Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg lh 32'' 2000 modeli aldım geçenlerde.
    hd ready tv olarak hdmi kablo ile baglıyorum xboxı
    5 metre kablo aldım vga-vga.netbukumda vga çıkış oldugu için dün deneme şansı buldum. 2.monitör olarak kullandım.netbuk 1200*600 destekliyor. ancak lcd tvde hangi çözünürlük ayarları önerirsiniz ?
    xbox içinde hdtv sistem ayarları seceneğini nasıl kullanıyorsunuz? hd ready tv sonucta ama xboxta secenek ayarlarına girince 720 p den sonra 1080i ve 1080 p secenekleride var ve ben en 1080 p yaptım. sorun olurmu ??
    sonucta 720 p olan cihaz tvye baglandıgında ve 1080 p seceneginde yavaşlama yaparmı upscale yuzunden??
  • lg lh 32'' 2000 modeli aldım geçenlerde.
    hd ready tv olarak hdmi kablo ile baglıyorum xboxı
    5 metre kablo aldım vga-vga.netbukumda vga çıkış oldugu için dün deneme şansı buldum. 2.monitör olarak kullandım.netbuk 1200*600 destekliyor. ancak lcd tvde hangi çözünürlük ayarları önerirsiniz ?
    xbox içinde hdtv sistem ayarları seceneğini nasıl kullanıyorsunuz? hd ready tv sonucta ama xboxta secenek ayarlarına girince 720 p den sonra 1080i ve 1080 p secenekleride var ve ben en 1080 p yaptım. sorun olurmu ??
    sonucta 720 p olan cihaz tvye baglandıgında ve 1080 p seceneginde yavaşlama yaparmı upscale yuzunden??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolver26

10 MAYIS'ta bimeksten 47lh5000 modelini aldım usbden 1080p görüntüleri mükemmel gösteriyor.tv için uydu alıcı alacağım tavsiyeleriniz nelerdir? kullanıp memnun olduğunuz cihazların kodlarını yazarmısınız..teşekkürler

Eğer HD uydu alıcısı değilde normal bir uydu alıcısı düşünüyorsan, " Next 2000 CX Super Plus " modelini önerebilirim. Ayrıca bağlantıyı scart yerine komponent bağlantı yaparsan görüntüyü daha keskin ve canlı olarak izlersin.
  • mkv yi nasıl izliyoruz
    versionu öğrenemedim..
    lh 2000 hd ready için ne yapıyoruz beyler
    acil yardım
    hama kumanda elde kaldık yayasinirden ağlayasım geldi bu yaştaaa
  • Arkadaşlar merhaba bende 32lh2000 var ve memnunum. Bu memnuniyetle babamada 42lh3000 aldım.
    Her 2 televizyonda conax modül ile teledünya izliyorum. Görüntü gerek hd gerek sd kanallarda çok güzel. 32lh2000'in usb sini açtım. divx ve mkv filmleri izliyorum yanlız sizlere 2 sorum olucak:
    1. mkv filmlerde ses formatı dts ise ses gelmiyor bunu çözmenin bir yolu varmı?
    2. her 2 televizyonda kanal geçişleri yavaş, devamlı zaping yapan biri olarak bir süre sonra budurum can sıkıcı oluyor, kanal geçişlerini hızlandırmanın bir yolu varmı?
  • 1- dts yi tvye çözdürmenin bir yolu yok ancak dtsyi ac3 e kısa sürede çeviren programlar var onlar aracılıgıyla indirdigin dts filmleri çevirerek izleyebilirsin
  • lg 37 lh 3800 (1200) ile samsung 40 a551 (1300tl) arasında kaldım nedersınız .....
  • usbyi aktif eden arkadaşlar..
    tool optionsdaki seceneklerle oynayanınız oldumu.. bu cihaz mkv ve foto dışında neler yapabiliyor..
    yeni özellikler hakkında bilgisi olan varmıı..
  • arkadaşlar merhaba sizce aşağıdakilerden hangisini almalıyım. fark da olsa philips ağır basıyor..

1 philips 428454 100 hz 1999 tl

2 lg lh5020 200 hz. 1899 tl
  • Herkese selam arkadaşlar. Yardım bekliyorum.

LG 42 LH 3000 tvnin yazılım versiyonu 3.40 idi. Dolayısıyla servis menüsüne giremedim. Bende Firmwareyi 3.15 e düşürdüm servis menüsünden gerekli ayarları yaptım ve çıktım. Versiyonu tekrar yükseltmeden Seagate Expansion 1.5 TB lık hdd mi usb den bağladım. 720p bir film açtım güzel güzel izlerken 5 dakika sonra tak kesildi film. Kapandı. Tekrar açtım yine aynı. Başka filmleri denedim onlardada aynı. 5 dakika sonra görüntü bozuluyor ve donup kalıyor. Bikaç seferde usb disk bağlı değil gibi bi yazı çıktı.

Seagate Expansion 1.5 TB zaten sorunlu bir disk. kullananlar bilir aletten tıkır tıkır sesler çıkıyor film izlerken anlık donmalar meydana geliyor falan. Acaba bu sorun bağladığım usb disklemi ilgili yoksa yazılımı tekrar yükseltsem sorun düzelirmi?

Yarın yazılımı v3.55 e yükseltmeyi düşünüyorum.http://lgusb.wikispaces.com/Firmware+Updates bu linkten indirdim. Readme dosyasında 37LH3000-ZA için geçerlidir yazıyor. Bu ne demek yüklersek sorun olurmu?

Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız memnun kalırım saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalendar

Herkese selam arkadaşlar. Yardım bekliyorum.

LG 42 LH 3000 tvnin yazılım versiyonu 3.40 idi. Dolayısıyla servis menüsüne giremedim. Bende Firmwareyi 3.15 e düşürdüm servis menüsünden gerekli ayarları yaptım ve çıktım. Versiyonu tekrar yükseltmeden Seagate Expansion 1.5 TB lık hdd mi usb den bağladım. 720p bir film açtım güzel güzel izlerken 5 dakika sonra tak kesildi film. Kapandı. Tekrar açtım yine aynı. Başka filmleri denedim onlardada aynı. 5 dakika sonra görüntü bozuluyor ve donup kalıyor. Bikaç seferde usb disk bağlı değil gibi bi yazı çıktı.

Seagate Expansion 1.5 TB zaten sorunlu bir disk. kullananlar bilir aletten tıkır tıkır sesler çıkıyor film izlerken anlık donmalar meydana geliyor falan. Acaba bu sorun bağladığım usb disklemi ilgili yoksa yazılımı tekrar yükseltsem sorun düzelirmi?

Yarın yazılımı v3.55 e yükseltmeyi düşünüyorum.http://lgusb.wikispaces.com/Firmware+Updates bu linkten indirdim. Readme dosyasında 37LH3000-ZA için geçerlidir yazıyor. Bu ne demek yüklersek sorun olurmu?

Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız memnun kalırım saygılarımla.

Slm kullandığınız hdd sadece usb den mi elektrik alıyo yoksa adaptörlümü ? eğer sadece usb den elektr,k alıyorsa tv den gelen voltaj yetmiyordur...

• quote:

Orijinalden alıntı: firtina34

arkadaşlar merhaba sizce aşağıdakilerden hangisini almalıyım. fark da olsa philips ağır basıyor..

1 philips 428454 100 hz 1999 tl

2 lg lh5020 200 hz. 1899 tl

tekrar merhaba, panasonic 42s20e aldım...

faydası olacağını düşünüyorum. lg 5020 ümraniye real de bir tane ve kapalı kutu. cihaz 42 inc ve 200 hz. stokta yaşanan bir karışıklıktan dolayı depoda kalmış. düşünen var ise kaçırmasın. 1890 tl ye (insert fiyatı diyorlar) normalde 2000 tl miş...
    sen niye onu almadın diyeceksiniz... panasonic in cihazı daha kaliteli geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremertlge

arkadaşlar merhaba öncelikle kendimi tanıtayım. LG firmasında çalışıorum ve şu an antares teknosa mağazasındayım. LH3000 ve LH4000 yeni modellerin içindeki LH4000 modeli sadece teknosalara özel olarak üretilen bir ürün olup diğer mağazalarda bulamıyacağınız bir üründür. o fiyatlara alınabiecek en iyi üürünlerden birisidir. Niye derseniz öncelikle cihazın paneli 10bit paneldir. LG nin 2008 ürünleri ise hep 8 bittir. 10 bit olması renk kadranının daha iyi olmasına neden oluyor. Ve cihazda 100Hz Tru Motion işlemci kullanılıyor bu işlemci sayesinde hareketli görüntülerde titremeyi ve bulanık görüntülemeyi en aza indiriyor. diğer özellikler de çok harika 3ms tepkime sürersi ile piksel üzerindeki renk değişimi çok hızlıdır. 80.000:1 kontrast oranına sahiptir.Ekstra cihazda akıllı sensör sisteminin 2. nesili kullanılıyor. Bu sensör aktif olduğunda ortam ışığına ve renk durumuna göre panel renk ve ışık düzeni otomatik olarak ayarlanıyor. Cihazda ekstra enerjy saving özelliği sayesinde 230W olan enerji sarfiyatını enerjy saving max düzeyde iken 48W a kadar düşürebilmektedir. daha cihazda ekstra av mode, clear voice gibi türlü türlü özellik bulunmaktadır. 2699 taksitli satışı ile o fiyata alabileceğiniz en iyi lcd tvlerden birisidir. sormak istediğiniz bu sorunuz olursa direk sorabilirsiniz..

BEN LG-42 LD 4500 ALDIM 2 HAFTA ÖNCE NASIL Bİ CİHAZDIR ??????

• ARKADAŞLAR ACİL YARDIM

LH4000 VAR 3.55 VERSİYONLU ne yaptıysam altyazı göstermiyor ne eksik anlamadım bilgisayarda aynı film dosyaları alytyazı ile oynuyor
    tv de oynamıyor film ismi altyazı aynı yine yok isimler kısa yine yok

3.55 sürümü mü altyazı açmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM

LH4000 VAR 3.55 VERSİYONLU ne yaptıysam altyazı göstermiyor ne eksik anlamadım bilgisayarda aynı film dosyaları alytyazı ile oynuyor
    tv de oynamıyor film ismi altyazı aynı yine yok isimler kısa yine yok

3.55 sürümü mü altyazı açmıyor

halletim dosya uzantılarını kaldırınca altyazılar açıldı
  • 42Lh7000 kullanıyorum. Sorum; ekran çok karanlık ayarları ile oynadım değişiklik olmadı forumda daha önce görmüştüm bir özelliği kapatınca normalleştiği yazılmıştı ama linki bulamadım. Yardım için şimdiden teşekkürler
  • http://yahoyt.com/h/8268/lg-vuvuzela-sesini-susturuyor

Buradaki habere göre lg tv ler vuvuzelayı susturuyormuş deneyen oldu mu acaba
  • Eğer doğruysa güzel haber akşam denemek lazım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRaMbLeN

http://yahoyt.com/h/8268/lg-vuvuzela-sesini-susturuyor

Buradaki habere göre lg tv ler vuvuzelayı susturuyormuş deneyen oldu mu acaba

Tam susturmuyor fakat yarı yarıya azaltıyor.
    Menü/Ses ayarlarından Net ses ıı açık olacak seviye -6 olacak.
  • Kesinlikle denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOREVERFORYOU -- 16 Haziran 2010; 9:36:01 >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.