi

42lg5000 lcd var elimde simdi sorcagım soru şu avforumdan

şu dosyayı indirdim

firmware 37-42-47-52LG5000-ZA_IC101-IC102(LGE7363C)_V3.51.01_2009-05-14
    37LG5000
    42LG5000
    47LG5000
    52LG5000

http://sharebee.com/1d6d96af

bu firmwarede türkçe dil secenegi ve usb aktif olacakmı ? yoksa hangi dosyayı indirmem gerekli
    acil bir cevap bekliyorum ve yukleme yaptıktan sonra tv nin hic calısmama durumu varmı??

http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1031089-lg-firmware.html burda firmware ler mevcut

O risk her zaman vardır ve cihazınızın garati kapsamı dışına sokar diye biliyorum.

• Peki türkçe destegi olup olmadıgını nasıl anlıyıcam bu versiyonda ve usb calısacakmı yukledigim zaman lg nin sitesinde usb den flim izlemenin mumkun oldugu yazıyor ama menuden neden yok cok sacma is yapmıslar
  • Lg nin sitesinden destek hattını aradım yeni baslamıslar usbden flim izleme destegine 50tl karslıgı yapıyolarmıs basvurdum yarın gelip ayarlıyıcaklar tv nin bozlmasından korkanlar benim gibi servis cagırabilir
  • Arkadaşlar ben LH3800 37" kullanıyorum..

Oyunlarda [ps3] en iyi kaliteyi hangi ayarlarda alabilirim?

Birde televizyonu alalı bayağı oldu, acaba güncellemesi çıktı mı bu televizyonun ve yapmamı tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Arkadaşlar ben LH3800 37" kullanıyorum..

Birde televizyonu alalı bayağı oldu, acaba güncellemesi çıktı mı bu televizyonun ve yapmamı tavsiye edermisiniz?

3000 serilerinde özel GAME renk modu var. Onunla deneyebilirsin..
    Yada ingilizcen varsa AVforums'da konuyu araştırabilirsin...

Yeni yazılm olarak v3.75 çıktı en son.
    Buradan Indirebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Yeni yazılım yükleyip fark gören oldu mu acaba?

• quote:

quote:

quote:

Yeni yazılım yükleyip fark gören oldu mu acaba?

Açıkçası ben pek bir fark göremedim. Ancak yeni her zaman iyidir.
    Bir bug varki adamlar uğraşmışlar, yenisini yapsınlar.
    Yoksa kimsenin bu tip işlerle uğraşacağını zannetmem.

• Hocam bir bug olmasından ziyade iyileştirme için bu yazılım yükseltmeler yapılıyor ama yetkili servis tarafından yapılmadıkça garanti dışı kalması söz konusu. Yapılan yeni yazılım ne getiriyor ki riske girelim? Değecek bir şey mi acaba merak ettim. Selamlar...
  • quote:

Hocam bir bug olmasından ziyade iyileştirme için bu yazılım yükseltmeler yapılıyor ama yetkili servis tarafından yapılmadıkça garanti dışı kalması söz konusu. Yapılan yeni yazılım ne getiriyor ki riske girelim? Değecek bir şey mi acaba merak ettim. Selamlar...

dostum bu yazılımları Ahmet, Mehmet yazmıyor. Bilakis LG Polonya veya Danimarka'nın sitesinden temin edilmektedir..
    Lütfen olayı çarptırmayalım...
  • quote:

quote:

Hocam bir bug olmasından ziyade iyileştirme için bu yazılım yükseltmeler yapılıyor ama yetkili servis tarafından yapılmadıkça garanti dışı kalması söz konusu. Yapılan yeni yazılım ne getiriyor ki riske girelim? Değecek bir şey mi acaba merak ettim. Selamlar...

dostum bu yazılımları Ahmet, Mehmet yazmıyor. Bilakis LG Polonya veya Danimarka'nın sitesinden temin edilmektedir..

Çarpıtılacak ne var anlamadım? Elbette bu yazılımlar LG tarafından yapılacak zaten başka birinin yapma şansı var mı?
    LG diyor ki bu yazılım yükseltmelerini servis dışında bir yere yaptırtırsanız garantiniz devre dışı kalır... Belli bir ücret karşılığı bunu servise yaptırıyorsunuz. Kendi kendinize bunu yapmanız risk taşır.

Benim sorduğum soruyu siz tam olarak anlamadınız sanırım. Yapılan bu yazılım yükseltmelerinde bir fark görebildiniz mi? Yapılan iyileştirme neyi içeriyor, hangi yenilikleri getiriyor? Bunu bilmek istedim.
    Kalkmış siz bu yazılımların LG Polonya vs den yapıldığından bahsediyorsunuz nasıl bir bağlantı kurdunuz anlayabilmiş değilim? Ayrıca yapılan yazılımların nedeni illaki bir bug değildir...

• quote:

quote:

quote:

Çarpıtılacak ne var anlamadım? Elbette bu yazılımlar LG tarafından yapılacak zaten başka birinin yapma şansı var mı?
    LG diyor ki bu yazılım yükseltmelerini servis dışında bir yere yaptırtırsanız garantiniz devre dışı kalır... Belli bir ücret karşılığı bunu servise yaptırıyorsunuz. Kendi kendinize bunu yapmanız risk taşır.

Benim sorduğum soruyu siz tam olarak anlamadınız sanırım. Yapılan bu yazılım yükseltmelerinde bir fark görebildiniz mi? Yapılan iyileştirme neyi içeriyor, hangi yenilikleri getiriyor? Bunu bilmek istedim.
    Kalkmış siz bu yazılımların LG Polonya vs den yapıldığından bahsediyorsunuz nasıl bir bağlantı kurdunuz anlayabilmiş değilim? Ayrıca yapılan yazılımların nedeni illaki bir bug değildir...

Slm , bende 32 lh 7000 var şimdiye kadar en az 5-6 kere versiyon güncelledim...Açıkçası çok fark etmiyor ...Ama düzeltmeler ve iyileştirmeler oluyor mutlaka... Bu arada lg ve polonya ilişkisine gelince şu an tv ile aynı ortamda değilim ama bu lg serisi polonya da üretiliyor o sebepten dolayı yazılım firmware güncellemeleri lg nin polonya sitesinden dağıtılıyor...

Örnek olarak 3,67 ile gelen güncellemeler bunlar...

Updating Nand Flash of GP EU All model as running change YES
    1. Under Russia specific CAM envirnment , when channel change ,TV state goes to NO-SIGNAL
    2. Add Slovenia certification LOGO in E-streamer
    3. When input change to USB photo , NR did not change with previous NR data
    4. Passwd changed from 0000 to 0413 entering to service menu
    5. Under USB photo data envirnment , some JPEG pattern did not printed. ? RSVOC
    6. Under NVM uninitialized envirnment(only first power on) , during AC power on TV set getting LatchUP and reset. But after reset , it?s OK.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

quote:

quote:

quote:

Slm , bende 32 lh 7000 var şimdiye kadar en az 5-6 kere versiyon güncelledim...Açıkçası çok fark etmiyor ...Ama düzeltmeler ve iyileştirmeler oluyor mutlaka... Bu arada lg ve polonya ilişkisine gelince şu an tv ile aynı ortamda değilim ama bu lg serisi polonya da üretiliyor o sebepten dolayı yazılım firmware güncellemeleri lg nin polonya sitesinden dağıtılıyor...

Örnek olarak 3,67 ile gelen güncellemeler bunlar...

Updating Nand Flash of GP EU All model as running change YES
    1. Under Russia specific CAM envirnment , when channel change ,TV state goes to NO-SIGNAL
    2. Add Slovenia certification LOGO in E-streamer
    3. When input change to USB photo , NR did not change with previous NR data
    4. Passwd changed from 0000 to 0413 entering to service menu
    5. Under USB photo data envirnment , some JPEG pattern did not printed. ? RSVOC
    6. Under NVM uninitialized envirnment(only first power on) , during AC power on TV set getting LatchUP and reset. But after reset , it?s OK.

Dostum teşekkür ederim, benimde öğrenmek istediğim buydu.
    Bizim gibi kullanıcılar için herhangi bir iyileştirme olup olmadığını merak etmiştim. Anlaşılıyor ki kayda değer bir güncelleme yokmuş, teşekkür ederim.
    Böylelikle olayı kimin çarpıttığı anlaşılıyor... Selamlar...

• LH 3000 serisi Tv 'mde oynatamadığım mkv dosyalarını çok kafa patlattıktan sonra oynattırmayı başardım arkadaşlar. Belki birilerinin işine yarar diye söylüyorum. Handbrake adlı çevirici (converter) ile oynatamadığınız 1080p filmleri bile görüntü kaybı olmaksızın (yada az kayıplı) oynatabilirsiniz. Arzu eden olursa ayrıntılı anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 18 Ekim 2011; 15:26:59 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.