Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle hepinize mrb.bende aralık 2009 da 47 lh 4010 aldım.3.15 yüklü bi şekilde geldi.aldığım yeri arayıp mkv nasıl oynatılır diye sordum.oda bana kumanda ile tv üzerindeki menü tuşuna basılı tutmamı söylediler.karşıma 4 haneli bi şifre menüsü girdi.0000 yazıp girdim.karşıma bi sayfa çıktı.verdikleri rakamları dedikleri yere girdim.şimdi tv mkv oynatıyo.1080 p film izledim.alt yazı oynatmıyo vede dts sesleri görmüyo.desteklenmeyen ses dosyası diyo.bu 3.40 yada 3.55 yüklememde bi fayda olurmu sizce.yardımcı olursanız çok sevinirim.hepinize kolay gelsin,iyi çalışmalar...
  • birde arkadaşlar.47 lh 4010 1 tb yada 1.5 tb harici hardiski görürmü deneyen arkadaşım varmı acaba....
  • 42lh4000 alarak aranıza katıldım beyler, teledünya kullanabiliyoruz dimi bu tv de?
  • Arkadaşlar TV'yi açtığım an 5 dk boyunca uydunun kumandası çalışmıyor ya da çok zor çalışıyor.Bu sadece ilk 5 dk oluyor sonra herşey düzeliyor.Yani TV açılınca uyduya etki ediyor.Başına gelen var mı?
    tv LG LH2000 uydu Sunny 1030dci sky
  • nospoon teşekkürler hallettim. usb den kaynaklanıyormuş sonunda dosyayı gördü. Kumandadaki tüm tuşlarda çalışıyor. 3.15 geri çekmem ayarları yaptıktan sonra tekrar 3.55 çekmem 5 dk aldı. Tabi cihaz bozulacak diye korktum ama korkulacak hiçbirşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth

Arkadaşlar TV'yi açtığım an 5 dk boyunca uydunun kumandası çalışmıyor ya da çok zor çalışıyor.Bu sadece ilk 5 dk oluyor sonra herşey düzeliyor.Yani TV açılınca uyduya etki ediyor.Başına gelen var mı?
    tv LG LH2000 uydu Sunny 1030dci sky

Slm , aynı sorun bende de var.Benim uydu kaon .. zaten kaon la suny aynı bordu kullanıyo malesef mağduruz bu konuda...Geçici olarak şöyle bir çözüm var...enerji tasarruf tan ayarı ortaya getirirsen kumanda çalışıyo ama görüntüde kararıyo...
    Çok sinir bozucu bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: silelim

arkadaşlar öncelikle hepinize mrb.bende aralık 2009 da 47 lh 4010 aldım.3.15 yüklü bi şekilde geldi.aldığım yeri arayıp mkv nasıl oynatılır diye sordum.oda bana kumanda ile tv üzerindeki menü tuşuna basılı tutmamı söylediler.karşıma 4 haneli bi şifre menüsü girdi.0000 yazıp girdim.karşıma bi sayfa çıktı.verdikleri rakamları dedikleri yere girdim.şimdi tv mkv oynatıyo.1080 p film izledim.alt yazı oynatmıyo vede dts sesleri görmüyo.desteklenmeyen ses dosyası diyo.bu 3.40 yada 3.55 yüklememde bi fayda olurmu sizce.yardımcı olursanız çok sevinirim.hepinize kolay gelsin,iyi çalışmalar...

dts i malesef çözülmüyor... ama altyazı açması lazım kumanda daki kırmzı tuştan altyazıyı aktif hale getirmen lazım...Bende lh 7000 var bendeki kumandaya göre söyledim...Bir de belki biliyorsundur ama yine söylüyüm film ve altyazı aynı ad olmalıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

42lh4000 alarak aranıza katıldım beyler, teledünya kullanabiliyoruz dimi bu tv de?

cevap bekleniyor hala
  • ne ölü forummuş arkadaş bu başlık benim için bitmiştir bi daha da gelmem davosa
  • aynı cevabı bende 32lh3000 için arıyorum, dvb-c var mı tv de?
    quote:

quote:

42lh4000 alarak aranıza katıldım beyler, teledünya kullanabiliyoruz dimi bu tv de?

cevap bekleniyor hala
  • konuyu baştan aşşağı inceledim,harika bilgiler var
    ve bu yüzden LG 32LH4000 ile 32LH5000 arasında kaldım :(.

Bana göre farkları;(diğer özellikleri dışında)
    1450 TL'lik LG 32LH4000 = USB'den sadece mp3 ve jpg formatlarını destekliyormuş
    1700 TL'lik LG 32LH5000 = USB'den video formatlarınıda destekliyormuş (özellikle blue-ray)

Şimbi ben iyi bir PC toplayıp bu TV'ye bağlamak istiyorum. LH4000'i alsam, PC'yi bağlasam,istediğim herşeyi izleyemezmiyim?(blue-ray açılmazmı?)
    250 Lira'mda cebimde kalsa güzel olmazmı?

ciddi anlamda karamsar kaldım bu ikisi arasında,yardımcı olun lütfen...
    anket yapılamıyormu forumda? bakalım hangisi daha çok tercih ediliyor...
  • @alpercan ; 32LH3000 de ve tüm LH serilerinde (32LH2000 dahil) DVB_C bulunmaktadır ve modul takılarak teledünya seyredilebilmektedir. Sadece ayarlardan dili değiştirmek gerekiyordu. Forumda bilgileri mevcut.

@arnavut1903 :32LH4000 ler standart ayarlarla mkv oynatmaz ama mkv oynatabilmek icin yapılması gereken ayarlar forumda mevcut. Yanlız dikkat, bu işlem kullanıcının sorumlulugunda olup TV yi garanti dısında bırakabilir.
    Forumda ilgili başlıgı incelersen bilgi sahibi olabilirsin.
  • Arkadaşlar merhaba 3-4 ay önce 37LH5020 aldım ve inanılmaz memnunum. Ancak birkaç sorunum war çözerseniz sewinirim.
    1. Optik kablom war , müzik setimde optik giriş war ama birtürlü ben televizyonu bağlayamıorum we ses alamıyorum. Her şeyde denedim Xboxımdaki komponent kablodaki optik girişide denedim ses gelmio ayar konusunda ne yapabilirim ?
    2. Sd yayın ve Xbox için en iyi görüntü ayarları neleredir ?
    Teşekkür ederim
  • günaydın arkadaşlar...

ben LG 37LH7020 almak istiyorum... sadece bir mağazada 1 adet kalmış ve o da teşhir ürünüymüş... aradım sordum... sadece bir haftalık çok temiz dediler..tabi içim sinmedi..gidip görmek istedim... kısmetse bugün gidecem... ama gene de sizlere sormak istiyorum... şimdiye kadar hiç teşhir ürünü almadım.... öneriniz nedir bu konu hakkında... bana yardımcı olabilir misniz acaba?
  • Dostum ben olsam almam çünkü kafam rahat olmaz... İstanbul bilişimde ben alırken adam bana samsung we lgnin farkını anlatmaya çalışırken panel farkını gösteriodu bunu da panellere wurarak yapıodu.... bence alma bi de 5000 ile 7000 nin arasında pek fark yok sadece bluetooth war napıcan onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeant#50
    bana samsung we lgnin farkını anlatmaya çalışırken panel farkını gösteriodu bunu da panellere wurarak yapıodu..

evet sanırım heryerde ayni şeyi yapıyorlar

neyse

42lh4000 ile ilk haftamı geride bıraktım, yayın bildiğimiz kablo olunca tabi fazla birşey beklemiyordum lakin digiturku takıp denediğimde çok güzel bir görüntü aldım, şimdi blu-ray ile neler yapabileceğini merak edip sabırsızlanıyorum, güzel aletmiş tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 30 Mart 2010; 22:19:59 >
  • SİLELİM;

evet görür kardeş. 32 lh 2000 e bile 1,5 tb taktım. görüyor
  • sl 8000 aldım parlamadan dolayı geri verdim parlama sorunu olmayan usb den film izleyebileceğim 32 inç bir tv önerebilirmisiniz 7000 düşünüodum bulamadım lh 5000 ve samsun b65 serisi arasında kaldım ama b65 lerde de parlama var sanırım ondanda soğudum şimdi lh 5000 kullananlar memnun mu? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19/03/2010

sl 8000 aldım parlamadan dolayı geri verdim parlama sorunu olmayan usb den film izleyebileceğim 32 inç bir tv önerebilirmisiniz 7000 düşünüodum bulamadım lh 5000 ve samsun b65 serisi arasında kaldım ama b65 lerde de parlama var sanırım ondanda soğudum şimdi lh 5000 kullananlar memnun mu? yardımcı olursanız sevinirim.

Bence LH serisi hala güncel ve alınabilir bir seri. LEDler için biraz daha beklemek lazım bence. Ve evet, LG'nin SL serisinde Samsung'da olduğu gibi parlama var. LH serisi parlama yapmıyor ve başarılı bir panel. Hala mutlu bir şekilde kullanıyorum.
  • selam,
    bir sorunum var. uzantısı mkv olan bir belgesel indirdir. blueray boyutu 7 gb.
    ama tvde geçersiz dosya yapısı diyor. ama 750 mb lık mkv leri gösteriyor. acaba 7 gb lıgı gostermemesı ne olabılır. bunun ıcın yapabılecegımız bir şey varmıdır.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.