Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crossfire

LG 42LH7000 'de conax modül ile Teledünya'da show tv'nin sesinde problem yaşıyorum. Kumanda üstünden bikaç ayar yaptıktan sonra düzeliyor ama her kanal değiştirdiğimde aynı şeyi yapmak sıkıcı oluyor. Tv'me firmware update yapmak istemiyorum. Bunun başka çözümü var mı?

fw update ile çözülmüyor... en azından bende çözülmedi... tamamen show tv nin audio kanalına tag atarken "shw" şeklinde standart dışı bir isimlendirme yapması olay... "türkçe" şeklinde tag atılırsa sorun çözülüyor diger tüm kanallar oyle zaten... ama show tv oyle bir sorun oldugunun farkında bile değil... analog show tv yi seyretmek daha mantıklı olacaktır...
  • Ankarada 42lh7000 serisi tv ile DVB-T yayını izleyen var mı?
  • merhaba arkadaşlar bizde lgnin 47lh5020 modelini aldık. lcd den memnunum ama tv de sadece dijital ses çıkışı var bide kulaklık ses çıkışı var koskoca lcd ye bi stereo çıkış koymamışlar. SONY LBT-XB8AV model 3+2 müzik setim var ama dijital girişi yok önceki sayfalarda jazz de-006 diye bi çeviriciden bahsedilmiş bu çeviriciden bulup alsam müzik setini lcd ye bağlayabilirmiyim ?
  • Arkadaşlar, Geçen gün LG 32 LH 3010 Lcd Aldım.
    Bayağı bir araştırmıştım. Full Hd, 50000/1 özellikteki, Fiyat/Performans olarak alınabilecek en iyi Tv bu olduğuna karar verip aldım.

Görüntüsü estetik olarak çok güzel, perfonmansını ise henüz test edemedim, Çünki HD yayın aboneliğim yok.
    Fakat HDMİ kablosu alıp bilgisiyarımdaki Blu-Ray filmleri Tv den izlemeyi düşünüyorum. Görüntü kalitesini tekrar yazarım.

Bu arada bir konu da bana yardımcı olmanızı istiyorum,

Bu Tv nin Usb Portundan Flash Bellek bağlanarak Film İzleyebilmek Mümkünmü ?
    Mümkünse nasıl yapılır ?

Ben bir türlü çözemedim, Flash Belleği biçimlendirdim, Fat yada Ntfs olarak, yinede usb den belleği tanımadı.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulbudak -- 18 Ocak 2010; 16:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulbudak

Arkadaşlar, Geçen gün LG 32 LH 3010 Lcd Aldım.
    Bayağı bir araştırmıştım. Full Hd, 50000/1 özellikteki, Fiyat/Performans olarak alınabilecek en iyi Tv bu olduğuna karar verip aldım.

Görüntüsü estetik olarak çok güzel, perfonmansını ise henüz test edemedim, Çünki HD yayın aboneliğim yok.
    Fakat HDMİ kablosu alıp bilgisiyarımdaki Blu-Ray filmleri Tv den izlemeyi düşünüyorum. Görüntü kalitesini tekrar yazarım.

Bu arada bir konu da bana yardımcı olmanızı istiyorum,

Bu Tv nin Usb Portundan Flash Bellek bağlanarak Film İzleyebilmek Mümkünmü ?
    Mümkünse nasıl yapılır ?

Ben bir türlü çözemedim, Flash Belleği biçimlendirdim, Fat yada Ntfs olarak, yinede usb den belleği tanımadı.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_7/key_/tm.htm#msglink_36753021 Ayrıca mesajın bulunduğu konuyu inceleyiniz.

• LG-42LH3000 2-3 Aydır kullanıyorum, 2100 TL ye 100 TL HEDİYE ÇEKLİ olarak teknosadan almıştım, beklediğimden iyi çıktı, 50hz olayı hiç rahatsızlık vermiyor, çok nadir hızlı sahnelerde... sd kalitesi ise 3-5 metre izleme mesafesinden trinitron tüplü SONY 32" GENİŞ EKRAN tüplü tv'imden çok daha canlı ve net görünüyor. Henüz güncellemelerini yapmadım, film izlemek için notebook u kullanıyorum.
    Fakat çözemediğim bişey var, normalde eski sony tv imde bile hangi yayın aktifse TV o yayının bulunduğu AV kanalına otomatik geçiyordu. Böylece dvd yi kapattığımda otomatik olarak uydunun bulunduğu SCART devreye giriyordu. Ben TV den seçmek durumunda kalmıyordum. Fakat LCD de otomatik geçmiyor, hdmi-dvi dan bağlı notebook u kapattığımda scarttan bağladığım uydu eğer açıksa, hemen uyduya geçmesi gerekir normalde, ama geçmiyor.

• Arkadaşlar şu tecrübeyi paylaşmak istiyorum. Forumda kampanya düzenleyen TTAF kablodan altın uçlu HDMI-HDMI kablo aldım. Sadece 15 kişi dolrusun ihtiyacı olan arkdaşlar faydalansın diye. Kablo geldiğinde HD receıver a taktım ve sıradan HDMI kablo ile aralarında inanılmaz kalite farkını gördüm. GÖrüntü tam istediğim gibi. Eğer görüntüde kırılmalar veya netlik soruu yaşyaa arkdaşlar vvarsa kesilike söylediğim kablo kullanmlarını öneririm.
  • Arkadaşlar LGLH5020 televizyonumda usb girişten blu ray film izlemek istedim. Ancak görüntüyü çözdü ancak desteklemeyen ses hatası veriyor. Görüntü oynatıyor ancak ses yok. Bluray filmlerin ses çekimi de farklı mı oluyor. (Uzantısı mkv olarak geçiyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: t@rik
    Arkadaşlar LGLH5020 televizyonumda usb girişten blu ray film izlemek istedim. Ancak görüntüyü çözdü ancak desteklemeyen ses hatası veriyor. Görüntü oynatıyor ancak ses yok. Bluray filmlerin ses çekimi de farklı mı oluyor. (Uzantısı mkv olarak geçiyor.)

DTS ses formatını tanımadığı için ses yok. bunun şöyle bir çözümü var indirdiğin filmlerin ac3 ses codec li olmasına özen göster sorun yaşamamak için yada, "DTS i ac3 e cevirdikten sonra sorunsuz izle, nasıl çevirmen gerektiğini ise dts ten ac3 e diyerek arat, bir cok sitede resimli anlatımı mevcut.
  • Arkadaşlar LG 47LH3010 LCD TV bu modeli tavsiye edermisiniz? istanbulbilişimde 1.900 fiyatı uygun geldi ama ekran büyük oldugu için görüntüde bozulma olurmu birde LG fazla bilmediğim bir marka bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin

Ps3 performansı çok önemli benim için ama 32'' hd ready den sonra 47'' full hd de oynamak görüntü kalitesini düşürürmüki
  • Arkadaşlar bende 32lh3000 modelini aldım televizyon daha elime geçmedi 32lh5000 ile arasında çok kaldım 100 hz ve 80:000 kontrast yüzünden tv yi wd tv - xbox360 - pc ve dsmartta kullanıcam sizce görüntü olarak çok farkedermi 5000 serisi ile birde bu tvde optik ses çıkışı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: nospoon

quote:

Arkadaşlar LGLH5020 televizyonumda usb girişten blu ray film izlemek istedim. Ancak görüntüyü çözdü ancak desteklemeyen ses hatası veriyor. Görüntü oynatıyor ancak ses yok. Bluray filmlerin ses çekimi de farklı mı oluyor. (Uzantısı mkv olarak geçiyor.)

DTS ses formatını tanımadığı için ses yok. bunun şöyle bir çözümü var indirdiğin filmlerin ac3 ses codec li olmasına özen göster sorun yaşamamak için yada, "DTS i ac3 e cevirdikten sonra sorunsuz izle, nasıl çevirmen gerektiğini ise dts ten ac3 e diyerek arat, bir cok sitede resimli anlatımı mevcut.

Evet dediğiniz gibi programı yükledim ve çevirdim. Şu anda ses AC döndüğünden görüntü ve ses birlikte harika oldu. Birde mkv uzantılı bir filmi açtı yalnız 13 saniyeden sonra kapatıyor. Sanırım filmde bir sorun var veya bir çözümü varsa bildirirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgademirel28

Arkadaşlar bende 32lh3000 modelini aldım televizyon daha elime geçmedi 32lh5000 ile arasında çok kaldım 100 hz ve 80:000 kontrast yüzünden tv yi wd tv - xbox360 - pc ve dsmartta kullanıcam sizce görüntü olarak çok farkedermi 5000 serisi ile birde bu tvde optik ses çıkışı varmı

LH3000'de optik ses çıkışı var.
  • Bende 42 lh9000 modelini aldım 1 hafta oluyor evde kutusunda açılmadı daha bi LCD tv sehpası siparişi vermiştim onu bekliyorum Sehpa geldiğinde hemen kurlumu yapıp tv hakkında görüşlerimi burada paylaşıcam sizlere
  • Hayırlı olsun, ben olsam çoktan kutuyu parçalamış tv yi keşfediyo olurdum.
  • Arkadaşlar bi sorunum var lh4000 modelinde önceden uydu dan sesi kontrol edebiliyorum şimdi o özelliği gitti 2 kumanda kullanmak zorunda kalıyorum yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Bende 42 lh9000 modelini aldım 1 hafta oluyor evde kutusunda açılmadı daha bi LCD tv sehpası siparişi vermiştim onu bekliyorum Sehpa geldiğinde hemen kurlumu yapıp tv hakkında görüşlerimi burada paylaşıcam sizlere

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle eskit. Kaç paraya geldi tv acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

Orijinalden alıntı: erhan_kilic

Bende 42 lh9000 modelini aldım 1 hafta oluyor evde kutusunda açılmadı daha bi LCD tv sehpası siparişi vermiştim onu bekliyorum Sehpa geldiğinde hemen kurlumu yapıp tv hakkında görüşlerimi burada paylaşıcam sizlere

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle eskit. Kaç paraya geldi tv acaba?

Toplam 3183 tl'ye aldım dostum ...

• quote:

Arkadaşlar şu tecrübeyi paylaşmak istiyorum. Forumda kampanya düzenleyen TTAF kablodan altın uçlu HDMI-HDMI kablo aldım. Sadece 15 kişi dolrusun ihtiyacı olan arkdaşlar faydalansın diye. Kablo geldiğinde HD receıver a taktım ve sıradan HDMI kablo ile aralarında inanılmaz kalite farkını gördüm. GÖrüntü tam istediğim gibi. Eğer görüntüde kırılmalar veya netlik soruu yaşyaa arkdaşlar vvarsa kesilike söylediğim kablo kullanmlarını öneririm.

ne kadar bu kablo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Arkadaşlar şu tecrübeyi paylaşmak istiyorum. Forumda kampanya düzenleyen TTAF kablodan altın uçlu HDMI-HDMI kablo aldım. Sadece 15 kişi dolrusun ihtiyacı olan arkdaşlar faydalansın diye. Kablo geldiğinde HD receıver a taktım ve sıradan HDMI kablo ile aralarında inanılmaz kalite farkını gördüm. GÖrüntü tam istediğim gibi. Eğer görüntüde kırılmalar veya netlik soruu yaşyaa arkdaşlar vvarsa kesilike söylediğim kablo kullanmlarını öneririm.

ne kadar bu kablo?

Sanırım bahsedilen kablo bu GGden buldum ..

http://urun.gittigidiyor.com/TTAF-90-HDMI-180-HDMI-Kablo-Metal-24K-2M_W0QQidZZ22011142

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.