Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben lh 4000 kullanıcısıyım. tv den gayet memnunum. şöyle bir sıkıntım var. genelde 160 gb hd. mi usb ye bağladığım zaman bir süre sonra dışarıya atıyor ve usb yi tekrar yüklemeye başlıyor. bunun sebebi ne olabilir. usb nin gücünün yetmemesi olabilir mi? bazende bu sorunu yapmıyor. filmi açtıktan sonra bir sıkıntı olmuyor...
  • 42LH7000 tv'ye optik kablo ile Logitech Z5500 ses sistemi bağlasak; usb diskteki dts sesli filmden ses alabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurata

Arkadaşlar ben lh 4000 kullanıcısıyım. tv den gayet memnunum. şöyle bir sıkıntım var. genelde 160 gb hd. mi usb ye bağladığım zaman bir süre sonra dışarıya atıyor ve usb yi tekrar yüklemeye başlıyor. bunun sebebi ne olabilir. usb nin gücünün yetmemesi olabilir mi? bazende bu sorunu yapmıyor. filmi açtıktan sonra bir sıkıntı olmuyor...

hdd ni boşalt sonra biçimlendir ve tekrar yükle
    benzer sorunum böyle hallolmuştu
  • Selamlar.

LG 32 LH3800 veya Samsung LE 32B651 almayı düşünüyorum.

Sizce 2 model arasında hangisi daha ağır basar. Yada şöyle sorsam çok belirgin bir üstünlüğü olan var mıdır?

Yardımınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 11 Mart 2010; 11:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

42LH7000 tv'ye optik kablo ile Logitech Z5500 ses sistemi bağlasak; usb diskteki dts sesli filmden ses alabilir miyiz?

Daha önce bi yerde okumuştum malesef dts sesi aktarma da yapmıyo...Yani alamazsın diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

quote:

Orijinalden alıntı: crossfire

42LH7000 tv'ye optik kablo ile Logitech Z5500 ses sistemi bağlasak; usb diskteki dts sesli filmden ses alabilir miyiz?

Daha önce bi yerde okumuştum malesef dts sesi aktarma da yapmıyo...Yani alamazsın diye biliyorum...

10. sayfa zvana arkadaş denemiş malesef dts aktarımı yapmıyor
  • 1080p filmler için en güzeli notebook ya da pc den hdmi ile ses ve görüntüyü aktarmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bean

1080p filmler için en güzeli notebook ya da pc den hdmi ile ses ve görüntüyü aktarmak...

çok haklısın
  • LH serisi ne zaman çıktı? LG 2010 modeller çıkacak mı? teşekkür.
  • Ben de bugun 32LH3800 alarak LH kullanıcıları arasına katıldım. Cihaz bir gelsin de bakalım perfomansına.
  • LGLH4000 ALDIM. AMA 3.55 YUKLU. GUNCELLEŞTİRMELERDE AÇIK. AMA USB YE ÇEKTİĞİM 3.15 DOSYASINI BİRTÜRLÜ GÖRMÜYOR. OPTIONDA 7 KEZ FAV A BASMAMA RAĞMEN NE YAPTIYSAN GORDUREMEDIM. YAPILABILECEK BAŞKA BİRŞEY VARMIDIR.
  • ARKADAŞLAR SELAM BU SİTEDEN 3.15 VE 3.55 VERSIYON DOSYALARINI INDIRDIM. "http://lgusb.wikispaces.com/" USB YI FAT 32 ILE BICIMLENDIRDIM. LH4000 KAPATIM AÇTIĞIMDA USB DEKI DOSYAYI GORMUYOR. NEYAPTIYSAN GORDUREMEDIM. BURADAKI LH4000 ILE ILGILI TUM METINLERI OKUDUM. DIĞER BIR YOLDA KUMANDADA MENBU TUŞUNA BASIP OPSIYON BOLUMUNDE 7 KERE FAV TUŞUNA BASMAKMIŞ. ONUDA DENEDIM. ODA AÇILIYOR FAKAT USBDEKI DOSYAYI GORMUYOR. TEK IHTIMAL KALDI INDIRDIGIM 3.15 DOSYAYI HATALI. AMA HERKEZ BU SITEDEN INDIRMIŞ UZANTI BOYLARIDA AYNI. AŞKA ÇAREM VARMIDIR. BIRI BANA BUKONUDA YARDIMCI OLABILIRMI ACABA.
  • firmware dosyasını, LG_DTV diye bir dosya açıp içine at, tekrar dene menuden option sekmesine gel ve 7 kez fav butonuna bas.
  • denedım ama olmuyor herkezın ındırdıgı sıteden ındırdım
    senın ındırdıgın yer neresı acaba hatırlıyormusun
    acaba yenı aldım tv yı. vaska bırseymı yaptılar gormesınler dıye
  • şimdi kendim upload ettim bendeki firmware

(xxxx) leri silersin.

http://rapidxxxxshare.com/files/365447298/V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_nospoon_release.rar
  • Merhaba arkadaşlar....
    Ben geçtiğimiz hafta LH5000 aldım. TV den memnunum ancak birkaç sorum olacak. Forumun çoğunu okudum ama genel olarak net bir bilgiye ulaşamadım.

Öncelikle teledünya ya abone oldum ancak hd kanal sayısı az olduğu için HD set top box almadım. HD izleyeceğim filmleri zaten indirip izlerim diye düşünüyorum.

Benim sorunum USB-HDD kısmında. Elimdeki mevcut taşınabilir philips 160 GB hdd yi taktım ancak " yükleniyor" aşamasını geçemiyor. HDD içinde bir sürü saçma dosya var. Index'leme sorunu da olabilir emin değilim. Bu konuda bilgisi olan var mı?

LG yi aradığımda bana bir HDD önermelerini istedim karşılığında "kesin çalışacak diyebileceğimiz bir hard disk söyleyemiyoruz" diye bir saçma yanıt aldım. Sizin bu konuda bir öneriniz var mı? Hem mevcut MP3 leri hem de film arşivimi içinde tutmak istiyorum. Bu disk sürekli TV ye bağlı olacak. Bu şekilde kullanan arkadaşlar varsa HDD önerisinde bulunabilirler mi?

Bir de TV ayarları ile ilgili detaylı bilgim yok. Mesela baksi geçen OK tuşlarına 3 saniye basılı tutma olayı anldığım kadarıyla 5000 de yok.

Son olarak özellikle indirdiğim filmleri HD ve 5+1 sistemde sorunsuz izlemek istiyorum. 500 TL ye kadar ses sistemi öneriniz olabilirse çok sevinirim?

Şimdiden çok teşekkürler

• @TuncAksoy

daha önce bu konularda cevaplar yazmıştık ama tekrarlamakta fayda var, şimdi bu hdd problemi çok basit birşey, yapman gereken tek şey çift girişli bir usb kablo alıp bi ucunu televizyona diger ucunuda usb adaptöre takman. televizyondan gelen enerji hdd yi çalıştırmıyor, o yüzden + olarak adaptör kullanman lazım fotoları ekliyorum.

ok tuşuna 3sn basma olayı nedir ilk defa duydum birşey anlamadım, ne yapmak için o işlemi yapıcaz ?

5.1 ses sistemi için değilde indirdiğin DTS codec li ripler konusunda birkaç şey yazayım. tv DTS ses codec ini çözmüyor, indirdiğin bir bluray dts rip i, ac3 ses codec ine çevirmen gerekiyor. bu işlemde çok basit, nette dts to ac3 diye bir arama yap, resimli bir çok anlatım var, programıda bulursun.

usb adaptör

usb kablo

• Teşekkür ederim onbaşım... Önerini çalıştıramadığım HDD de denedim ve çalıştı. Umarım alacağım 650 GB toshiba da da çalışır.
    DTS için gerekli progrmları da indirdim. Öneri için teşekkürler.
    Sagılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuncAksoy -- 20 Mart 2010; 17:14:08 >
  • Arkadaşlar, hep aklımda Philips vardı, gerçek renk için... Samsung kullanıyoruz ve renkleler çok canlı gerçeküstü ve bir zaman sonra yourucu...

Şimdi LG ürünlerine bakıyorum LG 32LH3000 LCD TV özellikle fiyatıyla çok uygun halde şuan.... 1000TL fiyatı var, acaba diyorum 1400 yada 1600 verip 100Hz bir model tercih edilmesi uygun mudur.

Genel amaç Ps3 oynamak...

100Hz sizce olmazsa olmaz mıdır... İnput lag dedikleri şey 100Hz de daha fazla mıdır ?

Lütfen fikirlerinizi alayim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuncAksoy
    Teşekkür ederim onbaşım... Önerini çalıştıramadığım HDD de denedim ve çalıştı. Umarım alacağım 650 GB toshiba da da çalışır.
    DTS için gerekli progrmları da indirdim. Öneri için teşekkürler.
    Sagılar.

çalışır merak etme, sorun sadece adaptör le kullanmakla çözülyor. bende 1tb lik hdd takılı, ne takarsan tak çalışıyor, 5800 cep telefonumu takıp film, müzik ve fotoğraflara bile bakabiliyorum onu bile görüyor tv.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.