Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben denedim akşam, biraz faydası oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

http://yahoyt.com/h/8268/lg-vuvuzela-sesini-susturuyor

Buradaki habere göre lg tv ler vuvuzelayı susturuyormuş deneyen oldu mu acaba

Tam susturmuyor fakat yarı yarıya azaltıyor.
    Menü/Ses ayarlarından Net ses ıı açık olacak seviye -6 olacak.

mesajı atan benim ama evde gittim baktım net ses açık +6 imiş kendi ayarım bende diyorum bir işe yaramıyor , akşam -6 olanını deneyeyim bakalım bir fark olacak mı .

• arkadaşlar ben de 1 ay önce lh 4000 serisi aldım yalnız tv de ses sıkıntısı var ses ara ara kısılıp açılıyor kendi kendine..acaba bir ayarı mı var bunun yoksa uyduyla mı alakalı ya da ürün mü arızalı servisle görüşmedim henüz bana hızlı cevap yazarsanız sevinirim..
  • Arkadaşlar merhaba ,

42lh7000 lerde tv deki yayını usb üzerinden hdd ye kaydetme imkanı olabilirmi. yazılım güncelleme v.s ile veya başka bir şekilde.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: padiozcan

Arkadaşlar merhaba ,

42lh7000 lerde tv deki yayını usb üzerinden hdd ye kaydetme imkanı olabilirmi. yazılım güncelleme v.s ile veya başka bir şekilde.

teşekkürler.

Bildiğim kadarı ile malesef o özellik yok...
  • 42LH7000 sahibiyim. Teledünya ve conax modül kullanıyorum. Eurosport HD kanalında ses ile görüntü senkronize değil. Ses geride kalıyor.
    * LG 42LH7000 lcd'min güncel yazılım versiyonunun ne olduğunu nerden öğrenebilirim ?
    * Ola ki yazılım eski ise , yeni yazılım yüklersem lcd'm garanti dışı kalır mı?
  • Tv'min versiyonunu (42LH7000) öğrendim. v03.17. Şimdi bundan sonra versiyon çıktı mı? En son versiyon kaç ? Nerden bulurum ? En son versiyonda ne gibi iyileştirmeler var ?
  • Bakalım sorumun cevabı kaç gün sonra gelecek ?
  • firmware için buradan devam ediniz:http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_20/key_/tm.htm

kısa cevap: Türkiye'Ye ilk giren modellerde V3.17 idi. Sizde böyle bir televizyon var. son versiyon 3.65 imiş.
  • 3.65 var son versıyon

quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

Tv'min versiyonunu (42LH7000) öğrendim. v03.17. Şimdi bundan sonra versiyon çıktı mı? En son versiyon kaç ? Nerden bulurum ? En son versiyonda ne gibi iyileştirmeler var ?

• ..LCD TV de Taşınabilir hdd de çalıştırmada sorun yaşayanlara çözüm önerisi..

Arkadaşlar Maxtor 250 gb taşınabilir sadece usb den enerji alan bir hdd em var...Lcd tv min modeli ise LG 32LH7000 tv taşınabilir hdd yi bazen görüyor bazen görmüyordu tv yi 3-5 kere kapatıp açtığımda anca görüyordu...Kendimce bir mantıkla sorunu çözdüm...lg lh serisi tv kullananlar biliyordur tv ile beraber bir uzatma kablosu geliyor rahat kullanım için dolayısı ile bu kablo + bir de taşınabilir hdd nin kablosu birbirine bağlanınca yaklaşık 2 metre civarı oluyor bu uzunlukta enerji taşımada kayıp olduğunu düşünerek o uzatma kabloyu kullanmamaya karar verdim....Yaklaşık 15 gündür sadece hdd nin kablosu direk tv ye bağlı bir kere bile hdd mi çalıştırma sorunu olmadı...

Benim gibi bu tip sorun yaşayanlara bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim...
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Diğer konudan devam ediyorum.
  • İyi günler

Evimde 47LH4000 model LCD TV var.

"Picture" Ayarlarını yapmak istediğimde bir çok özellik değiştirilebilir değil. Nasıl yaptığımı bilmiyorum ama bir keresinde zoom, parlaklık, kontrast vs. her ayarı manuel olarak değiştirebiliyordum.

Örneğin Onca görüntü/zoom modu olmasına rağmen sadece 16:9 veya 4:3 seçebiliyorum. "Cinema Zoom" vs. seçenekleri seçilebilir değil.

Tekrar bu ayarları nasıl "ayarlanabilir" hale getirebilirim..

Umarım izah edebilmişimdir, kusuruma bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jadle

İyi günler

"Picture" Ayarlarını yapmak istediğimde bir çok özellik değiştirilebilir değil. Nasıl yaptığımı bilmiyorum ama bir keresinde zoom, parlaklık, kontrast vs. her ayarı manuel olarak değiştirebiliyordum.

Örneğin Onca görüntü/zoom modu olmasına rağmen sadece 16:9 veya 4:3 seçebiliyorum. "Cinema Zoom" vs. seçenekleri seçilebilir değil.

Tv yanımda değil ama uzman ayarlarından giriliyor diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Orijinalden alıntı: jadle

İyi günler

Tv yanımda değil ama uzman ayarlarından giriliyor diye hatırlıyorum.

Yok uzman ayarlarına girince de çoğu seçenek seçilebilir değil.

• 2 ay önce Ankara Bestbuy'dan aldığım 32LH2000 LCD televizyonum arızalandı.

Önceleri, sesi çok açtığımda ekranda parlamalar oluyordu ve nadiren yapıyordu. Dün itibariyle ekrandaki parlamalar devamlı olmaya başladı.ve Televizyondan, çızırtı,çıtırtı, kıvılcım sesi karışımı bir ses geliyor bu parlamayı yaparken.

Varmı aynı sıkıntıyı yaşayan yaşamış olan.
  • merhaba,

aynı sorunla bende karşı karşıyayım.
    LH4000 versiyonunu 3.15 e düşürerek film göstermeyi başardım. daha sonra versiyonu 3.66 çıkarttım. fakat altyazıları ne yaptıysam gösteremiyorum.
    bu sorunu yaşamış ve çözmüş arkadaşlardan yardım bekliyorum.
    teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba ,
    Logitech Z-5500 ses sitemi aldım. 42LH serisi ile 5500 kullanan var mı aranızda? Varsa, tavsiyelerini ve tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
  • merhaba

bende 42 lh 7000 lg tv var. ve seagete 500 gb 2,5 hdd var

sorun mkz film hakkında 1080 p wanted filmini izlerken sonunda donma yaptı 8 bit sanırım film 8 gb boyut 6 kanal ses vardı filmde 1920*816
    1080 p 1920*800 boyut 11 gb 11 bit 6 kanal bu filmi açtığımda yeiş bi akran çıkıyor süre falan gösteriyor ama filmi açmadan 4 sn sonra çıkış yapıyor ark. daha önce bit ten dolayı demişler olabilir diye düşünüyorum ses kanalından dolayı denmiş 2 filmde aynı 6 kanal hdd dolayı bi sorun var desem diğer filmleri açmaz bluray hdd yoruyo mu acabada güç yetmedği için yeşil ekran çıkıyor (yeşil derken bozuk paralel çizgili bir ekran)

diğer bir sorum da güncelleme hakkında 42lh7000 için link verilebilir mi acaba daha önce verilen linklerden indiremedim

yardım eden arak. çok teşeküür ederim
  • http://members.chello.nl/devilstrike/LG_DTV_v3.66.zip
    Yukarıda verdiğim link'ten indiriliyor. Ben denemedim. Sorumluluk sana ait. Ola ki indirip yüklersen sonuç hakkında bilgi verirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.