Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lg32lh4010 full hd tv aldım
    10 taksit 1100tlye geldi

henüz teslim edilmedi, nasıl televizyon yorumlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar;

bu formu okuyarak 10 ay önce lg 47lh4000 aldım. cumartesi itibari ile televizyonumu satmış bulunmaktayım. şimdi aklımda iki yeni model var,
    lg 47sl 9500 ve samsung ue 46b6000. bakalım hangisinde karar kılacağım.

buradan yardımlarını esirgemiyen, hertürlü konuda yardımcı olan ve değereli fikirlerini paylaşan herkese teşekkürrü bir borç bilirim.

saygılarımla....
  • merhaba arkadaşlar. 10 gün önce lg 42lh3010 tv aldım. şöyle bir sorum olcak. tv'nin çerçevesiyle ekranın arasında boşluk var yaklaşık yarım santim civarında ve çerçevenin ortalardan köşelerine doğru azalıyo bu boşluk. ben aldığım yere söylediğimde lg'lerde ekran boşluğu olabileceğini söyledi.ama diğer marka tv'lerde kontrol ettim böyle bişey yok. ekranla çerçeve tamamen bitişik. acaba sizin lg tv'lerinizde de böyle bir sorun var mı. içinde toz birikio bi de çok sinir bozucu gerçekten. yoksa tv'yi iade etmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulypa

merhaba arkadaşlar. 10 gün önce lg 42lh3010 tv aldım. şöyle bir sorum olcak. tv'nin çerçevesiyle ekranın arasında boşluk var yaklaşık yarım santim civarında ve çerçevenin ortalardan köşelerine doğru azalıyo bu boşluk. ben aldığım yere söylediğimde lg'lerde ekran boşluğu olabileceğini söyledi.ama diğer marka tv'lerde kontrol ettim böyle bişey yok. ekranla çerçeve tamamen bitişik. acaba sizin lg tv'lerinizde de böyle bir sorun var mı. içinde toz birikio bi de çok sinir bozucu gerçekten. yoksa tv'yi iade etmeyi düşünüyorum.

bu boşluk 42 ve üzeri bütün lg tv lerinde var. panel hafifçe esniyor! lg nin cevabı darbe anında panelin hafif esneyerek darbeyi minumuma indirmesi...

• merhaba arkadaşlar bende dün 42SL9500 led lcd alarak aranıza katılmış bulunuyorum. SL başlığı olmadığı için buraya yazmayı uygun gördüm.
    alırken samsung 40b7000 led lcd ile arasında çok kaldım. tvleri yanyana koydurdum bir saat aşağı yukarı inceledim. hd tanıtım videoları vardı. ayarlar ikisindede normal ayarlarda idi. ama SL9500 özellikle yüz hatlarıı dikkat eidnce daha keskin daha netti. B7000 artısı nın olduğu tek nokta bana göre siyah seviyesi biraz daha iyi. sadece biraz daha iyi ama o kadar. yanında philips 8serisi samsung b651 vardı zaten onlardan çok daha iyiydi..
    tavsiye ederim...
    burdada incelemesi var arkadaşlar
    http://translate.google.com/translate?u=http%3A//www.avforums.com/reviews/LG-42SL9000-LED-LCD-HDTV-Review.html&hl=tr&langpair=auto|tr&tbb=1&ie=ISO-8859-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 4 Mart 2010; 10:41:49 >

• arkadaşlar bir sorunum var.

42LH4020 kullanıyorum.
    3.40 olarak geldi. 3.15e alıp hd için düzeltmeleri yaptım ve sınama yapmadan 3.55e upgrade ettim. fakat sorun şu ki,
    1080p'ler oynamıyor. 00.00'.00'' şeklinde sore veriyor ve dosyayı okumuyor. 720p'de sorun yok. herşey açılıyor çatır çatır. (1-2 codec ve dts hariç)
    sanırım sorunun firmware kaynaklı.
    1080p mkv'leri oynatabilen varsa hangi firmware versiyonu kullanıyor?
    yardımcı olurmusunuz?
  • LG 47LH4000 Lcd tv almayi dusunuyorum. Yanliz bu tv benim harici harddisklerimde ki videolari oynatir mi? Yani usb girisi fabrika cikisi sadece ses ve fotograflar icin oldugunu okumustum bir yerde. cesitli uzantilardaki videolari oynatmak icin yontem soz lonusu mu? bilgilendirirseni sevinirim
  • Erhan Bey selamlar , lg 42 lh 9000 modelini büroteknik den satın aldım , kurulumu kendinizmi yapmıştınız zira lg merkezi aradığımda büroteknik,istanbul bilişim gibi firmalara kötü gözle baktıkları için tr bandrolü olup olmadığını sorguladıktan sonra yardımcı olabilecekleri gibi uzatma cümlelerine gidiyorlar,yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler

Çetin
  • arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum tv yi wd tv ye bağlıyarak hd film ve divx film izliyorum divx filmlerin hepsinde ve hd fimmlerin bazılarında altta ve üstte siyah boşluklar oluşuyor bildiğim kadarıyla bunu düzeltmek için tv den cinema modunu açmamız lazım ama açamıyorum menüde var ama tıklayamıyorum ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgademirel28

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum tv yi wd tv ye bağlıyarak hd film ve divx film izliyorum divx filmlerin hepsinde ve hd fimmlerin bazılarında altta ve üstte siyah boşluklar oluşuyor bildiğim kadarıyla bunu düzeltmek için tv den cinema modunu açmamız lazım ama açamıyorum menüde var ama tıklayamıyorum ne yapabilirim ?

Yok arkadaşım , malesef öyle izleyeceksin eğer ekranı tamamen doldurtursan görüntüde bozulma olucak cisimlerin boyları uzayacaktır...

1280x720 ise tam ekran olur ama 1280x576 ise altta ve üstte bozukluk olur...

Biz bu tv leri bu filmleri tam ekran izleyecez diye aldık ama kandırmaca var... 16/9 çoğu filmden tam destek görümüyor..eğer görmüyorsa niye bu tv formatı bütün yeni nesil tv lerde var anlamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cctn

Erhan Bey selamlar , lg 42 lh 9000 modelini büroteknik den satın aldım , kurulumu kendinizmi yapmıştınız zira lg merkezi aradığımda büroteknik,istanbul bilişim gibi firmalara kötü gözle baktıkları için tr bandrolü olup olmadığını sorguladıktan sonra yardımcı olabilecekleri gibi uzatma cümlelerine gidiyorlar,yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkürler

Çetin

ben yardımcı olayım arkadaşım
    aldığın ürünün kutusunun üstünde LG kırmızı stickerı ve TRT bandrrolü olması gerekiyor. eğer bunlar varsa LG gelip kurar ama bunlar yoksa aldığın yer kendi garantisini sağlar yani aldığın kuruluş sağlar garantisini servis değil

• quote:

Orijinalden alıntı: tamyak

quote:

arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum tv yi wd tv ye bağlıyarak hd film ve divx film izliyorum divx filmlerin hepsinde ve hd fimmlerin bazılarında altta ve üstte siyah boşluklar oluşuyor bildiğim kadarıyla bunu düzeltmek için tv den cinema modunu açmamız lazım ama açamıyorum menüde var ama tıklayamıyorum ne yapabilirim ?

Yok arkadaşım , malesef öyle izleyeceksin eğer ekranı tamamen doldurtursan görüntüde bozulma olucak cisimlerin boyları uzayacaktır...

1280x720 ise tam ekran olur ama 1280x576 ise altta ve üstte bozukluk olur...

Biz bu tv leri bu filmleri tam ekran izleyecez diye aldık ama kandırmaca var... 16/9 çoğu filmden tam destek görümüyor..eğer görmüyorsa niye bu tv formatı bütün yeni nesil tv lerde var anlamadım ?

Anladım zaten biliyorum nasıl olduğunu fakat 24p real cinema modu zaten bunun için yapılmış diye duydum ben bilen varsa söylesin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: semih37

32''lh 5000 i 4 cıvata ile astım ama sanki düşecek gibi duruyor!sanki arka plastik kapak tutuyor gibi dokunduğumda yaylanıyor
    yanlış bişey mi yaptım yoksa asan arkadaşlar varsa durum aynımı?

hala düşmedi düşecek gibi durmaya devam ediyor
  • quote:

quote:

32''lh 5000 i 4 cıvata ile astım ama sanki düşecek gibi duruyor!sanki arka plastik kapak tutuyor gibi dokunduğumda yaylanıyor

Televizyonu pek sevmedin sanırım düşsün diye bekliyosun :)

• arkadaşlar Ankara'da 37lh7000 bulabileceğim bir yer var mı???
    aklıma gelen belli yerlere baktım ama bulamıyorum :)
    almış olan ya da kesin bilen varsa sevinirim...
  • phoenix yanıtın için teşekkürler, ürünü büroteknik den satın almıştım.Bulunduğum şehirde ki yetkili servis kurulumunu sorunsuz yaptı.Bu arada merak edenler için de lg 42 lh 9000 modelinin performansından da çok mutlu olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.Baba telaffuzuyla filipisçiyiz ezelden ama lg bu düşüncemi kırmış oldu bu ürünle.Acemisi olduğum için sadece usb den film izlerken altyazı konusunu çözemedim,altyazıyı görmüyor.Bunun için extra yapılması gerekenler konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler
  • bürotekinkiteki lg servislerine kim bakıyor ?
  • mrb arkadaşlar LG 32 lh 7000 modelini almak istiyorum bulabileceğim mağaza varmı????
  • quote:

quote:

quote:

Televizyonu pek sevmedin sanırım düşsün diye bekliyosun :)

ya aslında sevdimde insanoğlu işte küçük gelmeye başladı gözüme 42'' almakta fayda var alacaklara duyurulur
    tv yi beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: emrezx

mrb arkadaşlar LG 32 lh 7000 modelini almak istiyorum bulabileceğim mağaza varmı????

bugün ankara 365 AVM elektro world'de vardı...
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.