Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende dün itibariyla 32 Lh3000 aldım. Uydu alıcısını önce hdmi dan baglayıp denedik. Gayet güzel görüntü verdi. Sonra Scarttan deneyelim dedik ama görüntü tamamiyle bozuldu ve tvden gürültülü bi ses cıkmaya başladı. Görüntü ekrana tam oturmuyor ve ses çıkmaya başladı. Bunun sebebini bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19/03/2010

sl 8000 aldım parlamadan dolayı geri verdim parlama sorunu olmayan usb den film izleyebileceğim 32 inç bir tv önerebilirmisiniz 7000 düşünüodum bulamadım lh 5000 ve samsun b65 serisi arasında kaldım ama b65 lerde de parlama var sanırım ondanda soğudum şimdi lh 5000 kullananlar memnun mu? yardımcı olursanız sevinirim.

32LH5000'de parlama sorunu yok. Yalnız USB'den film izlerken 100 HZ özelliği filmin içine ediyor. Arkada buğulanmalar hızlı geçişler yaratıyor. Birde USB'den film izlerken ses çok kısık geiyor. Normal DVD Player wb HDMİ ile izlersen seste veya 100 HZ konusunda bir problem yok. LG malesef şu 100 HZ olayına çözüm bulamadı... USB'den 100 HZ kapatsak 4 Dörtlük bir cihaz olcak seside açarsa :)
  • forumun en son sayfasını okudum. xbox 360 için LG LH 3010 32 in. bir tv almayı düşünüyorum.
    ayrıca 1 trbytlık harddisktende film izlemek istiyorum
    dijiTürküde bagladıgımda 1000-1100 tl arası 12 ay taksitle LG LH 3010 modelini önerirmisiniz??
    yada önereceğiniz hangi tv ve modeli olur. şimdiden çok teşekkür ederim.
    bu özelliği olan lg tv si olan bir arkadaşımda akşam harddiski baglayıp denemeyi düşünüyorum.
    tak ve çalıştır hemen olurmu? herhangi bir kabloya yada yazılıma ihtiyac varmıdır?
    çok teşekkürleer
  • eserguzel teşekkürler üstad önerebileeğin marka model var mı peki?
  • Arkadaşlar bende 37 lh 5020 lg aldım 1790/10 taksite.dikkatimi çeken bişey var panelin köşe ve kenarlarına basıldığında panelde içe doğru bir esneme oluyo bu sizdede varmı yazarsanız sevinirim.tv mden memnunum usb hemen hemen her formattı oynatıyo özellikle yük çözünürlüklü filmler harika panel hakkını veriyo.
  • blutoothtan virüs gelipte cihazın bozulması gibi bir durum varmı arkadaşlar ??
    aklıma takıldıda ilginç bir soru oldu cevabını biliyorsanız yanıtlarsanız cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

blutoothtan virüs gelipte cihazın bozulması gibi bir durum varmı arkadaşlar ??
    aklıma takıldıda ilginç bir soru oldu cevabını biliyorsanız yanıtlarsanız cok sevinirim

Virüs diye tabir edilen "zararlı yazılımlar" hedef seçilen işletim sistemine özel yazılırlar. Örnekse vistaya rahat sızabilen bir virüs XP 'yi etkilemeyebilir. Bu açıyla bakarsak zararlı yazılımların önüne gelen elektronik aleti harap eder bir durumu olamaz. Yoksa ortada çalışır halde hesap makinesi bile kalmazdı.
  • Dostum aynı esneme benm LH5020 de de war bence doğal bir durum...
    Benim sorunlarıma da yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar....

quote:

Orijinalden alıntı: sergeant#50

Arkadaşlar merhaba 3-4 ay önce 37LH5020 aldım ve inanılmaz memnunum. Ancak birkaç sorunum war çözerseniz sewinirim.
    1. Optik kablom war , müzik setimde optik giriş war ama birtürlü ben televizyonu bağlayamıorum we ses alamıyorum. Her şeyde denedim Xboxımdaki komponent kablodaki optik girişide denedim ses gelmio ayar konusunda ne yapabilirim ?
    2. Sd yayın ve Xbox için en iyi görüntü ayarları neleredir ?
    Teşekkür ederim
  • Arkadaşlar 42lh4000-4010 almak istiyorum ancak bazı forumlarda 100hz özelliğinin film izlerken rahatsız edici olduğundan bahsedilmiş. Bu özelliği kapatmanın bir yolu var mı?
  • kısaca vaktinizi almadan sorularımı sorayım.. LG LH SERİLERİYLE İLGİLİ SORULAR
    1- Picture In Picture pip dedikleri özellik lh7000de varmı? araştırdıgımda lh5000de oldugu yazıyordu.. eğer varsa sorun yok.. ancak 32'' lh 7000 modelinde pip oursa bile nasıl görünür ekranda ?
    2- pip Picture In Picture özelliği SL 8000 ve 8500 modellerinde varmı ? 9000led tvlerde oldugu yazıyordu.
    pip dedikleri bu özellik gerçekten 2 sene sonra cok işimize yarayacakmı?
    3- mkv leri çok iyi oynatıyormu ? sl 8500 modelide almayı dusunuyorum ancaaak 7000 serisinde ışık 500 candela gelirken , SL8500 te 350!! oysa tüm forumlarda ışık degerinin 500 ün altında olmaması öneriliyordur.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yaa....
    4- blutooth özelliği çokmu işe yarar 2 sene sonra? eğer çok işlevsel olmaz derseniz , LH 5000 almayı düşünürüm.tabi pip özelliğide çok önemliyse.
    5- DVB-T dedikleri şey tam olarak ne işe yarar? SL8500 te bu özellik HD imiş.HD yayın alamıyorumki bu özelliği kullanayım diye geçiyor içimden..alsak işe yararmı 2 sene süresi zarfınca??
    6- birde anlamadıgım şey şu: 32'' lh 7000 ile 32''SL8500 arasında 200tl lik fark nerden çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

Arkadaşlar 42lh4000-4010 almak istiyorum ancak bazı forumlarda 100hz özelliğinin film izlerken rahatsız edici olduğundan bahsedilmiş. Bu özelliği kapatmanın bir yolu var mı?

Bu 42 LH4000 modeli sadece pazar günü için Teknosa'da 1.999 TL idi. Ama bu fiyatı gördüyse acele etmeyin daha aşağı fiyatıda gelir pek yakında.
  • iyi geceler arkadaşlar
    3000 serisi ile xbox360 için aradıgım yolculugun sonuna geldim. 3000 nin 50 hz oluşu , beni 5000nin pip ve 200 hert oluşuna yonlendirdi .. ordanda kendimi 7000 binde buldum.. hama ile yapılan kolay fwye kadar... sabahleyinde SL 8000 ve 8500 de buldum kendimi... ogleyinde hertz olayının ve kontrast olayının özune indim..lcdelerde herzin bi anlamı yokmuş... candelanın ise tum forumlarda 500 olması idealmiş.. oysa lg SL 8000-8500te 150bine 1 kontrast veriken 350 cd ye beni tav etmeye calışıyordu..neysee... truemotion 100 hertz alayım derken en son 4000 serisine dondum... işin axi tarafına gelicek olursam
    3000 serilerini 1000 tlye buldum oysa 4000 serisi 1250 tl ..ve ayrıca 7000 serisi ise 1460 tl .. benim amacım şu...:
    1-netbukum var 10'' ve dviden lcdye goruntu aktarıcam
    2- xbox 360ım var onu baglıcam..720 pixel oyunlar ama napalım full hd oyun yok piyasada
    3- mkv player felan almak istemiyorum hddlerim var 2.5 ve 3.5 'luk.takarım seyrederim diyorum..
    4- dijiTürküm var takarım skartımı en ucuz abonelikten devam ederim..
    5- blutooth acaba ne kadar gerekli diye kendime bir soru sordugumda SL serilerininde 350 cd olması ve ayrıca 5000 serisininde 200 hertz olupta (kullanmadıgım özellikler olacagını düşündüğümden benim için)hiç bi işe yaramaması vee hadi diyorum belki 2-3 senede hd yayın felan gelir yada başka bişiler olur diye en true motion 100 hz ye ve 32''olan tercihimi 42''e cevirdi.
    bu yuzden son kez size danışmayı uygun buldum.
    42'' LG 4000 size nasıl görünürdü yerimde olsaydınız??
    ayrıca fiyat olarakta 32'' SL 8500 den daha ucuz....
    napıcam ben şimdi yaaa.. sinirden hungur hungur ağlamak istiyorum... en kötüsüde olsa bir tane alacam artık.. şeytan giriyor aklıma
    git al bin tlye bi 3000-3010 al bi hama sonrada 500 hz ile idare et nasıl olsa xbox fullhd oyun oynatmıyor....ne yapiim ben şimdi yaaa

• quote:

Arkadaşlar 42lh4000-4010 almak istiyorum ancak bazı forumlarda 100hz özelliğinin film izlerken rahatsız edici olduğundan bahsedilmiş. Bu özelliği kapatmanın bir yolu var mı?

Yok mu bir cevap DH ahalisi ?
  • quote:

quote:

Evet isteğe bağlı açılıp kapatılabiliyor
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

quote:

Bu 42 LH4000 modeli sadece pazar günü için Teknosa'da 1.999 TL idi. Ama bu fiyatı gördüyse acele etmeyin daha aşağı fiyatıda gelir pek yakında.

Dostum dün sordum 30 nisana kadar geçerliymiş. lh3000 alıcaktım, fiyatı düşünce lh4000 alıverdim inşallah memnun kalırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdede -- 7 Nisan 2010; 19:36:00 >

• Hayırlı olsun LH 4000'in. Uygun fiyatlı iyi bir ürün almış oldun. Demekk, indirim tek günlük değilmiş. Benim geçen hafta 2.099 Tl'na ldığım 47 LH 3000 ise 1.999 TL'na düşmüş. İlgilenenlere iyi fiyat olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

quote:

Evet isteğe bağlı açılıp kapatılabiliyor

USB'den izlersen kapatamazsın...! DVD Player veya Uydu wb. durumlarda kapatabilirsin...
  • merhaba arkadaşlar
    Dün itibari ile LG den LG LH4010 42'' model lcd tv aldım fakat cihazda video özelliği yok satan satıcı olduğunu söyledi fakat menüde sadece müzik ve resim menüsü var
    versiyon V03.55.00 kurulu eğer gizli menü var ise nasıl yaparız saygılarımla.

modeli 42 lh4010 ZDBEUVLJG DİYE GEÇİYOR MODELİ KUTUDA.
    Mehmet ŞİMŞİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ymantalya -- 9 Nisan 2010; 12:54:28 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.